38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kampa, hoşgeldin. Ne güzel herşeyi sıfırlamışsın, güzel başlangıçlar yaşarsın inşallah.

Toana, utandırdın bizi. Sen bebişlerinle ilgilen, söz biz arka sayfaya bırakmayacağız forumumuzu. :) Bebişlerini kokla benim için :)

N'oldu burada yaa, herkesin sesi kesilmis! Yokmu tedaviye baslayan ya da hazirlanan?
Ziyaretciler ve de arada okuyup cikanlar, hadi siz de yazmaya baslayin artik, tanitin kendinizi. Burada muthis deneyimler var, fakat bir yorgunluk da var galiba. Bari ziyaretciler canlandirsin.
Herkese sevgiler.

Herkese günaydın, iyi haftalar...

Malum yaş 38 geçti bende uzun süredir bu topiği takip ediyorum. :) Bayağıdır sakin ortalık ama yinede arada kontrol etmeden geçmiyorum.

Ben enson 1 dışgebelik 1 kimyasal gebelikten sonra; bu ay sonu ki bayrama denk geliyor,tüp bebek tedavisine başlıyorum. Testler falan herşey tamam, sadece beklemek sinir bozucu.. Çok yeri araştırdım sordum ama Memorial içime sindi. Kısmetse yaşayıp göreceğiz.
Herkese sevgiler

slm arkadaşlarr

tedavimin başında sizlere yazdım sonra ara verdim bu benim 6. tedavm olduğu için çok yorulmuşum tedavimi an be an buradan anlatamadım ama çok iyi geçti.memorial hastanesinden çokkk memnun kaldım gerçekten işlerini çok iyi yapıyolar çok içime sindi..inş o güzel haberi alırımda mutluluğum tamamlanır..
şu an beklemedeyim inşaallah bebişlerim benimledir..

Portalal selam, başka tıpiktende okudum seni. İnşallah çok güzel haberlerin gelir bize "38 in gülleri' nin güzel haberlere ihtiyacı var
allah yardımcın olsun sevgiler

Portalal selam, başka tıpiktende okudum seni. İnşallah çok güzel haberlerin gelir bize "38 in gülleri' nin güzel haberlere ihtiyacı var
allah yardımcın olsun sevgiler

teşekkür ederim huli amin inşallah ..

ewet memorialde tedavi olanlar topiğinide takip etmiştim onlarada teşekkür edeyim dedim faydalanıp kaçmış olmayım

teşekkür ederim huli amin inşallah ..

ewet memorialde tedavi olanlar topiğinide takip etmiştim onlarada teşekkür edeyim dedim faydalanıp kaçmış olmayım

Bunca sıkıntıları yaşarken, bizi anlayan insanların arasında olmak istememiz gayet doğal , Bende seni yakınen takipteyim
sen sonuç aldığında, ben tedaviye yeni adım atmış olacağım....allah yardımcımız olsun:

bence doğru bi karar vermişsin benim 6. tedavim.... memorialde ilk tedavim..... diğer 5 tedavimle bu tedavim arasında çok olumlu anlamda farklılık vardı kendimi orda çok iyi hissetim..

şimdiden hayırlı olsun tedavin

Son düzenleme:
Herkese selamlar

Gecen hafta bugun bebegimi saglıkla kucagıma aldım. Hersey ruya gibiydi. Yazayım istiyorum ama anlatmaya kelimeler bulamıyorum. Cok karışık duygular içindeyim. Oglumla birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Onun işi daha da zor. Herşeyden o kadar cok korkuyor ki. Cok hassas tutmaya kiyamiyorum. Ama cok sukur saglikli ve sakin bir bebek . Nerdeyse hic aglamiyor.

