38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Haber verdiğin için teşekkürler moneta. Eminim yatıp dinlendiğinde herşey yoluna girecektir. Çok şükür ki bebekte bir sorun yok. Geçmiş olsun Deniz'ciğim. En kısa zamanda seni yeniden aramızda görmek dileğiyle, tabii doktorun kalkmana izin verdiği zaman :) Dualarım seninle canım :)

Defne'ciğim, hiç sorma, mümkün olsa da her gün doktora gidip bebeğimi görebilsem diyorum ama ne mümkün? Neyse o sağlıklı olsun da ayda bir razıyım... Bazen eve usg alabilme şansım olsaydı diyorum. Abarttığımı biliyorum ama ne yapayım? Bebeğimi merak ediyorum :) Aradan uzun bir zaman geçipte doktor kontrolüne gitmek de çok geriyor insanı... Sanırım bu gerginlikler ve endişeler doğuma kadar sürecek :) Reflü için bir ilaç verdi mi canım doktorun? Çok geçmiş olsun

ınsanın annesinin dışında herhangi bir yerde rahat etmesi mümkün değil. Kayınvalideni kafana takma canım, boşver. Psikolojini bozmaya değmez gerçekten. Yeni tedavin hayırlı olsun inşallah. Bu sefer herşey istediğin gibi olacak canım. Merak etme. Hiçbir şeyi düşünme, kafana takma, rahat olmaya çalış :) Allah biz kadınlara öyle bir dayanma gücü vermiş ki, bizim yaşadıklarımızın onda birini erkekler yaşasaydı eminim kafayı yerlerdi. Biz çok güçlüyüz Roniyam, onun için pes etmek yok arkadaşım. Şimdiden evlatlık falan da düşünme... Tabii o da çok güzel, çok kutsal bir şey ama şu an en son düşünmen gereken şey bence :) Dualarım seninle canım :)

ruzgarcim aynen us cihazi alabilsam necok rahatlayacagim ya:))kiralik olsa inan kiralayacagim:)ilk defa bukadar uzun 15 gunu gecti hic sorma nasil tedirginim nasil fenayimreflu icin daha once sormustum doktorum rennie surupvermisti ama ben pastilinden daha cok memnun oldum..agizda yavas yavas eritince daha iyi oluyor..sen nekadar siklikla gidiyorsun kontrole?benim bastan beri hep sancim hafif agrilaarim oldugu icin durdugu zamanda insan tuhaf bir tedirginlik duyuyor..pazartesi cok onemli amnio karari verilecek..insallah hersey yolunda gider:)

kızlar deniz karayurt la görüştüm ,,,,,annesinde kalıyor,bolbol dinleniyor,yemeği bile yatağına geliyormuş(ahh:mymeka:baştan yapsaydı),,,hepinize selamı var

kızlar deniz karayurt la görüştüm ,,,,,annesinde kalıyor,bolbol dinleniyor,yemeği bile yatağına geliyormuş(ahh:mymeka:baştan yapsaydı),,,hepinize selamı var
oh ne guzel:)aklimiz hep onda kanamasi bitmismi?iste bebisler insani boyle yataga bagliyor oyle cok gezmek hoplamak ziplamak yok:)sende cok selam soyle

seni o kadar iyi anlıyorum ki... sanırım bu endişeler hepimizde var, ben ilk zamanlarda 15 günde bir gittim, toplam üç kere gittim doktora, son gittiğimde 1 ay sonra gelmemi söyledi, 10 gün kaldı doktora gitmeme :) keşke sık sık gitmek gibi bir şansımız olsaydı :) ben de her dakika kontrol halindeyim... bir gün göğüslerimin sızısı azalsa niye ağrımıyor diyorum, kendimi iyi hissetsem neden bugün midem bulanmıyor diyorum... devamlı tedirginim yani :) bu hepimizde var anlaşılan, doğuma kadar da böyle gidecek herhalde :) hadi bakalım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım... amnio çok önemli bir karar, herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum canım, merak etme :) dualarım hem seninle hem de diğer bütün arkadaşlarımla... Allah hiçbirimizin elini boş bırakmasın, evlat hasretiyle, evlat acısıyla sınamasın inşallah.

Moneta, haber verdiğin için çok teşekkürler. İnşallah herşey yolunda gider ve herhangi bir tehlike olmaz. Tekrar konuşursan geçmiş olsun dileklerimi iletir misin lütfen? Dualarımızın onunla olduğunu da söyle lütfen :)

kızlarrrrrr,,,deniz karayurt'un hepinize selamı var,,,,kanaması kesilmiş,,,,,ama canım benim çok endişeli,,,,,,,,hepinizin kulaklarını çınlattık,,,,ayrı ayrı hepinize selamlar söyledi,,,,,bende ''dualarımız seninle dedim'',,,,,,,çok zormuş diyor tedavi sürecinden daha korkulu endişeli bir süreçmiş diyor,,,,,
allah yardımcısı olsun

Sevgili Moneta,

selamlarimi ve iyi dileklerimi ilet..iyi haftasonlari

aleyküm selam canım çok sevindim iyi oluşuna aman dikkat etsin biraz daha sabır bizdende selam söyle konuşursan

canım haber verdiğin için teşekkürler aklımız hep ondaydı dualarımız onunla.

kızlar bugün doktora gittim 4 yumurta varmış salı sabahı toplıyacakmış ondan sonra bekleyiş az kaldı allahım bu sefer olur inşallah :CüvCüv:

inşallah atlatacak. bebeğini kucağına alacak. sadece dinlensin ve stres yapmasın. dualarım onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…