Selam kızlar bu ne sessizlik böyle ya(Hiç bir paylaşım yok,kimsede bir kıpraşma,bir hareket ve bereket yok.Sanıyorum Toanadan sonra bir de evimcim i tebrik edip kapatacağız topiğimizi...Yani illa en yaşlınız olarak benden bekliyorsanız bekletmeden vereyim bir sıkıcı haber hemen...Ben hani bir aşılama,üç başarısız tüp,iki doğal ama fiyasko gebelik yaşamıştım ya,bir tek kimyasal geri kalmıştı en son onu da gördük bu ay.Kimyasal nedir ne değildir biliyordum aslında ama şimdi iyice öğrendim.Benim zavallı yaşlı ve yorgun yumurtacıklar gayret ediyorlar birşeyler yapmaya ama olmuyor işte bir türlü...Kızlar şaka bir yana şu aspirin olayına lütfen ağırlık verİn.Ben ki, üç tüp denemesinde fiyasko yaşadıktan sonra keşfettim olayı ve hala deniyorum lütfen sizde deneyin.Aspirin içmeye başladım başlayalı yemin ediyorum her ay döllenme oluyor yumurtalarda.Sonu gelmiyor çünkü yumurta kalitesi düşük.Doktor iyisini yakalayana kadar devam diyor.Haaaa yakalar mıyım? çok ama çok zayıf bir ihtimal tabi ama en azından umudumu canlı tutuyor bu durum.44 yaş şubatta bitecek.Ben de son tüp deneme hakkımı yarı yıl tatilime saklıyorum ve sonrasında da açmamak üzere kapatacağım o defteri.Kimyasal mimyasal hoşuma gidiyor.Sonrası üzücü oluyor ama olsun dediğim gibi ümit fakirin ekmeği...Lütfen sizlerde ümitlerinizi yaşatmaya,çabalamaya,en önemlisi de çok ama çok istemeye devam edin.Allah büyük...
Toana canım,erkenden gelip yazmışsın bravo sana.Beşikteki o minik melekleri pamuk ayaklarından ellerinden öpüyorum...Allah kızlarınla,eşinle uzun ve güzel bir ömür versin size.Sevgiyle,sağlıkla yaşayın inşallah Amiiiiin...
Evim cim canım,hadi bakalım git al gel bebişini.Allah yanında ve yardımcın olsun.Bütün dualarımız seninle.Şimdiden tebrik ediyorum seni canım.
Görüşmek üzere şekerler.Kendinize iyi bakın ve umut çiçeklerini canlı tutmayı sakın unutmayın.Herkese sevgiler...
istiyorumbebeyimi..canim sagolasain kele ayniyiz bacim..sende ikiz annesi olucan Allah izin verirse..cok guzel bir duygu tatican..kizlarim iyi cok sukur,,uykusuzda kalsam agir gelmiyor valla..dogurursun sende insallah saglicakla..kcagina alirsin 1 gune degmez canim korkma...evet yillar sonra kazanmak mucizesi rabbimin diyorum..sana kolaylik versin ..anali babali dogurursun insallahh..burdan okuruz guzel haberlerini..k.i.b sevgiyle kal ..
slm alkan
bende 41 yaşındayım yumurta kaltesi sorunu yaşıyorum şuan tedavideyim öncesinde akupunktura gittim 8 seans gittim 10 a tamamlıcam kısmetse..dr.um değişikliği farketti ocak ayındaki tedavimde 2 yumurta olmuştu..şimdi 5 tane görünüyor ne yaptın dedi akupunktura gidiyorum dedim devam et dedi..sayısı arttı kalitesi de iyileşmişse ki haftaya belli olacak yazarım yine son durumu..daha önce denedinmi bilmiyorum ama akupunkturu tavsiye ederim yumurtalıklarımdaki canlanmayı kendimde hissettim..rabbim inşaallah bizlerede hayırlısıyla anneliği tatdırır..
Akapunkturu bir arkadasim daha yaptirdi ve cok faydasini gordugunu soyledi. Onun da yumurta rezerv azligi vardi. Yumurtalar dolleniyor ama tutmutordu. Akapunkturdan sonra hem dondurulabildi hem de son dondurulmuslari tuttu.
Toana, hosgeldin artik ikiz annesisin. Uykusuz gecelere hosgeldin. Ama belli o,maz belki de cok eziyet etmezler annelerine minikler. Esinin yardim ediyor olmasi cok guzel bu arada.
Benim son uc gun. Sali gunu insallah sezeryan gunum. Ben de cok duygusallastim. Nerden nereye geldigimi dusunup gozlerim doluyor. Bebegimi kucagima alir almaz ben de burada adlarini bildigim bilmedigim herkese dua edicem. Insallah ulasacak herkese , hayirlisi ile olacak teker teker. Amin.
Sevgili evimicin,
Seninle birlikte başlamıştık sanırım aramızda birkaç hafta vardı sen yoluna sağlıkla devam ettin çok şükür ben yine sil baştan yola devam etmek zorunda kaldımAma olsun yıkılmadım yine onardım kendimi buradaki her güçlü kadın gibi :) Dilerim hayat hiç incitmesin seni ve yakışıklını.Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inşallah.Mis kokulunu benim için de kokla olur mu şöyle ensesinden de öpüver
Allaha emanet ol...
Sevgili evimicin,
Seninle birlikte başlamıştık sanırım aramızda birkaç hafta vardı sen yoluna sağlıkla devam ettin çok şükür ben yine sil baştan yola devam etmek zorunda kaldımAma olsun yıkılmadım yine onardım kendimi buradaki her güçlü kadın gibi :) Dilerim hayat hiç incitmesin seni ve yakışıklını.Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inşallah.Mis kokulunu benim için de kokla olur mu şöyle ensesinden de öpüver
Allaha emanet ol...
herkese çok selam güller
evimiçin......demek mutlu sona üç gün var...haydi haırlısı...Allah hayırlı doğum versin sağlıkla kucağına al yavrunu..sevgiler...
gunaydin kizlar..hepinize meraba
tek tek isimlerini yazamadigim arkadaslarim ..ALLAH razi olsun guzel dilekleriniz icin rabbim tez zamanda sizlerinde gobislerinizve kucaklariniz dolsun insallahhh,,
Evimicin..hadi bakalim son 3 gun..hayirlisi canim korkma heycan yapma git hayirlisiyla yavrunla evine don insallahh..inan bana nasil oldugunu anlamiycan ok dualarim seninle rabbim yormadan evladin sag selim olsun..anali babali..
gunaydin kizlar..hepinize meraba
tek tek isimlerini yazamadigim arkadaslarim ..ALLAH razi olsun guzel dilekleriniz icin rabbim tez zamanda sizlerinde gobislerinizve kucaklariniz dolsun insallahhh,,
Evimicin..hadi bakalim son 3 gun..hayirlisi canim korkma heycan yapma git hayirlisiyla yavrunla evine don insallahh..inan bana nasil oldugunu anlamiycan ok dualarim seninle rabbim yormadan evladin sag selim olsun..anali babali..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?