Birkac gun oncesine kadar hep bogazimda koca bir dugum var gibiydi. Ogluma bakip bakip agladim emzirme saatlerimde. Hayatimda bir sayfayi kapatip yeni bir sayfa actigimi o kadar net hissettim ki. Gebelik ultrason kagitlarim, tup bebek raporlarim vs vs hepsini bir torba yapip kaldirdim. Yaparken de hickira hickira agladim. Tum yasadiklarim kare kare gozzumun onunden gecti. Nerden nereye geldim diye dusundum. Sanki onunla beraber ben de yeni dogdum. Yeni hayatimda onun gibi ben de cok acemi ve saskinim.

Burayi takip etmek istiyorum ancak yazabilir miyim bilemiyorum acikcasi. Zamannsizliktan degil. Bu karmasik duygularimla caninizi sikmayayim diye.

Hepinizi sicacik kucakliyorum. Dualarim hep sizinle olacak.

Hanimlar ikinize de iyi sanslar! Ben de Memorial'de cok iyi hissetmistim. 5. tedavimi orada yaptirdim, bu Agustos ayinda. Gerci sonuc yine hayal kirikligi oldu ama, hastane ile ilgili hersey cok iyiydi. Insallah ikiniz iyi haberler alirsiniz. Sakin olun n'olur, kendinize iyi bakin. Sevgiler.
Portakal kac embriyo yerlesti, sonuc ne zaman?

Evimicin'cim (amma komik oldu bu da), gozun aydin canim. Ne tatli duygular bunlar, her yazdigini icimde hissettim. Bir devrin kapanmasi, evraklarin kalkmasi, gozyaslari... Gercekten bir devir bitti senin icin, simdi cok mutlu heyecanlarla dolu yeni bir sayfa aciliyor. Yaz bize, sakin hemen kaybolma, bunlari okumak insanin canini sikarmi hic? Keyfini cikar, melegine iyi bak. Adi ne oldu, ben kacirdim belki de...

Evimicin, güle güle büyüt oğlunu. Sevdikleiyle sağlıklı, mutlu ve uzuuun bir hayatı olsun. Canım, allah bizlere de yeni ve güzel bir sayfa açmayı nasip etsin. Ne güzel bir duygu, eviniz şen olsun. :)

Ayyy canım hoşgeldin sefa geldin.Ohhh be sonunda senden de güzel haberi aldık ya çok şükür.Sağlıkla,sevgiyle,huzurla büyüt bebeğini.Uzun ömürlü şanslı,mutlu büyüsün.Darısı da isteyen herkesin hepimizin başına olsun inşallah aminnnn....Vakit buldukça uğra sen bence.Anlatacak yazacak her zaman bir şeyler bulunur....Kimsenin de canı sıkılmaz sakın öyle düşünme.Yeniden tüm kalbimle seni, ve eşini tebrik ediyorum.Bebeğini de minik ellerinden öpüyorum.Sevgiyle kal...

meraba kizlar umarim hepiniz iyisiniz..ben devamli hareket halindeyim..maluk iki bebek olunca basimi kasiycak vaktim olmuyor,,insallah isteyen butun arkadaslarim sizlerde benim gibi olun yavrularinizi kucaklayin gece uykunuz olmasin kosusturun emi..size en guzel bedduam bu olsun..umarim alinmadiniz diyede gecim bari..sersem tavuk gibi olduk ben esim.ama olsun onlarin gunden gune degistiyini buyuduyunu gormek ilac gibi geliyo yorgunluk viz geliyor rabbim birde buyudugunu gosterirse bizlere insallahhh..

EVIMICIN..hosgeldin taze anne..hayirli olsun bebeyin..Allah yavrunu sana ve esine bagislasin ..kolaylik versin rabbim..opuyorum seni ve bebeyini..

