38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sağol cnm ama internetten okuduğum kadarı ile sınırda bir değer 9.1FSH. Ayrıca E2 de 80 çıktı. durumum vahim sanırım. çok çöktüm moral olarak

benim bir kaç yıldır 12 -13 fsh değerim. bence moralini bozma.moral çok önemli.durum vahim falanda değil.yumurta takibi yaptır bir kaç ay daha.daha öncede söylemiştim o yolla hamile kaldığımı.hala yumurta takibiyle hamile kalabilirim diye düşünüyorum.değere takılıp kalma bence.

Tekrar merhaba arkadaşım...
Haklısın, o zor günlerde tek dayanağım burasıydı... Kendi durumumu paylaşmasam da sürekli sizleri okudum...

39 yaşındayım... 1,5 yıl önce evlendim ve 1 yıl sonra da hemen önce aşılama sonra 1 tüp bebek denedim. Aşılamaya tüp diye başladık ama tek yumurta gelişince doktor riske atmayalım dedi.

Bir sonraki ay 2 yumurta gelişti, 1'i iyi kalite diğeri orta kalite şeklinde döllendi... Ve 2 transfer yapıldı fakat olmadı... Ben de çok hazırlıklı ve bilinçli değildim açıkçası...

6 ay ara verdikten sonra doktorum daha iyi 4 yumurta görüyorum dedi ama 3 ü gelişti. Birinin içi boş çıktı, 2 si işlem gördü sadece biri döllendi.. Yani ilkinden daha kötüydü ama bu sefer ben çok istekli ve hazırdım. Dolayısıyla daha çok ümitliydim. Ama yine olmadı.

Doktorum Memoriel'den Cem Demirel...

Dün görüştük kendisiyle ve yapılacak başka birşey yok dedi. Sizin şartlarınızda artık yazı - tura atmıyoruz, zar atıyoruz dedi. Tek şey tekrar tekrar denemek dedi... Ya tutarsa yani

Tekrar denermiyim bilmiyorum ama son denemede 8 kilo aldım ve ilaçlar alerji yaptı. Tüm vücudum, yüzüm, boynum kızamık geçiriyor gibi oldu ve ben ara vermem gerektiğini düşünüyorum. Önce 2 ayda kendime gelip kilolarımı vermeliyim...

Eşim 50 yaşında ve onun hız ve kalite açısından da çok iyi değil. Bende yumurta gelişmiyor. Olan da tutmuyor. Doğal yolla olma şansı yok gibi dedi.

Allah büyük... Şimdilik ne yapacağımı bilmiyorum, kararsızım yani... Durumum bu arkadaşım... Yine de çok şükür...

Bu arada 12. gün kan testinde 0.18 çıktı. Bugün 14. gün ve hala hasta olmadım. İlaçlarım da kestim ama hiç bir hastalık belirtisi yok... Kan testi hatalı olamaz değil mi? Ne bileyim, sonuçlar karışmıştır filan... Ha birde öyle bir şey olursa ben 2 gündür sıkıntıdan hiç yemek yemeden kahve ve sigara içiyorum... Şimdi yanlışlık olmuş olursa çok kötü bir duruma da düşerim Yazık olur bebişime

hikayeni okudum sudemsudem .geçmiş olsun canım ne yazık ki yaş bebekte bir problem.ama azimle bunu yenen çevremdede burdada bir sürü insan var.ilaçları keser kesmez adet olmamıştım diye hatırlıyorum.

Guzel dilekleriniz icin hepinize tek tek tessekur ediyorum ve darisi hepinize rabbim insallahh...bu duygumu sizde tatin insallahh..evet p tesi dogummu oldu 4 30 gibi ve heycanli saatler yasadim agladim sizlzladim ama yavrularimi kucagima aldigimda cok tuaaf oldum..ALLAHIM DEDIM cok guzel bir duygu ve hepinizin ismini anarak dua ettimm..persembe evimize geldik,inanin bu yaziyi aglayarak yaziyorum simdi bakiyorum besiginde ikitane yavrum ve ALLAHIMA SUKUR EDIYORUMM..gece uykularim yok benim ve esimin olsun umrumda bile deyil..yavrularimi kokladimmi uyku muyku kalmiyor inanin bana,,ALLAHIMA her gece dua ediyorum yavrularimizi bizlere bagislasin ve bizler guc versinki buyutelim diye..insallahh rabbim butun dualrim i duydu bunuda duycak..insallahh..gercekten benim icin bilgisayar tv bitti sanki hic bakmiyorum dogru..ama ara ara girerim sizleriokurum..sizler icin icin opuyorum kizlarimi..herkesler guzel diyorlar kizlarima tabbi bahtlari sanslari guzel olsun insallahh..hepinize sevgilerimi gonderiyorum..saglocakla kalin..

