38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

slm alkan

bende 41 yaşındayım yumurta kaltesi sorunu yaşıyorum şuan tedavideyim öncesinde akupunktura gittim 8 seans gittim 10 a tamamlıcam kısmetse..dr.um değişikliği farketti ocak ayındaki tedavimde 2 yumurta olmuştu..şimdi 5 tane görünüyor ne yaptın dedi akupunktura gidiyorum dedim devam et dedi..sayısı arttı kalitesi de iyileşmişse ki haftaya belli olacak yazarım yine son durumu..daha önce denedinmi bilmiyorum ama akupunkturu tavsiye ederim yumurtalıklarımdaki canlanmayı kendimde hissettim..rabbim inşaallah bizlerede hayırlısıyla anneliği tatdırır..

toana bebişlerin hayırlı olsun güle güle analı babalı büyüt hayırlı evlat olsunlar inşallah
... rabbim acılarını göstermesin.daima mutluluklarını mürüvvetlerini gör inşallah...

Akapunkturu bir arkadasim daha yaptirdi ve cok faydasini gordugunu soyledi. Onun da yumurta rezerv azligi vardi. Yumurtalar dolleniyor ama tutmutordu. Akapunkturdan sonra hem dondurulabildi hem de son dondurulmuslari tuttu.

Toana, hosgeldin artik ikiz annesisin. Uykusuz gecelere hosgeldin. Ama belli o,maz belki de cok eziyet etmezler annelerine minikler. Esinin yardim ediyor olmasi cok guzel bu arada.

Benim son uc gun. Sali gunu insallah sezeryan gunum. Ben de cok duygusallastim. Nerden nereye geldigimi dusunup gozlerim doluyor. Bebegimi kucagima alir almaz ben de burada adlarini bildigim bilmedigim herkese dua edicem. Insallah ulasacak herkese , hayirlisi ile olacak teker teker. Amin.

demek sonuna geldin evimiçin canım bende heyecanladım valla.Allah bir avazda kurtarsın gerçi sen sezaryan olacan ama işte söylenir hamilelere.çok seviniyorum senin adına.inşaAllah aklıma gelir üç gün sonra dua ederim sana ve bebeğine.sağlıkla kucağına al canım

Bir haftadır buralarda yoktum, yeni güzel haberler var mı?

Toana, senin ve kızlarının iyi olmasına sevindim. Mutlu kocaman bir aile olun hep.

Evimicin, sana kolay bir doğum diliyorum. Sağlıcakla kavuşun.

herkese çok selam güller

evimiçin......demek mutlu sona üç gün var...haydi haırlısı...Allah hayırlı doğum versin sağlıkla kucağına al yavrunu..sevgiler...

Sevgili evimicin,
Seninle birlikte başlamıştık sanırım aramızda birkaç hafta vardı sen yoluna sağlıkla devam ettin çok şükür ben yine sil baştan yola devam etmek zorunda kaldım Ama olsun yıkılmadım yine onardım kendimi buradaki her güçlü kadın gibi :) Dilerim hayat hiç incitmesin seni ve yakışıklını.Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inşallah.Mis kokulunu benim için de kokla olur mu şöyle ensesinden de öpüver
Allaha emanet ol...

rieuse hoş geldin canım,epeydir görnünmüyordun.gel buraya paylaş iyi gelecektir.dilerim Allahtan burdaki her kadın mutlu sona ersin.

Saol iyi dileklerin icin. Allah da seni cok uzmeden en kisa zamanda hayirlisiyla guldursun yuzunu. Buradaki her bekleyen kucagi doldursun yarabbim. Amin.

Hemen hergun bir duygusal anim oluyor hafif gozyaslariyla geciyor sonra. Insallah sali gunu bebegimi operken sizlerin yerine tek tek dualar edicem rabbim bu ani sizlere de nasip etssin diye.

