38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

toana canımm hayırlı uğurlu olsun.sağlıkla eşinle birlikte büyütün kızlarınızı.size ailenize devlete millete hayırlı bireyler olsunlar inşaAllah.

Ne guzel, ne guzel , ne guzel. Coook sevindim. Selamlar toanaya ve minik kizlarina.

toana seni ve eşini çok tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün inşallah. kızlarının bahtı açık, ömürleri uzun olsun hepiniz sağlıcakla kalın.

maşaallah minik mucizelerine kavuşmuşsun.
RABBİM analı babalı büyütsün onları, hayırlı evlat olsunlar amin.
darısı, bir yavrucak için dua eden emek verenlere...

merhaba siz nuri delikaranın hastası ve hamile olduğunuzu yazmıştınız galiba bende sizin söylediklerinizi şiddettle reddetmiştim. hamilesiniz değilmi inşallah bir sorun yoktur.merak ettim

Merhaba,

Evet ben Nuri bey de 3 aşılama yaptım.. kendisinide çok beğenirim. ama hamileliğim acıbadem hast. Cem demirel döneminde oldu.
Kızım 2 yaşını 20 eylül de bitirecek. Bizim spermler dondurulmuş olduğu için tüp bebeği, labaratuvar kalitesi iyi olan hastanede yapmak istediğimiz için acıbadem de yaptırdık. Yoksadoğal yolla spermler olsaydı nuri beyden vazgeçmezdim. arkadaşlarımın çoğu gebeliği orda oluştu. Ne biliyim daha butik bir yer olarak bana geliyordu.

tabi herkes beğenmeyebilir... Ben hangi doktora ısındıysam onunla devam ettim. 6 deneme yaptık. acıbadem de cem bey ile 3. yapmaya karar verdiğimde eşim istemedi ama ben ondan başkasına gitmem dedim..

rabbim isteyen herkse versin.

Rabbim sağlıkla, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin.

tatlı, telaşlı ve sabırlı bir ömür sizi bekliyor.

allah diğer arkadaşlara da en kısa sürede versin... Alkan inşallah yeniden bir mucize haberini bekliyoruz....

Çorluya gelirsem görmek isterim.. aslında sık sık gelip gidiyoruz. Bizim babaanne orda. Eşim Çorlu'lu ...

Sevgiler

Dusunsenize Toana'nin ve esinin sevincini, dunya onlarin olmustur. Yeni bir hayat basliyor simdi. Oh beee, oldu/olmadi derdi bitti artik. Allah saglikla buyutmek nasip etsin. Insallah artik yorulmadan uzulmeden gecer hayatin. Hepimize boyle bir mutluluk lazim.

İnsallah Kampacım. Sırayla herkesin hayırlısıyla mutlu haberlerini alalım.

Bugun bir arkadaşımla konuştum. Benimle yaşıt. 37 yaşında. Eşiyle boşanma surecindeler. 6 yaşında da bir cocukları var. anlaşmalı boşanmaya çalışıyorlar. Yani birbirlerinin damarına basmadan, cocuk arada kalmasın diye. Neyse, boşanmayı isteyen kız tarafı yani benim arkadaşım olan taraf. Bugun bana soyle dedi. Ben bu kadar zamandır hiç kendime bakmamışım. İşim, oglum ve ev dışında birsey yapmamışım. Bunlardan şikayet ederken ne dedi dersiniz?? Keske oglumu dogurmasaydım dedi. Cok aşırı da düşkündür oğluna. İnanamadım onun ağzından çıkan bu sözlere. Onun gibi ogluna düşkün bir anneden duymak imkansız gibi bu sozleri. Daha 40 yaşına bile gelmemişsin niye hayıflanıyorsun ki dedim. Artık oglunu biryerlere bırakıp kendine vakit ayırabilirisin. Bunu yapamayacak biri varsa o da benim ama benim de zaten boyle bir beklentim yok şimdilik. Belli olmaz ben de senin gibi 5-6 sene sonra kırk yas krizine girebilirim. O zaman benim icin daha da gec olacak.

