38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Toana cım,yazıp kaçmışsın hemen.Kesin kızlar çağırdı di miiii..
Tedaviden kastın tüp ise,yok canım.Şimdilik düşünmüyorum.Belki yine kendiliğinden hamilelik olur,iyi bir yumurtaya denk gelir diye düşünüyorum ki doktorlarında söylemi şimdilik öyle.Adet olunca hapla denemeği düşünüyorum.Belki hap değil de sadece menogon ve çatlatma iğnesi de olabilir.Bakalım şu bayram bir geçsin adet olayım bir karar vericez.Senin kızçeler nasıl.Yoğunluktan bir türlü arayıp seslerini duyamadım.Neyse bayramlaşırız onlarla artık.Hepinizi öpüyorum.Kendine ve kızlara iyi bak canım.İyi bayramlar,iyi geceler...

selam güller
tüm güllerin bayramını şimdiden kutluyorum...yarınların sizlere yeni yeni bayramlar hazırlamasını diliyorum....anneler bebişlerini bir kere de benim için öpsünler...sevgiler....

evetttt arkadaşlar bende bayramınızı şimdilikten kutlayım.çünkü bir hafta kadar giremeyeceğim.bayramı annemler geçirmeyi düşünüyorum.ilk gün yoda olacam inşaAllah.önce nevşehire abimin evine gidicem sonrada mersine yolcuyum.

hepinize iyi bayramlar diliyorum.tüm günleriniz hatta tm yaşamınız bayram tadında olsun.

alkan... portakalın mandalinasına bayıldım

benden de hepinize hayirli bayramlar. böyle günlerde gurbetlik belli oluyor. yarin herkez el öpmeye bayramlasmaya gidecek ben her gün oldugu gibi ofise gelip bilumum toplantiya katilacagim. komik olan bu bayram muhabetleri basladiginda google'dan bayramin hangi güne denk geldigine baktim evde Türk kanali da olmayinca hepten ayri bir dünyada yasiyorsun. Yüce Rabbim hepimizi bir sonraki bayrama kadar dileklerimize kavustursun insallah. leblebisi, fasulyesi, denizi, mandalinasi ve sayamadigim daha nice melegi olan arkadaslara da bebisleriyle güzel bayram günleri dilerim. meleklerini bekleyen bizler de sevgiliye, aileye, kocaya ve umuda sarilmaya devam etsin. Yüce Rabbim hepimize birgün meleklerimize bayram alisverisini nasip eylesin.

Bu arada sigara konusunda nacizane fikrimi verebilirim. bendeniz de masallah günde 1 paketin üzerinde iciyordum. 3 hafta öncesine kadar. TR'ye tatile geldigimde eczanede bir ilac kesfettim. süper bir sekilde sigarayi biraktim. ben kendim bile saskinim. esim birkac kez birakmis olmasina karsin ben hep direnmistim. simdi ikimiz de sigarasiz bir hayati sectik. buradan ilaci yazmam dogru olmaz diye düsündüm belki forumda problem cikar diye. henüz kurallari pek bilmiyorum ama detay isteyenlerle paylasabilirim. bende belki yumoslara bir faydasi olur diye karar verdim. umarim faydasi olur

hepinize yeniden hayirli bayramlar.

sevgilerle

Z.

sanada hayırlı bayramlar canım

inşaallah seneye bayramı bebişlerle karşılamak nasip olsun..

eşim için bende sigarayı bırakma ilacını öğrenmek isterim.defalarca denedi bırakamadı babası rahatsız sigaradan kaynaklı ,onu gördükçe bırakmak istiyor ama başaramıyor belki bir faydası olur canım..

alkancım senimde bayramın kutlu olsun inşaallah seneye bebişlerinle karşılarsın bayramı..
portakalın mandalinasına bayıldımmmmmmmbebşimin ilk ismini sen koyduninşaallah en kısa zamanda bizde seninkine isim buluruz

tüm arkadaşların bayramını kutlar seneye bayrama kadar tüm isteyen arkadaşların bebişlerini kucağına almasını dilerim...

bebiş sahibi arkadaşlarada bebişerini sağlıcakla analı babalı büyütmelerini dilerim...

