sub..hosgeldin canim daha once geldinmi bizim topige..herneyse iyi ettin geldin buralara..insallahh o hasretinde kaldigin yanip tutustugun evladin kendiliginden gelir bir problrminiz yoksa tabi..rabbim emek verenlerin emegini bos etmesin isteyen butun arkadaslarimin ve seninde kucaklarin dolsun insallahh ..
Yazdım gönderdim yazının uzunluğunu görünce utandım yüzüm kızardı vallahi...Affedin kızlar ya((
Yazdım gönderdim yazının uzunluğunu görünce utandım yüzüm kızardı vallahi...Affedin kızlar ya((
Pazartesi günü histeroskopim yapıldı ve doktorun dediğine göre de ciddi bir sıkıntı yokmuş.Rahim yatağının normalden dar olduğunu ve onu genişlettiklerini söylediler... Yavaş yavaş tahlillerimi toparlıyorum ve adet olmayı bekliyorum...Bu gidişle Ekim ayı başlarında tedavim başlamış olacak gibi görünüyor... Sizden, o tarihe kadar daha kaliteli yumurta elde etmek için önerilerinizi bekliyorum. Daha önce arı sütü falan diye duydum ama onun dışında neler önerirsiniz öğrenmek isterim...Hepinizi sımsıkı kucaklıyorum ve Rabbim cümlemize yardımcı olsun inşallah diyorum...
Pazartesi günü histeroskopim yapıldı ve doktorun dediğine göre de ciddi bir sıkıntı yokmuş.Rahim yatağının normalden dar olduğunu ve onu genişlettiklerini söylediler... Yavaş yavaş tahlillerimi toparlıyorum ve adet olmayı bekliyorum...Bu gidişle Ekim ayı başlarında tedavim başlamış olacak gibi görünüyor... Sizden, o tarihe kadar daha kaliteli yumurta elde etmek için önerilerinizi bekliyorum. Daha önce arı sütü falan diye duydum ama onun dışında neler önerirsiniz öğrenmek isterim...Hepinizi sımsıkı kucaklıyorum ve Rabbim cümlemize yardımcı olsun inşallah diyorum...
Lee, aferim sana cidden, cok begeniyorum yaptigini, harika bir anne oldun.
Toana, 6 gun mu?!!! Saglikla, kolayca dogur canim. Masallah.
Sub, hosgeldin. Sebebi belli olmayan infertilite cok yaygin. Benim de sorunum bu idi, cok yakin zamana kadar. 4 mikroenjeksiyon denemesi basarisiz oldu. Son olarak Memorial Semra Kahraman'a gittim ve tum testlerimi yeniden yaptirdim. Simdiye kadar tum doktorlarin bakip da tamamdir dedigi HSG sonucunda rahim yapisikligindan suphelendi ve ameliyat etti. Hamilelik olsa bile bebegin gelisecegi kadar yer yok burada dedi. Gerci 5. mikro denemem de negatif sonuclandi -ve bu sefer cok bozuldum- ama bu kez hersey farkli ve cok daha iyi gelisti. Yani bence, tum tahlillerinizi yaptirin, belki kendiliginden bile hamile kalirsin.
Alkan hosgeldiiin! Cok uzun kayboldun bu sefer, olmuyor boyle. Evet depresyon falan dinlemiyorum pek, hayata geri dondum. Ama isin gercegi, bu sefer cok farkli uzuldum. Okumussundur, dilime vurdu, yazdim da yazdim :) Simdi amac, tatil yapmak, rahatlamak, bunlari unutmak, keyfin dibini bulmak, eskisi gibi gulebilmek. Sonrasina bakicaz.
Kararimi verdim Palamutbuku'ne gidiyorum kizlar, en inziva, en guzel deniz, en bol badem, gozlemeler, baliklar, 20'lerime geri donuyorum
Doğum zamanı gelen arkadaşlar, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Diğer arkaşlar sakın üzülmeyin desem de boş, üzülüyoruz. ama bugün öğlen duyduğum bilgiyi paylaşmak istedim. Arkadaşımın komşusu olan bir çift adam 67- kadın yanlış hatırlamıyorsam 53 falan tüp bebek yöntemi ile ikiz çocuk sahibi olmuşlar..
Ve onlarda uzun zamandır deniyorlarmış..
İnşallah o yaşlara gelmeden rabbim isteyen herkese kısa sürede verir.
Kanbar cok uzuldum. Ama Memorial'de ben cok iyi hissettim, umarim sana da iyi gelir canim. Toparlanmaya calis, moralini yukseltecek seyler yap, zor da olsa tek yol bu; enerji toplayip tekrar baslamak... SevgilerKızlar ben de 2.kez negatifimi aldım Bahçeci Fulya'da.
Yaşım :43
Çok üzüldüm..
Ama arkadaşların motivasyonuyla memorial/okmeydanı ile bu c.tesi öngörüşmeye gideceğim..
artık içimde umut kalmadı,olursa sürpriz olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?