benim eski doktorum hep karindan bakar :)cok suicmem gerekir cok zorlar beni acikcasi:)bak 7. haftaya kadar yolu var kalp atisi gormenin..hic canini sikma sen kacinci haftadasinki?goreceksin merak etme canim:)ben annemlerdeyim:)sanki buradan cikarsam aksilikler olacak gibi geliyor ama haftasonu evimize gitmeye basladik tabi eve gidince hic rahat durmuyorum is yapiyorum.hic sorma yeni nesil hamileler boyleyiz ne fena...:CüvCüv:
Arkadaslar bende sizlere merhaba demek istiyorum,
bir kac gündür takip ediyorum sizler, benide araniza alirsaniz sevinirim.
Bende 39 yasinda olmasina ragmen anneligi tadmak isteyenlerdenim. Simdiye kadar 2 defa asilama ve 2defa Tüp bebek yaptirdik olmadi.
Ben yurtdisinda kaliyorum, ama ins
mayis ayinda istanbulda tekrar denicez tüp bebegi. Sizin cogunuz galiba dhea yi kullaniyor, burada yasak, bulmak bile cok zor.
Sizce yumurtaliklara zara vermiyormu, yani kalan reserveleri etkilemiyormu?
Birde siz hagi ilaclari kullaniyor ve hangi protokollari uyguluyorsunuz??
Beni bilgilendiriseniz sevinirim. Cok tesekkür ederim
Şimdi der bizim balık anaaaam diloş geldi diyeee :roflol:
AAAAAAAAMİNNNNNN
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bugun aksam yemege 22 misafirim var. simdi kalkip kollari sivamam lazim. hepinizi opuyorum
Monişim dün ben Sarıyerde abimin kızçesinin doğum günündeydim.Orda internet bağlantısı vardı,telefonla yaşadığım sıkıntıyı anlatmama gerek yok,sayfa açıldı ama sadece beş dakika..Bi şey yazacak ve bakınacak vaktim bile olmadı.Sen o beş dakikada yakaladıysan beni, pesss paparazziler halt etmiş yanında alkisalkisalkis
kızlar merhaba,günaydın
kafam karmakarışık walla hamilemiyim diilmiyim bilmiyorum şu anda...
42 yaşındayım
ilk mikro denemem
1 nisanda 3 embriyo trasfer edildi
13 nisanda hcg değeri 43
15 nisanda hcg değerim 597
22 nisanda kanamam oldu acilen doktora gittim ve ultrasonda 7 mm bir kese ve ayrı bir yerdede kanama bölgesi görüldü. doktorum yat dinlen dedi ve progestoron jel ve iğneye devam dedi aspirini kesti. hamilesin sağlıklı bir kesen var dedi...
25 nisan... kanamam 1 gün azar azar devam etti ve bitti, bugün tekrar keseyi görmeye gittik ama 7 mm lik kesem yerinde yoktu????????
hepimiz şokkkkk
bu arada başka bir 4 mm lik kese olduğunu farkettik, ama başka bir soru işareti?????
bu kesenin küçülmeye devam eden 7 mm lik kese mi olduğu
yooksa yeni olşan taptaze bir kese mi olduğuna karar veremedi doktorum????
bugün hcg yaptırdık 545...
bilmiyorummmmmmmm
ppazartesi yekrar ultrason ve hcg?????????????????
bu konuda benzer bişey yaşayan ya da fikri olan varmıııı??????
çok zormuş çokkkkkk
içim dışım karmakarışık
birde eğer bu düşükse niye kanamam çok az oldu? şimdi ne zaman hastalanacağım tekrar???
Safinaz sen de hoşgeldin canım,
İnşallah sen de 3. denemende mutlu sona ulaşırsın. :Saruboceq:
Dhea konusnda çok bilgim yok. Ama Roni ve Defne bu konuda sanıyorum daha çok şey biliyorlar, onlar faydalı olabilir bu konuda.
Benim galiba kısa protokol. (iş bitti, hala kısalığını tahminen biliyorum. Çünkü doktorlarım birşey demedi.alkisalkisalkis) Benim 9 Mart'ta iğnelere başlandı, (Ganol-f, Menagon, yanlış hatırlamıyorsam bir de Orgalutron) 18 Mart'ta yumurta toplandı. 20 Mart'ta transferim odlu canım. İnşallah yardımcı olmuşumdur.
Deniz Bulut,
kendini bosuna uzuyorsun..yumurta sayisi evet sansini artiriyor ama cok da onemli degil..Al sana bir ornek:Bende 5 yumurta cikti,3 tanesi embriyo oldu.Ama sadece biri iyi kalitede diger ikisi dusuk kalitede idi.Bende ilk basta umutsuzluga dustum. 3.gun transfer yapilmasi icin hastaneye gittigimde orta kalitedeki cok iyi bir kaliteye yukselmisti digerlerinden bisey olacagi yoktu ama onlarida transfer ettik..Ve sonuc 14 haftalik hamileyim..Darisi senin basina!:CüvCüv:
İşte bu arkadaşım alkisalkisalkis Bence kesinlikle başarılı olacaksın, yeter ki iste ve dene. Her ne kadar yaşımız ileri olsa da henüz genciz ve başarabiliriz. 50 yaşındaki kadınlar hamile kalabiliyorken onların yanında biz genç kalıyoruz. Umudumuzu yitirmeyelim ve bildiğimiz yolda yürüyelim :) Sen de başaracaksın ve anne olacaksın canım. 2 sağlıklı embriyo yeterde artar bile :) Umutsuzluğa kapılmak yok :lepi: :enbuyukkk:
Arkadaşlar merhaba..Bende aranıza yeni katılıyorum..Kaç haftadır sizleri takip ediyordum bugün ben de bişeyler yazayım dedim...Benim yaşım 39 ve ikinci denememize başladık dün..Şimdilik durumlar iyi görünüyor bakalım sonu iyi olur inşallah...
Bu sayfa bana umut oluyor 40 yaşında hamile haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum umarım hepimiz birgün annelik duygusunu yaşarız...
Günaydin arkadaslar,
@ Camella, ne kadar heyecan verici bi durum, sokunu iyi anlayabiliyorum.
Canim sanirim son yapilan hcg düsük cikmis, hcg ilk dönemde her 2.günde iki mislisi olmasi gerekir.
Hayirli sonuclar dilerim sana, dualarim seninle. Cok güzel baslamis, insallah öylede devam eder.
@ Ronyam, can SIKINTISINdan eski yazilari biraz gözden gecirdigimde, senin amerikada oldugunu okudum. dhea orada cok rahat alinabiliryormus ve kullanimi cok yayginmis diye okumustum. Sen ne düsünüyorsun. Kullanan cokmu, sence dogrumu?
selamlar ve tesekkürler kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?