kizlar dun doktorum aradi ostrojen seviyem dusmus. ilaclarim geldi bu sabah yarin basliyorum. neden bilmiyorum ama bu defa pozitif dusunuyorum. insallah bu dfa oalacak. hepiniz sagolun desteginiz icin
e ben simdi girip baktim yorum goremedim resim de yok. yorumlari nerden okuyorsunuz
kizlar dun doktorum aradi ostrojen seviyem dusmus. ilaclarim geldi bu sabah yarin basliyorum. neden bilmiyorum ama bu defa pozitif dusunuyorum. insallah bu dfa oalacak. hepiniz sagolun desteginiz icin
kizlar DHEA ile ilgili soru soranlara soyle nacizane yazayim bildigim kadariyla. yani benim burdaki yabanci kaynaklardan okudugum kadariyla gunde 50 ya da 75 mg gibi baslaniyor ve 4 ay kullanmak gerekiyormus. 4 aydan sonra pek onermiyorlar. ama tabii yine de sizin doktorunuz nasil onerdi bilmiyorum siz onagore kullanin.
e ben simdi girip baktim yorum goremedim resim de yok. yorumlari nerden okuyorsunuz
BAŞVER roni cim,,,,,ben gerçeği biliyorum,,,zaten söylenilenden çok gerçek üzdü biraz,,,boşver biz tedavimize ve önümüzdeki güzel günlere odaklanalım
Amin canım. :Saruboceq::Saruboceq:
Her zaman yanındayız. Aynı yolun yolcusuyuz sonuçta.
Eveeeeeet:sm_cool:
Anaaa bu arada tesadüfen şimdi dikkatimi çekti kızlar, ikinizn de kan grubu aynı.
mama yı hazırladımcokacimcoook,,,,,,,şimdi bacaklarımı dinlendiriyorum,,,,,-tatlicadiarzu-bu nasıl dinlendirmekse pc başında:1shok:
kız şiş göbek,,,,allahın gebişi :roflol:sana ne oldu,,,,,,,,sen tedaviye girmeyeceksin biz giricez
e yuh yani,,,daha yenimi farkettin,,,,,,bir topik açmışlardı,tüp bebek tedavisine girenlerin çoğu 0 rh kan gurubu
kizlar O Rh pozitif en cok bulunan kan grubudur.
monisim canim benim sen cok hos ve alimli bir bayansin. ne dediler bilmiyorum ama sisko dedilerse bosver. hic de sisko degilsin. hem bebisten ya da bebislerden sonra zayiflayacaksin hic merak etme
Olsun. Sen de ben girecek olsam sevinirdin sonuçta. :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?