kizlarrrrrr selammmmmm ben gayet iyiyim simdi bir arkadasa gidicemm fal bakmaya ya ben resmen belcikada unlu olddum bu gidisle falci olucamm yaaaaa ne yapim bakdigim herkess cikiyor diye aramaya basladii ama ben bakmak istemiyorumm ne hayirsa herkese hayrim var kendime yokk.bu arada bende hic bir belirti yok ama su esimin yuzunden vicdan azabi cekicemm adam bu hassa donem anlamiyorrr insallah rabbim koruru hic bir belirti olmamasi iyimi degilmi yahuu?tweetty ekledimm bebisimm wanner mai deniz leee evimicin burdaki tumm kizlar sizi seviyorummm
meraba arkadaşlar bende bir bebişim olsun istiyorum tüp bebek topiğindeyim ama benim tüp şansım yok eşim istemiyor yani bebek istiyor ama normal olsun diyor burayı uzun zamandır takip ediyorum uğurlu bir topik hamile olan alkan ve bir arkadaşımız daha var adını unuttum onuda tebrik ediyorum hayırlı doğumlar olur inşallah tedavideki arkadaşlarada duacıyım hayırlısı olur inşallah bende ilk kez buraya yazıyorum belki şans getirir sizlerle tanışmak istiyorum
herkese selam kızlar bu yolda uğraş veren herkese çooook kolay gelsin inanın allahtan isteyin oluyor. olacak.
mert 19 aylık oldu hayatımız onunla dolu onun için patron o artık biz yokuz büyüdükçe gerçekten işler zorlaşıyor çok şükür bugünlere. tek tek yazamayacağım ama arada okumaya çalışıp herkes ne alemde bakmaya çalışıp kah üzülüp kah seviniyorum. inşallah bu topik herkese ugurlu gelecek. en son lee arkadaş sanırım çok büyük bir işe imza atıp iki tane evlat sahibi olmuş seni çok tebrik ederim arkadaşım. allah sizden ve sizin gibilerden razı olsun daha genç olsaydım ve cesaretli bende oğluma bi kardeş olsun diye bu yola başvurmak isterdim. nasip.
ben çalışıyorum arada tatil yaptık geldik şimdi ikinci tatilimize gitcez haftaya inşallah. mert koca bir adam oldu konuşuyo desem yeridir birçok lafı cesaret ederse söyleyebiliyo. hareketli aktif akıllı bi çocuk her geçen gün onunla ilgili bir gelişme olduğunda sanki biz yeniden doğmuş gibi oluyoruz. insan ne garip yaratık birşey soruyorum onay anlamında kafa sallıyor ben şaşırıyorum aaa anladı falan oluyorum. yada hayır anlamında kafa sallıyor anaa adama bak tercih belirtiyo diyip şaşırıyorum. bi oyuncağını soruyo babası mesela o balkonda yerdeydi git al gel oğlum diyorum hop gidip alıp geliyo ben şokk. yada al bu filin topu götür odana filin burnuna koy diyorum. arkasından takip ediyorum yapıyo ya ben dört köşe ulan işte büyüyo kızım büyüdükçe öğreniyo anlıyo kendini ifade ediyo diye şaşıracak bişi yok ama şaşırıyorum işte napcan.
tedavide olan arkadaşlara bol şans diyorum alkanı dinleyin uğraşanın vazgeçmeyenin çocuğu oluyo. sakın ben uğraşıyorum olmuyo demeyin o zaman olmaz. ajitasyon yok uğraşmaya devam. kendinize acımayın. kaybedeni oynamayın kazanan olmaya çalışın pes etmeyin.
x41
Ilk defa ciddi olarak hamile kalmayi deniyorum. Esimin de benim de butun testlerimiz normal cikti. 1 yildir dogal yoldan deniyorduk olmadi. Simdi tu bebek calismalarina baslicam. Baska gec anne olanlarla fikir alisverisinde bulunmak isterim.