Evimicin..hadi arkadasim sira sende rabbim hayirlisiyla kurtarsin senide yavrunu sag selim kucagina al ve yaz burdan ...

toana canım arkadaşım gözünüz aydın ağlayarak okudum yazdıklarını
çok çok mutluyum senin adına rabbim dileyen herkese nasip etsin şuan yaşadığın mutluluğu
allah sağlık sıhat versin prenseslerine teyzesi herzaman dua ediyor onlar için...
pazartesiden beri diyorum toanam şimdi kızlarına kavuştu negüzel diye...
hatta bizim topikteki tablomuza ekledim pazartesi günü şimdi kızlarının annesi diye...
inş bizlerede nasip olacak...
rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım öpüyorum sizi

Toana sen ne guzel bir insansin. İyi ki varsin, Allah sana ve esine uzun ve saglikli omurler versiin kizlarinla birlikte. Bol bol kokla sütlü insan tatlilarini :)))
Darisi hepimizin basina insallah, amiiin.

canım tekrar tebrik ederim.güzel dileklerin için teşekür ederim kendi adıma.yavrularınagüle güle bütün ne mutlu size.eşinin de emeği büyük bu yolculukta.şükürler olsun sonu güzel oldu.

canım tekrar tebrik ederim.güzel dileklerin için teşekür ederim kendi adıma.yavrularınagüle güle bütün ne mutlu size.eşinin de emeği büyük bu yolculukta.şükürler olsun sonu güzel oldu.

amin inşallah. kızınla ömür boyu sağlık mutluluk dilerim.3 aşılama 3 tüp bebek denedin 3. tüp bebektemi hamile kaldın merak ettim ben denemeye korkuyorum sanki bir daha olmazmış gibide. nuri beyden herkez memnun da bana denk geldi herhalde çok ilgisiz ve soğuktu.bana cep numarasını bile vermemişti.bilmiyorum belki ben çekinceli davrandım. butik yerden kastın hasta az ilgi çok mu.yani birebir her işlemi kendisi takip ettiği içinmi öylemi.

Maiumut,,sagol bacim guzel dileklerin icin darisi basina rabbim sanada tatirsin en kisa zamanda bu duyguyu insallahh..esim benden cok yoruldu bu yolda ben dogururken inan bana oda 9 dogurdu diyebilirim simdi cocuklar agladimi benden once kalkip mama hazirliyo benimle besliyoruz yavrularimiz Allah ondan razi olsun ..

Evimicin ..sagol canim ..insallah seninde guzel haberlerini alicaz ..buradan ve sevincez..zaten yuzdun yuzdun kuyruguna geldin zaten ..hayirli dogumlarin olsun,sizde hayirlisiyla yavrunuzu kucaginiza alin ve hayirli uzun omurlerle yavrunuzu buyutun sagol arkadasim sende cok iyisin opuyorumm..

canım benım de doktorum cem demırel.. benımde yumurta rezervı sorunum var 2,5 yıldır 3-4 doktorla denedım en son Cem Bey ıle denedım negatıf sonuclandı ve bana da sana dedıgıne benzer seyler dedı.. Paranız gucunuz oldugun surece denemelısın belkı tutar( yanı ısımız zor bende su an hıc bırsey yapmıyorum.. ne yapacagımı da zaten bılmıyorum..Vazgectım artık..

selam 38 in gülleri

canl sealm toanaaaaaaaaaaaa....hollandanın gülü !tomurcuklr nasıllar...öp yerimeeeeeee...muah muahhhkocamannn öp..