hayırlı bayramlarrrrrrr

Merhaba sevgili Hope;
Sanırım daha önce de konuşmuştuk seninle. İletileri okurken yine rastladım sana. Sanırım yurtdışında yaşıyordun. Ben sana yine de ısrar ediyorum tedavini Türkiye'de olman için. Buradaki merkezler gerçekten çok iyi. Daha önce de söylediğim gibi, lütfen takıntıya dönüştürme, yatıp kalkıp bu konuyu düşünme. Bunlar çok etkili gerçekten de. Bizim gibi tüp tedavisi olup da bebek sahibi olanların ortak yanlarını incelersen eğer, akıllarından bu konuyu çıkarmış olduklarını, birkaç denemeden sonra artık ümitlerini kaybetmiş olduklarını ve tam ümitlerini kaybettikleri noktada başarı sağladıklarını görürsün. Şimdi diyeceksin ki, çok istediğim bir konuda nasıl ümitsizmişim, aklımdan çıkarmışım gibi davranayım? Demem şu ki, saplantılı bir şekilde isteme. Ben, 4-5 aşılama denemesinden sonra ilk tüp tedavisinde hamile kaldım. Aşılamayla olmadı maalesef, ama ilk tüp denemesinde oldu. Ve tedavimi görürken çok üzücü bir olay yaşadığım için, tedaviyi öylesine devam ettiriyordum. Hatta transfer oldu, hiç oralı değildim ben. Millet, yat, dinlen, iş yapma diyordu bana; ama bir gün bile yatmadım transferden sonra, normal yaşantıma devam ettim, işimi gücümü yaptım. Sadece sonucu öğreneceğimiz gün birdenbire, kafama bir şey düşmüş gibi çok heyecanlandım. Ve sonuç pozitifti. Allah sana ve tüm diğer arkadaşlara da bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Çevremizde de duyuyoruz; biyolojik olarak hiçbir sorunları olmamasına karşın çocuk sahibi olamayan onlarca çift var. Bunun altındaki nedenleri bir düşünsene sevgili Hope; belki de farkında olmadan nasıl dilekte bulunacaklarını, nasıl isteyeceklerini biliyorlardır. Bunları bir düşün ve çok stres yapma lütfen. Olur mu arkadaşım? Kendine iyi bak. Bayramını şimdiden kutlarım.

KIZLAR gunaydin hepinize..BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN..rabbim her yil buzamanlara cikmayi nasip etsin esimizle dostumuzla yavrularimizla insallahh..hepinizi opuyorum sevgiler..

Kızlarrrrrrrrrr!!!!!!!
Ya ben şimdi bu hafta tüp bebek doktora gitmek için gün sayıyorum. ama dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Bende dayanamadım gittim kan testi yaptırdım.
şimdi sonuç diyor ki BHCG 22.64 çıktı ne yani şimdi hamilemiyim ben ya.............. kafam karmakarışık oldu. sizce ne düşünmeyim.:18::18::18::18:

selam huli....
kk dan okuduklarıma göre kimyasal olabilir diye düşünüyorum.belki geç döllenme de olabilir...adet olmazsan birkaç gün sonra bhcg yi tekraralayabilirsin..inşallah bayram müjdesi olur..sevgiler..

selam huli....
kk dan okuduklarıma göre kimyasal olabilir diye düşünüyorum.belki geç döllenme de olabilir...adet olmazsan birkaç gün sonra bhcg yi tekraralayabilirsin..inşallah bayram müjdesi olur..sevgiler..

Denizcim teşşekkürler cevabın için. Nisandan beri doğal yolla gerçekleşen 3. hamilelik.... dış gebelik, kimyasal yaşadım zaten... Bu sefer sanki farklı 1 gün geçikmede normaldeBHCG ne sonuç çıkar onu bulmaya çalışıyorum? DR. demiştiki 20 nin üzerini gebelik sayıyoruz. Dış gebelikte 5. günde hcg 28 idi, kimyasalta 1. günde hcg 10 du... Umutlansam mı bilemedim ya cumartesi kan testini yenileyeceğim. Kocamda bende serseme döndük bir ağız tdıyla sevinemedik ki....
güzel dileklerine teşekkürler sanada herkese de hayırlı bayramlar olsun
sevgiler

Hehehehe evet evet evet.
Saglikla devam etsin insallah

Gunlere gore degerlere takilma bence. Gebelik haftasi ile deger araliklari var ama o araliklar da cok farkli. Benim degerim de mesela 90 larda falandi ayni hafta 1000 lerde olanlar vardi. Ben panik yapmistim deger dusuk olunca kotu birsey diye ama oyle degil.
Hayirlisiyla ikinci hamilemiz sen ol insallah.