Alabama... Aşk olsun sana yaaaa .. Mert'ın bu hallerınden bızı niye mahrum ettın .. Maaşallah cok yakışıklı olmuş çok degısmış .. Allah nazarlardan saklasın . Kızların canını yakacağa benzıyor .. ..Özledık senı......
38in fıstıkları hepiniz iyisinizdir umarım) uzun bir ara yoktum tatildeydim veeeee sizlere bomba bir haberle döndüm.kızlar ben anne oldum ))))) bir oğluşum bir kızım oldu )) biz kuruma kayıtlıydık.tam benim 3.tüp tedavi dönemimde haber geldi.iki kardeş biz bir beklerken rabbim süprizle iki kardeş gönderdi bize dün görmeye gittik allahım biyolojik çocuğumuzu henüz vermedi ama bize iki tane melek sundu.şuan alışma dönemi olacakmış saatlik olarak görüşüyoruz.sürekli alabilmemiz için büyük kuzumuz oğlumuzun bize alışması önemli.çok ama çok mutluyuz eşim ve ben ) rabbim bize evliliğimizin 10.yıl armağanlarını çok güzel bir şekilde sundu.allah bizi yavrularımız yavrularımızıda bize hayırlı kılar inşaallah.vee ben birazdan yakışıklı oğlumla güzel kızımı görmeye gideceğim )) allah herkese anneliği tattırsın inanın biyolojik çocuğunuz olması şart değil.ben onları doğdukları andan beri tanıyor gibiyim sevgim o kadar büyük ki eşimle ikimiz aşık olduk onlara )
sevgiyle kalın)
selam 38 in gülleri.71:
çabuk yazıyorum unutacaklarıma şimdiden affola.
akide...haydi haırlıı olsun .o a kalşte embriyon sana tutunsun son olsun inşallah..
nisa...sen de arayı açmışın sanırım pek az görüyom seni buralarda.iyimisin?ne kadar yazamasam da okumaya çalışıyorum yani...benden kaçmaz:))
kartopu hoş gelmişinmaşallah oğluş 9 aylık olmuş..öp onu...hatırlamazmıyım..kızlar buarnın sihri size de bulaşsın..ben bir dualar almıştım hop kızım çabucak benim oldu....isteyen herkesin olsun
cans hocam...iyimiyiz....özelden de sormuştum...inşallah herşey yolunda....
evimiçin...tekrar teşekkürler....inan ben de şanslıyım....senin ne kadar oldu...hamilelik iyi geçiyor inşallah
tedavide olan ya da uğraş veren arkadaşlar....Allah işlerinizi rast getirsin...sizler de gülün inşallah
sevgili leee.....canım yazılarını inan ağlamaktan zor okudum....tüm heyecanını paylaşıyorum...canım ....inan seni o kaar iyi anlayabiliyorum ki....ben de aynen öyle...sadece doğurmadım diyorum...yani o kadar...haırlısı ile güle güle
büyüt yavrularını...
herkse çok sevgiler...
kampa başlıyacaktı ne oldu?
alkan....sendne ses yok...inşallah herşey yolunda...hamileliğinin tadını çıkar....
cumartesi diş buğdayından bir kaç resim Eki Görüntüle 453221 Eki Görüntüle 453222 Eki Görüntüle 453223 Eki Görüntüle 453224
İyi akşamlar kader arkadaşlarım...Umarım hepiniz iyisinizdir.Ben bir kaç günden beri raporluyum evde dinleniyorum.Hafta sonundan itibaren de annemin yazlığına gidip Ağustosa kadar orada kalacağım.Hem girip bakayım bizim şekerler neler yapmış dedim hem de 2 aylığına veda etmek istedim.Alkan nerelerde diye sorarsanız sonbahar gelir gelmez yine birlikteyiz ve bol bol sohbet ederiz.Beni özeyin ve hakkımda hayırlısını dileyip dua edin olur mu?Ben de sürekli herkes için ve her şey için duacıyım....
