38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

insallah canim. bu son sansim. Allah sesimi duyar insallah
reflu maalesef hamilelerin korkulu ruyasi. senin biraz erken baslamis genelde son trimesterde artar ama. hay Allah antiasid falan al, basin yuksekte yat ve uyumaya yakin hicbir sey yeme. gun icerisinde de sik sik ve az az ye

ya kaldirmis galiba. ben de ilk gun gordum. yapilan yorumlari da okumadim. ne aptal insanlar var ya. yani ne diyecegimi bilemiyorum. kotu niyetli insanlar maalesef cok

canım neden son sansın?bak gecen gun senı dusundum..hanı tr de annenlerde yada kayınvalıdenlerde kalmak zor dıyorsunya ben 3 aydır annemdeyım ustelık daha 1.5 sene oldu o evden cıkalı ama yınede gercekten zor bır surec ama bebek ıcın katlanıyor ınsan...bence sende tr denemeye devam et tabı bu sefer olacak ama yınede son sansım deme sakın...o surecı burada gecır gerekırse rapor al esın donsede sen kal..reflu benı mahvedıyor..az sıksık yemeyı bırak hıc yyıyemıyorum korkuyorum..yeryemez baslıyor zaten gecen haftadan buyana kılo bıle vermısımyuksek yastıkta yatıyorum..

ya kaldirmis galiba. ben de ilk gun gordum. yapilan yorumlari da okumadim. ne aptal insanlar var ya. yani ne diyecegimi bilemiyorum. kotu niyetli insanlar maalesef cok
evet ya ustelık bu sıte kadınlara ozel bır sıte ...turlu dertlerın oldugu arada bır bıze nese verecek seylerın paylasıldıgı bır yer..ve buna bıle musade etmeyecek ınsanlar olması cok cırkınama malesef daha kulturel olarak gerıde kalan okadar cok ınsan varkı...artık net herkesın evınde elının altındaronıcım ya lucrın ıle dogumkontrol hapını yanyana ılk defa duydum?ne tur bır tedavı uygulanacak sana cok degısık bır protokol sanırım ama kısa degıl kesınlıkle ..burada uzun protokol dıye gecıyor..sanırım olusan folıkullerın aynı boyda kalması ıcın verılıyor..

sevgılı arkadaslar belkı bılıyorsunuzdur ama sıze bır dua yazacagım hergun bunu okuyun hamıle kalmak ıcın ben duaların gucune cok ınanırım bır arkadasım yazmıstı banada..ınsallah hepımıze hayırlı gelır..ben hala okuyorum..Rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud dua..allahkabul etsın

canim benim ailem istanbulda degil. insanin anne gibisi olmaz. gecen tr de yaptigimda transfer sonrasi gitmistim annemin yanina cok iyi bakmisti bana. istanbula uzak. kayinvalidem istanbulun icinde oturuyor ama onda kalmak cok fena. panik atagi var zaten. hem bana bir daha yapmayin yaparsaniz da lutfen bizim haberimiz olmasin dedi. yani kibarca bize gelmeyin dedi.
ben de bu sikintilari bir daha cekmek istemiyorum. psikoljim bozuluyor.
insallah bu defa olur olmazsa evlatlik dusunecegiz artik

dogum kontrol hapini sali gunu biraktim bugun de luprona basladim. ayni anda degil yani.
bu soyledigin diayi kac gun ve gunde kac kez okuyacagiz

ozaman haklısın...bak evlatlıgı yada baska bırseyı dusunmen ıcın cok cok erken.. masallah ne cok yumurtan olusuyor..ben ıkıtanecık yumurtayla devam ettım olmasaydıda yumurtam tukenene kadar devam edecektım...sonrasını bılmıyorum elbetsen daha cogu kadının arzuladıgı bır noktadasın..hem ıkıkere tutunmus sonu ıyı olmasada..gecen temmuzda hamıle kaldıgımda saglıksız bır gebelık olmasına ragmen gıttıgım prof bana bu bıle cok pozıtıf bırsey demıstı yanı dollenmıs tutunmus bhcg artmaya baslamıs ..sen bunu da yasamıssın..hemen hemen benımle benzer seyler bak ınsallah 3.de ıyı olacak..daha yumurtan varken sakın pes etme

