38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kizlar DHEA ile ilgili soru soranlara soyle nacizane yazayim bildigim kadariyla. yani benim burdaki yabanci kaynaklardan okudugum kadariyla gunde 50 ya da 75 mg gibi baslaniyor ve 4 ay kullanmak gerekiyormus. 4 aydan sonra pek onermiyorlar. ama tabii yine de sizin doktorunuz nasil onerdi bilmiyorum siz onagore kullanin.

kizlar dun doktorum aradi ostrojen seviyem dusmus. ilaclarim geldi bu sabah yarin basliyorum. neden bilmiyorum ama bu defa pozitif dusunuyorum. insallah bu dfa oalacak. hepiniz sagolun desteginiz icin

herşey güzel olacak bak,,,,iyiye gidiyorsun,,,,hadibakalım hayırlısı olsun ve OLSUN

Bu konuda sanıyorum Deniz Bulut, Camella ve Balence bilgi istiyordu. Onlar için aydınlatıcı olacaktır eminim ki.

Ayrıca da pardon da niye nacizane olsun. Sen de doktorsun. Tabi ki bildiklerini en çok senin söylemen normal. Kaldı ki biz bile yeri gelince ahkam kesiyoruz. (Kendi adıma konuşuyorum)

mama yı hazırladımcokacimcoook,,,,,,,şimdi bacaklarımı dinlendiriyorum,,,,,-tatlicadiarzu-bu nasıl dinlendirmekse pc başında:1shok:

Afiyet bal şeker olsun.
Bu arada o çatal bıçaklı avatarı görünce Diloşum aklıma geliyor. Hani beni kovalıyordu ya bir ara dişime göresin diye. sırnaşık şey

kizlar O Rh pozitif en cok bulunan kan grubudur.
monisim canim benim sen cok hos ve alimli bir bayansin. ne dediler bilmiyorum ama sisko dedilerse bosver. hic de sisko degilsin. hem bebisten ya da bebislerden sonra zayiflayacaksin hic merak etme

kizlar O Rh pozitif en cok bulunan kan grubudur.
monisim canim benim sen cok hos ve alimli bir bayansin. ne dediler bilmiyorum ama sisko dedilerse bosver. hic de sisko degilsin. hem bebisten ya da bebislerden sonra zayiflayacaksin hic merak etme

şişko deseler can kurban,,,,,,,,canım evli bir kadına söylenmeyecek laf edilmiş,,,,,,,ve benim o insanlarla bir tanışıklığım yok,,,kapatıldılar zaten

Evet hep söyüyorum Moni çok hoş. Ayrıca da canlı hali çok daha güzel. (Canlı derken yani fotoğrafa göre diyorum)

Bu arada beni de merak ediyor musun Ronnii.
Ben senin bu kadar incecik olduğunu hiç düşünmemiştim. Vay be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…