38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Supersiniz kizlar. Bilgileri gonderenleri ekliyorum listemize, sayi biraz cogalinca gonderecegim size. Optum.

Beni de al yaninaaa. Ben hala gidemedim yaz tatiline. Acaba tatilemi gitsem, tedaviyemi? Hm hm hmmmm...
Kesin denize gidiyorsundur simdi sen, oooh bol bol yuz, kuruduk kaldik burda.

Kampa gel kuzum sende gel ben yazliga gidiyorum turkiyeye altinoluga valla tedavi falan istemiyorum su anda ama istanbulada gidecegim ayy cok ozledimm turkiyeyi kaynanamin yazligi altinolukda esimin yani bizimde akcayda inan tatile cok ihtiyacim var cok yoruldumm ben.sende tatilini yap inaniyorumki kendiliginden gelecekdir kimbilir; .Listeye beni ekle beklemede diye ara verdi de sonbahara kadar beklicem sonra son kez turkiyede deneyecegim.Bu arada bende cok igne var tedavinin planina gore lazim olmayanlari verecegim bilginizeeee sevgiler

Ne guzeldir deniz oralarda simdi, keyfini cikar. Ben Turkiye'de olsam, bol bol denize girsem, dogaya yakin olsam, tabi yemeklerimizden gotursem, hemen hamile kalirmisim gibi geliyor. Tabi Allah bilir...
Listeye ekliycem de, bana biraz bilgi gonder, yas, evlilik, merkez, kac kere falan filan (listedeki gibi). Yoksa sadece 'Akidecik tatilde' yazarim :)

ÖNCELİKLE TEBRİK EDERİM NE GÜZEL BİRHAHER 12 YUMURTA DARISI BAŞIMA İNŞ...:)Ayorumun bana bilmediğim bişi öğretti yumurtalar toplandıktan sonra ,,transfere kadar epey bekleme süresi varmış şaşırdım..ama senin adına çok sevindim ve içimden bir his Hamile kalacağını söylüyor umarım yanılmam bana haber ver olurmu?mesajla olursa kaçırma şansm yok kesin görürüm..doktorun kim cnm??belkide tanışırız...

aaa cavap yazdım nereye gitiii??

günaydın kızlar
kanbar canım nacizane tavsiyem coraspirin al istersen işe yarıyor duyduğum kadarıyla.özellikle pıhtılaşma sorunu olanlar için.inşaAllah tedavin güzel güzel ilerler.

Son düzenleme:

Merhaba fsh değerim geçen sene haziran ayında 22 olmuştu ve görüşmeye gittiğim tüp bebek doktoru menapozun eşiğindesin demişti benim çok moralim bozuldu bir müddet kendime gelemedim.Sonra hayıt suyu hergün düzenli içmeye başladım, safran hapı ginseng hapı ve arısütü polen karışımını hergün 1 kaşık içtim ve inanmazsın eylül ayında kendiliğinden hamile kaldım sonra bebek devam etmedi ama ben ocak gibi merak ettim kürtajdan sonra baktırdım fsh ıma 3.8 olmuştu inanamadım bence umudunu kesmeden denemeye devam bitkisel tedavi inan bana fayda ediyor ve şimdiki doktorum hiç te menapozda olmadığımı ve eeninde sonunda hem de doğla yolla hamile kalacağımı söylüyo umudunu kesme ve Fsh a takılma derim ben sana Allah yardımcın olsun umudunu kaybetme lütfen

canım yazdıklarını okudum ve cok ama cok uzuldum..
Allah bu mubarek ramazan ayında hayırlı yazılar yazsın ınsallah..

canım regl olmuyormusun sen ? eger oyle yada boyle regl oluyorsan menepoza falan gırmıyorsundur. Bende son aylarda ılacla regl oluyorum. Doktora menepoza mı gırıyorum acaba dedım? oda bana menepoza gırenler ılacla bıle regl olmazlar dedı. yanı fsh yukseklıgı tabı kı onemlı ama ıllakı menepoza gırıyorsun demek degıl.
burada onemlı olan regl olsak bıle kalıtelı yumurta olusması yanı yumurta gorunurde oluyor ama toplama asamasında ıcı bos cıkıyor yanı ben aylardır tedavı asamasına gelmeye calısıyorum neredeyse 4 aydır ve gectıgımız hafta kayınvalıdemın ılerı derecede kanser oldugunu ogrendıgım gun regl oldum. aglaya zırlaya doktora gıttım nasılsa yumurta olmaz dıye 3 yumurta oldugunu soyledı doktor ama fsh yukseklıgı nedenıyle bır tanesı olması gerekenden cok buyuktu.. cok uzatmayayım kayınvalıdemın uzuntusu bır yandan dıger taraftan tedavının nasıl sonlanacagı ıle ılgılı sorular yanı sıfır moralle basladım. Bu sabah tek bır yumurta alındı dıgerlerı bos.. Ve doktor o tek yumurtanın da dollenıp dollenmeyecegı ıle ılgılı cok umıtlı degıldı.. kısmet dedı..Yarın bıldırırız..oylece cıktım hastaneden ve ıse geldım..(pek umudum yok acıkcası)

ve sunu dusundum hayat hıc bır zaman planlandıgı gıbı gıtmıyor.. Zaman akıp gıderken yaşadığımız tüm olaylar bizim hayatımız oluyor. Oysa ben kendı kendıme evlendim hemen cocugumuz olacak mutlu mesut yasayıp gıdecegız dıye dusunuyordum.. Ama boyle bır sey yok maalesef(

