Kıbrısa gidiyoruz canım.Deniz tabi soğuktur.
Uçak sınavını ve tatil sınavını atlatırsa hanımefendi onu yazın gemi yolculuğuna çıkarmayı düşünüyoruz eşimle:dance:
Sen de minnoşu alırsın yanına, vurursun yollara kendini ne güsel:sm_cool:.Yakındır o günler,sen moralini yüksek tut bitanem:teselli:
yassıkkkkkkk:teselli:acıdımı,,,,,dün elime geçmiştin,dua et karnındakine ,,,,,diloşumla karar verdik ecük karnın büyüsün tam top formunda olacaksın ''basketbol''oynayacağız,,pinpon için büyük kaçarsın:roflol:
heee ne olmuş komşumla:1closedeyes:keyif yaptıysak nankör dünde senle karşılıklı içiyorduk kahveleri,,,,hiç dilarem diyomu ki ağzınızdan burnunuzdan gelsin diye:mymeka:
heeee,,,kaçarmı:jeyyar:allah KOÇ un sadece K sını vermiş sana OÇ unutmuş,,,cücüğüm benim,,,,,,burda herkese yutturursun da bana ve dila ya yutturamazsın:roflol:
Diloşun yisin seni,sonra da beraya cokacimcoookyimek niyetine yidirsin
teşekkürler arkadaşım... amin :)
sağol canım, inşallah hepimizinki güzel ve sorunsuz geçer, sen nasılsın? nasıl gidiyor?
çok haklısın canım, sana katılıyorum... bu arada inşallah sen de yazın hamile kalacaksın ve 2011'de bebişini kucağına alacaksın canım, bütün kalbimle inanıyorum buna :)RÜZGARDENİZ ,,,,,,tabiki kadının fendi erkeği yenecek,,,yeteki inatçı olalım
Kız rüzgar avatardaki sen misin. Hoşmuşsun yani kerata. Bu arada bizim siteye 38 yaş üstü demezsin haa. Kızlarımızın hepsi birbirinden güzel anam. Seçmece bunlaaaar
süprizzzzz:sm_cool: 41 kereMaşallah tabi ki.
Bu arada benimki de iyi gidiyor şimdilik çok şükür. Pazartesi kontrole gideceğim. İkiz mi olduğu yoksa tek mi olduğu belli değil daha. Bakalım hayırlısı. Darısı bebek isteyen bütüüüüün arkadaşlarımızn başına.:Saruboceq:
çok haklısın canım, sana katılıyorum... bu arada inşallah sen de yazın hamile kalacaksın ve 2011'de bebişini kucağına alacaksın canım, bütün kalbimle inanıyorum buna :)
evet canım avatardaki benim :) ne güzel çıtır çıtır hatunlarız işte sositososito
Yav o kadar belli oluyor mu gerçekten koç gibi olmadığım.
rüzgar deniz ağzını hayır aç canım 2009 dayız yazın girdiğimde hamile kalırsam 2010 annesi olucam,,,,,,,,,
e be denizzzzzz kız sen demiyormusun ki,sakız çiğnerken yürüyemeyenlerdenim diye:roflol::roflol:
Sen bi doğur,bi de benim gibi süt olsun diye kayısı hoşafı,lohusa şerbeti de iç,ol benim gibi tontiş:CüvCüv:
Olsun yeter ki bebişlerimiz olsun,yapılmayacak şey yoktur onlar için canım,Allah bir an önce duysun sesini,hepinizin sesini:Saruboceq:
anlaşılan ben de sakız çiğnerken yürüyemeyenlerdenim... baksana yaptığım gafa
merhaba kızlar bende 35 yaşında evlendim yaş 38 oldu üç yıldır korunmuyoruz ve istiyoruz henüz bebişimize kavuşamadık. doktorlara gidildi tüm testler vs yapıldı ikimizdede sorun olmadığı söylendi ama yinede olmuyor. aşılama veya tüp denemedik. benim eşim biraz inatcı olacaksa doğal yoldan olsun diyor. ikna edemiyorum tüp yapmayaayrıca bu benim ikinci evlililiğim ilkinde korunmuştuk ben istemiştim ama o istememişti zaten bir yıl sürdü evlilik. ama buna rağmen hayatta hiç hamile kalmadım o yüzden düşük vs bir durumda yaşamadım. sizin topiğinizi yeni gördüm baştan okudum biraz ama 355 sayfa okuyamadım aranızdaki iletişim çok güzel sanırım geçen yıldan bu yana mutlu sona kavuşanlar var aranızda ve ikinci bebişini isteyenler allah hepinizin gönlüne göre versin. doğal yolla ısrar edip yaşına rağmen hamile kalan var mı aranızda umarım bizde mutlu sona kavuşuruz. eşim sperm testleri yaptırdı sayı hız hareket iyi ben rahim filmi çektirdim yumurtam takip edildi hormon testleri yapıldı hiçbirinde sıkıntı yok birtek bundan altı ay önce polip görüldü alındı ve temiz çıktı onun haricinde bir sıkıntı yaşamadık. atladığım birşey olabiirmi acaba tecrübelerinizle bana da fikir verirseniz sevinirim.
herkese rastgele allah yardımcımız olsun. sevgiler
aslında dilimde tüy bitti diyebilirim ve son durumda yaza olcak bu iş sen ne dersen de söz verdin bi kere diyerek noktayı koydum oda eskisi kadar inat etmiyor ve haklısın kaybedecek vaktimiz yok daha bebişlerimizle yaşlancaz değilmi sen hamilesin galiba değil mi? dün baştan epey okudum sonra ortalardan sonra sonlardan ve hamişsin gibi hatırlıyorum hamişsen kucağına almayı misler gibi koklamayı nasip etsin allahım yok diilsen yine aynı şeyleri nasip etsin canım. a.s.
Denizzz veni vidi viciiiii
çok haklısın canım, sana katılıyorum... bu arada inşallah sen de yazın hamile kalacaksın ve 2011'de bebişini kucağına alacaksın canım, bütün kalbimle inanıyorum buna :)
Hösst. Dileğin güzel. Ama Moniş'im 2010'da alacak kucağına. 2011'de değil.
Tabi şakası bir yana. Geç olsun ama güzel olsun. :Saruboceq:
Amin:Saruboceq:Amin:Saruboceq:Amin:Saruboceq:
Allah söyletti seni herhalde. Güzel Moniş'imizden güzel haber bekliyoruz. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?