Evet hep söyüyorum Moni çok hoş. Ayrıca da canlı hali çok daha güzel. (Canlı derken yani fotoğrafa göre diyorum)
Bu arada beni de merak ediyor musun Ronnii.
Ben senin bu kadar incecik olduğunu hiç düşünmemiştim. Vay be.
seni de minyon, sevimli, esmer, canli ve hareketli canlandiriyorum. var mi senin foton profilinde
Yok ama sana yollarım özelime mail adresini atarsan. Evet ufak tefeğim ama esmer sayılmam. Bu da doğru. Genelde sevimli bulurlar. Halbuki ben seksi olmak istiyorummmmm.senağlama
Şaka şaka o benim takılmam. Hep öyle derim seksiyim filan diye. :jeyyar:
sevimli,,minyon,,miniminnacık,,,cep hamişi olarak kullan,,,canlı,,,hafif balıklık var,,,,demezsin40lık hatun,,,,25-26 gösteriyor
kizlar ya benim cikmam lazim kocam burda ve bana onunla ilgilenmiyorum diye kiziyor. affedin sonra gorusuruz, opuyorum sizi
ronicim gercekten sen cook zayifsin:)tabi bize gore...ben evlendigimde 65 kilo falandim 1.67 boyum ama daha ilk ay hamilelik kurtaj sonra 6 ay gecmeden tekrar hamilelik yiginla hormon ilaci derken 75 i gectim..tabi 1 yildir alinan folbiol multivitamin turlu yarayisli sebze meyve falan derkenKizlar selam. Dilosum ne guzel siir yazmisin oyle.
Anladigim kadariyla bizim topic hep siskolardan olusuyor. E malum ilaclar, vitamin kurleri falan filan. Ben hep dal gibi zayiftim ve omrum boyunca 48-49 kilo oldum. Ama son 4 ayda 4 kilo aldim. anlamiyorum ne oluyor diye yedigim ictigim , hareketlerim hep ayni ama kilo aldim.gerci hala her goren ne kadar incesin diyip bana cok ozeniyor ama sizleri okuyunca da korkuyorum ya almaya devam eder ve veremezsem diye.
ronicim ben cok merak ettim inan sali gunu gidecegini biliyordum ama dun nete giremedim bir bozukluk vardiKizlar bu zavalli Roni gurbet ellerde ne yapti, bugun doktor randevusu vardi ne oldu diye soraniniz yok senağlama senağlama senağlama
Kistim kuculmeye baslamis, tekrar ostrojen seviyeme baktilar eger o normal cikarsa tedaviye baslayacagiz. Simdilik sag tarafimda sadece 2 folikulum var soldakilerle idare edecegiz artik. hem belki ilaclarla biraz daha artar.
Canlarim aileme annem dahi hic kimseye soylemeyecegim bu defa. Lutfen can yoldaslarim benim icin dua edin. Bu defa Allah yuzumu guldursun, cok cektim vallahi.
Insallah Allah hepimizin yuzunu en kisa zamanda guldurur
kayinvalidesinisevmeyenler mi??oyle bir topikmi var :roflol::roflol::roflol:Dilaremmmmmmmmm bu senin icin yapilan son cagridir, lutfen topigine geri don. sanane evlenemeyenlerin topiginden ne isin var orda
Kayinvalidesini sevmeyeneler, evlenemeyenler ne bu kizim el atmadigin yer kalmadi, don artik yuvanalülülülülülülülülülülülülülülülülülü
kayinvalidesinisevmeyenler mi??oyle bir topikmi var :roflol::roflol::roflol:
kayinvalidesinisevmeyenler mi??oyle bir topikmi var :roflol::roflol::roflol:
defnecim çok ilgilendin:roflol:
monicim ya nekadar cirkin bir sey busizlerle paylaştığım 2 resmimede 2 hiç tanımadığım kişi tarafından seviyesiz bir şekilde hakaret edilmiş,,,,,ŞİKAYET ETTİM ve bu kişiler şuan kapatıldı,,,,,,,,,,evli bir insana söylenmeyecek bir laf,kötü söz sahibinin vede yönlendirenlerindir,,,,,, umarım burdaki arkadaşlarımın tanıdıkları veya onların tanıdıkları insanlar tarafından yapılmış olmasın,şaka da olsa hoş değil,,,,,
defnecim çok ilgilendin:roflol:
monicim ya nekadar cirkin bir sey bu(zaten boyle bir saka olmaz canim...ama ben senin resimlerini goremedim?nereden ulasacagim ?:)
aynen canım çok çirkin,,,,,,,tanımadığım insanın bana ne şakası olabilirki:uhm:
evet güzeller güzeli çok belli ettin:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?