huli..hayirlisi nolsun canim insallah..melegin seni ugrastirmadan gelmistir..rabbim mucizesini umadigin anda gonderirmis ya seninkide oyle olmustur insallahh..
herkesler bayram telasinda galiba..zaten bana gelmiyor bayram diye bilirim burda zaten kimsemiz yok bayramda yok..ondan bana normal gun gibi geliyor..nerde o eski bayramlar dermisim..neyse tekrar hayirli bayramlar arkadaslarr..
Saol canım inşallah canım ya.. ne düşüneceğimi bilemez haldeyim ya şaşkın bir bekleyiş bakalım allah sağlıklısını nasip etsin...
sen ne yaptın başladın mı seni merak ettim inşallah herşey yolundadır?
hopefull, şansın bol olsun. :)
Herkese iyi akşamlar
Bugün 5. gün geçince kan testini yeniledim ve sonuç BHCG 170 çıktı Bebiş geliyor kızlarrrrrrr
heheheh takvim bile ekledim allahım yüreğimizi kara çıkarmasın yarabbim :)
Herkese iyi akşamlar
Bugün 5. gün geçince kan testini yeniledim ve sonuç BHCG 170 çıktı Bebiş geliyor kızlarrrrrrr
Herkese iyi akşamlar
Sevgili hope73;sevgili Paradise. ever yurtdisinda yasiyorum ve sükür su anda kendimi bir türk doktora emanet ettim. 80 km mesafede iyi bir merkez buldum. hayirlisi 3.cü denemeyi orada yapacagiz. %100 garanti yok tabi ama ümit ümittir. kesin kararlar arasinda da yazin TR var. ancak tatile denk getirmemiz gerekiyor malum birkac hafta TR'de kalmak gerekir. o sebeple yaza kadar da vakit kaybetmeyelim hem biz keyifli keyifli deneyelimhem de buradaki doktor teyze bir denesin dedik. aslinda biraz "saldim cayira mevlam hayira" oldu ama bir de öyle olsun bakalim. 3.cü denemeye benim kanimca en erken ocak ayinda baslariz. biraz agirdan aliyorum bu sefer. beni de gören 20'lik genc kiz sanacak ama gecen sefer 2 ay ara ile 2 deneme cok yiprandim. psikolojim altüst hala bile kendime gelmis degilim. bir kere cok hassasim. esim bana ne söylerse söylesin konunun altindan girip üstünden cikip "tabi ben sana en cok istedigin seyi veremiyorum. bir cocuk bile doguramadim" lafina getiriyorum. sanki adam bana birsey derken bunu düsünüyormus gibi. ama ne yapayim tutamiyorum kendimi. bazen beni daha az bile sevdigini düsünüyorum. tam sacmalik biliyorum ama elimde degil. kizlar sizde de böyle düsünceler oluyor mu hic. ben kendi kendime kuruntu yaparak bazen hayati kocama da cekilmez hale getiriyorum. kötü kiz oluyorum bazen.
ay neyse daraltmayayim icinizi.
sevgilerle,
Z.
Sevgili hope73;
çok sevindim yeni bir doktor bulduğuna. Umarım bu kez sonuca ulaşırsınız canım. Merakla bekleyeceğim ve dua edeceğim senin için.
Bu süreçte eşler arasında gerilim yaşanması çok doğal. Ama bunu en hasarsız şekilde atlatmak gerekiyor. Biz de yaşıyorduk bu tür şeyler.
Ben de çok kuruntulu ve olumsuzumdur, ama allahtan, eşim hep pozitiftir. Ne kadar birbirimizle didişsek de, bu süreçte yine birbirimize sarılıyoruz.
Takma bunları kafana. Adamcağıza da çok yüklenme tabii. Yeni tedavi sürecine başlaman çok sevindirici. Kendini rahat bırak, aklını karıştırma
ve içini ferah tut tatlım. Bir de bol bol hayal kur, ama canlı canlı hayaller. Bebek olmuş, onu kucağına almışsın, emziriyorsun vs. Sanki gerçekmiş gibi hayal kur.
Gün içinde bunu tekrar tekrar yap. Hayal kurarken de zaman sınırı koyma, yani hayallerini sınırlama. Hep gelecekte olacakmış gibi hayal edersen, dileklerini sürekli
ileri bir tarihe atarsın; ama o anda olmuş gibi hayal edersen daha etkili olur. Hani hep "Şimdiki anın gücü"nden bahsedilir ya, işte öyle. Bu tür konularla ilgileniyor musun, bilmiyorum, ama işe yarıyor bence. İstediğin şeyi olmuş gibi, o anda o istediğin durumun içinde yaşıyormuşsun gibi hayal et. Hani biraz "Secret" durumu.
Keşke sana daha çok destek olabilseydim canım. Öyle iyi anlıyorum ki... Ama elimden daha fazlası gelmiyor. Kendini çok yıpratmadan, kasmadan, güzel bir ruh haliyle başla tedavi sürecine. Şansın bol olsun...
