Çok teşekkür ederim canım..
İnşallah hamile kalacağım ,Allah nasip edecek ,bu 2.de dondurulmuşlarla...
42 yaşımdayım.İlk denemem Bahçeci Fulada idi 2010 da..Bşarısız oldu.Bizimki sebebi belirsiz intertifilite 2004 'te evlendiğim gün hamile kalmış,benim sağlık problemi nedeniyle bebeği almışlardı.Bir daha olmadı normal yolla.2.denememi de Bahçeci Fulya Dr.Erbil Yağmur'da deniyorum.Duanıza ihtiyacım var.Yarın OPU'm var.Duanızı eksik etmeyin.Bol sayıda ve kaliteli yumurtalarım olsun.Güzelce döllenip,çok kaliteli embriyolarım olsun.Sonra 1 ay dondurulacaklar,ve transfer olacaklar...Hamile kalayım Allah'ım Ramazan AYINDA GÜZEL HABERLER ALAYIM...BAYRAMIM OLSUN ..15 AĞUSTOS ZATEN DOĞUM GÜNÜM...DUA EDİN LÜTFEN..
Merhaba,aslında moralim çok bozuk,tutunduğum bütün dallar elimde kalıyor sanki,dün doktora gitmiştim hormonlarıma baktırdım FSH 33, e2 88 çıkmış.Doktor değerler yüksek,menopoza geçiş sürecindesin bu aşamada bu değerlerle hiç deneme dedi.Bilmiyorum,daha Ankaradaki doktorumu aramadım,onlarda hiç FSH takılmıyor.Ne yapacağımı bilemiyorum,çelişkide kaldım.Bu FSH düşer mi ya da değeri yüksek olupta hamilelik yaşayan oldumu,üffffffffff canım çok yanıyor.Dhea,omega3,hayıt tohumu ,folikasit kullanıyorum,faydası olur mu acaba?Bir kez daha denesem mi kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim
Neden transferi hemen olmuyorsun,dondurulup çözülünce embriyoların kalitesi düşebiliyormuş diye duymuştum
merhaba, bende erbil bey.in hastasıyım senin neden dondurulmuşlarla transferini yapmak istiyor,merak ettim doğrusu???
Canım tam tersi yapılan bütün istatistikler şansını %10-15 oranında artırdığını gösteriyormuş...
Çünkü anne adayı 1 adet olup hormonlardan arınınca embriyoru daha iyi tutuyormuş..
Embriyo da dondurulup-çözülünce rahme daha sıkı sıkıya tutunuyormuş...
Benim bançeciden bebek sahibi olan 4 arkadaşım da 2.denemede ve dondurulmuşlarla anne oldular...
Canım hakkında hayırlısı olsun,inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın.O zaman dondurup beklemek daha iyi tabiki.Benim ikinci denememde biri normal birisi dondurulmuştu.Bunu doktoruma soracağım.İyi düşün iyi olsun,rabbim o yumoşları sana bebiş olarak geri göndersin AMİN
Merhaba herkeseee. Ben cok fena karistirmaya basladim, yeni gelenlerin durumlarini, sessiz kalan eskiler ne yapiyorlar, kimin tecrubesi neydi falan... Diyorumki bir tablomu yapsam, bazi kizlar yapmis, guzel de olmus. Bizim de olsa, grubu bir gorsek. Ne dersiniz? Bana ekteki basliklari ozelden mesaj atin, oneriniz varsa durmayin soyleyiiin. Beklerken bir ise yarayayim
Eki Görüntüle 471960 Eki Görüntüle 471960
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?