kizlarselam
Evet bugun dr randevum vardi ama haberler pek iyi degil maalesef. sag yumurtaligimda kocaman bir kist var ona bagli olarak hic folikul yok maalesef. Bir hafta daha dogum kontrol hapi kullanacagaim sali gunu tekrar gidicem. Sol tarafta ise sadece 2-3 tane var. bakalim kismet ne olucak ama bu haliyle pek ic acici degil.
peki 1 ay daha beklesen? hani kist geçse ve adet görsen acaba öbür ay da sağ tarafta folikül olmaz mı? hiç olmazsa 2 de orada olsa en baştan 4-5 ederki fena bir sayı değil?
Bilmiyorum ki. Bakalim sali gunu ne diyecek doktorum. Benim zaten sag yumurtaligim soldan daha iyi ama maalesef onda da hep kist oluyor.
Simdilik bir sey dusunmemeye calisiyorum. Ama buyuk konusmayayim da eger sagda folikul cikmazsa birakirim bu isi artik. zaten son denemem olacakti. gecen defalarda 7 folikulle girdik olmadi. yani hamile kaliyorum ama sonu gelmiyor cunku yumurtalar kalitesiz. simdi o gunleri dusununce bile SIKINTI basiyor. Gercekten tekrar bunlari yasamaya gucum var mi hic bilmiyorum.
ay hic sorma kalfam resmen beni o gun cok cirkin buldu anlasilan(gozleriniz bir tuhaf dedi hatta:)))ben bas donmesi mide bulantisi ile indim eczaneye kendime bakmaidm bile:))normalde cok susluyumdur ondan adamcagiz beni gorunce sok oldu sanirim:)ya denizcim sen ikiz anne adayisin:)canim ne guzel bir seferde ikitane olacak evet zor kolay degil ikitane tasimak ama dinlenir dikkat edersin:)gorunmedikleri icin korkma ben 6.haftada ilkinde goremedim sonra cok cok su daha ictim karindan belli belirsiz bir kipirti gormustuk:)sende gorceksin insallah ne zaman randevun?
eh monetacim askolsun yani((
hiç 2 tane yerleştirilip onun da tutmuş olduğu biri var mı aranızda :çok üzgünüm:
:dilcikar:ben kendi adıma söz veremem,,,,e dila da istiyo,,kız ta istanbul dan geliyor(top oynamak için),,,,,,,,,,,oyun bozanlık yapma:mymeka:
kizlarselam
Evet bugun dr randevum vardi ama haberler pek iyi degil maalesef. sag yumurtaligimda kocaman bir kist var ona bagli olarak hic folikul yok maalesef. Bir hafta daha dogum kontrol hapi kullanacagaim sali gunu tekrar gidicem. Sol tarafta ise sadece 2-3 tane var. bakalim kismet ne olucak ama bu haliyle pek ic acici degil.
Ülen adaşım korkma. Sana söylediğim ya daha önce. Heççç kime söylüyorum ben. Dinlememişsin bile.
Neyse neyse öpeyim de geçsin. kaydirigubbakcemile3
Benim yaşım 40. Bana da 2 tane yerleştirildi. Şu ana kadar görünen hamileyim. Hatta iki kese oluştu. Niye tutmasın ki. Hemen karamsar olma. Ayrıca da daha önce yine söyledim. Benimle beraber transfer olan bayana sadece 1 tane vasat kalite emriyo transfer ettiler. Ve şimdi hamile maşallah.Üstelik bebek çok iyi. Hem kalp atışını hem bebeği gördü. O yüzden bu işler belli olmaz.
Denizkarayurt canim ben senin ikiz bekledigini hic biliyordum. bana tek kese oldugunu soylemissin gibi hatirliyorum. Cooooooooook sevindim. Allah tamamina erdirsin.
yaa allahtan ümit kesilmez değil mi? ama sana da 2. ün mü yerlerşirmişlerdi hem o 1 tane vasat embrio yerleşirilen bayanın yaşı 40 mıydı? yani herşeyi didik didik etmeye başladım. offfff bir olacağına bıraksam. takma zamanım başladı işte. ne zor şu sabır işi. sağol arkadaşım :asigim:
Denizcim,
Demek ikizlerin annesi olacaksin,cok guzel bir haber.Keseleri gordun di mi?Neyi goremedin anlamadim ama?Kalp atislarini gordun mu?
kızlar kıskanmayın bunlar üç silahşör gibiler sitenin neşesiler onlar olmasa bizi kim neşelendirecek kafayı dağıttıracak iyiki varsınız kızlar
:))) bak hamilelikte bu haftalarda ozellikle cok asabi olunurmus:))olmusumdur belki-tatlicadiarzu-saka monicim bende anladim demek istedigini ama olsun bir alinganlik yapayim dedim:)zilloş hemen alınma :mymeka:dilarem ve karayurt ile özel hayatımızdada görüşüyoruz,,ses tonumuzu biliyoruz neye tepki verdiğimizi biliyoruz az buçukta olsa nasıl insanlar olduğumuzu öğrendik,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,yoksa hepinizi seviyorum, hepiniz le arkadaşız,,,,kız sen hamiş olalı bayağa hem cazgır-hem alıngan oldun ,,,dila nın dediği gibi keserim bak pompişini:roflol::roflol:naniknanik
ay ay bak simdi gerilerde bulmama imkan yok ama sana mutlaka her girdiigmde sen yazmasanda bir laf atiyorum birseyler yaziyorum canimcim:)sen gormuyorsun ki yazdiklarimiben sana hiç kızıyormuyum ????herkese cevap veriyorsun beni es geçiyorsun:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?