Güzel haberler var topikte.Lee26,sen de tıpkı denizgeldi gibi çok ama çok özel anneliğe terfi etmiş oldun canım.Konumun öyle yükseldi ki anlatamam.İyi ki senin gibi güzel insanlar var şu dünyada.Benim canım ablam da onlardan birisi ve oğlu 17 yaşında inanılmaz yakışıklı bir adam.Allah senin de kızını ve oğlunu hayırlı evlatlar yapsın ve sana bağışlasın Amiiin.Eşini ve seni gönülden tebrik ediyorum.
Akidecik,Allah dilerim yüzünü güldürsün.Bebeğine sağlıkla kavuşursun.İnşallah çok güzel haberlerinle seviniriz burada.Neden olmasın ki.Tam da zamanı işte.Ver Allahım yaaa.Akidecik i sevindir rabbim Amiiin...Mai bana mutlaka haber verir.
Kampa,sonbaharı ilkbahar gibi yaşıyacağımızı ümit ediyorum canım.Tedavi sürecinde inşallah buralarda olurum.Olamasam da kalbim seninle inan bana.Folikasit içmeye başlamadıysan hemen başla.Bir de Semra hanım benden istemedi ama senden de istemediyse git biryerlerde mutlaka MTHFR testini yaptır tedavi öncesi.Hatta kromozom testini de yaptır.Olurrrr yaptırırım bir ara deme sakın..Dinle beni sen.Nedenini sonra,konuyla ilgili tam bilgilenince yazacağım.Kan pıhtılaşmasıyla ilgili test o.Küçük detaylar gibi görünse de değil ve nedense koca proflar atlıyor bunları.E ne de olsa yaş ileri ya.Olmayınca sebepleri belli.Yumurta rezervi azlığı ya da çürük yumurta tanısını şak diye koyuyorlar.Allahtan şu internet var da hiç birimiz eskisi kdr cahil değiliz arık.Yutturamazlar.O yüzden tedbirini al öncesinde testlerini yaptır derim ben.
Kartopu,Allah yakışıklı Oğlunu sana bağışlasın.Sağlıkla sevgiyle büyüsün çok tatlı maşallah.Hem senin hem de buradaki tüm bebeklerimizin ömrü uzun ve güzel olsun inşallah Aminnn.
Adlarını yazamadığım arkadaşlarım kırılmayın bana e mi.herkese en iyi dileklerimi gönderiyorum.Döndüğümde size yazacaklarımı şuan hayal bile etmeyin gelince yazacağım ve roman okuduğunuzu sanacaksınız hem üzülecek hemde sevineceksiniz yemin ederim.Sanıyorum alabama ya da clarissanın annesi zarpdeniz bana senden iyi stand upçı olur ama iyi de anne olur demişti.Anneliği bilmem ama stand up ın kralını yapmaya yaz bitiminde tam gaz devam.Çok mücadele verdim,çok çalıştım çok sevindim,çok üzüldüm ama en çok da çoook yoruldum şekerler.Artık gidip biraz dinlenme zamanı.En güzel yer baba ocağı.Baba yok ama anneyle idare edicez artık napalım.Allah onları başımızdan eksik etmesin.Gidenler de yerlerinde rahat uyusunlar Amiiin...
Kendinize iyi bakın,hayata umutla tutunun.Herkese kucak dolusu sevgiler.Hoşçakalın...
Ilk defa ciddi olarak hamile kalmayi deniyorum. Esimin de benim de butun testlerimiz normal cikti. 1 yildir dogal yoldan deniyorduk olmadi. Simdi tu bebek calismalarina baslicam. Baska gec anne olanlarla fikir alisverisinde bulunmak isterim.
