Sağol cnm ama internetten okuduğum kadarı ile sınırda bir değer 9.1FSH. Ayrıca E2 de 80 çıktı. durumum vahim sanırım. çok çöktüm moral olarak
Topiğimize şöyle bir bakayım sonra da yatayım dedim,önce toana için güzel yazıları okudum.Ben de sizin güzel temennilerinize bir kere daha katılıyorum.Allah kızlarıyla birlikte uzun ve güzel bir ömür versin onlara.Darısı da hepimizin başına olsun Amiiin...
Sudemsudem seni tanıyamadım.Daha önce yazdın mı bilmiyorum.Negatif almışsın.Olsun napalım demekten başka bir söz bulamıyorum.Senin tatlı canın sağolsun.Yaşını ve durumunu yaz.Burada üzüntünü daha kolay hafifletirsin,daha kolay toparlanıp,daha fazla bilgilenir ve yoluna devam edersin diye düşünüyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Suhatice,yazını okuyunca moralim bozuldu inan bu saatte ya...Doktorun yaşı geçirme demiş ama yaş bu,geçiyor napalım yani.Kendi yumurtanla tüp bebek yöntemiyle hamile kalamazsın deselerde o bozuk yumurtalarla nur topu gibi bebekleri doğuranlar var...Ben gözümle gördüm şahit oldum,burda da yazmıştım.Bizim caddenin kenarında traktörlerinin içinde pazı,ıspanak,fasülye vs.satıp para biriktirip biriktirip gidip defalarca tüp tedavisi yaptıran 5.denemesinde oğlunu doğuran iki yıl sonra da kendiliğinden hamile kalıp aynı kendisinin kopyası bir kız doğuran Safiye'yi(biz ona Safiş deriz)gel gör.Safiş 60 doğumlu kızı şu an 4 yaşında..Başında beyaz yaşmak,ayağında uzun,çiçekli bol etek,yüz tarlada yaz boyu güneşe maruz kalmaktan çizgi çizgi,gördüğün zaman bu kadın 60 dersin.Her akşam üstü eşi,oğlu ve kızıyla traktörün üstünde kendi tarlalarında yetiştirdikleri sebzelerini satıyorlar.Zaman zaman giderim dertleşiriz ve bana kendisini örnek gösterir.Anadolu şivesiyle bağırır çağırır bana.Ben kaç kere gittim koydurdum sen mi koyduramıyorsun ,bekliyorsun cıkkk cıkk der.Neyse bizim Safiş'i tanımak isteyen Tekirdağlı Arkadaşlarım bana özelden mesaj atsınlar tam adres vereyim gidip tanışsınlar da görsünler mücadele nasıl veriliyor ve sonuçta da nasıl kazanılıyor.Ona veren Allah,olur da gönülden dileyen daha bir çok kadına da verir belli mi olur.O yüzden moralimizi bozmayalım lütfen...En azından ben bozmamaya niyetliyim...
Çorlulu arkadaş,olur tanışalım çok sevinirim....
Evimcim,hamilelik depresyonu falan filan karıştırmışsın.Sana benden hemen bir cıııııkkkkk cııııkkkk...Gerek yok tatlım böyle olayların içine girmeye.Su akar yolunu bulur,ya da ne olacaksa olur herşeyi zaman gösterir.Biz hayırlı ve güzel bir hayat dileyelim kendimize.Negatif düşünüp negatif şeyleri çekmeyelim üstümüze.Hadi az kaldı sık dişini canım benim...
herkese iyi geceler tatlı uykular....
Bu arada 12. gün kan testinde 0.18 çıktı. Bugün 14. gün ve hala hasta olmadım. İlaçlarım da kestim ama hiç bir hastalık belirtisi yok... Kan testi hatalı olamaz değil mi? Ne bileyim, sonuçlar karışmıştır filan... Ha birde öyle bir şey olursa ben 2 gündür sıkıntıdan hiç yemek yemeden kahve ve sigara içiyorum... Şimdi yanlışlık olmuş olursa çok kötü bir duruma da düşerimYazık olur bebişime
Guzel dilekleriniz icin hepinize tek tek tessekur ediyorum ve darisi hepinize rabbim insallahh...bu duygumu sizde tatin insallahh..evet p tesi dogummu oldu 4 30 gibi ve heycanli saatler yasadim agladim sizlzladim ama yavrularimi kucagima aldigimda cok tuaaf oldum..ALLAHIM DEDIM cok guzel bir duygu ve hepinizin ismini anarak dua ettimm..persembe evimize geldik,inanin bu yaziyi aglayarak yaziyorum simdi bakiyorum besiginde ikitane yavrumve ALLAHIMA SUKUR EDIYORUMM..gece uykularim yok benim ve esimin olsun umrumda bile deyil..yavrularimi kokladimmi uyku muyku kalmiyor inanin bana,,ALLAHIMA her gece dua ediyorum yavrularimizi bizlere bagislasin ve bizler guc versinki buyutelim diye..insallahh rabbim butun dualrim i duydu bunuda duycak..insallahh..gercekten benim icin bilgisayar tv bitti sanki hic bakmiyorum dogru..ama ara ara girerim sizleriokurum..sizler icin icin opuyorum kizlarimi..herkesler guzel diyorlar kizlarima tabbi bahtlari sanslari guzel olsun insallahh..hepinize sevgilerimi gonderiyorum..saglocakla kalin..
