38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

seni de minyon, sevimli, esmer, canli ve hareketli canlandiriyorum. var mi senin foton profilinde

Yok ama sana yollarım özelime mail adresini atarsan. Evet ufak tefeğim ama esmer sayılmam. Bu da doğru. Genelde sevimli bulurlar. Halbuki ben seksi olmak istiyorummmmm.senağlama

Şaka şaka o benim takılmam. Hep öyle derim seksiyim filan diye. :jeyyar:

yirim kız senin seksini:jeyyar:

sevimli,,minyon,,miniminnacık,,,cep hamişi olarak kullan,,,canlı,,,hafif balıklık var,,,,demezsin40lık hatun,,,,25-26 gösteriyor

Cep hamilesiyim ha. Kız sen ne alemsin ya. Öldürdün valla beni.
Evet galiba yaşımı hiç göstermiyorum. Teşekkür ederim. Herkes şok olduğuna göre. Ama saçlar beyazladı baya. Bir de boyatamıyorum şimdi.

Canlarım,

Ahan da eli kulağında dediğim herifim geldiii. Al sana. Birde eve yaklaşınca 5 dakika önce filan telefonu çaldırıyor. Çayı ısıt diye. Sonra yemeğe oturuyoruz. Ne ters değil mi. Yemekten önce içiyor çayı aç karnına. :1no2:

ronicim gercekten sen cook zayifsin:)tabi bize gore...ben evlendigimde 65 kilo falandim 1.67 boyum ama daha ilk ay hamilelik kurtaj sonra 6 ay gecmeden tekrar hamilelik yiginla hormon ilaci derken 75 i gectim..tabi 1 yildir alinan folbiol multivitamin turlu yarayisli sebze meyve falan derkenama simdi hic takmiyorum bebegim saglikli olsun hayirlisi ile dogsun ondan sonra aspirin bile icmeyecegim..suan gunde 6 ilac falan aliyorum:)bak insallah sende tombis tombis ol ama bebeisinle beraber sonra veririz insallah:)

ronicim ben cok merak ettim inan sali gunu gidecegini biliyordum ama dun nete giremedim bir bozukluk vardi cok sevindim olumlu olmasina..insallah gec olsun guc olmasin bu sefer hersey yolunda gitsin:)ben inaniyorum allah bebek isteyen anneleri siniyor sabrini inancini istegini..bu yuzden yilmadan dualarimizla inanmaya devam etmeliyiz:)

kayinvalidesinisevmeyenler mi??oyle bir topikmi var :roflol::roflol::roflol:

monicim ya nekadar cirkin bir sey bu(zaten boyle bir saka olmaz canim...ama ben senin resimlerini goremedim?nereden ulasacagim ?:)

monicim ya nekadar cirkin bir sey bu(zaten boyle bir saka olmaz canim...ama ben senin resimlerini goremedim?nereden ulasacagim ?:)

aynen canım çok çirkin,,,,,,,tanımadığım insanın bana ne şakası olabilirki:uhm:
evet güzeller güzeli çok belli ettin:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…