Arkadaşlar,dün önce Evimcime yazdım sonra da szlere bir şeyler anlattım gönderdim ama ikincisi ne yazık ki gidemedi.Okul çıkışı acelem de vardı bir kere daha yazamadım içime dert odu valla...Umarım herkes iyidir.Topikte suskunluk devam ediyor.Yeni gelen arkadaşlar da haklı olarak yazmamaya başlamışlar.Havaların soğumasını mı beklyoruz ne?Toana cans ve evmcm den sonra şmdi topiğimizde hiç hamiş kalmadı(bildiğim kadarıyla tabi)umarım tez zamanda yenileri eklenir Amiiin...
Ben de durum hep aynı devam ediyor.Mahsuscuktan hamile kalıyorum.önceleri bir şaşkınlık ve sevinç oluyordu şimdiyse hem endişe hem de korku.Sonuncuyu kürtajsız hallettik çok şükür. 5.haftanın sonunda kendiliğinden gitti.Ben daha en başta kimyasal teşhisini koymuştum.Uzman oldum diyorum inanmıyor kimse.Ama artık kesin anladık ki bu yumoşlarla tüp denemek benm için gereksiz ve boşuna.Tüpte de değişen br şey olmaz.Yazı tura atmaya devam.Ya da drun dediği gibi kart çekmeğe devam...Hep siyahları çekmişsin belki beyaz da denk gelir dedi.işimiz belkilere kalmış napalım,yapacak fazla bir şey yok.Hayat herşeye rağmen devam ediyor.Biraz yoruyor ama olsun yine de yaşamaya zevk almaya değer.
Kampa canım,ne güzel tatil yapmış kendini bir güzel şarj etmişsin.Ben bu yaz yapamadım değişik bir yerlere gidemedim.Gerçi 2 ay oturdum dinlendim ama saymıyorum hiç.O yüzden de kendimi geçen yıldan kalmış hissediyorum.Önümüzde şimdi de bayram tatili var ama eşimin işi nedeniyle bana hiç yol görünmüyor.Ablamlar proğramı yapmışlar gidiyorlar bana da gel diyorlar ama cııııııık istememmmm...Zevk almam eğlenemem.Sevgili yoksa cennet bile olsa sıkılırım daralırım ben.Böyle diyorum onlara kızıyorlar.Annem bu kız koca delisi çıktı diyor.E ama 40 yıl sizinle takıldım diyorum az mı yani...Onsuz değil tatil nefes bile almak istemem.40 ından sonra azanın hali nolur bilmem artık.
Kızlar lütfen ara ara gelin ya...Hiç bir şey yazmasanız da selam verip gidin yeter.Denizbulut,tayf,alabama ve diğerleri.Bence siz gittikten sonra bir süre bu topik can çekişti şimdi de can vermek üzere.Oysa tam da en gündemde olması gereken bölüm burası.Kadınlar geç evleniyor ve sonra da bebek bebek diye uğraşıp duruyorlar...Neyse hele bir kış gelsin bakalım.Eğer durum hala böyle devam ederse yani kendimiz çalar kendmiz oynarsak vahhhh ki vah...Mai ile ikimiz e
vlere baskın yapmayı düşünüyoruz ona göre...
Hülya 59 nikkli arkadaşım,eğer okuyorsan bana lütfen mesaj at nooolur.Aynı şehrdeyiz bir türlü hiç bir şey kısmet olmadı...Görüşmeyi,tanışmayı çok isterim...
Şimdilik kaçtım herkese sevgiler...

merhaba arkadaşlar

sitem edenler haklınısınız ne deyim.bende okuyup okuyup kaçıyorumbende bişey olmadığı ve başka tedavide olan olmadığı için bende heyecan da yok ne garip,tedaviye daha hiç başlamadan nerdeyse geceleri hep bu hayalle uykuya dalardım.hayal kurmayan gerçeğinide bulamaz ama dimi.yazın benim işler kesattı şimdi şimdi birraz kıpırdamaya başladı bende eve geç geliyorum.o yüzden yorgun oluyorum.onla işsizlikten sonra inanın yorgunlukta güzel geliyor.bıraksalar saat 10 a kadar çalışırım da ama olmuyor.

