canım ben de 42 yaşımdayım,ilk denememi 2010 da yine Bahçecide yapmıştım...yine 13 temmuzda başladım..bugün ilk iğnemi karnımdan vurdum,7 de ilaç yutuyorum günde...inşallah umutla bekleyişim başladı.sen nerede tedavi grüyorsun?
Kizlarr nasilsinizz ben haldir haldir is yaparkenn ucuverdim cati katinin merdivenlerinden sukur siyriklarla atlattim arkasindan 15 kisi misafir aniden bastiran almanyadan kuzenler gecen hafta ben ordaydim dayanamamislar hasretime geldiler oldum oldum yorgunlukdan vee birde vajinamda cikan ucuk beni hastanelik etti cok canim yaniyor sisdi ve kabardii inanin yuruyemiyorumm yatiyorumm benden gelismeler bu bu arada adet de geldii.sizi gelismelerden haberdar edecegimm.sevgiler
Kizlarr nasilsinizz ben haldir haldir is yaparkenn ucuverdim cati katinin merdivenlerinden sukur siyriklarla atlattim arkasindan 15 kisi misafir aniden bastiran almanyadan kuzenler gecen hafta ben ordaydim dayanamamislar hasretime geldiler oldum oldum yorgunlukdan vee birde vajinamda cikan ucuk beni hastanelik etti cok canim yaniyor sisdi ve kabardii inanin yuruyemiyorumm yatiyorumm benden gelismeler bu bu arada adet de geldii.sizi gelismelerden haberdar edecegimm.sevgiler
Akidecik gecmis olsun. Allah korumus.
Kan sulandirici niyetine birseyler kullaniyormusun? Alkan da buradan yazmisti son aylarda asprin kullandigini. Ben bahcecide tedaviye ara verdigim donemde murat berksoya gitmistim, yuksek dozda omega 3 tabletlerivermisti. Kan sulandirici etkisi oldugunu sonradan ogernmistim. Bir arkadasa daha tavsiye etttim o da hamile simdi. Dikkatimi cekti acaba bir faydasi oluyormudur diye. Olmasa da sifa niyetine icmis olursun.
Herkese sevgiler
evimiçin selam canım nasılsın bebiş nasıl maşaAllah ona.
Canım merhaba,herşey yolundadır umarım,bu bahsettiğin omega 3 tableti bunun bir markası var mı,yoksa herhangi bir omega3 tableti olur mu?
Canım merhaba,herşey yolundadır umarım,bu bahsettiğin omega 3 tableti bunun bir markası var mı,yoksa herhangi bir omega3 tableti olur mu?
Saolasin. Cok sukur hersey yolunda. Gun saymaya dvam. Sen naaptin?
akidecik geçmiş olsunn...iyiki kırık yaşamadın arkadaşımm
alarahan kaderbacım nerelerdesin ?
denizgeldi nasılsın? arada okuyorum eskisi gibi yazmıyorsun
herkes iyidir inşallah
ben de iyi olmaya ayakta durmaya çalışıyorum ara ara isyan edip toparlıyorum..
Kizlar ben bir ruya gordum, size anlatmam lazim, etkisinde kaldim. Ilk defa ruyamda dogurdugumu gordum, ilk defa bir bebek imgesi olustu gozumde. Fakat tum ruya boyunca kavga ettim, hemsirelerle doktorla. Doguma saniyeler var, doktor yok, telefon yok, zorla doktora haber veriyorum, narkoz veriyorlar sezeryan icin, ise yaramiyor, zorla uyanip 'durun uyusmadim, yapmayin' diyorum, dogum bitiyor, hemsireler beni itiyor, onlara itiraz ediyorum. Tam bir stres, gerginlik yani. Iyimi kotumu anlamadim. Sonunda bebegi getiriyorlar, karton kutudan bir kundakta. ama cok guzel bir erkek cocuk, findik gibi. ama niye aglamiyor bu bebek diyorum. bebek kendisi sakin sakin cevap veriyor bana, 'agliycam birazdan, acele etme' diyor. Ruyadan falan anlamam ben pek ama, herhade bu kadar gerginlikten ve itis-kakistan sonra bir tane gelecek diye yormak istiyorum :) Hepinize sevgileer.
Gunaydin kizlar umarim hepiniz iyisinizdir..benimkiler erkenmi gelicek napacak..belim agriyor karnimda agrilarim var..neyse hayirlisi
bakalim ikizler erken gelir felan diyolar ama daha ben 8.aya girdim ..rabbim sag selim kucagimada almayi nasip eder insallahh..
Kampa..canim hayirdir insallah ruyan guzel ..bende ruyalarima girerdi tedavimden once hep erkek cocuklari ..tabiki ben kiz oglan derdinde degildim hakkimiza hayirlisi derdim herzaman..canim seninde kizin olucaktir ..biraz sabir..cunki oglan gormussun ya..hayir diyelim hayir olsun bakalim guzel haberler duycaz snden yakinda insallahh..seninde ikiz olsunbenim gibi ol insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?