Hadi hayırlısı hulicim... Rabbim sana, daha fazla bekletmeden, uğraştırmadan nasip etsin hamileliği inşallah canım

Hadi hayırlısı hulicim... Rabbim sana, daha fazla bekletmeden, uğraştırmadan nasip etsin hamileliği inşallah canım

Saol canım inşallah canım ya.. ne düşüneceğimi bilemez haldeyim ya şaşkın bir bekleyiş bakalım allah sağlıklısını nasip etsin...
sen ne yaptın başladın mı seni merak ettim inşallah herşey yolundadır?

portakallim kusura bakma biraz gec oldu ama isler acayip yogundu. Ilacin ismi Champix ve Pfizer marka. bende ise yaradi umarim tüm birakmak isteyenlerde de ise yarar. ilk 10 ila 12 gün arasindan sigaraya devam ediyorsun ama pek güzel bir tat vermiyor sigara. 10 ila 12 gün arasinda sen karar veriyorsun ne zaman birakacagina sonra da hic icmiyorsun. ben 8 gün sonrasinda zaten icememistim. midemi kötü yapiyordu. normalde 30 günlük bir program ama ben 15 günden sonra ihtiyac duymadim ilaca devam etmeye. 3 haftadan beri de icmiyorum :)

umarim esinde de yardimi olur.

sevgilerle,

Z.

huli..hayirlisi nolsun canim insallah..melegin seni ugrastirmadan gelmistir..rabbim mucizesini umadigin anda gonderirmis ya seninkide oyle olmustur insallahh..

herkesler bayram telasinda galiba..zaten bana gelmiyor bayram diye bilirim burda zaten kimsemiz yok bayramda yok..ondan bana normal gun gibi geliyor..nerde o eski bayramlar dermisim..neyse tekrar hayirli bayramlar arkadaslarr..

sevgili Paradise. ever yurtdisinda yasiyorum ve sükür su anda kendimi bir türk doktora emanet ettim. 80 km mesafede iyi bir merkez buldum. hayirlisi 3.cü denemeyi orada yapacagiz. %100 garanti yok tabi ama ümit ümittir. kesin kararlar arasinda da yazin TR var. ancak tatile denk getirmemiz gerekiyor malum birkac hafta TR'de kalmak gerekir. o sebeple yaza kadar da vakit kaybetmeyelim hem biz keyifli keyifli deneyelim hem de buradaki doktor teyze bir denesin dedik. aslinda biraz "saldim cayira mevlam hayira" oldu ama bir de öyle olsun bakalim. 3.cü denemeye benim kanimca en erken ocak ayinda baslariz. biraz agirdan aliyorum bu sefer. beni de gören 20'lik genc kiz sanacak ama gecen sefer 2 ay ara ile 2 deneme cok yiprandim. psikolojim altüst hala bile kendime gelmis degilim. bir kere cok hassasim. esim bana ne söylerse söylesin konunun altindan girip üstünden cikip "tabi ben sana en cok istedigin seyi veremiyorum. bir cocuk bile doguramadim" lafina getiriyorum. sanki adam bana birsey derken bunu düsünüyormus gibi. ama ne yapayim tutamiyorum kendimi. bazen beni daha az bile sevdigini düsünüyorum. tam sacmalik biliyorum ama elimde degil. kizlar sizde de böyle düsünceler oluyor mu hic. ben kendi kendime kuruntu yaparak bazen hayati kocama da cekilmez hale getiriyorum. kötü kiz oluyorum bazen.

ay neyse daraltmayayim icinizi.

sevgilerle,

Z.

ay hadi hayirlisiiiiiiiiiiiiiiiii. ben iki tüp denemesi yaptim BHCG'de asla bu sonuca bile ulasamadim umarim haberlerin en güzelini alirsin huli. bayram üzerine bayram olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…