huli..tebrik ediyorum canim..Allah tamamina erdirsin insallahh..
hope..canim moralini yuksek tut ve tr yeye git tedavini gor inan bana olamz diye birsey yok yetrki pes etme.. ruyalar tersinedir demek hamile kalican ki ruyanda kendini hamile gormemissin cunki bende gormemistim hic ama gercekte hamile kaldim darisi sana insallahh..
Evimicin ..nasilsin oglusun nasil op yerime..
Merhaba sevgili Hope;
sanırım ocak ayında başlayacaktın tedaviye, değil mi? Çok az kalmış. Sen de o zamana kadar psikolojini toparla. Bırak, zaman aksın, isteklerin evrenle buluşsun. Bu arada, başkasının yumurtasıyla bebek sahibi olma düşüncesi bence çok güzel. Benim bir tanıdığım, arkadaşım daha doğrusu, bu şekilde hamile kaldı. Yunanistan'da oldular tedavilerini. Onunla konuşmuştuk bu süreci, hamileliğinin nasıl geçtiğini vs. Aynen normal hamile kalmışsın gibi, bütün olağan durumları yaşıyorsun. Tüp bebekten bir farkı yok. Karnın büyüyor, göğüsler süt doluyor ve bebişini emziriyorsun. Çocuk da ilginç bir şekilde annesine benziyor. Huyları da benziyormuş. Sonuçta 9 ay karnında taşıyorsun, senin damarlarındaki kanla besleniyor yavrucak. O arkadaş erken menopozdu, o yüzden bu yolu denediler. Şimdi ilkokul 2 yada 3. sınıfa gidiyor çocuk, kocaman oldu yani. Düşünsene, bir de kaç yıl önce yaptılar bu tedaviyi. Yani insanlar tüp bebeğe bile bi tuhaf bakarken, onlar böylesi bir yöntemle çocuk sahibi oldular. Bir de çevre baskısı filan, insanların tuhaf düşünceleri. Bir de sana bir tavsiyem olacak naçizane. Tüp tedavisi sürecini çok fazla insanla paylaşma. Daha doğrusu bu birçok şey için geçerli bence. Bir konuya çok fazla insanın düşüncesi dahil olursa, olmuyor, engelleniyor sanki. Ben bu enerji işleriyle filan ilgileniyorum amatörce. Başka insanların düşünceleri senin isteklerinin önünde engel oluşturuyor. Yani şöyle anlatayım: O başka insanlar bizim için kaygılanıyor, bizi çok seviyor ve istediğimiz şeyin gerçekleşmesini çok istiyor olabilirler, yakınlarımız veya kardeşlerimiz vesaire olabilirler; ama yine de onların olumsuz düşünceleri ya da "Tekrar deniyorlar, ama bu sefer de olmayacak galiba" türünden düşünceleri, iyi niyetli bile olsa, bizim sürecimizi etkiliyor bence. O yüzden bence çok fazla kişiyle paylaşma, eş dostla filan yani. Dediğim gibi, onların niyetlerinde sorun olduğu için değil; bizim durumumuza, isteğimize bir bakış açısı yansıtıyorlar, yani enerji. Bunu da dikkate al bence. Benim hayatımda çok geçerli bu söylediğim şey. Diyelim ki bir şey almaya niyetleniyoruz, birilerine bahsediyoruz çevremizde, o şey olmuyor. Umarım anlatabilmişimdir.
Görüşmek üzere canım.
Portakal ne oldu testi tekrarladin mi?
Herkese iyi akşamlar
Bugün 5. gün geçince kan testini yeniledim ve sonuç BHCG 170 çıktı Bebiş geliyor kızlarrrrrrr
heheheh takvim bile ekledim allahım yüreğimizi kara çıkarmasın yarabbim :)
süper allah kucağına almayı nasip etsin cnm süpriz bebeğin hayırlı olsun.....
Merhaba Huli,
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu arada sorması ayıp olmazsa yaş kaçtı?
Kızlar öncelikle Yaşasın Cumhuriyet diyerek söze başlamak istiyorum.Çünkü ihtiyaç duyduğumuz ilk ve tek şey özgürlüklerimiz.Aksini düşündüğümüzde bırakın milletin top yekün halini,biz kadınların durumu ne olurdu acaba.40 yaşını aşmış ve hala anne olmaya tırmalayan zavallı Alkan'ın üstüne sistem şimdiye kadar elli kere kumayı getirtip oturtmuş kocayı çoluk çocuk sahibi yapmış beni de kaderimin dipsiz kuyularında boğulmaya mahkum etmişti.Şu kadarcık bir örnek bile yüce Ata'nın aziz hatırası önünde saygıyla eğilmemiz için bir sebep.
