38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sağol canım evet bir kaaç kere yazmıştım seninde doğumuna az kalmış inşallah sağlıklı sıhhatli doğar bebeklerin ikiside kızmı canım ne güzel bir doğumla iki evlat Allahım sana mucizelerini göndermiş gerçekten evlat demek mucize demek bütün olmayanlara Allahım bu güzel duyguyu tattırsın inşallah

Lee, aferim sana cidden, cok begeniyorum yaptigini, harika bir anne oldun.
Toana, 6 gun mu?!!! Saglikla, kolayca dogur canim. Masallah.

Sub, hosgeldin. Sebebi belli olmayan infertilite cok yaygin. Benim de sorunum bu idi, cok yakin zamana kadar. 4 mikroenjeksiyon denemesi basarisiz oldu. Son olarak Memorial Semra Kahraman'a gittim ve tum testlerimi yeniden yaptirdim. Simdiye kadar tum doktorlarin bakip da tamamdir dedigi HSG sonucunda rahim yapisikligindan suphelendi ve ameliyat etti. Hamilelik olsa bile bebegin gelisecegi kadar yer yok burada dedi. Gerci 5. mikro denemem de negatif sonuclandi -ve bu sefer cok bozuldum- ama bu kez hersey farkli ve cok daha iyi gelisti. Yani bence, tum tahlillerinizi yaptirin, belki kendiliginden bile hamile kalirsin.

Alkan hosgeldiiin! Cok uzun kayboldun bu sefer, olmuyor boyle. Evet depresyon falan dinlemiyorum pek, hayata geri dondum. Ama isin gercegi, bu sefer cok farkli uzuldum. Okumussundur, dilime vurdu, yazdim da yazdim :) Simdi amac, tatil yapmak, rahatlamak, bunlari unutmak, keyfin dibini bulmak, eskisi gibi gulebilmek. Sonrasina bakicaz.

Kararimi verdim Palamutbuku'ne gidiyorum kizlar, en inziva, en guzel deniz, en bol badem, gozlemeler, baliklar, 20'lerime geri donuyorum

kampa canım selam canım ohhh mis gibi git canım git dinlen dön 20 lilerine:)iyi yapmışsın.ben bu yıl tatil yapamadım yapamyacam gibi de görünüyor.geçen cuma ablamın kızızn düğünü idi,gittim kocaeline eh işte fena değildi.döktüm kurtlarımı.bol bol halay çektim:)

alkancım yüzün kızarmasın arkadaşım bizim hoşumuza gidiyro böyle deylayı yazman.fırsat buldukça yaz biz keyif alıyoruz.inşaAllah bu bahar rehavetini atarız üstümüzden.valla sanki benim üstümden kamyon geçmiş öyie ağırım.aslında bunu sık söylemek iyi olmayabilir.istemeden de olsa biliç altına mesaj gönderiyor olabilirim

toana heyecan dorukta Allah bir avazda kurtarsın canım.

evimiçin sende toanadan hemen sonra hayırlısıyla inşaAllah.rabbim sağlıkla kavuştursun

lee canım sana söylenecek sözler yetersiz ne deyim,kocaman yürekli anne.rabbim sana eşine ve çocuklarına sağlıklı uzunnnn ömür versin

Pazartesi günü histeroskopim yapıldı ve doktorun dediğine göre de ciddi bir sıkıntı yokmuş.Rahim yatağının normalden dar olduğunu ve onu genişlettiklerini söylediler... Yavaş yavaş tahlillerimi toparlıyorum ve adet olmayı bekliyorum...Bu gidişle Ekim ayı başlarında tedavim başlamış olacak gibi görünüyor... Sizden, o tarihe kadar daha kaliteli yumurta elde etmek için önerilerinizi bekliyorum. Daha önce arı sütü falan diye duydum ama onun dışında neler önerirsiniz öğrenmek isterim...Hepinizi sımsıkı kucaklıyorum ve Rabbim cümlemize yardımcı olsun inşallah diyorum...

Tedavin hayirli olsun. İnsallah guzel haberle gelir sonu.
Ben yumurta kalitesini artirmanin biraz orta-uzun vadeli oldugunu dusunuyorum. Ama nacizhane fikrimi paylasayim. Bol meyve sebze baklagil agirlikli beslenme, balik yagi ( tablet olarak alamiyorsan bol balik) , kuru incir, kuru kayisi, badem, findik ( bunlari bol bol ye diyemiyorum ama ara ogun gibi yapabilirsin her birini), burda kan sulandirici olarak coasprinin faydasindan da bahsettiler ama o konuda dooktor bilir en iyisini, cayi kahveyi sigarayi kes ve en onemlisi HUZUR. Ufak yuruyuslerle biraz hareket. İnanc ve bol dua.

Mujdeni bekliyoruz....