meraba arkadaşlar bende bir bebişim olsun istiyorum tüp bebek topiğindeyim ama benim tüp şansım yok eşim istemiyor yani bebek istiyor ama normal olsun diyor burayı uzun zamandır takip ediyorum uğurlu bir topik hamile olan alkan ve bir arkadaşımız daha var adını unuttum onuda tebrik ediyorum hayırlı doğumlar olur inşallah tedavideki arkadaşlarada duacıyım hayırlısı olur inşallah bende ilk kez buraya yazıyorum belki şans getirir sizlerle tanışmak istiyorum
kizlarrrrrr selammmmmm ben gayet iyiyim simdi bir arkadasa gidicemm fal bakmaya ya ben resmen belcikada unlu olddum bu gidisle falci olucamm yaaaaa ne yapim bakdigim herkess cikiyor diye aramaya basladii ama ben bakmak istemiyorumm ne hayirsa herkese hayrim var kendime yokk.bu arada bende hic bir belirti yok ama su esimin yuzunden vicdan azabi cekicemm adam bu hassa donem anlamiyorrr insallah rabbim koruru hic bir belirti olmamasi iyimi degilmi yahuu?tweetty ekledimm bebisimm wanner mai deniz leee evimicin burdaki tumm kizlar sizi seviyorummm
Leeee .. İnan okuyunca cok sevındım .. Allah bu ugurda sızın gıbı çaba gosteren kişilerın hep yanında olsun .. ne kadar guzel bır mucıze bır beklerken 2 evlat... aılenız daha da buyusun ınşallah en kısa zamanda dıger kardeşlerını de yollasın ....
Denızgeldı .... guzel cıceklerını alıyoruz canım .... Denız'ın yenı resımlerını beklıyorum ... Cımcımenın dogum gını de yaklaştı .. Neler yapacaksınız ? Keşke ben de İstanbulda olsaydım .. Mutlaka zıyarete gelırdım ... Canımm benı sormuşsun ... İnşallah boyle devam eder .. Haftaları sabırla doldurmaya calısıyorum ...Gorusmek uzere..
Kartopu .. Maaşallah Burak ne kadar buyumus ne kadar sevımlı olmus... Gecenlerde Mehmet amcası da soruyordu ,resımlerını gosterdım çok begendı .... Diş bugdayınız hayırlı olsun .. İnşallah bızım oglanınkını de yapmayı nasıp eder Allah .. Gorusmek uzere... Selamlar
Alkan .. Merhaba canım ... İnşallah her sey yolundadır canım .. ben sankı bu mesajda bır burukluk gordum . İnşallah bana öyle gelmıstır .. Allah senı ve bebegını korusun ....Dualarımız sızınle...
Hosgeldın canım ... inşallah bebegıne kavusursun .. Belkı de dogal oluverır .. Cunku bu işler hiç bellı olmuyor ...
Hoşgeldın .... İnşallah bu topık sana da ugur getırır .. Tup olması şart degıl . bu topıktekı bır cok arkadaş tup denemesıne ragmen dogal yoldan hamıle kalabıldıler .. Ben de dahıl olmak uzere ... ıyı şanslar
Akidecık inşallah bebegın senınledır .. Bazen hiç belırtı olmaması da bır belırtı sayılıyor ... inşallah akıde şekeri gıbı tatlı mı tatlı bır kızın olur .. Dualarımdasın ..
Arkadaşlar .. Hepınıze cok selammm ...
canım arkadaşlarım canlarım günaydın)
