KIZLAR,,,,,biraz önce denizkarayurt la telefonda görüştüm,,,,,inanılmaz üzüldüğüm için size söylemek istedim ve hepinizin duasına ihtiyacı var onun şimdi,,,,bu sabah çok şiddetli bir kanama geçirmiş doktora gitmişler dr''yormuşsun kendini çok istirahat etmen lazım demiş,,allahtan bebekte bir sorun yokmuş'' ne olur dualarınızı esirgemeyin,,,,,canım benim yaa sesi çok kötü geliyordusenağlama
DUA EDİN KIZLAR:Saruboceq:birşey olmasın
canımmm cok sukur:)yanı 15 gundur benımkını gormedım haber alamadım bu pazartesı eksık kalan fetal b devamı bakılacak ...son 4 gundurde rahımdekı agrılaırm falan bıraz daha azaldı daha rahat gıbıyım ..ama dun kalp sesını dınleme cıhazı aldık bırturlu beceremedık ıcınde korkmayın zor duyulur falan dıyor ama...yanı her doktor randevusu yaklastıkca gerılım artıyor bırsey bılmemek hıssetmemek cok zor ..ronıyamcım bırde mıdem cok cok kotu reflu ust sınırdasenın tedavınde hayırlı olsun canım...bu sefer olacak bak gor ınsallah:)
canim benim ailem istanbulda degil. insanin anne gibisi olmaz. gecen tr de yaptigimda transfer sonrasi gitmistim annemin yanina cok iyi bakmisti bana. istanbula uzak. kayinvalidem istanbulun icinde oturuyor ama onda kalmak cok fena. panik atagi var zaten. hem bana bir daha yapmayin yaparsaniz da lutfen bizim haberimiz olmasin dedi. yani kibarca bize gelmeyin dedi.
ben de bu sikintilari bir daha cekmek istemiyorum. psikoljim bozuluyor.
insallah bu defa olur olmazsa evlatlik dusunecegiz artik
ruzgarcim aynen us cihazi alabilsam necok rahatlayacagim ya:))kiralik olsa inan kiralayacagim:)ilk defa bukadar uzun 15 gunu gecti hic sorma nasil tedirginim nasil fenayimDefne'ciğim, hiç sorma, mümkün olsa da her gün doktora gidip bebeğimi görebilsem diyorum ama ne mümkün? Neyse o sağlıklı olsun da ayda bir razıyım... Bazen eve usg alabilme şansım olsaydı diyorum. Abarttığımı biliyorum ama ne yapayım? Bebeğimi merak ediyorum :) Aradan uzun bir zaman geçipte doktor kontrolüne gitmek de çok geriyor insanı... Sanırım bu gerginlikler ve endişeler doğuma kadar sürecek :) Reflü için bir ilaç verdi mi canım doktorun? Çok geçmiş olsun
oh ne guzel:)aklimiz hep onda kanamasi bitmismi?iste bebisler insani boyle yataga bagliyor oyle cok gezmek hoplamak ziplamak yok:)sende cok selam soylekızlar deniz karayurt la görüştüm ,,,,,annesinde kalıyor,bolbol dinleniyor,yemeği bile yatağına geliyormuş(ahh:mymeka:baştan yapsaydı),,,hepinize selamı var
aaaa yine kimseler yok gidiyorummmm((
ruzgarcim aynen us cihazi alabilsam necok rahatlayacagim ya:))kiralik olsa inan kiralayacagim:)ilk defa bukadar uzun 15 gunu gecti hic sorma nasil tedirginim nasil fenayimreflu icin daha once sormustum doktorum rennie surupvermisti ama ben pastilinden daha cok memnun oldum..agizda yavas yavas eritince daha iyi oluyor..sen nekadar siklikla gidiyorsun kontrole?benim bastan beri hep sancim hafif agrilaarim oldugu icin durdugu zamanda insan tuhaf bir tedirginlik duyuyor..pazartesi cok onemli amnio karari verilecek..insallah hersey yolunda gider:)
kızlar deniz karayurt la görüştüm ,,,,,annesinde kalıyor,bolbol dinleniyor,yemeği bile yatağına geliyormuş(ahh:mymeka:baştan yapsaydı),,,hepinize selamı var
Moneta, haber verdiğin için çok teşekkürler. İnşallah herşey yolunda gider ve herhangi bir tehlike olmaz. Tekrar konuşursan geçmiş olsun dileklerimi iletir misin lütfen? Dualarımızın onunla olduğunu da söyle lütfen :)
kızlarrrrrr,,,deniz karayurt'un hepinize selamı var,,,,kanaması kesilmiş,,,,,ama canım benim çok endişeli,,,,,,,,hepinizin kulaklarını çınlattık,,,,ayrı ayrı hepinize selamlar söyledi,,,,,bende ''dualarımız seninle dedim'',,,,,,,çok zormuş diyor tedavi sürecinden daha korkulu endişeli bir süreçmiş diyor,,,,,
allah yardımcısı olsun
kızlar deniz karayurt la görüştüm ,,,,,annesinde kalıyor,bolbol dinleniyor,yemeği bile yatağına geliyormuş(ahh:mymeka:baştan yapsaydı),,,hepinize selamı var
kızlarrrrrr,,,deniz karayurt'un hepinize selamı var,,,,kanaması kesilmiş,,,,,ama canım benim çok endişeli,,,,,,,,hepinizin kulaklarını çınlattık,,,,ayrı ayrı hepinize selamlar söyledi,,,,,bende ''dualarımız seninle dedim'',,,,,,,çok zormuş diyor tedavi sürecinden daha korkulu endişeli bir süreçmiş diyor,,,,,
allah yardımcısı olsun
allah yardımcısı olsun
inşallah hepsi döllenir ve tutunur. dualarım seninle :Saruboceq:
her söylediğini söyledim canım,,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?