Şu anda hiçbir şey gözüm görmüyor. Kucagıma almayı beklediğim oglumdan başka. Ama bir an duraklamadım degil o bunları soyleyince. Bu boyle olmak zorunda degil. Hayat onun gelişiyle durmak zorunda degil. Bilmeden konusuyorum belki ama bu kadar cok istediğim, bu kadar acı çektiğim bir konuda nasıl pişmanlık duyabilirim mantığım almıyor.

Hayat askıya alınmamalı. Mukemmel cocuk yetiştirmem imkansız. O yuzden geriye dönüp baktığımda pişmanlık hissetmek istemiyorum. İnsallah hayat bana vicdanlı davranır.
Belki de ben hamilelik depresyonundayım

Herkese sevgiler

Tebrikler güzel anne ne zor olmuştur bunca zaman beklemek kızlarını, allah sağlıkla, mutlulukla ailece sevgi içinde büyütmek nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına
Sevgiler

Merhaba arkadaşlar,
uzun süredir sizleri takip ediyorum.
1 yıl içerisinde 1 aşılama 2 tüp bebek deneyimim var. son yani 2. denememin sonucunu biraz önce aldım ve negatif. Ve her ikisinde de bütün belirtileri yaşadım. Bugün 12. gün ve hasta olmadım, olacak gibi de değilim... Mide bulantısı dahil herşey vardı bende hala da var... Ama inanın belirtilerin hepsi ilaçların ve psikolojimizin etkisi... Birincisinde doktorumu dinledim ve hiç yatmadım, gündelik hayatıma devam ettim... ikincisinde ise doktorumu dinlemedim ve hiç kalmadım.. Yemeğim önüme geldi... Ve sürekli kendimi dinledim...Ama olmayınca olmuyor işte... Sanırım en iyisi transfer sonrası ağır kaldırmadan, kontrollü hareketlerle ve elbette iyi beslenerek konuyu unutmak... Kafamızın içinin rahat olması...
HEPİNİZE İYİ ŞANSALAR DİLİYORUM....
İNŞALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLUR...

Arkadaslar Merhaba, uzun suredir takip edemedim. 25 Aralik'ta 45 yasimda olacagim. Zaman cok cabuk geciyor. Doktorum yillar once 43 yasini gecirme demisti. 45 oldum bile!!! :)) Bizler her ay yumurta uretmiyoruz biliyorsunuz, yumurta sayimiz belli olarak doguyoruz, her ay bu yumurtalardan birer ikiser tuketiyoruz. Menapoza gelince de hepsi bitmis oluyor. 45 yildir icimizde tasidigimiz yumurtalarimiz artik deformasyona ugramaya, bozulmaya ve kromozom ve dna bozukluklari olusmaya basliyor haliyle. O nedenle de dusukler oluyor, tup bebek denemeleri tutmuyor, bozuk embriyolar yasamiyor vs. O nedenle 44 yas tup bebek uygulamasinda sinir kabul ediliyor kendi yumurtanla hamile kalabilmen icin.

