38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

inşallah hiç gelmesin o adet!!
omega 3 bende kullanıyorum bunun yanında epey bi vitamin alıyorum...iki çeşit antioksidan alıyorum (hemde genç tutuyor :))
coraspirinde alıyorum ...şu mübarek aylarda dualarımdasın alarahan bitsin artık bu özlem arkadaşım...

hayır olsun inşallahhh

Evimicin..evet ya korkuyorum bazen erkenmi gelicekler diye,saglicakla dogurmayi nasip etsin hepimize insallahh..canim ben sezeryan istiyorum cunki normal dogum bazen riskli oluyor ikizler icin..sonucta zor kazanilmis ozel bebeklerim..tabi herkesinki ozel kendine gore ama risk gozuma almak istemiyorum ondan normal istemiyorum tabbi dr um 34 .haftada konusuruz dedi..hakkimiza hayirlisi olsun sagliktan..seninki kacinci ayinda sen normal dogummu yapican..?

Ben de sezeryan istiyorum. Ayni sebeplerle. Risk almaya hic gerek yok diyorum brn de. 6,5 ay oldu benim.
Insallah saglikla gelirler

öncelikle uzun bir ara verdim çünkü annemdeydim istirahatte . evet arkadaşlar bazen ne kadar dua etsenizde ne yazıkki olmayınca olmuyor. ne yazıkki 16 temmuzda bebeğimi kaybettim 10 haftalık olmuştu ama olmadı. şu an çok üzgünüm ne yazacağımı bilemiyorum çok istiyorduk ama işte sonuç.... allah doğum bekleyen arkadaşlara zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin biz çabalayanlarada en kısa zamnda sağlıklı bebekler inşallah. ben şimdi dinleneyim tekrar tedavime başlamaya hazırım biliyorsunuz zaten bu kendiliğinden gelişen bir gebelikti bir daha bu kadar şanslı olabilirmiyim bilmiyorum kısmet hepinizi çok öpüyorum sevgiler....

canım çok üzüldüm ya.nasip kısmet değilmiş.inşaAllah canım yine şanslı olursun göbişine bebeğin konar.

kangurum çok üzüldüm arkadaşımmm
biliyormusun ,yaşadığının aynısını yaşadım....8 aralıkta 10 haftalık bebeğimi kaybettim...kalbi durmuş bebeğimizin
bu konuda teselli cümleleri kurmaktan hoşlanmıyorum ..duymaktanda !!!
acısı ilk gün gibi kalmıyor ama kalbinin bi köşesinden de çıkmıyor..gözlerimde bir bugu kaldı kayıp sonrası çook kapattım kendimi..kilo aldım ,hayatı kendime zehir ettim...inşallah sen çabuk toparlarsın.
TEK umudum bi kez hamile kalabilmiş olmak ....Rabbim kardeşlerini bize yollasın inşallah arkadasım

Geçmiş olsun Kangurum. Ben de 3 kez yaşadım, bende hem haşimato hem de pıhtılaşma sorunu var. Sende de pıhtılaşma sorunu var mı? Kan sulandırıcı kullanıyor muydun?

canım çok üzüldüm ya.nasip kısmet değilmiş.inşaAllah canım yine şanslı olursun göbişine bebeğin konar.
çok teşekkür ederim inşallah canım hepimize....

biliyorum canım bu benim ikinci kaybım ilki 20 haftalık iskelet anomalisi yüzünden kaybettim 2009 da. sonra defalarca tüp denemesi sonuç sıfır tam yeni tüpe hazırlanırken bu bebeğim sürpriz yaptı ama dayanamadı erkenden gitti...

