- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
evet yarin lucrine basliyorum. bakalim hayirlisi cuma usg kontrolum var. folikul sayim az ve kistten dolayi cok dogum kontrol hapi kullandim ya biraz endiseliyiz doktorumla beraber ama devam karari aldik. bakalim canim. senin icin de dua edicem hic merak etme
Selamlar hepinize Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah hepinize.
Benim size danışmak istediğim bişey var aranızda en büyüğünüzün yaşı kaçtır acep, 45 yaşında tüp bebek yaptırmak konusunda ne düşünüyosunuz yada bilgilerinizi paylaşırmısınız rica etsem. Benim kızımda tüp bebek ama bu soruyu ablam için soruyorum. doktor %5 gibi bir şans verdi, yumurtlamasında yada adet düzeninde herhangi bir sorun yok, şansın çok fazla olmadığını bende kendi tecrübelerimden biliyorum ama yine de bu yaşlarda yaptırıpta sonuç alabilen varsa paylaşırsanız moral olur bize.
canım ya inanamadım ya bu milleti. ben anlamıyorum.ya bu siteye biz neden giryoruzz çünkü herkezin derdi belli.MONİŞİN RESMİMİ MİLLETİ GERDİ. YUH YANİ
evvvveeettt,,,,germiş milleti işte güzelcim,,,,,,,,,,amannnn boşver,,,,,,tedavinize odaklanın,moralinizi yüksek tutun bu topiğin misyonu belli,,,,
evvvveeettt,,,,germiş milleti işte güzelcim,,,,,,,,,,amannnn boşver,,,,,,tedavinize odaklanın,moralinizi yüksek tutun bu topiğin misyonu belli,,,,
inşallah çifter sevinç haberlerini buraya yazarız
guzel dusunelim de guzel olsun. Ben bu defa olacak gibi hissediyorum nedense.
Günaydin Balance,
Evet güzel haberlerinizi bekliyoruz dört gözle ama korkmayi bir yana birak..Bu sefer olacak diye düsün...Bol sans diliyorum!
Bu arada sigara iciyordun sen di mi??Hemen birakmalisin bebisine hazir olmak icin:CüvCüv:
KIZLAR,,,,,biraz önce denizkarayurt la telefonda görüştüm,,,,,inanılmaz üzüldüğüm için size söylemek istedim ve hepinizin duasına ihtiyacı var onun şimdi,,,,bu sabah çok şiddetli bir kanama geçirmiş doktora gitmişler dr''yormuşsun kendini çok istirahat etmen lazım demiş,,allahtan bebekte bir sorun yokmuş'' ne olur dualarınızı esirgemeyin,,,,,canım benim yaa sesi çok kötü geliyordusenağlama
DUA EDİN KIZLAR:Saruboceq:birşey olmasın
ah canım cok uzuldumKIZLAR,,,,,biraz önce denizkarayurt la telefonda görüştüm,,,,,inanılmaz üzüldüğüm için size söylemek istedim ve hepinizin duasına ihtiyacı var onun şimdi,,,,bu sabah çok şiddetli bir kanama geçirmiş doktora gitmişler dr''yormuşsun kendini çok istirahat etmen lazım demiş,,allahtan bebekte bir sorun yokmuş'' ne olur dualarınızı esirgemeyin,,,,,canım benim yaa sesi çok kötü geliyordusenağlama
DUA EDİN KIZLAR:Saruboceq:birşey olmasın
bebekte birşey olmaması sevindirici a.s inşallah bundan sonra yatar dinlenir kanaması geçer. defne nin de olmuştu kanaması ama bebek halen iyi. inşallah ikisi de bebeklerini kucaklarına alacaklar. dualarım onlarla :Saruboceq:
canımmm cok sukur:)yanı 15 gundur benımkını gormedım haber alamadım bu pazartesı eksık kalan fetal b devamı bakılacak ...son 4 gundurde rahımdekı agrılaırm falan bıraz daha azaldı daha rahat gıbıyım ..ama dun kalp sesını dınleme cıhazı aldık bırturlu beceremedık ıcınde korkmayın zor duyulur falan dıyor ama...yanı her doktor randevusu yaklastıkca gerılım artıyor bırsey bılmemek hıssetmemek cok zor ..ronıyamcım bırde mıdem cok cok kotu reflu ust sınırdadefne sen nasilsin canim. sen ve tombis yanakli guzel kizin nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?