ay hic sorma kalfam resmen beni o gun cok cirkin buldu anlasilanSorma Defne'ciğim bazen daha bu kadar küçük olduğu halde yatarken zorlanıyorum. Bazen unutuyorum hiçbir şey hissetmiyorum. Biliyorsun benim 2. kese oluştu. Ama hala bebekleri göremedik. İnsan endişeleniyor gerçekten de.
Bu arada sana geçen çok güldüm. Hani kalfan "Senin oğlun olacak annenin güzelliğini alırmış" filan demiş ya. Valla öldürdün beni gülmekten. Allah da seni güldürsün.
eh monetacim askolsun yaniolsun canımmm,,,kocişle zaman geçirdin kötümü??????o olmasaydı ben diyecektim zaten,,,,,bu sitenin msj geliş gidişine ölüyorum zaten ,,,açık oluyorsun sarı yanıyor,,msj yazıyorsun 50 saat sonra gidiyor,,,msjlar dengesiz bir şekilde üstüste biniyor,,,,,,saçmalama hayatım ben senin nasıl olduğunu biliyorum açıklama yapmana gerek bile yok,,,,,,benim ne dediğimi veya ne demek istediğimi anlayan 2 arkadaşım (sen ve dilarem)var ve bende aynen size karşı öyleyim-tatlicadiarzu-
eh monetacim askolsun yani((
Sağolasın Moniş'im. İçime su serptin. ama dün sen öyle dedikten sonra hani ben çıkıp gitmiş gibi olmuşum ya Çok utandım. Gerçekten sitenin işleyişi bazen çok sorunlu oluyor. Ben de on-line iken sarı gözüktüm bir kaç kez. Ayrıca da bazen konuştuğum kişinin mesajlarını göremiyorum. Aç-kapa yapıyorum siteyi ancak o zaman site kendine geliyor maalsef. Kusura bakma tekrar. Her zaman kapım açık tabi ki, hem de seve seveeee:sm_cool:.
Sağolasın Moniş'im Allah razı olsun güzel dileklerin için. Neyse Diloş haftaya Ankara'da. Artık, üçümüz kaynatırız. :dance::dance::dance:
(Ama benle top oynamak yok haaa. Peşinen söyleyeyim.yasakkelime)
sende beyazın canlandırdığı piskopata benzedin haaaa:roflol:sigara iç ama dumanı çıkmasın:roflolHoşgördük,kız aşure yap haftaya ama bana yedirme cokacimcoook
kizlarselam
Evet bugun dr randevum vardi ama haberler pek iyi degil maalesef. sag yumurtaligimda kocaman bir kist var ona bagli olarak hic folikul yok maalesef. Bir hafta daha dogum kontrol hapi kullanacagaim sali gunu tekrar gidicem. Sol tarafta ise sadece 2-3 tane var. bakalim kismet ne olucak ama bu haliyle pek ic acici degil.
canım üzüldüm :teselli:kist e birşey yapamıyorlarmı????tedavi falan????
Gecen defa 2 ay kullanmak zorunda kalmistim dogum kontrol hapini bir de ekstradan progesteron baslamislardi. benim doktorumizinliydi sinavi varmisders calismak icin izin almis. baska doktor bakti. sali gunune kadar dogum kontrol hapini kullan gel dedi. o zaman benim doktorum gelmis olacak bakalim o ne diyecek.
uzuldum ya kizlar. Ben dhea mucizeler yaratacak diye beklerken sonuc daha da kotu:1no2:
Sevgili Arkadaşlar,
Günlerdir foruma girip birkaç satır yazamadım; kusura bakmayın. Kendimi anca toparlayabildim desem sanırım nasıl bir sonuç aldığıma dair bir fikir vermiş olurum. Desteğiniz için çok teşekkürler. Ne yapayım; hayırlısı böyleymiş. Ben üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum. Herkese hayırlısıyla müjdeli haberler güzel ve keyifli hamilelikler dilerim. Sevgiler...
Sorma Defne'ciğim bazen daha bu kadar küçük olduğu halde yatarken zorlanıyorum. Bazen unutuyorum hiçbir şey hissetmiyorum. Biliyorsun benim 2. kese oluştu. Ama hala bebekleri göremedik. İnsan endişeleniyor gerçekten de.
Bu arada sana geçen çok güldüm. Hani kalfan "Senin oğlun olacak annenin güzelliğini alırmış" filan demiş ya. Valla öldürdün beni gülmekten. Allah da seni güldürsün.
Monetacim,
Ehh Defne haksizda sayilmaz.Arada bende kiskaniyorum yani..sırnaşık şeyHele ben buralarda Turkce iki cift laf edecek birini bulamazken sizin oralarda kaynatmaniz
bakalım kendi doktorun ne diyecek ,,onun görüşü önemli,,,,,,her ilaç her bünyede mucizeler yaratmıyor demekki,,,,,kendini üzerek daha kötü olma,,,sakin ol bakalım salıyı bekleyelim:teselli:Gecen defa 2 ay kullanmak zorunda kalmistim dogum kontrol hapini bir de ekstradan progesteron baslamislardi. benim doktorumizinliydi sinavi varmisders calismak icin izin almis. baska doktor bakti. sali gunune kadar dogum kontrol hapini kullan gel dedi. o zaman benim doktorum gelmis olacak bakalim o ne diyecek.
uzuldum ya kizlar. Ben dhea mucizeler yaratacak diye beklerken sonuc daha da kotu:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?