Sabah okullarımıza gittik.Çocuklarımızın ellerine bayraklarımızı dağıttık.Şiirler okuduk,marşlar söyledik.Dilerim benim ve öğrencilerimin yüreğindeki bu büyük şükran ve coşku vatanımın üzerinde yaşayan ve yaşamaktan onur duyan her bireyin de kalbini aynı coşkuyla doldursun.Zor günler yaşıyorsak ta geleceğin bu günden daha aydınlık olacağına inancımı bir an bile yitirmek istemiyorum.
Neyse,bizim topikte de ayrı bir bayram havası esiyor çok şükür.Gebişlerin haberleri gün be gün geliyor,umut hiç eksilmeden devam ediyor.Portakaldan sonra şimdi de Huli....Bayram şekerleri göbişte.Çoook ama çok tebrik ederim.Allahım inşallah hayırlısıyla sonuna kadar götürsün,kucağına almayı nasip etsin Aminnn..Kendine çok iyi bak.Koru gözet bebişini.
Şimdilik kaçıyorum.Herkese bayram coşkusuyla dolu bir gün diliyorum..
Beskeres,sana da canlı selam canım...
Ahhhh cok affedersın ya ben portakal diye yazmışım. Seni sormustum halbuki testi tekrarladin mi diye.
Gozunaydin saglikla devam etsin bebegin kucagina gelsin insallah.
teşekkür edrim tatlı anne öp bebişlerini bizim için
tekrar tebrikler canım..
sayfanın 2. hamişide geldi
inşaallah peşpeşe hamiş haberleri alırız darısı tüm arkadaşlara olsun..
bebişim topiğe uğurlu geldi inşaallah hadi ayağımı sürüyorummmmmmm peşimizden gelinnnnnnnamin amin aminnn
portakal aldın mandalinayı göbüşüne imrendirdin hepimizihemen arkana yetişmem lazım dedim bende :))
sağlıkla inşallah doğduğu günleri de konuşuruz
sevgiler canım
Mavi teşekkürler güzel dileklerine :))
teşekkür ederim canım :) 39 olmak üzereyim ne yapalım bugüne kısmetmiş :)
QUOTE=Wannabemummy;27059496]
harika bir haber bu
Rabbim kucagına aldığın günleri de göstersin son buruk bayramın olsun ,bayramlarımız olsun inşallah
evet ya çok güzel bayram şekeri oldu bize :)
Alkan hocam iyiki varsınız sizin gibi Öğretmenler olmasa biz kime güvenip te çocuk yapacağız bu memlekete. Cumhuriyet Bayramımız kutlu Olsun :)
Canım tehmin ettim bende pazar yapınca testi ancak cevap verdim saol canım güzel dileklerine
portakal aldın mandalinayı göbüşüne imrendirdin hepimizihemen arkana yetişmem lazım dedim bende :))
sevgiler canım
bende 38 i devirdim Tememuzda, akranız sanırım. ne güzel umut oldun bize. demek ki hala kendiliğnden hamile kalabiliriz :)) daha bi mutlu oldum bunu duyunca. bende kan teslerimi aldım ama hala raim filmşi çektiremedim. onuda çektirdikten sonra artık ne gerekiyorsa o yola başvurucaz. tekrar hayırlı uğurlu olsun :)
Merhaba Paradise,
görüşlerinize aynen katılıyorum. başkalarıyla herşeyi paylşamamak gerektiğine, ama öyle bir huy varki bende, başıma ne gelse bir sürü insanla paylaşmadan duramıyorum. sanki ne olacaksa. sonrada dediğiniz gibi hiç birşye olmuyor oalcağı varsada.
