38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım ÜZÜLME demek senin için şuan hiçbirşey ifade etmeyecek biliyorum,,,,ama biran evel toparlanıp bir sonraki tedaviye kenetlenmelisin,,asla gücünü kaybetme,,,,nazlı bu veletler ne yapalım,,bize düşen onlar için çabalamak:teselli:

hereda üzüldüm sonucuna ne desek boş ama ümidini kesme yumurtalar iyice tükenene fsh tavan yapana kadar ümit var canım. 40 yaşındasın galiba benden 2 yaş daha genç. ben de kafaya taktım uğraşıyorum 44 e kadar da uğraşıcağım :1rolleyes:43 yaşında ikiz doğuranlar var. delikafadulden olacak inşallah. biraz daha sabır. :teselli:

kızlar şimdi yumurta toplamadan geliyoum 8,5! :1rolleyes:yumurtamdan 6 tanesi topladı. yarın için kaç tanesi döllenecek haber verecekler. hafif kanamam var adet başlangıcı gibi bir de çok hafif sızı normal dediler. offff bir de yarın 12 olsa zaman geçmiyor şimdidenbenneyaptımki

Hadi bakalım adaşım,
İnşallah sonucun da güzel olur. 8 yumurta bence de güzel. Benden 5 tane toplandı. Biri kof çıktı söylemesi ayıp. 2 çok iyi kalite embriyo transfer edilmişti. Ama bu işler hiç belli olmuyor. Benimle beraber transfer olan 28 yaşında bir bayanın da 3 tane toplandı. (Yaşına göre çok az) Bunlardan 1'i transfer edildi. Transfer edilen de vasat kalitede bir emriyo idi. Ama o da hamile. Yani belli olmuyor.
Senin mevcut durumun güzel. İnşallah sonuç da çok güzel olur canım. :Saruboceq:

ah ah dilaremcim gec kalmisiz geckuzenim gecen sene hamileydi sabahin korunde 1 saatlik yola gitti geldi calisti son ay izin aldi hicbir sikayeti yoktu tabi 27 yasinda:)insalalh canim cikarsada hamilelikle ilgili ne sikayetler varsa bende cikiyor deyip kabullenicem ne yapalim artik:)

ah eşimde bilse şanslı olduğunuklava:,,,,,,bugün niyetim sana gelmekti aslında ama kısmet değilmiş,,,,,zaten yine keyifli olmazdım herhalde titreme basıyo sık sık,,,,

Ya Moniş'im, dün sen bana "Sana gelmek istiyorum" yazmışsın. Nasıl oldu anlamadım geldi" filan demişim. Yazdıkların o an çıkmadığı için hani densizlik etmiş gibi olmuşum kusura bakma ne olur. :1no2:

Ne zaman istersen seve seve bekliyorummmm. :1hug:

canim uzme kendini elbette bunu soylemek seni teselli etmez ama bu formda hepimiz bu hayalkirikligini hatta daha ileri daha uzucu coook seyleri yasadik ...bak ben negatifin ardindan spontan hamile kaldim:)allahin mucizeleri bitmez ve zamanini ancak o bilir..icini ferah tut umudunu kaybetme...

Herada canım,
Ne olur kendini çok fazla üzmemeye çalış. İnşallah herşey güzel olacak. Biraz zamana ihtiyacın var. Ne olur kendini bir an önce toparla canım. :teselli:

Hadi bakalım inşallah sonuç çok güzel olur canım.

insallah yarin hepsinden guzel haber alirsin:)hic unutmuyorum toplanan ikitanecik yumurtamin ikisininde dollendigi ve bolundugunu tel ile haber vermislerdi hamile kalmis gibi sevinmistim:)snein yasina gore cok guzel sonucun:)hersey guzel gider insallah:)

roniyamcim yanlis hatirlamiyorsam bugun doktor randevun vardi..insallah hersye cok guzel gelismistir bize guzel haberleri ver merakla bekliyoruz:)

huhu iyiyiz canim sen nasilsin?bebisle aran nasil?seni yoruyormu basladimi annesini zorlamaya?

Sorma Defne'ciğim bazen daha bu kadar küçük olduğu halde yatarken zorlanıyorum. Bazen unutuyorum hiçbir şey hissetmiyorum. Biliyorsun benim 2. kese oluştu. Ama hala bebekleri göremedik. İnsan endişeleniyor gerçekten de.

Bu arada sana geçen çok güldüm. Hani kalfan "Senin oğlun olacak annenin güzelliğini alırmış" filan demiş ya. Valla öldürdün beni gülmekten. Allah da seni güldürsün.

olsun canımmm,,,kocişle zaman geçirdin kötümü??????o olmasaydı ben diyecektim zaten,,,,,bu sitenin msj geliş gidişine ölüyorum zaten ,,,açık oluyorsun sarı yanıyor,,msj yazıyorsun 50 saat sonra gidiyor,,,msjlar dengesiz bir şekilde üstüste biniyor,,,,,,saçmalama hayatım ben senin nasıl olduğunu biliyorum açıklama yapmana gerek bile yok,,,,,,benim ne dediğimi veya ne demek istediğimi anlayan 2 arkadaşım (sen ve dilarem)var ve bende aynen size karşı öyleyim-tatlicadiarzu-

Roni'ciğim, sınavın için tekrar tebrik ediyorum seni. Bak gördün mü kötü günler yavaş yavaş geride kalıyor. Ayrıca da Diloşcuğuma katılıyorum. O öğrencilerin biraz tarzı öyle. Ayrıca senin de o kadar stres altında, üstelik de biz car car kafanı ütülerken, sınavının kötü geçtiğini düşünmen çok normal. Ben de olsam öyle düşünürdüm. Biz sadece takıldık gülümmm. :1hug:

Kese konusunda ne yazık ki endişeleniyor insan ister istemez. Ama yapacak bir şey yok. Hayırlısı olsun. Doğacağı varsa damdan atlasan doğar, doğmayacağı varsa da ne kadar dikkat etsen boş. O yüzden ne yapayım. Elimden bir şey gelmez.Hayırlısı Allah'tan canım hepimiz için.

Sağolasın Moniş'im. İçime su serptin. ama dün sen öyle dedikten sonra hani ben çıkıp gitmiş gibi olmuşum ya Çok utandım. Gerçekten sitenin işleyişi bazen çok sorunlu oluyor. Ben de on-line iken sarı gözüktüm bir kaç kez. Ayrıca da bazen konuştuğum kişinin mesajlarını göremiyorum. Aç-kapa yapıyorum siteyi ancak o zaman site kendine geliyor maalsef. Kusura bakma tekrar. Her zaman kapım açık tabi ki, hem de seve seveeee:sm_cool:.

Sağolasın Moniş'im Allah razı olsun güzel dileklerin için. Neyse Diloş haftaya Ankara'da. Artık, üçümüz kaynatırız. :dance::dance::dance:
(Ama benle top oynamak yok haaa. Peşinen söyleyeyim.yasakkelime)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…