Herkese iyi akşamlar
huli..tebrik ediyorum canim..Allah tamamina erdirsin insallahh..
hope..canim moralini yuksek tut ve tr yeye git tedavini gor inan bana olamz diye birsey yok yetrki pes etme.. ruyalar tersinedir demek hamile kalican ki ruyanda kendini hamile gormemissin cunki bende gormemistim hic ama gercekte hamile kaldim darisi sana insallahh..
Evimicin ..nasilsin oglusun nasil op yerime..
canim benim ne kadar güzel destek veriyorsun. Allah razi olsun. bu sefer gercekten biraz rahat olacagim hep kasmaca gittik simdiye kadar. napalim Yüce Rabbim ol dediyse olacaktir. aksi yaziliysa kaderimizde biz ne istersek yapalim nafile. sonuna kadar elimden gelen herseyi yapacagim. iki tüp Almanya sonra da Türkiye. benim yumurtalarla olmazsa da Kibrista baskasinin yumurtasiyla. esime bir bebek verebilmek icin ne gerekirse yapmaya hazirim sanirim. bu arada evlat edinme sürecleri ile de yakindan ilgilenmeye basladik. bir bakmisiz ki bir beklerken birkac tane birden olur. en sonunda nasilsa hepsi bizim olacak.
hayallerimiz olmasa nasil yasar nasil dayaniriz. biliyor musun bu kadar hayal kuruyorum ama daha hic rüyamda kendimi hamile veya anne olarak görmedim. ne garip bir sey. bir de derler ki günlük hayatinizin bir yansimasidir rüyalar.
sizlerde sanirim tatil devam 29 Ekim. ben tekrar ise döneyim.
hepinize umut dolu simsicacik bir hafta dilerim.
eksi dereceli Almanya'dan sevgiler
Z.
Merhaba sevgili Hope;
sanırım ocak ayında başlayacaktın tedaviye, değil mi? Çok az kalmış. Sen de o zamana kadar psikolojini toparla. Bırak, zaman aksın, isteklerin evrenle buluşsun. Bu arada, başkasının yumurtasıyla bebek sahibi olma düşüncesi bence çok güzel. Benim bir tanıdığım, arkadaşım daha doğrusu, bu şekilde hamile kaldı. Yunanistan'da oldular tedavilerini. Onunla konuşmuştuk bu süreci, hamileliğinin nasıl geçtiğini vs. Aynen normal hamile kalmışsın gibi, bütün olağan durumları yaşıyorsun. Tüp bebekten bir farkı yok. Karnın büyüyor, göğüsler süt doluyor ve bebişini emziriyorsun. Çocuk da ilginç bir şekilde annesine benziyor. Huyları da benziyormuş. Sonuçta 9 ay karnında taşıyorsun, senin damarlarındaki kanla besleniyor yavrucak. O arkadaş erken menopozdu, o yüzden bu yolu denediler. Şimdi ilkokul 2 yada 3. sınıfa gidiyor çocuk, kocaman oldu yani. Düşünsene, bir de kaç yıl önce yaptılar bu tedaviyi. Yani insanlar tüp bebeğe bile bi tuhaf bakarken, onlar böylesi bir yöntemle çocuk sahibi oldular. Bir de çevre baskısı filan, insanların tuhaf düşünceleri. Bir de sana bir tavsiyem olacak naçizane. Tüp tedavisi sürecini çok fazla insanla paylaşma. Daha doğrusu bu birçok şey için geçerli bence. Bir konuya çok fazla insanın düşüncesi dahil olursa, olmuyor, engelleniyor sanki. Ben bu enerji işleriyle filan ilgileniyorum amatörce. Başka insanların düşünceleri senin isteklerinin önünde engel oluşturuyor. Yani şöyle anlatayım: O başka insanlar bizim için kaygılanıyor, bizi çok seviyor ve istediğimiz şeyin gerçekleşmesini çok istiyor olabilirler, yakınlarımız veya kardeşlerimiz vesaire olabilirler; ama yine de onların olumsuz düşünceleri ya da "Tekrar deniyorlar, ama bu sefer de olmayacak galiba" türünden düşünceleri, iyi niyetli bile olsa, bizim sürecimizi etkiliyor bence. O yüzden bence çok fazla kişiyle paylaşma, eş dostla filan yani. Dediğim gibi, onların niyetlerinde sorun olduğu için değil; bizim durumumuza, isteğimize bir bakış açısı yansıtıyorlar, yani enerji. Bunu da dikkate al bence. Benim hayatımda çok geçerli bu söylediğim şey. Diyelim ki bir şey almaya niyetleniyoruz, birilerine bahsediyoruz çevremizde, o şey olmuyor. Umarım anlatabilmişimdir.
Görüşmek üzere canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?