Sagol canim insallah bu defa olur da bu sikintilari tekrar yasamam.senin gibi hamilelik tedirginligi reflu falanla ugrasirim:CüvCüv:

Sagol canim insallah bu defa olur da bu sikintilari tekrar yasamam.senin gibi hamilelik tedirginligi reflu falanla ugrasirim:CüvCüv:
insallah aminnn:)bak en bastan beri hamilelikte ne sikayetler gorulebiliyorsa bende var:))artık guluyorum gunde 10 kez hapsuruyorum :)eskıden hic hapsurmazken:)bazen diyorumki bu isi gencken yapmak lazımmısinan 1-2 yas bile daha hafif gecirmene sebep oluyor birde sanırım tıbbı gecmısının de rolu var ben 2 kere hist bır kez kurtj gecırmıs olmakla cok sey kaybetmısım aslında...bunu arastırdıkca daha ıyı anlıyorum..allah hepimizin yardımcısı olsun ..bilinmeyen yollar..insallah hersey guzel olur:)tup bebek kolay diyen yalan söyler...bu hic kolay bir islem degil cok zahmetli ..maddi manevi cok zor o yuzden allah bence her deneyen kadına sonrasında bebek nasıp etmelı ...gercekten bebek ıstemeyen bır kadın asla bunu deneyemez...allah hepımızın dularını duysun ınsallah..

merak etmeyin kızlar allahın izniyle denizimiz iyi olacak,,,,,,,ama inanın ben çok üzüldüm o sesini duysaydınız,,,,,,neyse hiç bir şey olmayacak,,,,,,,,,balığımız geri mutlu birşekilde dönecek,,,,,

ronicim bak,,,,,,bir sen birde ben kaldım yavrukuş,,,,kocişte eli kulağında,,,,,,seni seviyorum,,,SONRA TEKRAR GİRERİMa.s.

senin dediğin tedaviye burada uzun prookol deniyor ve ben daha hiç 40 hatta 35 yaş üstüne veya rezerv sıkıntısı olana uygulananı görmedim. kısa da direkt 2. veya 3. gün ilçlarla başlıyorlar. bir de anlamıyorum neden hemen evlatlık? seninle yaşımız folikül sayılarımız geçmişte hamile kalabilmişliğimiz aynı. bence bu sefer artık neden olmasın olacak ama olmasa bile onümüzdeki 1 yıl boyunca en az 2 kere daha deneyebilirsin. sonunda diyelim allah korusun olmadı ve yumurtalar tükendi o zaman işte donasyon evlatlıktn daha iyi bir yol gibi geliyor. karnında taşıyorsun. dünyaya getiriyorun. emziriyorsun. bence önümüzdeki 1-2 yıl daha düşünme evlatlık işini.
istanbulda kısa protokol 15 ün falan sürüyor transfer vs dahil. bu sürede bir otelde kalıp sonra annene gidebilirsin. zaten tüp bebeğe o kadar masraf yaptıktan sonra 15 günlüğüne bir otel de ayarlanabilir. her derdin bir çaresi var tabii yeterki olanakların yeterli olsun bul buluştur. Şimdi lütfen evlatlık falan deme hani çağırma hiç o seçeneği. benim mutlaka bu sefer bebeğim olacak de kaydirigubbakcemile5

insallah olacak canim. turkiyede de bana lupron vermislerdi ama galiba adetin 2. gunu baslanmisti gonapen ile birlikte. burda farkli once lucrin daha sonra gonapen ve ardindan menopur veriyorlar. sistem cok farkli ve burasi fiyat olarak turkiyenin 4 kati. ama ne yapalim insanin evinin rahatligi yok. denizcim haklisin son care evlatlik ama ben gercekten cok SIKILDIM artik. umarim Allah bu defa yuzumu guldurur.

deniz karayurt canım geçmiş olsun sana dedik okadar gezme diye şu 3ayı geçir sonra gezersin yat dinlen canım dualarımız seninle ALLAHA EMANET OLUN BEBıŞıN VE SEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…