dün büyük gündü) çocuklarımızı evlerine getirdim ama akşam teslim etmek şartıyla.sabah 10:30 gibi yuvadaydım.aşklarım hazırlanmış geldiler.oğluma annen sizi almaya gelmiş dediklerinde saatimi takabilirmiyim demiş ) ikisi el ele geldiler kzım henüz konuşamıyor oğlum hoşgeldin dedi sarılıp öptüm ikisinide kokuları o kadar güzeldiki cennet kokusu bu olsa gerek:- ) oğluşum elinde küçük poşeti ve kızımı kucağıma alıp birlikte eve geldik.ilk olarak burasının artık kendisine ve kardeşine de ait olduğunu burada isterse hep birlikte asla ayrılmamak üzere yaşayacağımıza bizlerin onları bırakmayacağına birbirimizi çok seveceğimizi söyledim.yavrum beni öylece dinliyor ) sonra evi gezdirdim odalarını gösterdim.buradaki oyuncakların odanın kendisine ve kardeşine ait olduğunu söyledim.öğle saatinde oğlumla birlikte masayı hazırladık.teyzeleri benim kızım kendisi yemeğini yiyiyor o minicik elleriyle o kadar mükemmel kaşık çatal tutuyor ki anlatamam yani kızım annesine hiç zorluk çıkarmıyor iki kuzumda yemek seçmiyorlar ve tabaklarındakini bitiriyorlar ) kızım öğleden sonra uykusuna kendiliğinden yatıyor.yalnız banyoyu sevmiyoruz sanırım ) banyo yaparken avazı çıktığı kadar bağırdı kıyamam kızıma ) işin en komik tarafı altını bezlerken zorlanmam oldu bezin batlanması nasıl oluyor anlayamadım ) neyse oğlum imdadıma yetişti.anlayacağınız bezleme konusunda çok kötüymüşüm ) kızım uyurken oğlumla sohbet yaptık canım benim o küçücük yaşında neler yaşamış.hiçbir zaman düzenli kalacak yeri olmamış sanırım.kızım uyanınca parka gittik oğluma gideceği okulu gösterdim.bana ben buraya geldiğimde buradan beni alacakmısın diye sordu bende elbette birlikte gidip çıkıştada seni ben bekliyor olacağım.korkman gerekmiyor seni asla bırakmayacağız dedim.sanırım biraz daha rahatladı o zaman olur dedi )
akşam babamız geldi kızımın erkeklere karşı korkusu var kesinlikle yaklaşmak dokundurtmak istemiyor bana sıkı sıkı sarılıp anne deyişine duyacaktınız... ben mutfakta yemek hazırlarken babamız tüm şaklabanlıklarını deneyerek birazda olsa o korkusunu yenmesini sağlamış) komşuma ilk kez dün bahsetmiştim.duyunca hoş geldine geldiler. ) ve oğlum burada arkadaş bile edindi.akşam onları teslim etmek ağrımıza gitti.pzt. dilekçemizi vereceğiz.artık evimize alacağız diye.oğlumuz için bekliyorduk.gördükki oğlumuzda akşam bizimle kalmak istedi burada kalıp uyusak iyi olurdu dedi bize bu çoooooook büyük bir gelişme ) o nedenle artık daha fazla beklemeden yanımıza alacağız.inşaallah kısmet olursa salı veya çarşambaya artık hep birlikte kocaman bir aile olacağız.
size bahsetmiştim ben 3.tüp tedavisine başlamıştım.tahlil istemişti dr.lar.fax çekmiştim mekezden aradılar e2 ve fsh değerlerim çok iyiymiş.benim içimden geçenler sanırım birbir gerçekleşiyor.kuzularım geldi arkasındanda onlara yenibir kardeş gelebilir) biz artık kocaman bir aile olacağız.rabbim huzuru ve mutluluğu eksik etmesin.bugün çocuklarımı aynı saatlerde tekrar almaya gideceğim.bugün onlarla gezmelere gideceğim )
ben yuvanın yakınından geçerken bizim yavrumuz burada anne ve babasına kavuşmayı bekliyor derdim.ve allahım bir beklerken iki tane yavrumuzu bize nasip etti.veeee inanın sevgileri o kadar büyükki onları doğursanız bu kadar olmaz.