Selam kızlar bu ne sessizlik böyle ya(Hiç bir paylaşım yok,kimsede bir kıpraşma,bir hareket ve bereket yok.Sanıyorum Toanadan sonra bir de evimcim i tebrik edip kapatacağız topiğimizi...Yani illa en yaşlınız olarak benden bekliyorsanız bekletmeden vereyim bir sıkıcı haber hemen...Ben hani bir aşılama,üç başarısız tüp,iki doğal ama fiyasko gebelik yaşamıştım ya,bir tek kimyasal geri kalmıştı en son onu da gördük bu ay.Kimyasal nedir ne değildir biliyordum aslında ama şimdi iyice öğrendim.Benim zavallı yaşlı ve yorgun yumurtacıklar gayret ediyorlar birşeyler yapmaya ama olmuyor işte bir türlü...Kızlar şaka bir yana şu aspirin olayına lütfen ağırlık verİn.Ben ki, üç tüp denemesinde fiyasko yaşadıktan sonra keşfettim olayı ve hala deniyorum lütfen sizde deneyin.Aspirin içmeye başladım başlayalı yemin ediyorum her ay döllenme oluyor yumurtalarda.Sonu gelmiyor çünkü yumurta kalitesi düşük.Doktor iyisini yakalayana kadar devam diyor.Haaaa yakalar mıyım? çok ama çok zayıf bir ihtimal tabi ama en azından umudumu canlı tutuyor bu durum.44 yaş şubatta bitecek.Ben de son tüp deneme hakkımı yarı yıl tatilime saklıyorum ve sonrasında da açmamak üzere kapatacağım o defteri.Kimyasal mimyasal hoşuma gidiyor.Sonrası üzücü oluyor ama olsun dediğim gibi ümit fakirin ekmeği...Lütfen sizlerde ümitlerinizi yaşatmaya,çabalamaya,en önemlisi de çok ama çok istemeye devam edin.Allah büyük...
Toana canım,erkenden gelip yazmışsın bravo sana.Beşikteki o minik melekleri pamuk ayaklarından ellerinden öpüyorum...Allah kızlarınla,eşinle uzun ve güzel bir ömür versin size.Sevgiyle,sağlıkla yaşayın inşallah Amiiiiin...
Evim cim canım,hadi bakalım git al gel bebişini.Allah yanında ve yardımcın olsun.Bütün dualarımız seninle.Şimdiden tebrik ediyorum seni canım.
Görüşmek üzere şekerler.Kendinize iyi bakın ve umut çiçeklerini canlı tutmayı sakın unutmayın.Herkese sevgiler...

meraba kizlar hepinize..yorgunum uyukusuzum ama olsun yinede sizlere bakmadan edemiyorum..

Alkancim..canim guzel dualrin icin sagol..benimkiler simdi uyudu ve hamen gectim uyamadan basina..gozumden uyku akiyor benim ve esimin..yorucu bebek bakmak ve cok tatli..rabbim sanada ttatirsin en kisa zamanda sizde uykusuz kalin insallahh..diyerek sana en guzel bedduyi yolluyorum..aspirin e gelince ben hamilelikte 8 ay boyunca kullanmistim ama artik tiksindim faydasina gelince hakkeden buyuk testek vetriyor bbence hamilelikte bebeklerin tutunmasinsda iyi geliyorsa kullan derim ..tabi drlara daha iyisin i biliyor..Allahtan umit kesilmez yasim geciyor diye dusunme..rabbimin mucizes cok Allah sana mucizesini gondersin nediyim be canim..bu yol cunki engebeli inisli cikisli buyuk maddiyat ve manevi destek gerektiriyo yani esin sana sen esine destek oluyorsun kimimiz varki onlaran baska...Allahim onlari basimizdan eksik etmesin..dual;rimdasin unutmuyorum hep opup kokluyorum yavrularimi ve ALLAHIMA sukur cekiyorum bin defa sukurler olsun..birde saglicakal buyutursek anali babali..agad biz pasada biz..neyse canim simdi uyumaya gidiyorum ..sevgiylee kal..hamile biran once inssalllahhh AMIIINNN..

toanacım allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun kızların böyle dogum haberlerini okurken gözümden yaşlar nasıl akıyor ben dogumda napıcam bakalım benimkinlerde ikisi kız sana çok özenmişim belli oldu inşallah senin gibi kucagıma almak mis gibi koklamak nasip olur allah olmayan herkeze versin ben 21 haftalık oldum benimkiler kış bebegi olucak demek uyutmuyorlar olsun olsun canları sagolsun tv napıcan eglencen daha güzel allaha nekadar şükür etsek az benimde hergün elim karnımda çok şükür allahım bugünüde gördüm olmayanlarada ver diye dua ediyorum 20 yıldan sonra bunları yaşamak çok farklı allah kimseye çok aratmadan versin kele bacım isimlerini ney koydun hele söyle hadi kendine bebişlerine iyi bak benim yerimede öp kokla..

istiyorumbebeyimi..canim sagolasain kele ayniyiz bacim..sende ikiz annesi olucan Allah izin verirse..cok guzel bir duygu tatican..kizlarim iyi cok sukur,,uykusuzda kalsam agir gelmiyor valla..dogurursun sende insallah saglicakla..kcagina alirsin 1 gune degmez canim korkma...evet yillar sonra kazanmak mucizesi rabbimin diyorum..sana kolaylik versin ..anali babali dogurursun insallahh..burdan okuruz guzel haberlerini..k.i.b sevgiyle kal ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…