paradise'im benim. ne kadar da haklsin su enerji konusunda. benim gibi düsünen birilerinin daha olmasi güzel ve ferahlatici. ne kadar cok insan bilirse o kadar cok insanin düsüncesi dahil olur. bu sefer hamile haberini alincaya kadar ailelere bile söylememe karari aldik. cok fazla stres oluyor yoksa. bazen aklimi garip fikirler mesgul ediyor. derler ya bir seyi ne kadar cok istersen olma ihtimali o kadar düsüktür diye. ya ben cocuk sahibi olmayi cok istiyorum ve bunun icin de Yaradana dua etmedigim gün gecmiyor. simdi ben eh ben artik istemiyorum olursa olur olmazsa olmaz dersem ya Yüce Rabbimi gücendirirsem. yani madem istemiyor benim de "ol" dememe gerek yok durumu olusursa diye bile korkar oldum. kimilerinin "hükümet gibi kadin" olarak tasvir ettigi ben korkak bir cocuktan farksiz oluyorum. ne garip bir durum.
baskasini yumurtasi ile hamile kalma fikrine kesinlikle uzak degilim. sonuc olarak evlatlik konusunda da yakiniz. bir bebege hayat vermek, onu topluma kazandirmak, iyi bir insan olarak yetistirmek herseyden önemli bence. bana ait DNA tasimasi benim ve esim icin ikinci plan. arkadasini cesur karari icin ayrica tebrik ediyorum. umarim gerek kalmaz o süreclere ama kalirsa da gözü kapali girerim o ise .
sevgilerle,
Z.
Mavi teşekkürler güzel dileklerine :))
teşekkür ederim canım :) 39 olmak üzereyim ne yapalım bugüne kısmetmiş :)
QUOTE=Wannabemummy;27059496]
harika bir haber bu
Rabbim kucagına aldığın günleri de göstersin son buruk bayramın olsun ,bayramlarımız olsun inşallah
evet ya çok güzel bayram şekeri oldu bize :)
Alkan hocam iyiki varsınız sizin gibi Öğretmenler olmasa biz kime güvenip te çocuk yapacağız bu memlekete. Cumhuriyet Bayramımız kutlu Olsun :)
Canım tehmin ettim bende pazar yapınca testi ancak cevap verdim saol canım güzel dileklerine
Allah tamamına erdirsin inşallah. Çok sevindim canım.huli..tebrik ediyorum canim..Allah tamamina erdirsin insallahh..
sevgiler canım
tekrar tebrikler canım..
sayfanın 2. hamişide geldi
inşaallah peşpeşe hamiş haberleri alırız darısı tüm arkadaşlara olsun..
bebişim topiğe uğurlu geldi inşaallah hadi ayağımı sürüyorummmmmmm peşimizden gelinnnnnnnamin amin aminnn
hope..sen nerde yasiyorsun canim hangi ulkedesin..gurbet bizim icinmis diyorum ,,bazen agliyorum annem vefat etti arkasindan babam..annemi cok ozluyorum agliyorum onin sesini bile duymak bana destekti teselliydi..ama napalim dunyanin kanunu evlendim 2007 de 2008 hollandaya geldim ve biraz durduktan sonra tedavimize basladik taki 2011 araligina kadar bu arada 5 defa denemisiz ve 6.ist oldu ve tuttu darisi sizlere olsun insallahh..ilk denedigim yillarda anneme tam iki sene gidememistim..ve annemden saklamistim tedavimi hep yalanlarla goturdum isimi ..simdi diyorum essek kafam nasilda gitmedim ama tedaviden gozumuzu acamamistik cok agladim cok yiprandim ben esim ama cok sukur rabbim guldu bize daha cok yipratmadi..gurbetlik zor cok zor hemde hep derdim bir evladim olsa bana ana baci olur derdim cok sukur oldu ama anneminde duymasini gormesini cok isterdim olmadi iste..bir bebek gorurdum karsimiz tam park cocuklar gelir oynarlardi onlara bakar dua ederdim acaba benimde olacakmi bende boyle sallayip oynatacammi diye..evet kapini calan olmuyor bazen kimsem yok buralarda ailemden akrabamdan olsa keske diyorum kalabalik ailelere ozeniyorum helede bayramlarda neyse saglik olsun napalim Allahim eslerimizi bizim basimizdan bizide eslerimizin basindan eksik etmesin cocuklarimizida bizlere bagislasin insallah...beni anlarsin sen gurbetcisin sonucta ..kampa gibi..neyse basini agritmayayim ...sevgiyle kal..
