hayallah canim ya bende en az 8 tane bekliyordum sendenkizlarselam
Evet bugun dr randevum vardi ama haberler pek iyi degil maalesef. sag yumurtaligimda kocaman bir kist var ona bagli olarak hic folikul yok maalesef. Bir hafta daha dogum kontrol hapi kullanacagaim sali gunu tekrar gidicem. Sol tarafta ise sadece 2-3 tane var. bakalim kismet ne olucak ama bu haliyle pek ic acici degil.
roniyamcim haklisin..bu kis yasadiklarim geldi gozumun onune amerikanda 4 gunluk igne sonucu sadece tek yumurtam gelismisti ve doktor gayet asabi tedaviyi iptal ediyorum umut yok gibi birseyler soylemisti...eve donerken surekli aglamistim..hersey bitti demistim...uzerine 2 yumurtam gelisti dunyalar benim oldu tup denedim ama birkez daha yikildim..ama bak allah bir mucize verdi sonra:)allahin mucizelerinin nasil ve ne zaman gelecegi hic belli olmaz...dhea ancak 4 ayda etki ediyormus..ondan umidini kesme sakin..eger kistin olmasaydi otaraftada en az 3 tane olacakti...kist tedavisi cok kolay..bak bir arkadasim defaalrca kist yuzunden ertelendi sonra 3 yumurtasi olustu suan 12 haftalik gebe:)bu yolda tek yapman gereken azimli olmak umutlu olmak sakin bozma moralini ...Gecen defa 2 ay kullanmak zorunda kalmistim dogum kontrol hapini bir de ekstradan progesteron baslamislardi. benim doktorumizinliydi sinavi varmisders calismak icin izin almis. baska doktor bakti. sali gunune kadar dogum kontrol hapini kullan gel dedi. o zaman benim doktorum gelmis olacak bakalim o ne diyecek.
uzuldum ya kizlar. Ben dhea mucizeler yaratacak diye beklerken sonuc daha da kotu:1no2:
roniyamcim eger kist daha oncede olduysa sanirim yumurtan catlamiyor oysa bunun tedavisi cok kolay tedaviden onceki ay yumurta takibi ve zamani gelince catlatma ignesi olman bir sonraki ay kistinin olmasini engelleyecektir..bunu neden yapmadi doktorun canim?bak sana dedigim bu zaten yumurta sayisi degil kalitesi onemli hem sen ikikere hamile kalmistin degilmi?yine kalacaksin:)Bilmiyorum ki. Bakalim sali gunu ne diyecek doktorum. Benim zaten sag yumurtaligim soldan daha iyi ama maalesef onda da hep kist oluyor.
Simdilik bir sey dusunmemeye calisiyorum. Ama buyuk konusmayayim da eger sagda folikul cikmazsa birakirim bu isi artik. zaten son denemem olacakti. gecen defalarda 7 folikulle girdik olmadi. yani hamile kaliyorum ama sonu gelmiyor cunku yumurtalar kalitesiz. simdi o gunleri dusununce bile SIKINTI basiyor. Gercekten tekrar bunlari yasamaya gucum var mi hic bilmiyorum.
