Selam Arkadaşlar,
Bir süredir takip ediyorum burayı. Bende nisan ayında dış gebelik yaşadım doktor bir daha ki sefere aşılama yaparız demişti. Dün itibariyle Rahim filmi çektirdim kanallar temiz sorun yok. Fakat yumurta sayısı 3 dedi bu durumda aşılamaya da gerek yok direkt tüp bebek diyor. Eşimde sperm hareketliliğinde sorun var. Tabi benim bu süreçleri araştırıp bir karar vermem lazım. Bu aşamada yardımlarınızı rica ediyorum. Ben istanbuldayım. Kim nerede hangi doktoru tavsiye ediyor? bu işlerin birde bütçe bölümü var nedir masrafları? doktor tüp bebek için zaman kaybetme dedi ama bilemedim...
Günlerdir okuyorum burda o kadar çok şey yaşayanlar var ki, İlk defa tüp bebek deniyeceğim demek ,sormak bile belki abes olucakAma birilerine sormam lazım karar almam lazım önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Sevgiler
Merhaba huli
Ben senin yerinde olsam tupten once bir kere asilama denerdim. Geblik yasadigina gore rahimde bir problem yok demek ki ama dis gebelik sonrasi bir daha dis gebelik ihtimali yuksek mi bilmiyorum.
Asilamaile tup arasinda daglar jadar fark var. bana asilama 450 tlye mal oldu tup enaz 5000- 6000 (ilaclarla) . bende tek yumurta ( ilacsiz yani) ile asilama tuttu. Esimde morfolojiproblemi vardi. Hareketlilikten daha kotusu yani. Kismet iste zamani gelince oluyor. Kac yasindasin?
Selam Evimicin, Dışgebelik sonrası tekrarlama olasılığı normal hiç yaşamayanlarda 1000/3 yaşayanlarda 1000/30 yani 10 kat daha riskli dedi dr. Zaten söylediği gebelik oluşabiliyor belliki en azından bunu biliyoruz. yaş 38 bu durumda 3-5 ay sonra yumurta sayısı daha da düşecek kesin çözüm tüp bebektir. vakit kaybetme aşılama başarı %5 başarı olasılığı. dedi. Ben yinede başka doktora gitmeliyim.
Tabiki maddi manevi yıpratan bir süreç sen neredesin bu söylediğin hangi doktor yada klinik rakamları? Sende nasıl oldu bu süreç?
Kizlarrrrrr selammm inanin digerlerine gore bu sefer cok iyiyimmm kendimii ev isine verdim atiyorumm iviri zziviri hayatima yenilikk olsun at eskileri gelsin yenilerii.denizimmm bence haklisin ben bu tedaviye zorla basladimm icimden bir ses birak artik dedi kendi kendine gelecek ama olsun son kez deneyeyim dedim ama kismet degilmiss.zamani var elbet bu sefer hic aglamadimm yani aksam yatinca sadece bir damla gozyasii bir daha hic aglamadim aglamiyacagim.eviicin kampa ve twwetyymmm cok sagolunn insallahhh dualarinizla olacak biliyorumm her ne kadar tanisamasakda kalplerinizi hissediyorummm sevgilerrrr ve hepimizeee bebekli gunlerr opuldunuzzzzzz
Selam Arkadaşlar,
Bir süredir takip ediyorum burayı. Bende nisan ayında dış gebelik yaşadım doktor bir daha ki sefere aşılama yaparız demişti. Dün itibariyle Rahim filmi çektirdim kanallar temiz sorun yok. Fakat yumurta sayısı 3 dedi bu durumda aşılamaya da gerek yok direkt tüp bebek diyor. Eşimde sperm hareketliliğinde sorun var. Tabi benim bu süreçleri araştırıp bir karar vermem lazım. Bu aşamada yardımlarınızı rica ediyorum. Ben istanbuldayım. Kim nerede hangi doktoru tavsiye ediyor? bu işlerin birde bütçe bölümü var nedir masrafları? doktor tüp bebek için zaman kaybetme dedi ama bilemedim...
Günlerdir okuyorum burda o kadar çok şey yaşayanlar var ki, İlk defa tüp bebek deniyeceğim demek ,sormak bile belki abes olucakAma birilerine sormam lazım karar almam lazım önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Sevgiler
Huli, ben 4 tup denemesi yaptim. 5.ye hazirlaniyorum. Her birini baska yerde, baska prof.dr. ile denedim, sonuc almamak bir kenara, tam arastirmadan tedaviye atladiklarini gordum. Son olarak buradan arkadaslarim bana Memorial'i tavsiye etti, cok memnunum. Herseyi arastiriyorlar, icin rahat edecektir. Ozellikle Semra Hanim'in dedigine cok guveniyorum. Ben olsam onunla konusur, sonra karar verirdim. Basarilar canim.
Allah yardımcımız olsun. Umarım sende biran önce bebeğine kavuşursun.
Semra hanımı özellikle sizlerden çok duydum onuda değerlendiricem. Maliyet hesabı da yapıyoruz malum hayat şartları, ortalama bir fikrin var mı ? Birde Umut Tüp bebek için önerdi birileri. Bahçeci ekibi. Sen onlar hakkında bilgiye sahipmisin? O kadar çok doktor isim var ki karışmamak mümkün değil.
İlgine çok teşekkür ederim sevgiler kocaman
bende bu sene başlıcam ilk defa inşh bian önce bende sonuç alırımçok zor bi dönem Allah seninde bizmde yardımcımız olsun bian önce bebklerimizi kucamıza almamızı nasip etsin Allahımm çok zor çünkü ben hala kendime gelemiorumm hayatım alt üsüt oldu onda başka hiç bişey düşünemiorum burayada biraz kafamı dağıtmak için kayıt oldum kusura bakmayın iletiniz altına yazıorum ama yeni oldum için pek kulanmayı bimiyorum kusura bakmayın lütfn
Huli, ben 4 tup denemesi yaptim. 5.ye hazirlaniyorum. Her birini baska yerde, baska prof.dr. ile denedim, sonuc almamak bir kenara, tam arastirmadan tedaviye atladiklarini gordum. Son olarak buradan arkadaslarim bana Memorial'i tavsiye etti, cok memnunum. Herseyi arastiriyorlar, icin rahat edecektir. Ozellikle Semra Hanim'in dedigine cok guveniyorum. Ben olsam onunla konusur, sonra karar verirdim. Basarilar canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?