Merhaba Hope;
Ailelere söylememe kararınızı destekliyorum, iyi yapmışsınız canım. İnşallah hep birlikte alırız bu güzel haberi. Hiçbir zaman umudunu kaybetme. Bizim ikimizde de sorun vardı, eşimde ve bende. Benim yaş 38'i geçmek üzereydi. Şimdi bakıyorum da geriye, neredeyse imkansızmış. Tabii, o zaman bu kadar detaylı araştırmıyordum bu konuları. Sizdeki sorun ne, tam olarak bilmiyorum; ama benim tüplerde tıkanıklık vardı, küçük bir operasyonla tüplerim açıldı önce. Eşimin sperm morfolojisinde bozukluk vardı, yani sağlıklı sperm sayısı. Buna rağmen, şükürler olsun Allahıma, bize tatlı bir bebiş verdi. Ben de çok bunalıma girdim, çok zor günler yaşadım. Mutluluğunu herkesle paylaşmak isteyen ben, mutsuzluğumu tek başıma taşıyordum hep. Tahmin edersin ne sıkıntılar, stresler yaşadığımı. Biliyorsun, yalnız değilsin; birçok çift bizim gibi, benzer sorunları yaşıyor, benzer bunalımları yaşıyor. Eminim ke, sen de bu sıkıntılı günleri şu veya bu şekilde atlatacaksın. Bir de hayal kurarken, isterken, dilerken, sonuca çok bağlanma. Bunu nasıl anlatırım, pek bilemiyorum; ama bir deneyeyim. Yine bebiş üzerinden anlatmaya çalışayım. Mesela, bebişin olmuş, sen onu kucağına alıyorsun, emziriyorsun, altını değiştiriyorsun, banyo yaptırıyorsun vesaire; ama bunları hayal ederken, bir zaman sınırı koyma, "Şu kadar ay sonra bebişim olacak" gibi yani. Bebiş olmuş ve onunla vakit geçiriyorsun gibi yaşa bu hayali, mümkün olduğu kadar ayrıntı kat hayaline; yani aktif, canlı canlı olsun hayalin, durağan olmasın. Bunları yaparken de, "Ama nasıl olacak ki, şu kadar yıldır deniyoruz, olmadı işte. Ben kendimi kandırıyorum, yine olmayacak işte" gibi düşünceleri aklından çıkar.
Sana bunları tavsiye edebilirim hayatım.
Görüşürüz. sevgiyle kal
canim benim yaklasimlarin cok güzel cok farkli. okurken bile yüzümü gülümseme dolduruyor. bizde sebepsiz infertilite. esimin sampiyon spermleri var. bende yumurta üretimi biraz kisitli olsa da gene de birseyler üretiyoruz. ilk yillarda cok kafaya taktik bu olayi simdi de aklimizdan cikartamiyoruz tabe. ama hersey güzel olacak. cok sevdigim ama cok genc yasta kaybettigim bir arkadasim var. 41 yasinda gözlerini yumdu. neredeyse cocuklugumuz birlikte gecti. birbirimizin ilk askiydik. kapi komsusuyduk. askimiz ve flörtümüz sona erdiginde bile cok iyi arkadas kaldik. hic konusmadan bile anlasabiliyorduk birbirimizin yüzüne bakip düsüncelerimizi anlayabiliyorduk. ne yazik ki kalp krizine yenik düstü. Yüce Rabbim mekanini cennet eylesin. dünyada erisemedigi huzura cennette kavussun. esiyle tam 10 yil ugrastilar cocuk sahibi olmak icin. canim arkadasim 10 yil boyunca karisinin hormonel degisimlerine gögüs gerdi. sonra bir kizlari oldu ve birkac yil sonra da bosandilar. 40 yasinda kalp krizi gecirmek istemiyorum o nedenle bosanmak daha hayirli dedi ama gene de kacamadi zalim kaderden. cok zor günlerimde bana rüyamda görünür. sadece bakar bana ve birsey söylemez. dün gece de gene göründü ve gülümseyerek hersey güzel olacak dedi. su anda bile gözyaslarimi zor tutuyorum. onu canindan bile cok seven annesine bir kez bile görünmemis rüyada. kendimi sansli sayiyorum. benim koruyucu melegim oldu.
mutluluk cok uzakta degil. hemen yanibasimizda. ona sarilip hic birakmayalim.
sevgiyle kucakliyorum sizleri.
sevgilerle,
Merhaba sevgili Hope;
Arkadaşın için çok üzüldüm. Çok üzücü bir durum. Onlar da yıllarca uğraşmışlar bebek için, ama sonrasına bak. Hayırlıysa olsun her şey. Her konuda böyle düşünmek lazım aslında; "Ben ve sevdiklerim için hayırlıysa olsun." Hayat çok tuhaf gerçekten. Bugün rüyanda görünmesi çok güzel bence. Böyle rüyalara dikkat et, genelde gerçekleşirler. Ne güzel haberler vermiş sana sevgili arkadaşın. Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın. Çok gençmiş.
