Balancem hic stres yapma. ne zaman islem yapilacak senin yumurtlara kac tane birikti simdi
canım yarın dr gitcem 2 günde bir çağırıyo pazartesi herhalde toplarız dedi bakalım kaçı döllenicek şuan elde 5 yumoş var pazartesinden sonrada artık hangi gün trasver yapar bilmiyorum ama az kaldı bana dua edin ben herkeze ediyorum
sizlerle paylaştığım 2 resmimede 2 hiç tanımadığım kişi tarafından seviyesiz bir şekilde hakaret edilmiş,,,,,ŞİKAYET ETTİM ve bu kişiler şuan kapatıldı,,,,,,,,,,evli bir insana söylenmeyecek bir laf,kötü söz sahibinin vede yönlendirenlerindir,,,,,, umarım burdaki arkadaşlarımın tanıdıkları veya onların tanıdıkları insanlar tarafından yapılmış olmasın,şaka da olsa hoş değil,,,,,
ya benim kafam karisti. o onceki 5 tane yumurta mi yoksa embriyomu yani dollenen yumurta mi?
pardon canım anlatamadım herhalde 5 embriyo
pardon canım anlatamadım herhalde 5 embriyo
Selamlar hepinize Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah hepinize.
Benim size danışmak istediğim bişey var aranızda en büyüğünüzün yaşı kaçtır acep, 45 yaşında tüp bebek yaptırmak konusunda ne düşünüyosunuz yada bilgilerinizi paylaşırmısınız rica etsem. Benim kızımda tüp bebek ama bu soruyu ablam için soruyorum. doktor %5 gibi bir şans verdi, yumurtlamasında yada adet düzeninde herhangi bir sorun yok, şansın çok fazla olmadığını bende kendi tecrübelerimden biliyorum ama yine de bu yaşlarda yaptırıpta sonuç alabilen varsa paylaşırsanız moral olur bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?