38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Deniz soğuktur derken öbür denizi kastediyorsun değil mi. benneyaptımki Yoksa ben valla soğuk değilim hee.
Ama yüzülen denizini diyorsan bilemem tabi. keh keh. :jeyyar:

Sen merak etme Beroş hepinizden çok tadını çıkaracak inşallah. Valla gemiden atlayıp derin sularda hemi balık gibi yüzer, hemi de hızıznı alamayıp kaptan kamarasına geçer benim tatlı yeğenim. Heh sen ne sandın... gamyoncuiremsu

Anneeee no way outtt:1shok:

Valla içtik yalan değil.Daha çok içeriz yaşasın
Demez Diloşum öyle laflar bu konuda haklısın.

teşekkürler arkadaşım... amin :)

sağol canım, inşallah hepimizinki güzel ve sorunsuz geçer, sen nasılsın? nasıl gidiyor?

Kız rüzgar avatardaki sen misin. Hoşmuşsun yani kerata. Bu arada bizim siteye 38 yaş üstü demezsin haa. Kızlarımızın hepsi birbirinden güzel anam. Seçmece bunlaaaar
süprizzzzz:sm_cool: 41 kere Maşallah tabi ki.

Bu arada benimki de iyi gidiyor şimdilik çok şükür. Pazartesi kontrole gideceğim. İkiz mi olduğu yoksa tek mi olduğu belli değil daha. Bakalım hayırlısı. Darısı bebek isteyen bütüüüüün arkadaşlarımızn başına.:Saruboceq:

RÜZGARDENİZ ,,,,,,tabiki kadının fendi erkeği yenecek,,,yeteki inatçı olalım
çok haklısın canım, sana katılıyorum... bu arada inşallah sen de yazın hamile kalacaksın ve 2011'de bebişini kucağına alacaksın canım, bütün kalbimle inanıyorum buna :)

evet canım avatardaki benim :) ne güzel çıtır çıtır hatunlarız işte sositososito

Andy Rooney der ki:

Yaşım ilerledikçe, en çok 40 yaşını aşmış kadınlara değer vermeye başladım. ışte bunun sebeplerinden bir kaçı...

40 yaşını geçmiş bir kadın asla sizi gecenin bir yarısı uyandırıp ''ne düşünüyorsun?'' diye sormaz. Umurunda değildir çünkü ne düşündüğünüz.

40 yaşını aşmış bir kadın TV deki maçı seyretmek istemiyorsa, söylene söylene TV''nin karşısında yanınızda oturmaz. Yapmak istediği bir şeyi yapar. Ve bu genellikle daha enteresan bir şeydir.

40 yaşını aşmış bir kadın kendini yeterince iyi tanır ve kendinden emindir. Kim olduğunu, ne olduğunu, ne istediğini, ve kimden istediğini bilir.

40 yaşını aşmış çok az kadın onun hakkında ya da yaptıkları hakkında ne düşündüğünüzü önemser.

40 yaş üstü kadın çoğunlukla büyük aşklara, ömür boyu sürecek bağlılıklara doymuştur.. Hayatında en son ihtiyacı olduğu şey bir başka mız mız, devamlı söylenen, ne yapacağına karışan, yapışkan bir aşıktır.

40 yaşını aşmış kadın, ağırbaşlıdır. Bir operanın ortasında ya da pahalı bir restoranda sizinle çığlık çığlığa kavga etmesi çok nadirdir. Ha tabi hak ettiyseniz, sizi vururken de hiç tereddüt etmez, sonuçlarına katlanmayı da planlayarak.

40 yaşını aşmış kadın övgüler yağdırmakta çok bonkördür, çoğu hak edilmemiş bile olsa. çünkü takdir edilmemenin ne olduğunu iyi bilir.

40 yaşını aşmış kadın sizi bayan arkadaşlarıyla rahatlıkla tanıştıracak kadar kendine güvenir. Daha genç bir kadın, en iyi arkadaşını bile görmezlikten gelebilir, yanındaki adama güvenmediği için.

40 yaşını aşmış bir kadın kıpkırmızı bir ruj sürdüğünde bu ona çok yakışır. Ama daha genç kadınlarda böyle değildir. Çiğ durur.

40 üstü kadınlar açık sözlü, doğrucu ve dürüsttürler. Onun için ne anlam taşıdığınızı merak etmenize gerek yoktur.

Ne kadar geri zekalı olduğunuzu bir çırpıda açık açık söyleyiverir. eğer bir geri zekalı gibi davrandıysanız.

Kadınlar yaşları ilerledikçe medyumlaşırlar. Ona günah çıkarmanıza Hiç gerek yoktur. Onlar her haltınızı bilirler..

rüzgar deniz ağzını hayır aç canım 2009 dayız yazın girdiğimde hamile kalırsam 2010 annesi olucam,,,,,,,,,

canım sağol ya dediğin gibi bende kilo alacam diye korkuyorum ama bebek için yapamayacağım bişey yok vallah yeterki olsun kiloda alırım kiloda veririm sonucu güzel olsun hepimiz için cnım allah bebklerimize kavuştursun bizleri canım tek duam bu hepimiz için :1hug:

Alabama canım, öncelikle hoşgeldin aramıza.
Bizim durum da aslında sizinkiyle aynı. Bende hiçbir sorun yok. Eşimde hafif sayı azlığı var. Yani aslında sorun yok. Tek sorunumuz yaş. Ben bu işlemlere başladığım sıra yani 3-5 ay önce 39 yaşındaydım. (martta 40 oldum) Doktorum hemen tüp önerdi. "Öbür türlü zaman kaybı olur. Sizin kaybedecek zamanınız yok" dedi. Şimdi hamileyim Allah'a çok şükür. 21 günlük filan.

Tabi ki tüp bebek süreci çok kolay bir süreç değil. Ama inan, sonuç her şeye değiyor ilk başta zor gelse de kısa sürede yinede alışıyor galiba.
Benim ilk denememdi ve tuttu. Darısı diğewr arkadaşlarıma.:Saruboceq:

"Kendiliğinden hamile kalan var mı" diye sormuşsun. Defne arkadaşımız tüp bebek denemesinin ardından kendiliğinden hamile kaldı.

Bu arada evet. Buradaki arkadaşlık çok güzel. Sadece sitede kalmadı dostluğumuz normal hayata da uzandı. Ve ben kendi adıma söyleyeyim bu kızları çok seviyoruuuum.:sm_cool:

Amin:Saruboceq:Amin:Saruboceq:Amin:Saruboceq:
Allah söyletti seni herhalde. Güzel Moniş'imizden güzel haber bekliyoruz. :1hug:

Amin:Saruboceq:Amin:Saruboceq:Amin:Saruboceq:
Allah söyletti seni herhalde. Güzel Moniş'imizden güzel haber bekliyoruz. :1hug:

inş,,,hepimizin kucağı bebişlerle dolar,,,sadece kendime değil buradaki tüm kızlarada dua ediyorum,,,,,,güzel enerji birlikteliği oluşturalım,,,,,hamilelerimizede allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…