ah arkadaslar tedavi oncesi herkes moralini bozuyor bu cok normal..bak denizcim ben ikiyumurtam dollendi diye dunyanin en mutlu insaniydim:)ikiyumurta ile tutan okadar cokki:)zaten 2 olmasa 3 koyacaklar 2 yada 3 farkli degilki..elif arkadasimiz ornek bak :)hiç 2 tane yerleştirilip onun da tutmuş olduğu biri var mı aranızda :çok üzgünüm:
benim eski doktorum hep karindan bakar :)cok suicmem gerekir cok zorlar beni acikcasi:)bak 7. haftaya kadar yolu var kalp atisi gormenin..hic canini sikma sen kacinci haftadasinki?goreceksin merak etme canim:)ben annemlerdeyim:)sanki buradan cikarsam aksilikler olacak gibi geliyor ama haftasonu evimize gitmeye basladik tabi eve gidince hic rahat durmuyorum is yapiyorumİnşallah Defne'ciğim,
Senin ultrasona galiba karından bakılıyor. Benimki alttan bakıldığı halde görülmedi. İşte 27'sinde yani pazartesi günü randevum var doktorla. Hayırlısı artık. Sen nasılsın bu aralar. Annenlerde misin. Yoksa evine geçtin mi. (Bu arada ben de pazartesi salı annemlerde olacağım. Yani al birimizi, vur ötekimize.)kaydirigubbakcemile5
merhaba hosgeldin aramiza:)insallah hersey yolunda gider..bak formumuzda pek cok hamile oldu:)yakinda liste hazirlayacagiz..diger arkadaslarda insallah siraya girecek...insallah sanada ugurlu gelir:)Arkadaşlar merhaba..Bende aranıza yeni katılıyorum..Kaç haftadır sizleri takip ediyordum bugün ben de bişeyler yazayım dedim...Benim yaşım 39 ve ikinci denememize başladık dün..Şimdilik durumlar iyi görünüyor bakalım sonu iyi olur inşallah...
Bu sayfa bana umut oluyor 40 yaşında hamile haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum umarım hepimiz birgün annelik duygusunu yaşarız...
hiç 2 tane yerleştirilip onun da tutmuş olduğu biri var mı aranızda :çok üzgünüm:
kızlar hepinize merhaba bazen girip okuyorum sayfaya yatişmek mümkün değilDEFNECİM BEBİŞİN NASIL.RONİYAM canım daha öncede birşeyler yazdım sana cevap alamadım görmemişsindir diye düşünüyorum .yazdıklarını okudum üzme canını benim 4 folikül 2si transfer oldu ve sonuç olumlu .yumi sayısı inan bana hiç önemli değil MONETE VE DİLAREM maşallahyine aynı neşe aynı muhabbet nazar değmesin .YENİLERDE hoşgeldiniz
canım,,,,, benim ilkinde uzun,ikincisinde kısa protokol uygulandı,,,,ilkte(lucrin-coraspin-polivit c-gonal f -çatlatma iğnesi)ikincisinde(progestan-femara-folbiol-çatlatma iğnesi-)kullandım,,,,,,hatırlayabildiklerim bunlar,,,,,,,,,,hayırlısıyla 3 de olsun diyorum şimdi,,,,allah isteyen herkese versincok tesekkür ederim. Ve insalllah derim.
Bence Allahtan ümit kesilmemeli, 70 yasindaki kadinlar anne olabiliyorlar, eminim bizlerde basaririz.
Beni bilgilendirmicekmisiniz protokoll ve ilaclariniz hakkinda.
tskler
Bilmiyorum ki. Bakalim sali gunu ne diyecek doktorum. Benim zaten sag yumurtaligim soldan daha iyi ama maalesef onda da hep kist oluyor.
Simdilik bir sey dusunmemeye calisiyorum. Ama buyuk konusmayayim da eger sagda folikul cikmazsa birakirim bu isi artik. zaten son denemem olacakti. gecen defalarda 7 folikulle girdik olmadi. yani hamile kaliyorum ama sonu gelmiyor cunku yumurtalar kalitesiz. simdi o gunleri dusununce bile SIKINTI basiyor. Gercekten tekrar bunlari yasamaya gucum var mi hic bilmiyorum.
sonucu aldım 6 yumurta işleme girmiş ama sadece 2 tanesi istendiği gibi olmuş yarın 2 tane transfer edecekler. bu yaşta o 2 tanenin tutma olasılığı nedir ki? ben 3-4 olsun diye dua ediyordum canım çok sıkıldı.:1no2: herhalde olmayacak.senağlama
hiç 2 tane yerleştirilip onun da tutmuş olduğu biri var mı aranızda :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?