Geçmiş olsun Kangurum. Ben de 3 kez yaşadım, bende hem haşimato hem de pıhtılaşma sorunu var. Sende de pıhtılaşma sorunu var mı? Kan sulandırıcı kullanıyor muydun?
evet canım doktorum bütün önlemleri aldı kan sulandırıcı iğne ve progestan fitil kullanıyordum ama kısmet değilmiş. şimdi ne yapabilirim diye düşünüyorum. pazartesi günü kürtaj oldum acaba hala arada 1 damlada olsa kan gelmesi normalmi sizce?

sevgili anneler anne adayları 38in gülleri) iyi geceler hayırlı ramazanlar) dilerim rabbim hepinizi bu mübarek ayda sevindirir)geçmişi okumadan yazıyorum.umarım herşey yolunda gidiyordur.kızlar ben bir süreliğine tedavimi erteledim.şuan çocuklarımın bana ihtiyacı var.tedavi sürecinde onları ihmal etmek istemiyorum. bizleri soracak olursanız yazacak o kadar çok şey varki ama maalesef zaman bulup yazamıyorum.eeeee artık iki çocuklu ve çocuklarına yoğunlaşmış bir anneyim.hemde çooook mutlu bir anneyim) geçen hafta düğünümüz dolayısıyla şehir dışına çıkmıştık. çocuklarım anneanne,dayılar,teyzeler,yengeler ve kuzenleriyle tanıştılar.birbirleriyle öyle güzel kaynaştılarki anlatamam)anne tarafının gülü oldu bunlar ) kangurum inan çok üzüldüm bebeğini kaybetmene söyleyecek söz bulamıyorum.rabbim inşaallah en kısa zamanda tekrar sevindirir ve bu kez yavrunu kucağına alırsın.
şuan evimizdeyiz inşaallah fırsat buldukça yazacağım sizlere.sevgiyle kalın......

Gecmis olsun. Insallah cabuk toparlarsin. Nasipse eger, yazilmissa eger, bir tarih var ve o tarihe kadar ne yapsan olmuyor. Sabirlar tukeniyor, akil bastan gidiyor ama nafile. Allahim en hayirlisini versin sana. Yaninda olsun, dayanman icin guc versin. Amin....

Son düzenleme:

Ramazanın ilk günü,hepimize hayırlı sonuçlar versin ...
Benim de c.tesi kontrolüm var...
Herşey yolunda giderse P.tesi,en geç salı günü yumurtalarım toplanacak..
İnşallah hepsi doludur,çok sayıda ve 1.kalite embriyolar olurlar...
inşallah hepimiz hamile kalırız.AMİN..

evet canım doktorum bütün önlemleri aldı kan sulandırıcı iğne ve progestan fitil kullanıyordum ama kısmet değilmiş. şimdi ne yapabilirim diye düşünüyorum. pazartesi günü kürtaj oldum acaba hala arada 1 damlada olsa kan gelmesi normalmi sizce?[/QUOTE]

kangurum, iğne dozun kaçtı? Benim ikinci düşükte de 06,lık iğne kullanıyordum. Bazı doktorlar kiloya göre dozu ayarlıyorlarmış, ben de 80'li kilolardayım, hep az mı çok mu geldi diye düşünmüşümdür. 3. hamilelikte ise doktor kan sulandırıcıya gerek yok dedi, bu kez de bu yüzden mi kalbi durdu bilemiyorum. Kürtajdan sonra küçük kanamalar olabilir, tekrar geçmiş olsun.

Yaşadıkların beni 42 yaşında ilk hamileliğime götürdü doktora kontrole gidip 1.5 senelik bi evlilikten sonra tüp bebek yapmamı önerdikleri ve düşünürken ne yapacağımızı, aynı ay senin gibi sürpriz bir spontan hamilelik ve 10 hafta sonra bebeğin kalbinin durması ve tabii sonrasında -artık alışılan- 3 tane daha arka arkaya....Ama hiçbiri ilki kadar canımı yakmamıştı seni o kadar iyi anladım ki Allah yardımcın olsun benim bebek maceramda yaşadıklarımın- ki onlar çoook uzun- özeti tek kelime HAYALKIRIKLIĞI Allah hepimize yardım etsin ve çabalarımızı boş bırakmasın diyorum bu mübarek günde ...

çok teşekkür ederim canım inşallah tekrar sağlıklı bir bebekle yaşatır bana bu sevinci....

teşekkür ederim toparlanmaya çalışıyorum ama bakalım...amin canım dileklerin için...

