38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herada canım ne diyeyim seni biz çok iyi anlıyoruz çünkü aynı sonuçları bizde aldık duadan başka yapacak başka birşey yok bende mayısta son denememi yapıcam çünkü artık daha kaldıracak gücüm kalmadı rabbim herkezin dualarını kabul etsin inşallah birdahakine olur canım.

roniyacım kafana takma çözülmiyecek sorun değil oda hallolur ilaçlarla yok olacaklardır iyi beslen bu aralarki hamileyken vücudün dirençlik kazansın inşallah olacak bu sefer

kızlar kıskanmayın bunlar üç silahşör gibiler sitenin neşesiler onlar olmasa bizi kim neşelendirecek kafayı dağıttıracak iyiki varsınız kızlar

peki 1 ay daha beklesen? hani kist geçse ve adet görsen acaba öbür ay da sağ tarafta folikül olmaz mı? hiç olmazsa 2 de orada olsa en baştan 4-5 ederki fena bir sayı değil?

peki 1 ay daha beklesen? hani kist geçse ve adet görsen acaba öbür ay da sağ tarafta folikül olmaz mı? hiç olmazsa 2 de orada olsa en baştan 4-5 ederki fena bir sayı değil?

Bilmiyorum ki. Bakalim sali gunu ne diyecek doktorum. Benim zaten sag yumurtaligim soldan daha iyi ama maalesef onda da hep kist oluyor.
Simdilik bir sey dusunmemeye calisiyorum. Ama buyuk konusmayayim da eger sagda folikul cikmazsa birakirim bu isi artik. zaten son denemem olacakti. gecen defalarda 7 folikulle girdik olmadi. yani hamile kaliyorum ama sonu gelmiyor cunku yumurtalar kalitesiz. simdi o gunleri dusununce bile SIKINTI basiyor. Gercekten tekrar bunlari yasamaya gucum var mi hic bilmiyorum.

roniym sonradan pişman olmamak için 1 kere daha dene derim. ama nasıl olsa başka denemeyeceğim diyorsan dr un ile konuş gerekirse 1-2 ay bekle sağ yumurtalığın da çalışsın ki çok yumurtanız olsun. benim de sağda 6 tane solda 2 tane vardı. yaş ileri 2 tane yetmeyebilir iyi gelişmeyebilir. bu arada beslenmene dikkat et dhea incir vs ne diyorlarsa iç en azından zararı olmaz a.s spor olmadı yürüyüş yap mutlaka. bence bu da çok önemli hm strese iyi geliyor hem ostrejeni çalıstırıyor yumurta kalitesini arttırıyor. hepimiz için hayırlısı canım :1hug:

sonucu aldım 6 yumurta işleme girmiş ama sadece 2 tanesi istendiği gibi olmuş yarın 2 tane transfer edecekler. bu yaşta o 2 tanenin tutma olasılığı nedir ki? ben 3-4 olsun diye dua ediyordum canım çok sıkıldı.:1no2: herhalde olmayacak.senağlama

Son düzenleme:
hiç 2 tane yerleştirilip onun da tutmuş olduğu biri var mı aranızda :çok üzgünüm:

İnşallah Defne'ciğim,
Senin ultrasona galiba karından bakılıyor. Benimki alttan bakıldığı halde görülmedi. İşte 27'sinde yani pazartesi günü randevum var doktorla. Hayırlısı artık. Sen nasılsın bu aralar. Annenlerde misin. Yoksa evine geçtin mi. (Bu arada ben de pazartesi salı annemlerde olacağım. Yani al birimizi, vur ötekimize.)kaydirigubbakcemile5

hiç 2 tane yerleştirilip onun da tutmuş olduğu biri var mı aranızda :çok üzgünüm:

Ülen adaşım korkma. Sana söylediğim ya daha önce. Heççç kime söylüyorum ben. Dinlememişsin bile.
Neyse neyse öpeyim de geçsin. kaydirigubbakcemile3
Benim yaşım 40. Bana da 2 tane yerleştirildi. Şu ana kadar görünen hamileyim. Hatta iki kese oluştu. Niye tutmasın ki. Hemen karamsar olma. Ayrıca da daha önce yine söyledim. Benimle beraber transfer olan bayana sadece 1 tane vasat kalite emriyo transfer ettiler. Ve şimdi hamile maşallah. Üstelik bebek çok iyi. Hem kalp atışını hem bebeği gördü. O yüzden bu işler belli olmaz.

Roni'ciğim.
Çok üzüldüm gerçekten. Güzel haberlerle döneceksin diye bekliyorduk. Nasıl oluşmuş ki o kist. Sende öyle bir şey yoktu hatırladığım kadarıyla.

