serpilcim valla ben kolay bir hamilelik geciriyorum diyemeyecegimDefnecigim,
sende nasil gidiyor hamilelik,icin biraz daha rahat mi artik?Ben tarumar oldum sen nasilsin..yataktan zor cikiyorum,yemek yedikce fenalasiyorum,yemedim mi ayri fena.daha simdiden 2 kg almisim..isim is yani!
Olsun yeter ki sen bir an önce iyileş esmer bombam benim. :1hug:
deniz bulut arkadaş bende 40 yaşındayım benim 5 yumurta olup 3 dölleniyor seninki iyi kafana takma bol şans
canim iyiyiz cok sukur duse kalka devam ediyoruz:)insallah sizde bu kervana katilirsiniz:)ay ne guzel olacak insallah sizden tecrubeli olucaz soyle yapin boyle yapin dikkat edin diyeegiz:)sizde hamile kalin bir liste olustururuz:)kızlar merhaba nasılsınız diloş tatildeymiş ben geldim kimsecikler yok moniş roniyan defne iyisinizdir inşallah rüzgar deniz sorunsuz gebelik rabbim geçirtsin inşallah cinsiyetinide duyarız
denizzzz beni yakalayamaz yakalasa bile gagalayamazzzzdelikafadulden
ya canim girmezmiyim bende sizi ozluyorum:))banka islerini netten yapiyorum ya bayagi zaman geciriyorum nette aslinda:)bu aksam nadir ciktigim aksamlardan annemlerle yemege cikacagiz uzun zamandir ilk defa evime gideceigm benimki kiziyor ama gitmek istiyorum 5 kat merdiven var onu takiyor hani o soylediya bende korkuyorum birsey olacagindan degil aslinda amaDefnecim nerelerdesin gel gir bazen internete annenden gizli. ozluyorum seni.
çok zeki olduğunu söylüyorum zaten ,,,kendi ismini karıştırmaman muhteşem:roflol:
Ahanda yakaladımmm.hihoyyyt
bende aksine ayaklarım şabada şubada açıkta olsun,suya bayılırım,,günde en az 5 kez duş alınırmı???yazın yüzgeçlerim çıkacak diye gırgır geçerim
canimcimmm nasilsin?nihayet karsilastik:)canim bana eski doktorum ilk bastan beri karindan bakti hatta keseyi bile oyle gordum dusun bol su ictim ama riskli gebelik doktorum 7 haftada vaginal bakti tabi goruntu cok degisti cok ilgincti...son gittigimde oda karindna bakti..artik okadar kaniksadimki vag us yi :)sen nasilsin?kac oldun simdi?Defne, fıstıkk
Nasıl gidiyor gebelik. Hiç sorma. Çok pimpirik değilim ama benim de aklımda hep soru işaretleri var. Kendini çok yormamaya çalış Defne'ciğim. Bua rada sana normal ultrasonla mı bakıyorlar yoksa vaginal mi. Vaginalse, ben de ben de nefret ediyorum o işten valla. Ama ne yapalım mecbur.
ah monetacim bak bugunde bana laf atmasaydin kusecektim sanakızzzzz defneeee sen annenden izin aldınmı bakiimm:mymeka:
şaka maka canımmmm nasıl gidiyor hamişlik:teselli:
canimcimmm nasilsin?nihayet karsilastik:)canim bana eski doktorum ilk bastan beri karindan bakti hatta keseyi bile oyle gordum dusun bol su ictim ama riskli gebelik doktorum 7 haftada vaginal bakti tabi goruntu cok degisti cok ilgincti...son gittigimde oda karindna bakti..artik okadar kaniksadimki vag us yi :)sen nasilsin?kac oldun simdi?
DEFNE e be kızım şimdide buna mı taktın yaaaaa
bırak rahim boyunu,enini,,,,,hamileliğin tadını çıkar,,yıllardır bunun için çaba gösterilmedimi??bırak yaaa,,,naz yap herkese,aşermiyorsan bile aşeriyormuşsun gibi
ay cikarmammi acisiniz?bir gor:)aksamlari adamcagizi oturtmuyorum...ama ona mustehak:)ne yapalim herseyi ben cekiyorum kan sulandiricilar icin cok aciyor yapinca diyorum bana diyorki askim ne yapalim biz istedik!bak simdi bir tanede ona yapacagim gorecek nasil yaktigini ozaman anlayacak:)))monetcaim ama bu yazdiigm konu cok ciddi doktor bile kabul etti biliyormusun risk oldugunu
aaa denizicm seni karistirmiyorum canim:))ruzgar denizide ogrendim artik karistirmam:)canim demek sende septum vardi ve hist oldun ne zaman oldun canim?bak nette gezinirken ogrendim tesadufu hist sonrasi erken dogum riski olurmus doktoruma sordum evet var dedi..sonra amerikan hast deki docente sordum evet var istersneiz tedbir geregi dikis attirin dediEvet valla hiç karşılaşamıyorduk. Güzel haberlerine çok sevindim. İnşallah yavaş yavaş atarsın sıkıntılarını ve her şey daha güzel olur. :1hug:
Bu arada valla ben bilmiyorum tam olarak kaç hafta olduğunu. İşte 20 Mart'ta transfer oldu. Ama reglden hesap ediliyormuş galiba. Reglin ilk günü de 7 marttı.
Benim hesabıma göre 20 Nisan pazartesi 1 aylık olacak. Bilmiyorum ki valla.
Bu arada laleyi çok severim ben de. Hatta Aleksadr Dumas'ın bir eseri vardı "Siyah Lale" diye. Çocukken okuyup çok etkilenmiş ve resmini yapmıştım. Gerçi konuyla biraz alakasız oldu ama neyse.
aaa denizicm seni karistirmiyorum canim:))ruzgar denizide ogrendim artik karistirmam:)canim demek sende septum vardi ve hist oldun ne zaman oldun canim?bak nette gezinirken ogrendim tesadufu hist sonrasi erken dogum riski olurmus doktoruma sordum evet var dedi..sonra amerikan hast deki docente sordum evet var istersneiz tedbir geregi dikis attirin dediyani 3 ay bitti rahatladim diyemeyeceigm galiba rahim boyunu olctur mutlaka cogu doktor onemesemiyor ozelliklede tek bebekde ama risk var;(ben bu formun felaket habercisi gibi oldum:))bu arada siyah lalenin kucukken tv de disizi vardi hic unutmam banada cok yer etmisti:)
aaaa sen naz yapmazsan adam ne anlasin:))ben ilkinde normal otesiydim:)yapmadigim birsey kalmadi..o yuzden simdi boyleyim canim..bak caninin kiymetini bil bunye ne kadar zorlaniyor o bebegi olustururken sakin naz yap...denizcim ben cikiyorum canim:)malum bu aksam disaridayim hani esaretin izin gunu:)seni kocaman opuyorummm bak ilk muaynende rahim boyunu olctur canim icinmiz rahat etsin:)bu arada full naz yap:)agrin sizin var bulantin var falan tamammi?:))Üfff. Ülen ben nazlanmayı hiç beceremiyorum ya. Şimdi nazlanmayacaksam daha ne zaman nazlanacağım bilmem. Benim fikirsiz, heççç. Sanki gayet normal bir şeymiş gibi davranıyor. Sinir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?