Evimicin..hadi arkadasim sira sende rabbim hayirlisiyla kurtarsin senide yavrunu sag selim kucagina al ve yaz burdan ...
Guzel dilekleriniz icin hepinize tek tek tessekur ediyorum ve darisi hepinize rabbim insallahh...bu duygumu sizde tatin insallahh..evet p tesi dogummu oldu 4 30 gibi ve heycanli saatler yasadim agladim sizlzladim ama yavrularimi kucagima aldigimda cok tuaaf oldum..ALLAHIM DEDIM cok guzel bir duygu ve hepinizin ismini anarak dua ettimm..persembe evimize geldik,inanin bu yaziyi aglayarak yaziyorum simdi bakiyorum besiginde ikitane yavrumve ALLAHIMA SUKUR EDIYORUMM..gece uykularim yok benim ve esimin olsun umrumda bile deyil..yavrularimi kokladimmi uyku muyku kalmiyor inanin bana,,ALLAHIMA her gece dua ediyorum yavrularimizi bizlere bagislasin ve bizler guc versinki buyutelim diye..insallahh rabbim butun dualrim i duydu bunuda duycak..insallahh..gercekten benim icin bilgisayar tv bitti sanki hic bakmiyorum dogru..ama ara ara girerim sizleriokurum..sizler icin icin opuyorum kizlarimi..herkesler guzel diyorlar kizlarima tabbi bahtlari sanslari guzel olsun insallahh..hepinize sevgilerimi gonderiyorum..saglocakla kalin..
Evimicin..hadi arkadasim sira sende rabbim hayirlisiyla kurtarsin senide yavrunu sag selim kucagina al ve yaz burdan ...
Merhaba,
Evet ben Nuri bey de 3 aşılama yaptım.. kendisinide çok beğenirim. ama hamileliğim acıbadem hast. Cem demirel döneminde oldu.
Kızım 2 yaşını 20 eylül de bitirecek. Bizim spermler dondurulmuş olduğu için tüp bebeği, labaratuvar kalitesi iyi olan hastanede yapmak istediğimiz için acıbadem de yaptırdık. Yoksadoğal yolla spermler olsaydı nuri beyden vazgeçmezdim. arkadaşlarımın çoğu gebeliği orda oluştu. Ne biliyim daha butik bir yer olarak bana geliyordu.
tabi herkes beğenmeyebilir... Ben hangi doktora ısındıysam onunla devam ettim. 6 deneme yaptık. acıbadem de cem bey ile 3. yapmaya karar verdiğimde eşim istemedi ama ben ondan başkasına gitmem dedim..
rabbim isteyen herkse versin.
Tekrar merhaba arkadaşım...
Haklısın, o zor günlerde tek dayanağım burasıydı... Kendi durumumu paylaşmasam da sürekli sizleri okudum...
39 yaşındayım... 1,5 yıl önce evlendim ve 1 yıl sonra da hemen önce aşılama sonra 1 tüp bebek denedim. Aşılamaya tüp diye başladık ama tek yumurta gelişince doktor riske atmayalım dedi.
Bir sonraki ay 2 yumurta gelişti, 1'i iyi kalite diğeri orta kalite şeklinde döllendi... Ve 2 transfer yapıldı fakat olmadı... Ben de çok hazırlıklı ve bilinçli değildim açıkçası...
6 ay ara verdikten sonra doktorum daha iyi 4 yumurta görüyorum dedi ama 3 ü gelişti. Birinin içi boş çıktı, 2 si işlem gördü sadece biri döllendi.. Yani ilkinden daha kötüydü ama bu sefer ben çok istekli ve hazırdım. Dolayısıyla daha çok ümitliydim. Ama yine olmadı.
Doktorum Memoriel'den Cem Demirel...
Dün görüştük kendisiyle ve yapılacak başka birşey yok dedi. Sizin şartlarınızda artık yazı - tura atmıyoruz, zar atıyoruz dedi. Tek şey tekrar tekrar denemek dedi... Ya tutarsa yani
Tekrar denermiyim bilmiyorum ama son denemede 8 kilo aldım ve ilaçlar alerji yaptı. Tüm vücudum, yüzüm, boynum kızamık geçiriyor gibi oldu ve ben ara vermem gerektiğini düşünüyorum. Önce 2 ayda kendime gelip kilolarımı vermeliyim...
Eşim 50 yaşında ve onun hız ve kalite açısından da çok iyi değil. Bende yumurta gelişmiyor. Olan da tutmuyor. Doğal yolla olma şansı yok gibi dedi.
Allah büyük... Şimdilik ne yapacağımı bilmiyorum, kararsızım yani... Durumum bu arkadaşım... Yine de çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?