Ama yine de daha her şey yeni başlıyor. Benim klasik lafım ama gerçekten öyle. Bu işler hiç belli olmaz. Kisti olup da hamile kalan bir sürü kadın var.

Eminim kısa zamanda düzelecek ve herşey güzel olacak Roni'ciğim. Ne olur kendini toparlamaya çalış. :1hug:

yaa allahtan ümit kesilmez değil mi? ama sana da 2. ün mü yerlerşirmişlerdi hem o 1 tane vasat embrio yerleşirilen bayanın yaşı 40 mıydı? yani herşeyi didik didik etmeye başladım. offfff bir olacağına bıraksam. takma zamanım başladı işte. ne zor şu sabır işi. sağol arkadaşım :asigim:

Denizkarayurt canim ben senin ikiz bekledigini hic biliyordum. bana tek kese oldugunu soylemissin gibi hatirliyorum. Cooooooooook sevindim. Allah tamamina erdirsin.

Roni'ciğim Allah razı olsun.
Doğru hatırlıyorsun. İl başta "Tek kese" demiştim geçen hafta. Çünkü sadece tek kese vardı.
Bu hafta bebeği görmek için gittim. Bebek ortada yok. Ama ikinci kese oluşmuş. Onu da yazmıştım arka sayfalarda "İkinci kese ortaya çıktı" diye. Hayırlısı. Bakalım pazartesiyi bekliyorum işte.

Darısı inşallah sizlere. :Saruboceq: Sizlerin hamile haberini alınca uçarız artık.

Adaşım, ilk sorunu tam anlamadım.
Yok, benimle birlikte transfer olan (vasat embriyo) bayanın yaşı 28 idi. Yani bizim yaşımızda değil. Tabi o açıdan bir avantajı vardı. Ama, yine de doktorlar ona sonradan hamile olduğunu öğrendikten sonra "Senden hiç ümidimiz yoktu" demişler. Çünkü kadıncağızda rahim kanseri oluşması gibi bir de dezavantaj vardı. Ama ona rağmen tuttu. (Onun gerçi bir kızı daha vardı ama olsun.)

Ama yine de bu kadar kafaya takma bence. Ben o transferde filan KK'deki kızlar kızıyordu bana "Kaç yumurtan var", "Kalitesi nasıl" filan diye soruyorlardı. Ben bir şey bilmiyordum ve sormuyordum da doktora. O ne söylerse anca o kadar bilgim vardı. Ama çok didikleyince daha çok huzursuz oluyor inanki. Çünkü herşey olacağına varır sonuçta.

Denizcim,

Demek ikizlerin annesi olacaksin,cok guzel bir haber.Keseleri gordun di mi?Neyi goremedin anlamadim ama?Kalp atislarini gordun mu?

Serpil'ciğim,
Sağolasın canım. Evet keseleri sırayla gördüm. İlk hafta birini, kinci hafta diğerini. Ama daha ikisinde de bebek gözükmedi. Dolayısıyla kalp atışları da yok yani.

Bu arada Serpil'ciğim, hepinizi çok seviyoruz. sakın aklınıza yanlış bir şey getirmeyin. Sen tabi ki gurbettesin, o açıdan yalnızlık oralarda çok daha zor haklısın. Ben de 3 yıl yurtdışında yaşadığım için çok iyi biliyorum. Üstelik benim gittiğimde ne cep telefonu, ne bilgisayar vardı. 1991'de. O yüzden biz senin yine de yalnızlığını gidermeye çalışırız en azından elimizden geldiğince.

Ama biz işte, normal hayatımızda da görüşüyoruz, buluşuyoruz. Öyle olunca ister istemez bu yansıyor konuşmalara haliyle. Dedim ya, tabi ki herkesin yeri ayrı. Herkes ayrı bir renk. Ama hepberaber bir başka güzel oluyoruz. Ve tabi ki hepinizi seviyoruz. :1hug:

:))) bak hamilelikte bu haftalarda ozellikle cok asabi olunurmus:))olmusumdur belki-tatlicadiarzu-saka monicim bende anladim demek istedigini ama olsun bir alinganlik yapayim dedim:)

ben sana hiç kızıyormuyum ????herkese cevap veriyorsun beni es geçiyorsun:mymeka:
ay ay bak simdi gerilerde bulmama imkan yok ama sana mutlaka her girdiigmde sen yazmasanda bir laf atiyorum birseyler yaziyorum canimcim:)sen gormuyorsun ki yazdiklarimi(bak dilaremle ikinize yazdim gecen gun dilos cevap yazmis sen oooooo
kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…