38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım gerçekten benim evdeki canavarda benim tüm söylenmelerime rağmen yumurta toplamadan 3 gün önce lütfen gitti sperm örneği vermeye o da 3 e kadardı galiba zor yetişti. bakma seninki iyidir benimki çok bencil çok her konuda
ben de senin çok tatlı minyon bişi olduğunu düşünüyorum. hemşire doğru söylemiştir canım :1hug:

tip konusunda aynennnnn öylealkisalkisalkis25 yaşında dersin inan,,,,,yaramaz kız çocuklarına benziyor,,,,,,,,,
kocişin konusunda H A Y A T I M H E P S İ A Y N Imafoldumben,,,,,,,,duygusuz-ağır kanlı-bencil ve hatta çok fazla-dünya merkezi-ana kuzusu,,,,,,,,,,,,hepsi bir torna malzemesikaydirigubbakcemile5

moneta canım biliyorum erkekler ve kadınlar çok farklı apayrı ama benim adam erkeklerin içinde de ayrı bir yere sahip inan davranışları bak aynı böyle : kaydirigubbakcemile
:roflol:

rüzgardeniz,,,,,,,,hihoyyytzemuszemusnasıl sobeledim senisırnaşık şey,,,,,,,,,,kimse benden hızlı sobeleyemez:roflol:,,,,,,,,,,,nasıl gidiyor hamişlik:CüvCüv:,,,,,,,,,,az kaldı hadi gözün aydın

rüzgardeniz,,,,,,,,hihoyyytzemuszemusnasıl sobeledim senisırnaşık şey,,,,,,,,,,kimse benden hızlı sobeleyemez:roflol:,,,,,,,,,,,nasıl gidiyor hamişlik:CüvCüv:,,,,,,,,,,az kaldı hadi gözün aydın
neye az kaldı ya? doğuma mı? kaydirigubbakcemile3
mafoldumbenhemen de çıktın yaaaa:dilcikar:
ben görmedim ki ama seni lülülülülülü

kızlarrrrr ben çok kötüyümmmmm senağlama senağlama senağlama değerim düştüüüüüüüü 11.4 doktoru aradım bana belki biri gitmiş biri duruyodur iğnene devam cumartesi tekrar test yaptır dedi..........ama bende umutlarım gittiiiiiiiiiiiii senağlama benim bebişler gittii ben becerip tutamadım offffffffff yaa senağlama

ayyy çok üzüldüm. 1 tanesi dursa değer bu kadar düşer miymiş? biz de tam seninle sevinmiştik. şu an ne desem boş biliyorum ya. kendini suçlar gibi de konuşma lütfen sen elinden geleni yaptın yapıyorsun :1hug:

Canim ne diyecegimi bilemiyorum gercekten. Hay allah cok uzuldum ya. Ama lutfen kendini suclama lutfen. Acikcasi idrar testinde pozitif olmasindan 2 gun sonraki degerin dusuklugu beni endiselendirmisti ama yine de aklima getirmek istemedim. Umarim doktor haklidir ve biri duruyordur. Hay allah ya. Cok uzuldum.
Dondurulmuslarin varmiydi? Hem dur bakalim daha hersey bitmis degil, senin normal test zamanin zaten c.tesi degilmiydi. Eger biri duruyorsa c.tesi yukselebilir.

ben cumartesiyii nasıl bekliyim bi ağlıyorum bi ağlamıyım ya varsa diyorum napıcam neden böyle oldu keşke hiç çıkmasaydı en azından tutunamadı derdim bu çok kötü oldu sevincim kursağımda kaldıı

cabım üzülme dur bakalım .doktorn dediği gibi belki beeklerden biri gitmiştir.bu değere göre hala hamilesin.rahat ol canım.senin rahat lmanda çok önemli

hayir bekleyemezsin tabii cok zor. Bence cuma gunu yaptir. En azindan birgun kazanmis olursun ya da persembe aksam. en azindan deger artmissa seviniriz. Ama dusmeye devam ederse de ne oldugunu bilirsin.

evet yarın akşam bile belli olur. benim mesela 12. gün değerim 20 idi çok ufak bir ihtimaldi geç tutunup degerin artması 2 gün sonra 4 e düştü. bu bile beni karmakarışık etmişti. demiştim bu nasıl değer bari baştan 0 çıksaydı. bir de hala kendimi suçluyoum tutunacaktı ben dikkat etmedim olmadı diye. eğer 1 tanesi geç tutunduysa bir mucize olur o da yarın akşam saatleri belli olur artıyor mu aynı mı düşüyor mu? inşallah öyle olur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…