38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Meslektaşız kolay gelsin inşallah emeklerinin karşılığını alırsın:

Kizlarr nasilsinizz ben haldir haldir is yaparkenn ucuverdim cati katinin merdivenlerinden sukur siyriklarla atlattim arkasindan 15 kisi misafir aniden bastiran almanyadan kuzenler gecen hafta ben ordaydim dayanamamislar hasretime geldiler oldum oldum yorgunlukdan vee birde vajinamda cikan ucuk beni hastanelik etti cok canim yaniyor sisdi ve kabardii inanin yuruyemiyorumm yatiyorumm benden gelismeler bu bu arada adet de geldii.sizi gelismelerden haberdar edecegimm.sevgiler

Akidecik gecmis olsun. Allah korumus.

Kan sulandirici niyetine birseyler kullaniyormusun? Alkan da buradan yazmisti son aylarda asprin kullandigini. Ben bahcecide tedaviye ara verdigim donemde murat berksoya gitmistim, yuksek dozda omega 3 tabletlerivermisti. Kan sulandirici etkisi oldugunu sonradan ogernmistim. Bir arkadasa daha tavsiye etttim o da hamile simdi. Dikkatimi cekti acaba bir faydasi oluyormudur diye. Olmasa da sifa niyetine icmis olursun.

Herkese sevgiler

Canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Canım merhaba,herşey yolundadır umarım,bu bahsettiğin omega 3 tableti bunun bir markası var mı,yoksa herhangi bir omega3 tableti olur mu?

Akidecik gecmis olsun. Allah korumus.

Kan sulandirici niyetine birseyler kullaniyormusun? Alkan da buradan yazmisti son aylarda asprin kullandigini. Ben bahcecide tedaviye ara verdigim donemde murat berksoya gitmistim, yuksek dozda omega 3 tabletlerivermisti. Kan sulandirici etkisi oldugunu sonradan ogernmistim. Bir arkadasa daha tavsiye etttim o da hamile simdi. Dikkatimi cekti acaba bir faydasi oluyormudur diye. Olmasa da sifa niyetine icmis olursun.

Herkese sevgiler

Canım merhaba,herşey yolundadır umarım,bu bahsettiğin omega 3 tableti bunun bir markası var mı,yoksa herhangi bir omega3 tableti olur mu?

Bana seven seas vermisti murat bey. Bulamadigimda marincaps aliyordum. Simdi onuncu haftadan itibaren de efa daily aliyorum. Gunde 300 / 500 mg tek tablet aliyorum. Murat bey sabah 2 aksam 2 vermisti.

Murat bey seven seas yazmisti. Sabah iki aksam iki aliyordum. Esimle birlikte. Onu bulamazsam marincaps aldim. Simdi de onuncu haftadan itibaren efa daily aliyorum. Gunde bi tablet 300 yada 500 mg. bir aczaci soyledi efa en saf olaniymis iclerinde.

akidecik geçmiş olsunn...iyiki kırık yaşamadın arkadaşımm

alarahan kaderbacım nerelerdesin ?

denizgeldi nasılsın? arada okuyorum eskisi gibi yazmıyorsun

herkes iyidir inşallah
ben de iyi olmaya ayakta durmaya çalışıyorum ara ara isyan edip toparlıyorum..

Son düzenleme:
Saolasin. Cok sukur hersey yolunda. Gun saymaya dvam. Sen naaptin?

sağol canım son toplamadan sonra normal şartlarda bu ay sonunda tekrar başlamam gerek ama,malum maddi olarak zor görünüyor.bende diyorumki gelecek ay yaparsan.durum biraz daha iyileşir.ama kesin değil.bir baktırayım folikül sayısı iyi olursa belki borç harç yaparız.bakalım kısmet.

Kizlar cok sagolun tesekkur ederim hepinize inanin su tedavi bitti ya bana huzur geldi ya .Ben omega 3 hemde burada dhea li tam komplexi var onu kullaniyorum esimde kullaniyo folic asit ve corasprin kullaniyorum;bugun kan verdim cunku burda mecburi tedavi bitsede adet sonu veriyorsun hormonlari supermis ve yumurtlama baslamis bile ama biz tedavi isteiyoruz dedik.Benim ucukda bugun biraz iyi bakalim ne olacak sizleri coook seviyorummm kizlarr hepinizi kardesim gibi goruyorum.

Wannacım, bende de durum parçalı bulutlu Bugünlerde adetimi bekliyorum, iyice gerildim. Bir haftadır Omega 3'e başladım. Hem kan sulandırıyor hemde troidime iyi geleceğine inanıyorum. Yukarıda da omega 3 kullanıp hamile kalanlardan bahsetmiş arkadaşlar, ayrıca memnun oldum. Belki kendiliğinden olur ümidiyle yaşıyorum, bu yaştan sonra...

Sen neler yapıyorsun?

Kizlar ben bir ruya gordum, size anlatmam lazim, etkisinde kaldim. Ilk defa ruyamda dogurdugumu gordum, ilk defa bir bebek imgesi olustu gozumde. Fakat tum ruya boyunca kavga ettim, hemsirelerle doktorla. Doguma saniyeler var, doktor yok, telefon yok, zorla doktora haber veriyorum, narkoz veriyorlar sezeryan icin, ise yaramiyor, zorla uyanip 'durun uyusmadim, yapmayin' diyorum, dogum bitiyor, hemsireler beni itiyor, onlara itiraz ediyorum. Tam bir stres, gerginlik yani. Iyimi kotumu anlamadim. Sonunda bebegi getiriyorlar, karton kutudan bir kundakta. ama cok guzel bir erkek cocuk, findik gibi. ama niye aglamiyor bu bebek diyorum. bebek kendisi sakin sakin cevap veriyor bana, 'agliycam birazdan, acele etme' diyor. Ruyadan falan anlamam ben pek ama, herhade bu kadar gerginlikten ve itis-kakistan sonra bir tane gelecek diye yormak istiyorum :) Hepinize sevgileer.

Canimmmm hayirlara olsun insallah bencee bebekkk geliyorrrrrr inan buna.Rabbimm tez zamanda verecekk sevgilerr arkadasim

Hayirlara ciksin insallah.

Gunaydin kizlar umarim hepiniz iyisinizdir..benimkiler erkenmi gelicek napacak..belim agriyor karnimda agrilarim var..neyse hayirlisi
bakalim ikizler erken gelir felan diyolar ama daha ben 8.aya girdim ..rabbim sag selim kucagimada almayi nasip eder insallahh..

Kampa..canim hayirdir insallah ruyan guzel ..bende ruyalarima girerdi tedavimden once hep erkek cocuklari ..tabiki ben kiz oglan derdinde degildim hakkimiza hayirlisi derdim herzaman..canim seninde kizin olucaktir ..biraz sabir..cunki oglan gormussun ya..hayir diyelim hayir olsun bakalim guzel haberler duycaz snden yakinda insallahh..seninde ikiz olsun benim gibi ol insallahh

Vucudun doguma hazirlik yapiyormus bu zamanlarda. Yine de insani korkutuyor erken mi gelecekler diye. Insallah zamaninda saglikla gelirler. Normal dogum mu yapacaksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…