Bu yolda yilmadan akilli adimlar atarak ilerlemek nasip etsin size allahim.

gunaydin kizlar..hepinize meraba

tek tek isimlerini yazamadigim arkadaslarim ..ALLAH razi olsun guzel dilekleriniz icin rabbim tez zamanda sizlerinde gobisleriniz ve kucaklariniz dolsun insallahhh,,

Evimicin..hadi bakalim son 3 gun..hayirlisi canim korkma heycan yapma git hayirlisiyla yavrunla evine don insallahh..inan bana nasil oldugunu anlamiycan ok dualarim seninle rabbim yormadan evladin sag selim olsun..anali babali..

Saol guzel taze anne :))
Insallah Allah'in bana bu yolda verdigi gucu hayatimin sonuna kadar kaybetmem ve iyi bir anne olurum ogluma.

Toana selam ben de epeydir giremedim siteye tatildeydim yeni geldim seninle aynı zamanlarda işyerimden bi arkadaşın bebeğinin doğduğu haberi düştü cebime ben de seni düşündüm inşallah o da doğurmuştur sağlıkla dedim geldim dün şöyle kısaca girebildim tebrik edemedim umarım benim denin gibi ikiz kızlarım olur.Bu arada benim kuzenim de HOLLANDA DA YAŞIYO 2007 YILINDA GELMİŞTİM AYRICA İş için de bizim banka için bir ay kaldım o da Delft diye bi şehirde yaşıyo ben amsterdam da kaldım ama ona hep gittim haftasonları ne güzel yaşanası bir ülke hollanda inşallah gene gelirsem seni arayıp ikizleri görmek isterim olur mu? bi kerede 2010 du sanırım kraliçe gününde geldik bir sürü arkadaşım var orada benim bankacı, güzel ülke canım SAĞLIKLA BÜYÜT Bebişleri sen orada ne kadar süredir yaşıyorsun geçmiş yazışmaları pek hatırlayamadım kusura bakma

sevgili evimiçin.....

yarın bebeğine kavuşuyorsun...sağlıkla kucakla...hayırla gelsin oğlun....sağlıklı doğumun olsun...

herkese sevgiler.....

canım şükürler olsun bu güne yarın meleğin kucağında olacak inşaAllah.rabbim bir avazda kurtarsın.güzel haberlerini almak dileğiyle.sende burdaki herkes gibi çaba sarf ettin karşılığı yarın kucağında olacak hayırlısıyla.bizim yerimizede ellerinden aykalrından öp oldumu tatlım.uygun zamnda yazarsın bize iyi olduğunu ve bebeğini anlatırsınrabbim yar ve yardımcın olsun

blondehazan..canim sagol guzel dileklerin icin..ben bu ulkede 5 sene oldu oturuyorum..buralar bence sikici aileden kimse olmayinca hele daha sikici oluyor..evet guzel imkanlari var en azindan insana deger var bu ulkede..canim belcika kesimine kaliyorum yani yakinim belcikaya ..tabi ki gelirsen tanismis oluruz hem..

Evimiicin..canim dogurdunmu merak ediyorum insallah saglicakla yavrunu kucagina almisindir insallahh..heberlerini bekliyoruz ..op yerimize meleyini..

Kizlar nerdesiniz ayy bu ne ben bu halimle ziyaret ediyorum kimseler yok herkes nerede huu kizlar cikin ortaya..bir topigimiz var onuda kaybetmeyelim ltfen ..

Merhaba herkese. Harika bir tatil gecirdim, sessiz sakin bir sezon sonu denizi, koy hayati, nefis yemekler... Turkiyemiz harika. Aklimdaki, ruhumdaki her turlu uzuntuyu sikintiyi piril piril denizde yikadim, biraktim, geldim :) Simdi geriye dogru okumaya baslayacagim, bakalim neler olmus.
Toana helal olsun sana, hem lohusasin hem de cok aktifsin topikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…