[/QUOTE]kangurum, iğne dozun kaçtı? Benim ikinci düşükte de 06,lık iğne kullanıyordum. Bazı doktorlar kiloya göre dozu ayarlıyorlarmış, ben de 80'li kilolardayım, hep az mı çok mu geldi diye düşünmüşümdür. 3. hamilelikte ise doktor kan sulandırıcıya gerek yok dedi, bu kez de bu yüzden mi kalbi durdu bilemiyorum. Kürtajdan sonra küçük kanamalar olabilir, tekrar geçmiş olsun.[/QUOTE]
canım ben 0,4 lük kullandım. geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim...

bende 42 yaşındayım canım ve çok korkuyorum inşallah sonu iyi olacak hepimiz için...

çok üzüldüm arkaşım geçmiş olsun rabbim acını azaltsın kısa sürede inşallah.çok zor biliyorum bende 25 haftalık bebğimi kaybetmiştim çok zor toparlandım acısı unutulmuyor tabiki ama geçecek kendine zaman tanı biraz.inşallah tekrar hamiş kalırsın ve unutursun bu acıları.rabbim yardın olsun canım.

Kizlar hepinize hayirli ramazanlarr Rabbim bu yolda ilerleyen herkesin bu mubarek gunlerde bebislerini verir tez vakitte.Ben oruc tutuyorumm biraz uzun yaa burda 18 saat olsun buda sabir denemek degilmi?KANGRUMM cok uzuldum ne diyebilirimki ama merak etmee yakinda yeniden bebislerine kavusacaksin ,LEE canimm bebislerini bizim icin optt maiim sein solugun cikmiyor.Ben iyiyimm hemde gayet iyi esimlede sanki esi flort gunlerimizdeki gibi olduk nedenseee onuuuuu cokk seviyorumm rabbim kimseyi sevdiginden ayirmasinn hepinizi optummmmm

günaydınnnn ilkgözağrım....günaydın 38im.....günaydınnn 38 in gülleri

Güzel Allahım benim mutluluğumdan sizlere de versin...enn yakın zamanda anneliği tadın innnnşallah..AMİNNNNNNN...

bu yolda emek verenler.....karşılığını alın inşallah...hiçbiriniz mahrum olmayın.

umut sizinle olsun.....sevgiler...

cans hocammm......yoksunuz....geldimi yoksa bibili?

Meraba kizlar hepinize HAYIRLI RAMAZANLAR..ben tutamiyorum ama tutanlarinkini rabbim kabul etsin..heryil bu zamana hep beraber cikmamizi nasip etsin rabbim sevdiklerimizden sevdigimizden coluk cocuklarimizdan insallahhhh..

KANGURUM..canim gecmis olsun bu durumda nediye bilirimki ..rabbim sabir versin gercekten zor seyler bunlar 10 haftalik degil birgunlukte olsa parcan iste..zor olur bundan sonra olucak yavrunu yada yavrularini sana bagislasin Allahim insallahh..uzulme desemde zor biliyorum allah guc kuvvet versin..yoluna devam et arkadasim..rabbim rast getirsin insallahh..

Simdi benden haber veriyim size..ben gecen yazmistim hic halim yoktu ya..ogun cok rahatsizlandim ve dr kendimizi zor attik..ve 3 gun hastanede yattim..dogum sancilarim baslamis dedi dr um..ne acilar cektim hemen iceri aldilar..serumla ilacla normale donduk ..bebislerim cok iyiler ama dr um daha kucuk bir ay kadar daha kalir rahmin tasir dedi..cunki ne bir lekelenme nede rahimde aciklik gordu dr,,her sey yolunda dedi ama serum felan taktilar baya serum yedim..bugun evime geldim..esimde benle beraber yoruldu tabii..evimi cok ozledim 3 gunde olsa hastaaneye kimseyi dusrmesin..insallahh... yine ayni olursam ki insallah olmam yine gidicem ..tek dilegim hayirlisiyla hersey bundan sonra daha iyi gider yavrularimi saglicakla kucagima alamyi nasip eder insallahh..opuyorum hepinizi sevgiyle kalin..

toana geçmiş olsun canım.ha gayret birazda dayansınlar yavrular inşaAllah sağlıkla doğsunlar.

MAI..sagol canim insallah bizimde istegimiz o bakalim gerci dr hersey yolunda diyor ama benim husnu kuruntum biraz fazla..bu konuda titizim biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…