Bu arada Gebelık asısını sordum doktorum yok oyle bırsey bırı cıkıp bısey atıyor ortaya sonra herkes heryerde bu uygulanıyor sanıyor oysa yok boyle bırsey dedı
senın tek sıkıntın rezerv azlıgı dedı ..bunun da cok fazla cozumu yok!!
sanırım bazı seylerı kabullenmelıyız..Allah vermıyorsa daha fazla zorlamanın da bır anlamı yok. Ben bıtkısel tedavılere ona buna da pek ınanmıyorum artık..

hersey kader kısmet Allah ol derse olacak gerisi boş..

kendını uzme lutfen her kadının cocugu olacak dıye bır kaıde yok nasılsa, onemlı olan sensın,benım ve bızız..
kendıne ıyı bak canım
sevgıler

selam arkadaşlar
nkurt canım benim dr hiç fsh me bakmadı bakımyorda.mühim olan yumurta rezervi.

lenova hoş geldin canım inşaAllah senin o altın yumurtan döllenir ve bebek olur sana dilerin Allahımdan bu mübarek günler hüremtine.

kanbarcım ya merak ettim canım bir haber verseydin.

Canım merhaba sağol verdiğin destek için,ben de içiyorum hayıt tohumu,civan perçemi ve aslanpençesi çayı inşallah düşer fsh,safran hapı ve ginseng hapı hakkında bilgi verirsen sevinirim,sevgiler...