Tedavin hayirli olsun. İnsallah guzel haberle gelir sonu.
Ben yumurta kalitesini artirmanin biraz orta-uzun vadeli oldugunu dusunuyorum. Ama nacizhane fikrimi paylasayim. Bol meyve sebze baklagil agirlikli beslenme, balik yagi ( tablet olarak alamiyorsan bol balik) , kuru incir, kuru kayisi, badem, findik ( bunlari bol bol ye diyemiyorum ama ara ogun gibi yapabilirsin her birini), burda kan sulandirici olarak coasprinin faydasindan da bahsettiler ama o konuda dooktor bilir en iyisini, cayi kahveyi sigarayi kes ve en onemlisi HUZUR. Ufak yuruyuslerle biraz hareket. İnanc ve bol dua.

Mujdeni bekliyoruz....

Doğum zamanı gelen arkadaşlar, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Diğer arkaşlar sakın üzülmeyin desem de boş, üzülüyoruz. ama bugün öğlen duyduğum bilgiyi paylaşmak istedim. Arkadaşımın komşusu olan bir çift adam 67- kadın yanlış hatırlamıyorsam 53 falan tüp bebek yöntemi ile ikiz çocuk sahibi olmuşlar..

Ve onlarda uzun zamandır deniyorlarmış..

İnşallah o yaşlara gelmeden rabbim isteyen herkese kısa sürede verir.

meraba kampa inşallah kendiliğinden gelir canım çünkü bende bir sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası bu ay düzenli çıkan tahliller öbür ay 90 derece değişebiliyor ben kendimce diyorumki Allah nasip etmiyor nice çocuğu olmaz denilen kişilerin oldu tabiki doktorlara gidip kontrollerini yaptıracağız ben yaptırdım bir sorun yok ama eşim yaptırmıyor Allah bağışlarsa benim bir evladım var o bize yeter diyor ama ben 2. bir evladım olsun çok istedim oğluma kardeş ama olmayınca olmuyor Allah ama oğlumu hiç aratmadan verdi şimdi daha iyi anlıyorum Allahın bahşettiği bir mucize olduğunu ben evlendikten bir sene sonra hadi çocuk yapalım dedik ve düşündüğümüz ay hamile kaldım şimdi en az beş senedir yana yana hamile kalmaya çalışıyorum ama olmadı oğlumda kardeş hasretiyle yanıyor herkezin kardeşi var benim niye yok diyor canım sıkılıyor diyo gerçekten birde hiç evladı olmayanları düşünüyorum onlara çok canı gönülden dua ediyorum önce onlara ver yarabbim diyorum şimdi yiğenimin arkadaşından geldim oda oda çok geç gelen bir çocukmuş bu yüzden çok kıymetli bir bize bakıyorum bide o anneye gerçekten çok fark var inanıyorum sizlerde inşallah anne olrsunuz ve o kadar güzel yetiştirirsinizki mükemmel çocuklar olurlar ve o çocuklarda şanslı tabiki geç yaşta anne olmak bence daha verimli oluyor ben şimdi bir çocuk doğursam daha güzel yetiştireceğime eminim inşallah yüce rabbim önce sizlere sonra bana nasip etsin yanlış telafuzlarım varsa lütfen affedin arkadaşımız Alkan gibi güzel cümleler kuramıyorum özür

Heyecanlı mısın??????? Sonunda ekranda kargacık burgacık gordugun bebekleri canlı canlı gorucen elinde :)))

Evimicin..heycanliyim canim ya..evet ya dogru goremiyorum bebeislerim ekoda..insallah sag selim gorucem yavrularimi..senden ne haber az kaldi seninde valla..bende korkumdan sezeryan bilgileri aliyorum yaptiranlar cok basit korkma diyolar ama gel gorki ben heycan yapiyorum cok degil ama yine korkularim var..Allah buyuk bizz neler atlattik bunuda sag selim atlaticaz insallahh..

Alkan..canim sagol guzel dileklerin icin..rabbim seanada tattirsin bu guzel duygulari insallahh ugrastirmadan evladin gelsin annesine tutunuversin kendiliyinden..hayat sprizlerle dolu bee valla ben hep sahit oldum ..istbulda iki sprizi birden yasadim hemde umidim yokken ..ALLAHIN ISI iste.bundan sonra sizin guzel haberlerinizi bekliycez ve sizler icin dua edicez insallahh..evet benimki sezeryan oluyor agri felan cekmiycem ama yinede dua edicem hepiniz icin..sizde bana dua edin..sag selim dogurayimda sag selim kalakayim insallahh..rabbim darda koymasin kimseleride beni ve bebislerimide insallahh..p tesi benim icin guzel olsun istiyorum kizlerimi merak ediyorum kime benziycek diye..hem cok sevincliyim hem buruk hemde korkuyorum karisik duggular iste..insallah guzel haberler yazicam sizlere insallahh..sevgiyle kal opuyorum..

Su, o yaşlarda kendi yumurtası ile değil donör yöntemiyle gebe kalmıştır. Donörü deneyipte olmayanları da okuyorum, yine de o yaşta büyük başarı. Ben yaşımdan dolayı çok umutsuzluğa düşüyorum, olsa bile nasıl bakarım, kaç yıl daha sağlıklı olabilirim diye.

Kanbar cok uzuldum. Ama Memorial'de ben cok iyi hissettim, umarim sana da iyi gelir canim. Toparlanmaya calis, moralini yukseltecek seyler yap, zor da olsa tek yol bu; enerji toplayip tekrar baslamak... Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…