38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Gecmis olsun. Ciddi. Irsey ilmamasina sevindim. Benim de karin agrilarim oluyor arada ozellikle cok ayakta kalinca. Bu aylar da normal diyorlar ama yine de tedirgin ediyor beni. Ben de bir dahaki kontrolumde soracagim doktora ne zaman panik yapmaliyim diye.
Insallah zamanina kadar durur ikizlerin. Tekrar gecmis olsun.

Evimicin..sagol canim insallah hamile olan butun arkadaslarim sen vede ben saglicakla kucagimiza alalim yavrularimizi saglicakla insallahh insallahh..canim benim miyomdan da agrim oluyor..miyomlarim buyudu karnimla birlikte..onlarda bana sikinti veriyor..ama miyomlar cocuklardan uzakta..zarari yok bana var tabi..beni bitiriyor adeta..hayirlisiyla dogarlar insallahh..

toana.....canımm..inşallah ikizlerin günlerini tamamlayacak...sağlıkla gelsinler Allahın izniyle...

gunaydin hepinize kizlar..

Denizgeldi ..canim benim sagol insallahh ..bizi korkuttular ama simdi daha sakinim..evlat kazanmak okadar zormus ki..ama yinede zorluguda var.. tabi onlarin varligida guzel..rabbim hickimseyi kortuguna ugratmasin cumlemizi insallahh..sen ve kizin nasilsiniz iyisiniz umarim opuyorum..hollanda dan slm..

Toana geçmiş olsun ..inşallah bebeklerın zamanında saglıcakla kucagında olur...

Arkadaşlar ... benım de moralım cok bozuk .. yaklasık 10 gunden berı suyumda azalma vardı ... bebek sıkıtıya gırebılır dusuncesyle dr um benı de hastanneye yatırdı. 3 gundur hastanede yatıyorum ve 36 . hafta dolana kadar cıkamayacagım ...şu an 32 . haftalık oldum .. her sey ıcın cok erken bebek cok kucuk... butun bunlar ve erken dogum rıskı duygularımı alt ust ettı ... acıl sezaryan dusuncesı bıle cok zor .. burun kalbımle dua edıyorum .. bebegım bıraz daha sabretsın en azından 36 .haftalık olsun dıye ... cıger gelıstırıcı ıgne vurulduk şu an beklemedeyız ... dualarınzaıhtıyacım var .. sevgıyle kalın...

denızgeldı .. canım cok tesekkurler ....

cans..sagol canim sanada gecmis olsun..biliyorum hastanede ben 3 gun kaldim cok sikildim ama napalim hersey yavrularimiz saglikli olsun diye..banada bacaktan igne yaptilar ve fitil verdiler cocuklar erken dogarsa cigerlerinde problem olmasin diye..daha ben 31.haftaya girdim yeni..banada dr cok ufaklar simdi dogmalarini istemiyorum en azindan 1 ay daha dedi bakalim insallah rabbim yardimcimiz olsun yavrularimiz zamaninda gelsinler insallahh..

kizlar miyom hakkinda bilginiz varmi..benim sol tarafta tas gibi duruyor zaten hastanelik edende oydu herseyi tetikledi..ama cok sikinti veriyor bana bebekler buyudukce oda buyuyor berbat sey..neyseki cocuklardan uzakmis ama ben rahatsiz oluyorum cok fena..ne icebilirim ne yiye bilirimki rahatliyim..burdakiler zaten ilac felanda vermez..ALLAHA EMANETIZ boyle..

42 yaşımdayım.İlk denemem Bahçeci Fulada idi 2010 da..Bşarısız oldu.Bizimki sebebi belirsiz intertifilite 2004 'te evlendiğim gün hamile kalmış,benim sağlık problemi nedeniyle bebeği almışlardı.Bir daha olmadı normal yolla.2.denememi de Bahçeci Fulya Dr.Erbil Yağmur'da deniyorum.Duanıza ihtiyacım var.Yarın OPU'm var.Duanızı eksik etmeyin.Bol sayıda ve kaliteli yumurtalarım olsun.Güzelce döllenip,çok kaliteli embriyolarım olsun.Sonra 1 ay dondurulacaklar,ve transfer olacaklar...Hamile kalayım Allah'ım Ramazan AYINDA GÜZEL HABERLER ALAYIM...BAYRAMIM OLSUN ..15 AĞUSTOS ZATEN DOĞUM GÜNÜM...DUA EDİN LÜTFEN..

Dualarım seninle canım herzaman Allahım Ahsen Hayırlılarını nasip etsin imşallah.

Dualarım seninle canım herzaman Allahım Ahsen Hayırlılarını nasip etsin imşallah.

Çok teşekkür ederim canım ...
İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alalım..
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..

COk gecmis olsun. Umarim hersey yoluna girer. Savasci bebegin sonuna kadar dayanir.

cans canım dualarımseninle.başka sayfadan bir bayan vardı onunda dr u suyun az demişti ve bol su iç demişti.demekki faydafı var.şu an suyu iyimiş.yani azalma yokmuş inşaAllah sende sağlıkla doğurursun bebeğini amin.

toana geçmiş olsun canım.ha gayret birazda dayansınlar yavrular inşaAllah sağlıkla doğsunlar.

Canım sana da geçmiş olsun...Ne güzel büyük bir umudun var elinde,şükret ve inanarak sarılın bebişinle birbirinize...
Güzel haberler alacağız senden..Benim içime çok güzel şeyler doğuyor..Herşey olumlu olacak inan..

amin diyorum yürekten içtennnn..ben de erbil beyin hastasıyım temmuzda tüp bebek tedavim başlıycak inşallah Rabbim sevindirsin ..

amin diyorum yürekten içtennnn..ben de erbil beyin hastasıyım temmuzda tüp bebek tedavim başlıycak inşallah Rabbim sevindirsin ..

Canım inşallah tanışırız seninle hastanede..
Benim opum oldu dün..
Bugün hastaneden aradılar,12 yumurta toplanmış.
8'i işleme alınmış...
5'i de döllenmiş...
dün ben antibiyotik,bugünden itibaren de adet söktürücüye başladım,c.tesi bitecek ve adetin 2.günü doktorumun yanına gideceğim..
Umarım embriyolarımın 5'i de 1.kalite olur,dondurulup çözülüp transfer edilince de hamile kalırım inşallah...
Transfer vs.15 Ağustos doğum günüme denk geliyor..

şimdiden hayırlı olsun .inşallah herşey gönlünce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…