Sevgili Arkadaşlar,
Günlerdir foruma girip birkaç satır yazamadım; kusura bakmayın. Kendimi anca toparlayabildim desem sanırım nasıl bir sonuç aldığıma dair bir fikir vermiş olurum. Desteğiniz için çok teşekkürler. Ne yapayım; hayırlısı böyleymiş. Ben üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum. Herkese hayırlısıyla müjdeli haberler güzel ve keyifli hamilelikler dilerim. Sevgiler...
Sevgili Arkadaşlar,
Günlerdir foruma girip birkaç satır yazamadım; kusura bakmayın. Kendimi anca toparlayabildim desem sanırım nasıl bir sonuç aldığıma dair bir fikir vermiş olurum. Desteğiniz için çok teşekkürler. Ne yapayım; hayırlısı böyleymiş. Ben üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum. Herkese hayırlısıyla müjdeli haberler güzel ve keyifli hamilelikler dilerim. Sevgiler...
kızlar cuma günü yumurtalarım toplanıyor. şimdi doktordan geliyorum. 8 yumurtam gelişmiş 16-20 mm arası. 9. su 14,5 mm hehalde o cumaya yetişmez.
42 yaşına giriyorum bu sene. yaşa göre sayı iyi herhalde yerimseniben umarım kaliteleri de iyi olurlar :Saruboceq:
Herada herhalde bugün güzel sonucunu haber verirsin a.s.
ah ah dilaremcim gec kalmisiz gecÇıksa da normal yaş dolayısıyla.Bende sınırda çıkmıştı hep dikkatli davranmıştım.Zaten yirmili haftalarda yapılıyor şeker yüklemesi canım.
Umarım hiç bi şey çıkmaz ki çokmayacak.Çatır çatır doğuracan,eczanede bebek malzemeleri artacak naniknanik
ah eşimde bilse şanslı olduğunuklava:,,,,,,bugün niyetim sana gelmekti aslında ama kısmet değilmiş,,,,,zaten yine keyifli olmazdım herhalde titreme basıyo sık sık,,,,
canim uzme kendini elbette bunu soylemek seni teselli etmez ama bu formda hepimiz bu hayalkirikligini hatta daha ileri daha uzucu coook seyleri yasadik ...bak ben negatifin ardindan spontan hamile kaldim:)allahin mucizeleri bitmez ve zamanini ancak o bilir..icini ferah tut umudunu kaybetme...Sevgili Arkadaşlar,
huhu iyiyiz canim sen nasilsin?bebisle aran nasil?seni yoruyormu basladimi annesini zorlamaya?Kız cadılar ne yapıyorsunuz.
Defne, Deniz adaşım.hihoyyyt
Sevgili Arkadaşlar,
kızlar şimdi yumurta toplamadan geliyoum 8,5! :1rolleyes:yumurtamdan 6 tanesi topladı. yarın için kaç tanesi döllenecek haber verecekler. hafif kanamam var adet başlangıcı gibi bir de çok hafif sızı normal dediler. offff bir de yarın 12 olsa zaman geçmiyor şimdidenbenneyaptımki
insallah yarin hepsinden guzel haber alirsin:)hic unutmuyorum toplanan ikitanecik yumurtamin ikisininde dollendigi ve bolundugunu tel ile haber vermislerdi hamile kalmis gibi sevinmistim:)snein yasina gore cok guzel sonucun:)hersey guzel gider insallah:)kızlar şimdi yumurta toplamadan geliyoum 8,5! :1rolleyes:yumurtamdan 6 tanesi topladı. yarın için kaç tanesi döllenecek haber verecekler. hafif kanamam var adet başlangıcı gibi bir de çok hafif sızı normal dediler. offff bir de yarın 12 olsa zaman geçmiyor şimdidenbenneyaptımki
huhu iyiyiz canim sen nasilsin?bebisle aran nasil?seni yoruyormu basladimi annesini zorlamaya?
aaa denizcim nereye kayboldun?(
Ya Moniş'im, dün sen bana "Sana gelmek istiyorum" yazmışsın. Nasıl oldu anlamadım geldi" filan demişim. Yazdıkların o an çıkmadığı için hani densizlik etmiş gibi olmuşum kusura bakma ne olur. :1no2:
Ne zaman istersen seve seve bekliyorummmm. :1hug:
Kizlar selam
Ben gercekten sinavim kotu gecti diyip iyi not alan o igrenc ogrencilerden degildim. ama bu sinavim gercekten kotu gecti. ama demekki ortalama basari oranin dusuk oldugu icin ben kazandim.
Defne ve Serpil bebeklerinizini iyi olmasina cok sevindim.
Monicim ve dilarem insallah dediginiz gibi ruyam cikar ve hamile kalir ikiz dogururum.
Denizcim aklina bos kese getirme canim ben de okuyup cok korkmustum ve basima gelmisti. yani aklina kotu seyler getirme guzel seyler dusun ki guzel seyler olsun. bebeginin kalbini pit pit diye goreceksin hic merak etme canim.
kizlar hepinizi cok seviyorum bu gurbet yerlerde bana arkadas oluyorsunuz bunun icin size cok tesekkur etmek istiyorum ve kocaman opuyorum sizi.
olsun canımmm,,,kocişle zaman geçirdin kötümü??????o olmasaydı ben diyecektim zaten,,,,,bu sitenin msj geliş gidişine ölüyorum zaten ,,,açık oluyorsun sarı yanıyor,,msj yazıyorsun 50 saat sonra gidiyor,,,msjlar dengesiz bir şekilde üstüste biniyor,,,,,,saçmalama hayatım ben senin nasıl olduğunu biliyorum açıklama yapmana gerek bile yok,,,,,,benim ne dediğimi veya ne demek istediğimi anlayan 2 arkadaşım (sen ve dilarem)var ve bende aynen size karşı öyleyim-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?