38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

İşte zaten bu hafta 7. haftam o yüzden biraz tırsak davranıyorum. Of yani valla en sakin insanı bile endişelendiriyor bu işler. Amin canım inşallah.:Saruboceq:

He valla ikimizde kaçağız ha. alkisalkisalkis
Ben de yarın annemlerde olacağım hastaneden çıkınca. O yüzden size biraz geç haber verebilirm kızlar sakın merak etmeyin. Bir-iki gün kalırım annemlerde. Orada bilgisayara girmiyorum. Ama hepinizi özleyeceğim. kaydirigubbakcemile3

Safinaz sen de hoşgeldin canım,
İnşallah sen de 3. denemende mutlu sona ulaşırsın. :Saruboceq:
Dhea konusnda çok bilgim yok. Ama Roni ve Defne bu konuda sanıyorum daha çok şey biliyorlar, onlar faydalı olabilir bu konuda.
Benim galiba kısa protokol. (iş bitti, hala kısalığını tahminen biliyorum. Çünkü doktorlarım birşey demedi.alkisalkisalkis) Benim 9 Mart'ta iğnelere başlandı, (Ganol-f, Menagon, yanlış hatırlamıyorsam bir de Orgalutron) 18 Mart'ta yumurta toplandı. 20 Mart'ta transferim odlu canım. İnşallah yardımcı olmuşumdur.

Şimdi der bizim balık anaaaam diloş geldi diyeee :roflol:

Anaaam Diloşum gelmiş gerçekten de.:sm_cool:
Ülen Diloşum özledim seni valla. Buarada sarılma hareketi de yok. Sana şöyleee kucak dolusu sarıldığım nasıl anlatacağım şimdi. :1no2:
Mecbur şu öpücükle idare edeceğim artık. :1hug::1hug::1hug:

AAAAAAAAMİNNNNNN
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Benden de aynen katılıyorum Diloşum.
:teytey::teytey:

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Ecük abarttım galiba. Ama olsun. Topicimiz için dualarımız ve dileklerimize devam edeliiim.:sm_cool:
Hem ne demişler "Bir şeyi 40 gün söylersen olurmuş" diye.

Abavvvvvv: roflol:

Camella hoşgeldin canım,
Valla ben de anlamadım durumunu. (Gerçi koca doktor anlamamış ben ne anlayacaksam.)
Ama üzülme canım. Senin bebişler inşallah şaka yapmıştır. Bende de ilk hafta tek kese görülmüştü, ikinci hafta ikinci kese görüldü. Çok şaşırdım. İnşallah öyle bir şeydir canım. Tam anlamadım ama. Telaş etmemeye çalış yine de. Haklısın çok zorrr. Ama beklemekten başka çare yok. sabır. İnşallah korktuğuna değmez canım.:Saruboceq:

Diloşum,

O kadar dikkatimi çekmeye çalışmışsın, ben zalağı geçmiş sayfaları okumaktan seni göremedim. Şimdi de sen yoksun. Offf offf. senağlama

Zaten bugün Monişim de hiç oratada gözükmüyor.:1no2:

Üf, hem de ben 2 gün filan yokum üstelik. Neyse Allah kavuştursun.

@ denizkarayurt,
cok tesekkür ederim. verdigin bilgiler icin de.

ne kadar keyfli, umut dolu güzel insanlarsiniz. Şeniz

Sizlerden moral almamak mümkün degil.

hah benim de merk ettiğim bir de buydu senin kaçıncı gününde yapılmış transferin diye senin de 2. günde yapılmış ve 4 hücreli embrio. bana moral oluyorsunuz inşallah ben de hayırlı sonuç alırım test günüm 9 mayıs. umarım hayırlısıyla kalp atıslarını duyarsın caım yalnız buradan öğrendiğim ikizlerde biraz daha geç duyulabiliyormuş. merak etme olur mu :1hug:

teşekkürler yaaa sizler olmasaydınız kafayı yerdim. şimdi sayenizde moralim düzeldi iyiki varsınız a.s.benim bugün yani 2 gün 4 hücreli kaliteli 2 embrio transfer edildi. umarım ben de hayırlı sonucu alırım :CüvCüv:

sağol sağol sağol valla tutarsa sizin de çok katkınız var annenin moralini düzeltmiş oldunuz tutmazsa allahtan ümit kesilmez 5-6 ay sonra tekrar deneyeceğim bu arada da bitkisel kürlere spora ve doğal yoldan denemeye devam ama inşallah gerek kalmayacak a.s

hana yeni denemen hayırlı olsun inşallah. başka başlıkta da sormuştum ama tekrar edeyim yeni denemeni hangi merkezde yapıyorsun? ben de senin gibi almanda yaptım çok şikayetim yok ama toplama ve transferde dr unu görememe ve aklındakileri soramama bir de herkesin dr um şöyle dedi dr um böyle dedi derken benim ancak testim pozitif çıkarsa dr u arayacak olmam canımı sıktı. inşallah bu merkezinden memnun kalırsın canım

kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmmhihoyyytama serpilinha ve zift ten başka kimse yok,,,,ZİFT te birgün yazar herhaldefisfisfis,,,,,,,ben bugün addalara gittim gestim geldim,,,,neyse şimdi çıkıyor bu hatun kişi,,sonra yine bakara.s.

canim burda marketlerde satiliyor. Ben de 2,5 aydir aliyorum. Sen hangi ulkedesin neden yasak anlamadim.

Kizlar selam nasil yorgunum anlatamam. Canim cikti vallahi yorgunluktan uyuyamak nedir dun gece anladim. Sabahin 5`ine kadar ayaklarimin sizlamasindan uyuyamadim vallahi.

denizbulut trasverin hayırlı olsun inşallah güzel haberler senden alırız duyduklarımı yazayım beslenmene çok dikkat et bol bol ananas ye ve en önemlisi stres olma kafanı dağıt canım bol şans

@roniyam merhaba,:teytey:

ben almanyada yasiyorum, bende doktorum ama yaklasik 1 senedir calismiyorum.
DHEA yi sizlerin cok kolay alabildiginizi okumustum. burada kullanimi pek yaygin degil, hatta hic kullanilmiyor tüp bebek tedavisinde.
sadece menopoz dönemi asiri sikayetli olunca verilebilecegi deniliyor, ama onuda hic tavsiye etmiyorlar kanserojen ola bilme ihtimalinden dolayi veya uyuyan kanser hücrelerini uyandirma ihtimalinden dolayi deyim.

Ama sanirim bizler burada sizlerden bir kac sene tibbi olarakta gerideyizdir, ve ilaclar falan cok SIK kontrolden geciyor. Ve henüz DHEA etkileri üzerine fazla arastirmalar olmadigi icin tedirginlerdir.

Ben gelecek seferimi Türkiyede yaptirmayi düsünüyorum, sanirim bende alacam DHEA, o kadar kisa süre kullanilinca bisey olmaz sanirim....

Sana iyi dinlenmeler dilerim, ins vaktin vardir dinlenmeye.

selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…