alkancım basarız basarız ama önce evleri öğrenmemiz gerek.ben sadece bir ev biliyorum en azından onu basarızhım bayrama annemlere gitmeyi düşünyorum şayet gidemezsem belki sana baskın yaparım madem sende bir yere gitmiyorsun hı ne dersin.

kampa ohhh canım çok iyi etmişsin tatil yapmakla.güzeldir yurdumuz güzeldir.herbir köşesi egesi,akdenizi,karadenizi,doğusu ablamla hayalimiz kendi arabamızla uzunnn uzunnn ülke turu yapmak(henüz arabamız yok)henüz arabaya para ayırmıyoruz.önce bebek sonra araba inşaAllah.

ne olur burası sessiz kalmasın.ne yazarsanız yazın ama yazın.şart değil tedaviyi yazmak.beklemedeyken neler yaptığımızı da yazabiliriz.

günaydın 38 in gülleri

bunlar yazdan kalan çiçekler.....haydin alın birer tane güller

Kadınların ne kadar azimli ve güçlü olabileceğini bana gösteren sizlere içten teşekkürler. Aylardır daha doğrusu tüp bebek macerasına başladığımdan bu yana forumu takip ediyordum ama başarısız girişimlerim birbirini kovaladıkça 38 yaş üstü genç hanımlar topiğini keşfettim. Benim hikayem de birçoğunuzunkinden de çok farklı değil. 73 doğumluyum yani 39 yaşında ve 2 yıllık da evliyim. Benim ve eşimin ikinci evlilikleri ve garip olan ise her ikimizin de eşlerinden ayrılma nedeninin partnerlerimizin çocuk istememesi olmasıydı. Ben ilk evliliğimi 11 yıl sürdürdüm ve bugün o günlere geri baktığımda ne denli yanlış yaptığımı anlıyorum. Çok düzgün dünya iyisi anlayışlı ve bana bir kötü gün bile göstermeyen biriyle evliydim ama bir gün hayatımdaki eksikliğin farkına vardım. Bir evlat. Yüce Rabbim karşıma yeni eşimi çıkarttı hemde gurbet ellerde aramızda 400 km mesafe varken. Evliliğimizin başında ayrı ayrı şehirlerde yaşıyorduk ve tabii ki bebek planları biraz tesadüfi ilerliyordu. malum zamanını denk getirebilene aşkolsun böyle bir durumda. Geçen yılın ikinci yarısında Sigorta şirketimizin zorlaması ile 6 ay boyunca adetle birlikte hormon ve çatlatma iğnesi hikayesini yaşadık. Doktora gidiyorum aman yumurtalar iyi durumda diyor bende üşenmeden 400 km yol tepiyorum çocuk yapmak için. psikolojimiz bozuldu adeta. nihayetinde gittiğim profesörün inanılmaz diretmeleri sonucunda sigortam tüp bebek işlemini kabul etti. İçimden bir ses hep hamilelik mesafeden dolayı kaynaklanmıyor diyordu. Kafaya takıyorsun o yüzden olmuyor diyordu ve tüm umutlarım tüp bebekteydi. Sanki %100 tutacak o kadar emindim ki. Eşim küçük bir bebek görüp iç çektiğinde ben ona 'merak etme yakında tüp bebek ve belki de ikizler gelecek' diyordum. Ama zor da olsa umut balonumunun ne kadar acı verici bir şekilde sönebileceğini öğrendim. Birinci tüp denememizi Haziran 2012'de ve ikincisini de Eylül 2012'de yaptırdık. Sonuç sadece hüsran ve yine hüsran oldu. Şimsi üçüncüye hazır mıyım bilmiyorum. Eşim artık kafasına takmadığını bu dünyada vermeyen Yüce Rabbin bizi öbür dünyada anne baba edeceğini söylüyor. Pek inanamıyorum çünkü çocuklara düşkünlüğünü biliyorum. ama ne yapmam gerektiğini de bilemiyorum. Almanya'da yaşıyorum ve bu konuda inanılmaz uzman birine gidiyorum. Ama sanki yeteri kadar ilgilenmiyorlar biraz işi oluruna bırakıyorlar gibi geliyor. Ben her iki denemede de GonalF kullandım ama günlük doz 250 ila 300 mg arasıydı. Ve ilk kan testini 9 günlük kullanımdan sonra yapıyorlar. Op'dan önce yani yumurta gelişmiş mi diye. Zaten o saatte artık yapacak bir şey kalmıyor ki ya gelişmiştir ya gelişmemiştir. Olan tüm o hormon iğnelerini olan bana oluyor bir de fenni iğneci gibi davranan eşime.