Öncelikle herkese kucak dolusu sevgilerimi göndereyim çünkü özledim ben sizi.Niyetim topiğe uzun bir süre girmeyip yaz dönüşü hikayemi yazmaktıı.Çünkü sizlere son yazdığımda daha doğrusu veda ettiğimde üzücü olayı yaşamıştım ama söylemedim.Tedavideki arkadaşların umudu kırılmasın,hamişlerimiz üzülmesin istedim.Ama lütfen yine üzülmeyin ve sakın umudunuzu yitirmeyin çünkü ben hala hem kendimden hem de hepimizden çooook ama çok ümitliyim.Biliyorsunuz bu menopoza kadar olan bir süreç.Ne zaman menopoz belası başımıza gelirse işte o zaman ümitsizlik başlamalı bence.Yumurtalar olduğu sürece hala hepimiz için ümit var söyliim.Neyse şimdi size hikayemin bildiğiniz yerinden başlıyayım yazmaya.44 yaşımdayım.42 Yaşımda evlendim.İlk altı aydan sonra önce aşılama sonra da arka arkaya 3 tüp bebek tedavisi gördüm.İlk ikisini amerikan hastanesinde yaptırdım iki yumurtadan hiç birisi döllenmedi.Memoriale geçtim.Yine üç yumurta.İkisi iyi durumdaydı birisini erken çatlattılar diğeri dört hücreli dölllendi tutunamadan fiyaskoyla bitti.Bir ay sonra internette aspirinle hamile kalanları okudum ve bende içmeye başladım.2.ay adetim gecikti test yaptım çift çizgi.Kan verdim değer 1500 doktora coraspirin kullandığımı ve öylece hamile kaldığımı söyledim.Bırak bebek düşer dedi.Bıraktığımda 7 haftalıktı ve kalbide gümbür gümbür atıyordu.10 gün sonra kontrole gittim ki tık yok.Eşimle ikimiz şok olduk.Neyse o kısımları geçeyim çünkü ben üzüntümü bile yaşayamadım.Annemi,ablalarımı eşimi ve duyupta sevinen herkesleri teselli etmekten kendimi atladım gitti.Bir hafta sonra kürtaj oldum.Maicim bana"sakın üzülme kürtajla giden bebişin bir bacağı içerde kalır gene olur"dedi çok güldüm.Neyse kızlar 31 Mayısta sevinçten havalara uçan ben 25 haziranda yelkenleri suya indirmiş bir vaziyette kös kös evimize döndük.Bir kaç gün dinlendikten sonra gidip kromozom tahlili ve kanda pıhtılaşma tahlillerimi yaptırdım.Aslında bunların benden çok önce istenmesi gerekiyordu.Güzel yurdumun en tanınmış iki profu tüplerimi yapmış ama bu tahlillere gerek görmemişti.Ben ısrarla içtiğim aspirin sayesinde hamile kaldım dedim herkes yok son tüp denemenden hormonlar çalıştı ondan dediler.Hamileliği ilk duyduğumda memoriale telefon açıp takiplerimi yapmış olan bir doktora durumu anlatmıştım.Coraspirin kullanıyorum,vajinal jel ve bir de folik asit dedim.Biz doğal hamileliklerde aspirin ve jeli vermiyoruz dedi.İyiii düşmesin bebiş bırakalım dedik bıraktık.Yani kendi başıma bir şey yapmadım.Neyse kürtajdan sonra doktora kontrole gittim.Özellikle sordum ben şimdi ne yapayım korunayım mı diye.Yok artık bekleme olmaz.Dinlen biraz.Sonra seni tüpe yönlendiricem dedi.Çıktık geldik.İki hafta sonra mtfhr test sonucumu aldım heterozigot mutasyon çıktı.Çok olmasa da pıhtılaşma problemi mevcut yani.Gösterdim çok değilmiş dedi.Ben coraspirine devam ettim sevgilimlede yasaklı 10 günü geçirdikten sonra aynen yola devam.Duuur bakalım olacak mı.Kızlar Allah çarpsın oldu ya.Daha kürtajdan 26 gün geçmişti laf olsun diye baktığım testte çift çizginin teki silik.Doğğğru hastaneye.Kan verdim bir saat sonra sonuç 418.bilmem kaç.Aradım bizim dru,yaaa,ama kimyasaldır dedi.iki gün sonra gene bakalım,baktık 300 lere düşmüş.Tamam kimyasal olmuş dedim.Aspirini gene bıraktım.Dün tam 5 haftamdı.Yani kürtajın olduğu ilk günden sayıyoruz.İlk defa ultrasona girdim kese var ama sağlıklı değil ve küçük.Pes hoca hanım yaaa dedi.İnan beni şaşırttın sen.Büyük konuşmuşum olmaz dedim,dedi.Şimdi bu gün yine kana baktırdım beta hcg 112 lere düşmüş.Yavaş yavaş düşüyor gidiyor yani.Süpriz gelmişti sessiz sessiz gidiyor.Doktora göre kötü yumurta,bana göre kandan kan akışından kaynaklanan bir durum.İnşallah bu sefer kürtajsız biter....
Şimdiiii,diycem o ki küçük bir aspirinin mucisesine ben inandım ama kimse inanmıyor.yetmiyor demekki.Yapılması gereken başka şeyler var.Bu durumun sonlanmasını bekliyorum.Sonrasında kendime yeni bir yol haritası çizicem.Yüksek riskli gebelik doktoru madazlıdan randevu alıp gidicem.Ben ahhh ettim bu bebeği bu kış yapıcam.Tabi Allah da isterse.Amin....
Çok uzun yazdım kafaları şişirdim.Önerisi olan arkadaşlarımı bekliyorum.Her fikre,her deneyime ihtiyacım var.Topikteki arkadaşlarımın olaylarını takip etmeye çalışıyorum.Tedavisi olumsuz olan arkadaşlar morallerinizi lütfen yüksek tutun.Tedaviye başlayacak olanlar daha çok araştırın hiç bir testi atlamayın.Toana,evimcim hamiş olan tüm anneler,güzel haberlerinizi bekliyoruz.Çok uzattım o yüzden herkesi öpüp kaçayım ben.Kendinize iyi bakın görüşmek üzere sevgiler....

Çok sevinmiştim duyduğumda. bende çorluluyum.. Şimdi yine çok üzüldüm.

rabbim boş bırakmasın kucağını. tez zamanda gelir inşallah..

Arkadaşlar merhaba,

Ben temmuz ayında 15 gün izin kullandım. Bu arada bakıcıda mecburen izne ayrıldı. benim bu ay ki maaşdan kesmem gerekiyor mu?

Ayrıca kendiside ağustosda 15 gün izin kullanacakmış. Acaba Temmuz tam verip, ağustosumu kessem. (ona da söylemek şartı ile.)

ne dersiniz. uygulama nasılsır.

Alkan oncelikle cok gecmiş olsun. İnanılmaz bir hikayen var ki agzım açık okudum. Bir daha bir daha soylemek gibi olacak ama azmine, kararlılıgına ve yuregine maşallah. Hep boyle devam et. Yas tutma zamanı degil yola devam diyerek herkese umut oluyorsun. Benim nacizhane fikrim kurtajdan dolayı rahimin hazır olmadıgı icin tutunamadı bebegin. Ayrıca benim aşılama ile tuttu, o da dogal yolla sayılır ve doktor 6. - 7. haftaya kadar coraspirin ve progestan hapa devam ettitdi. O sıralarda cok buyuk bir kanamam olunca bıraktım coraspirini sadece progestana ve folik aside devam ettim. Gunde 200 + 200 mg . 10. haftalarda falan bıraktım balık yagı tabletine ve vitamine basladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…