38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selamlar hepinize Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah hepinize.

Benim size danışmak istediğim bişey var aranızda en büyüğünüzün yaşı kaçtır acep, 45 yaşında tüp bebek yaptırmak konusunda ne düşünüyosunuz yada bilgilerinizi paylaşırmısınız rica etsem. Benim kızımda tüp bebek ama bu soruyu ablam için soruyorum. doktor %5 gibi bir şans verdi, yumurtlamasında yada adet düzeninde herhangi bir sorun yok, şansın çok fazla olmadığını bende kendi tecrübelerimden biliyorum ama yine de bu yaşlarda yaptırıpta sonuç alabilen varsa paylaşırsanız moral olur bize.

Balancem hic stres yapma. ne zaman islem yapilacak senin yumurtlara kac tane birikti simdi

canım yarın dr gitcem 2 günde bir çağırıyo pazartesi herhalde toplarız dedi bakalım kaçı döllenicek şuan elde 5 yumoş var pazartesinden sonrada artık hangi gün trasver yapar bilmiyorum ama az kaldı bana dua edin ben herkeze ediyorum

canım ya inanamadım ya bu milleti. ben anlamıyorum.ya bu siteye biz neden giryoruzz çünkü herkezin derdi belli.MONİŞİN RESMİMİ MİLLETİ GERDİ. YUH YANİ

evet dondurulanlar 5 bunları bilmiyorum daha küçüklerdi döllenince sayı belli oluyor onun için toplanmada sayı önemli benim için değil döllenen sayı önemli

evet yarin lucrine basliyorum. bakalim hayirlisi cuma usg kontrolum var. folikul sayim az ve kistten dolayi cok dogum kontrol hapi kullandim ya biraz endiseliyiz doktorumla beraber ama devam karari aldik. bakalim canim. senin icin de dua edicem hic merak etme

canim sagol temennilerin icin. insallah saglikli bebeklerimizi aliriz kucagimiza bu defa.
AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNN

hayırlısı olsun.ben bizim işyerinde bir bayanın 45 yaşında doğum yaptığını biliyorum. ama samimi olmadığım için kendi yumurtası ile mi donasyon ile mi hamile kaldı bilemiyorum. yaş dışında başka bir sorun yoksa yine de 1 kez denenebilir. ileride keşke dememek için. ama onu da bu konuda deneyimli merkezlerden birinde çok iyi bir uzmanla yapması daha iyi olur. alman hastanesi, memorial, brüksel tıp merkezi vs gibi. adetlerin düzenli olması çok önemli değil önemli olan yumurtalık rezervi ve hormonlar. fsh lh e2 bakmışlardır. eğer fsh çok yüksek değilse birkaç folikül varsa yine de bir şansı olabilir. inşallah olur ve herkese moral olur kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…