Diyorum ya, bizim bebeğimiz bir mucize gibi geldi hayatımıza. Mucizelere inan! Görüşürüz canım. Kendine çok iyi bak, olur mu?
Sevgiyle kal...
canim benim yaklasimlarin cok güzel cok farkli. okurken bile yüzümü gülümseme dolduruyor. bizde sebepsiz infertilite. esimin sampiyon spermleri var. bende yumurta üretimi biraz kisitli olsa da gene de birseyler üretiyoruz. ilk yillarda cok kafaya taktik bu olayi simdi de aklimizdan cikartamiyoruz tabe. ama hersey güzel olacak. cok sevdigim ama cok genc yasta kaybettigim bir arkadasim var. 41 yasinda gözlerini yumdu. neredeyse cocuklugumuz birlikte gecti. birbirimizin ilk askiydik. kapi komsusuyduk. askimiz ve flörtümüz sona erdiginde bile cok iyi arkadas kaldik. hic konusmadan bile anlasabiliyorduk birbirimizin yüzüne bakip düsüncelerimizi anlayabiliyorduk. ne yazik ki kalp krizine yenik düstü. Yüce Rabbim mekanini cennet eylesin. dünyada erisemedigi huzura cennette kavussun. esiyle tam 10 yil ugrastilar cocuk sahibi olmak icin. canim arkadasim 10 yil boyunca karisinin hormonel degisimlerine gögüs gerdi. sonra bir kizlari oldu ve birkac yil sonra da bosandilar. 40 yasinda kalp krizi gecirmek istemiyorum o nedenle bosanmak daha hayirli dedi ama gene de kacamadi zalim kaderden. cok zor günlerimde bana rüyamda görünür. sadece bakar bana ve birsey söylemez. dün gece de gene göründü ve gülümseyerek hersey güzel olacak dedi. su anda bile gözyaslarimi zor tutuyorum. onu canindan bile cok seven annesine bir kez bile görünmemis rüyada. kendimi sansli sayiyorum. benim koruyucu melegim oldu.
sevgilerle,
Z.
sevgilerle,
Merhaba sevgili Hope;
Arkadaşın için çok üzüldüm. Çok üzücü bir durum. Onlar da yıllarca uğraşmışlar bebek için, ama sonrasına bak. Hayırlıysa olsun her şey. Her konuda böyle düşünmek lazım aslında; "Ben ve sevdiklerim için hayırlıysa olsun." Hayat çok tuhaf gerçekten. Bugün rüyanda görünmesi çok güzel bence. Böyle rüyalara dikkat et, genelde gerçekleşirler. Ne güzel haberler vermiş sana sevgili arkadaşın. Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın. Çok gençmiş.
Diyorum ya, bizim bebeğimiz bir mucize gibi geldi hayatımıza. Mucizelere inan! Görüşürüz canım. Kendine çok iyi bak, olur mu?
Sevgiyle kal...
canim benim tesekkürler. cok tatlisin :) bu topigin tatli bayanlari mucizelerimize inanmayi birakmayalim. er ya da gec kavusacagiz meleklerimize. yeter ki umutlu mutlu olalim. hepiniz Asllaha emanet olun.
yasasin yarin cuma. bugünde zaten tatildi
sevgiyle kalin.
Sevgili Z
Insan boyle bir hikayeye sahit olunca hayatta paralize olmus gibi kalakalir neredeyse. Gercekten ben de gozyaslarimla okudum kisaca anlattigin bu hikayeyi. Kimbilir detaylarda neler vardir. Allahim sizin gibi guzel yureklerin dualarini duysun hayirlisiyla fazla bekletmesin. Tertemiz enerjiler diliyorum teker teker.
cumanız mübarek olsun arkadaşlar
rabbim cumanın hürmetine burada dertlerini sevinçlerini paylaşan tüm arkadaşlara gönlünün muradını tez zamanda versin inşaallah.amin amin amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?