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum.annelere ve yavrularına sağlık diliyorum.anne adaylarına yavrularınıza tez zamanda kavuşmanız dileğiyle.rabbim herkesi sevindirsin.hepinize ayrı ayrı yazmak isterdim ama artık ben çok yoğun iki çocuklu anneyim.) fırsat buldukça mutlaka uğrayacağım.öpüldünüz )
canım arkadaşlarım canlarım günaydın)
dün büyük gündü) çocuklarımızı evlerine getirdim ama akşam teslim etmek şartıyla.sabah 10:30 gibi yuvadaydım.aşklarım hazırlanmış geldiler.oğluma annen sizi almaya gelmiş dediklerinde saatimi takabilirmiyim demiş ) ikisi el ele geldiler kzım henüz konuşamıyor oğlum hoşgeldin dedi sarılıp öptüm ikisinide kokuları o kadar güzeldiki cennet kokusu bu olsa gerek:- ) oğluşum elinde küçük poşeti ve kızımı kucağıma alıp birlikte eve geldik.ilk olarak burasının artık kendisine ve kardeşine de ait olduğunu burada isterse hep birlikte asla ayrılmamak üzere yaşayacağımıza bizlerin onları bırakmayacağına birbirimizi çok seveceğimizi söyledim.yavrum beni öylece dinliyor ) sonra evi gezdirdim odalarını gösterdim.buradaki oyuncakların odanın kendisine ve kardeşine ait olduğunu söyledim.öğle saatinde oğlumla birlikte masayı hazırladık.teyzeleri benim kızım kendisi yemeğini yiyiyor o minicik elleriyle o kadar mükemmel kaşık çatal tutuyor ki anlatamam yani kızım annesine hiç zorluk çıkarmıyor iki kuzumda yemek seçmiyorlar ve tabaklarındakini bitiriyorlar ) kızım öğleden sonra uykusuna kendiliğinden yatıyor.yalnız banyoyu sevmiyoruz sanırım ) banyo yaparken avazı çıktığı kadar bağırdı kıyamam kızıma ) işin en komik tarafı altını bezlerken zorlanmam oldu bezin batlanması nasıl oluyor anlayamadım ) neyse oğlum imdadıma yetişti.anlayacağınız bezleme konusunda çok kötüymüşüm ) kızım uyurken oğlumla sohbet yaptık canım benim o küçücük yaşında neler yaşamış.hiçbir zaman düzenli kalacak yeri olmamış sanırım.kızım uyanınca parka gittik oğluma gideceği okulu gösterdim.bana ben buraya geldiğimde buradan beni alacakmısın diye sordu bende elbette birlikte gidip çıkıştada seni ben bekliyor olacağım.korkman gerekmiyor seni asla bırakmayacağız dedim.sanırım biraz daha rahatladı o zaman olur dedi )
akşam babamız geldi kızımın erkeklere karşı korkusu var kesinlikle yaklaşmak dokundurtmak istemiyor bana sıkı sıkı sarılıp anne deyişine duyacaktınız... ben mutfakta yemek hazırlarken babamız tüm şaklabanlıklarını deneyerek birazda olsa o korkusunu yenmesini sağlamış) komşuma ilk kez dün bahsetmiştim.duyunca hoş geldine geldiler. ) ve oğlum burada arkadaş bile edindi.akşam onları teslim etmek ağrımıza gitti.pzt. dilekçemizi vereceğiz.artık evimize alacağız diye.oğlumuz için bekliyorduk.gördükki oğlumuzda akşam bizimle kalmak istedi burada kalıp uyusak iyi olurdu dedi bize bu çoooooook büyük bir gelişme ) o nedenle artık daha fazla beklemeden yanımıza alacağız.inşaallah kısmet olursa salı veya çarşambaya artık hep birlikte kocaman bir aile olacağız.
size bahsetmiştim ben 3.tüp tedavisine başlamıştım.tahlil istemişti dr.lar.fax çekmiştim mekezden aradılar e2 ve fsh değerlerim çok iyiymiş.benim içimden geçenler sanırım birbir gerçekleşiyor.kuzularım geldi arkasındanda onlara yenibir kardeş gelebilir) biz artık kocaman bir aile olacağız.rabbim huzuru ve mutluluğu eksik etmesin.bugün çocuklarımı aynı saatlerde tekrar almaya gideceğim.bugün onlarla gezmelere gideceğim )
ben yuvanın yakınından geçerken bizim yavrumuz burada anne ve babasına kavuşmayı bekliyor derdim.ve allahım bir beklerken iki tane yavrumuzu bize nasip etti.veeee inanın sevgileri o kadar büyükki onları doğursanız bu kadar olmaz.
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum.annelere ve yavrularına sağlık diliyorum.anne adaylarına yavrularınıza tez zamanda kavuşmanız dileğiyle.rabbim herkesi sevindirsin.hepinize ayrı ayrı yazmak isterdim ama artık ben çok yoğun iki çocuklu anneyim.) fırsat buldukça mutlaka uğrayacağım.öpüldünüz )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?