Topiğimize şöyle bir bakayım sonra da yatayım dedim,önce toana için güzel yazıları okudum.Ben de sizin güzel temennilerinize bir kere daha katılıyorum.Allah kızlarıyla birlikte uzun ve güzel bir ömür versin onlara.Darısı da hepimizin başına olsun Amiiin...
Sudemsudem seni tanıyamadım.Daha önce yazdın mı bilmiyorum.Negatif almışsın.Olsun napalım demekten başka bir söz bulamıyorum.Senin tatlı canın sağolsun.Yaşını ve durumunu yaz.Burada üzüntünü daha kolay hafifletirsin,daha kolay toparlanıp,daha fazla bilgilenir ve yoluna devam edersin diye düşünüyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Suhatice,yazını okuyunca moralim bozuldu inan bu saatte ya...Doktorun yaşı geçirme demiş ama yaş bu,geçiyor napalım yani.Kendi yumurtanla tüp bebek yöntemiyle hamile kalamazsın deselerde o bozuk yumurtalarla nur topu gibi bebekleri doğuranlar var...Ben gözümle gördüm şahit oldum,burda da yazmıştım.Bizim caddenin kenarında traktörlerinin içinde pazı,ıspanak,fasülye vs.satıp para biriktirip biriktirip gidip defalarca tüp tedavisi yaptıran 5.denemesinde oğlunu doğuran iki yıl sonra da kendiliğinden hamile kalıp aynı kendisinin kopyası bir kız doğuran Safiye'yi(biz ona Safiş deriz)gel gör.Safiş 60 doğumlu kızı şu an 4 yaşında..Başında beyaz yaşmak,ayağında uzun,çiçekli bol etek,yüz tarlada yaz boyu güneşe maruz kalmaktan çizgi çizgi,gördüğün zaman bu kadın 60 dersin.Her akşam üstü eşi,oğlu ve kızıyla traktörün üstünde kendi tarlalarında yetiştirdikleri sebzelerini satıyorlar.Zaman zaman giderim dertleşiriz ve bana kendisini örnek gösterir.Anadolu şivesiyle bağırır çağırır bana.Ben kaç kere gittim koydurdum sen mi koyduramıyorsun ,bekliyorsun cıkkk cıkk der.Neyse bizim Safiş'i tanımak isteyen Tekirdağlı Arkadaşlarım bana özelden mesaj atsınlar tam adres vereyim gidip tanışsınlar da görsünler mücadele nasıl veriliyor ve sonuçta da nasıl kazanılıyor.Ona veren Allah,olur da gönülden dileyen daha bir çok kadına da verir belli mi olur.O yüzden moralimizi bozmayalım lütfen...En azından ben bozmamaya niyetliyim...
Çorlulu arkadaş,olur tanışalım çok sevinirim....
Evimcim,hamilelik depresyonu falan filan karıştırmışsın.Sana benden hemen bir cıııııkkkkk cııııkkkk...Gerek yok tatlım böyle olayların içine girmeye.Su akar yolunu bulur,ya da ne olacaksa olur herşeyi zaman gösterir.Biz hayırlı ve güzel bir hayat dileyelim kendimize.Negatif düşünüp negatif şeyleri çekmeyelim üstümüze.Hadi az kaldı sık dişini canım benim...
herkese iyi geceler tatlı uykular....

iyi sabahlar 38in gülleri

sabah ezanı yeni okundu...Allahım hepinize tattırsın bu duyguyu.AMİNNN..

toana şimdi bebecikleriyle...oh.yumuş yumuş...miniciktir onlar...selam sana taze anne...hollandaya selam.kuzuları öpmeyi unutma....
herkse çoook selam...gözler kapanmasa herkese yazacağım.ama...ama işte...
mubarek saatlerde....Allahım isteyen herkese şu an toananın yaşadığı mutluluğu tattırsın....
alın size bir gülümseme...gözler kapanıyo ya.yaşadığı yerine yaladığı yazmışım yanlışlıkla.hehehhehehe.

hem yalar öper de....öyyyle sevdiriyorlar çünkü....öyle yiyesiye..

teşekkür ederim Kampa, haftaya perşembe yaptırıcam tüm testlerimi. Akkoyun karakoyun çıkar artık ortaya :) Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

Merhaba arkadaşlar,

işten eve gelir gelmez internetten test sonuçlarıma baktım FSH değerim 9,1 çıktı. bu nedemmektir? iyi midir kötü mü? bir bilen varsa ve cvp verirse çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,

işten eve gelir gelmez internetten test sonuçlarıma baktım FSH değerim 9,1 çıktı. bu nedemmektir? iyi midir kötü mü? bir bilen varsa ve cvp verirse çok sevinirim.

asudamla sonucun kötü değil.birde benim dr hiç fsh ye bakmazdı.öncelikle bilmek istedği amh sonucu buda yumurta rezervini gösteriyor.bol şanslar dilerim canım.

asudamla sonucun kötü değil.birde benim dr hiç fsh ye bakmazdı.öncelikle bilmek istedği amh sonucu buda yumurta rezervini gösteriyor.bol şanslar dilerim canım.

Sağol cnm ama internetten okuduğum kadarı ile sınırda bir değer 9.1FSH. Ayrıca E2 de 80 çıktı. durumum vahim sanırım. çok çöktüm moral olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…