Topiğin hemen hemen tamamını okudum ve anladığım kadarıyla Kampa'nın haricinde yurt dışında olan pek yok. Bir sonraki tedaviyi sigorta şirketim daha iki deneme ödemesine karşın TR'de kendi imkanlarımızla yaptırsak mı acakba diye düşünüyoruz. Bilmem bu konuda ne yorum yaparsınız. Sizlerde ara kontroller nasıldı?

İnanın topiği baştan sona okurken sizlerle sevindim sizlerle üzüldüm. Heyecanla bir sonraki sayfaya geçip ama kızların sonuçları ne olmuş diye merakla okudum. Kendimi sonsuzluk çukurunun içerisinde hissederken umut oldunuz bana. Kimseyle paylaşamadığım duygularımı burada sizinle paylaşabildiğime çok mutluyum. Hiçbirinizi şahsen tanımasam da iyiki varsınız.

Yazıp yazmama konusunda çok düşünmüştüm kısmet bugüneymiş. Umarım sizleri sıkmamışımdır.

Sevgi ve umutla kalın.

"Bugün karanlık olsa bile bu yarın aydınlık olmasına engel değildir !!!"

hope37 hoş geldin hepimizin yaşadığını sende yaşamışsın önce okuyup sonra dahil olmak.iyi ettin yazmakla yazıp içini dökmek paylaşmak bir nebzede olsa rahatlatıyor.gelelim arkadaşlara eğer enn baştan okuduysan serpil diye bir bayan vardı(ben o yazdığı dönemde üye değildim ama bende baştan okudum topiği)oda yurt dışınadı.benim zamanımın anneleri zarpdeniz ve toana yurtdışında defalarca deneyip en sonunda gelip istanbulda anne olarak döndüler.sana tavsiyem mümkünse gel burda dene,bildiğim kadarıyla yurt dışında yeterince ilgilenmiyorlar.

ben de yoluma devam edenlerdenim.şimdilik dondurup beklemedeyim kısmet olduğunda transferim olacak inşaAllah.ben tedavideyken her kontrole gittiğimde kan tahlili yaparlardı.ortalama 4 5 kez gidiliyor tahlil sonucuna göre iğne dozunu azatıp azalmayacaklarına karar veriyorlar.bende gonal f 450 + merionel 150 kullandım.
şansın bol olsun yaşın bizimkine göre genç canım fazla vakit geçirmeden devam etmeni öneririm eğer durumun müsaitse segivler.

Mai cevabin icin ve verdigin umut icin sagol. Bütün gün heyecanla bekledim biri cevap verir mi acaba diye. Artik buradayim sizlerle. Güzel haberleriniz benim haberlerim üzüntüleriniz benim üzüntülerim. Ancak bizler birbirimize destek olabiliriz sanirim. Doktorlar bir bulmus 40 yas üstü bahanesi hemen sariliyorlar. Yüce Rabbim bizlere de insallah duygularin en güzelini tattiracak. Bizden umudunu kesmis olanlari insallah dünyanin en güzel hediyesi ile utandiracagiz. Rabbim bize de ol diyecek eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…