38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Anaaa sen ne zaman geldin:teytey:
Demin msn'de aynı anda konuşamadım karıştırdım lafları valla zor toplarladım. Ee balıklar sakız çiğnerken yürüyemezmiş valla doğru mu ne. süprizzzzz

Üstüne sabotaj gibi benim mesjlarıma sızdın:roflol: nası olduysa artıkınnn:sm_confused:

cokacimcoook
:1no2:
senağlama
Allahım yarebbim eski iştahsız günlerimi özledimmm:roflol:

Ay canım benim gene gelmiş. Ülen yalnız sen de ecükdenizlerde yaşayan karabatak kuşu gibisin. Bir görünüyorsun, bir kayboluyorsun hee. hihoyyyt

Benim iştahım çok fazla değil. Çok yemiyorum ama kaliteli şeyler yemeğe çalışıyorum elimden geldiğince. Bu arada doktora dün reçete yazdırmaya gittiğmde folik asit verecek misiniz diye sordum. O da yazdı. Bu akşam başlarım artıkın.

Sen tatili unutlülülülülülü,biraz kıdem kazan annelikte,ondan sonrayasakkelime
Ay bu arada ben de kızımla ilk tatilime çıkıyorum kısmetse bu cumartesi:dance:
bakalım neler bekliyor bizi:smiley-cool:
ay ben bu kizi yerim aman allahim ne tatli kirkbirkere masallahhep hayalimde bebegimle seneye tatile cikmak var biliyormusun?kendimi kotu hissettigimde bunu hayal ediyorum ucakla falan degil arabamizla dura kalka yakin bir deniz kenarina gitmek:)insallah bu hayalim gercek olur:)peki canim siz nasil bir yere gidiyorsunuz?daha soguktur degilmi deniz?kucukhanim biraz tatil yapsin bakalim:)bizim icinde eglenin:)

Üstüne sabotaj gibi benim mesjlarıma sızdın:roflol: nası olduysa artıkınnn:sm_confused:

Valla yaaa sorma. O yüzden çevrimdışı yapıyorum kendimi. Sırf ikinizi bile aynı anda zor idare ediyorum. Valla şu Yedi Kocalı Hürmüz gibi becerikli kadınlara hayranım vallaşutarafagitti

guzel dileklerin icin cok teskkur ederim allah en kisa zamanda sana da versin:)canim tromboz paneli testini genelde doktorlar 3 bebek kaybindan sonra istiyorlar senin tibbi gecmisini bilmiyorum ama eger butur birsey varsa (ben ilk bebek kaybindan sonra yaptirdim)yaptirmani tavsiye ederim doktordan bagimsiz ben kendim yaptirdim:)dhea yumurta sayisini ve kalitesini arttiriyor cok ornekleri var gunde 25 mg iki kapsul yeterli ben onuda doktordan bagimssiz aldim:)d vit testini yaptir eger dusukse d vit al mutlaka..bunun disinda aklina takilan birsey olursa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim bol sana:)

elifcim merhaba:)demek 13 haftaya girdn ne guzel:)cinsiyetini ogrendin ozaman bebeginin?peki senindemi riskin var sen neden evdesin?kanaman falanmi oluyor?

denizcim merhaba:)nasil gidiyor ?bugun nekadarlik oldun?bebisin kac gunluk?masallah:)kayinvaliden sana yardimami geliyor yoksa:)

Yav Defnem benim gibi koç gibi kızı görmüyorsun ya. :teytey:
(Şimdi Moniş: "Hee he hiç koç görmesek kekleyecek bizi" der.) Neyse çaktırmayayım fazla.

Hayret bir şey ya. Bekliyom burada "Defnem ne zaman görecek" diye. Heççç tık yok maşallah sende.

Neyse bende kaçayım bari. Zaten kayınvalidem gelir 5-10 dakikaya. :dilcikar:

denizcim merhaba:)nasil gidiyor ?bugun nekadarlik oldun?bebisin kac gunluk?masallah:)kayinvaliden sana yardimami geliyor yoksa:)

Ülen Defnem,
Tam çıkıyorum senin cevabını gördüm. Kayınvalide yardıma değil, öylesine ziyarete geliyor.

Benim hesabıma göre, tam bugün 20 günlük oldu. Ama bu tüp olduğu için farklı hesaplanıyormuş. 20 Mart'ta transfer oldu. Yani bilmiyorum kaç gün olduğunu. benneyaptımki

Kıbrısa gidiyoruz canım.Deniz tabi soğuktur.
Uçak sınavını ve tatil sınavını atlatırsa hanımefendi onu yazın gemi yolculuğuna çıkarmayı düşünüyoruz eşimle:dance:
Sen de minnoşu alırsın yanına, vurursun yollara kendini ne güsel:sm_cool:.Yakındır o günler,sen moralini yüksek tut bitanem:teselli:

kız cadı sen :mymeka:nerdesin bakim,,,,,,,,ben gayet iyiyim canım,,senin ve bebişkonun iyi olmasına sevindim,,,,kendine iyi bak,,,öpüyorum seni

He Moni hanım

Sen hem adam döv, hem de sonra keyif kahvesi iç komşularınla.

Hiç bu zavallı Deniz'in kafasında şiş var mı filan diye marak etme tabi. :1shok:

yassıkkkkkkk:teselli:acıdımı,,,,,dün elime geçmiştin,dua et karnındakine ,,,,,diloşumla karar verdik ecük karnın büyüsün tam top formunda olacaksın ''basketbol''oynayacağız,,pinpon için büyük kaçarsın:roflol:
heee ne olmuş komşumla:1closedeyes:keyif yaptıysak nankör dünde senle karşılıklı içiyorduk kahveleri,,,,hiç dilarem diyomu ki ağzınızdan burnunuzdan gelsin diye:mymeka:

heeee,,,kaçarmı:jeyyar:allah KOÇ un sadece K sını vermiş sana OÇ unutmuş,,,cücüğüm benim,,,,,,burda herkese yutturursun da bana ve dila ya yutturamazsın:roflol:

Diloşun yisin seni,sonra da beraya cokacimcoookyimek niyetine yidirsin

gurbann ey gurban eyyy le le le le gurban eyyy,,,,,canımmmm nerelerdesin,,,girmeseydin peşine düşecektim
Hele hele hele heeee eeeey eeeey
Karşıki dağın dumanıııı aney aney
vuiyyyyh uzun hava çekiiim didim ciğerler pert olduuu:roflol:
Kız ağladıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…