nostalji yaptım ecük:roflol:
Denizciğim, canım adaşım,
Eşine çok kızdım haddim olmayarak canım. Seni üzmeye hakkı yok. Bu erkeklerin en iyisi bile düşüncesiz of. Allah ıslah etsin. Bende eşimi sperm tahlili için hastaneye götürmeye ikna edene kadar göbeğim çatladı. Habire "Vaktim yok" diye oyaladı. En sonunda doktorum "Bu erkekler ne yaptığını sanıyor. Sizin çektiğini sıkıntıyı görmüyor mu da, bir sperm örneği vermeye nazlanıyor" diye.O sayede zorla götürdüm. Yani bunların mayası aynı. O yüzden sen onun dediklerine kulak asma. Bildiğini oku.
Yani neticede hepsi de seviliyor. Ama hastanede çok sevdiğim bir hemşire hanım var. O da hep "ınşalah kızınız olur. Sizin gibi tatlı olur" diyor. Ayıptır söylemesi. Utandım hani kendimi övüyor gibi olmayayam.
canım gerçekten benim evdeki canavarda benim tüm söylenmelerime rağmen yumurta toplamadan 3 gün önce lütfen gitti sperm örneği vermeye o da 3 e kadardı galiba zor yetişti. bakma seninki iyidir benimki çok bencil çok her konuda
ben de senin çok tatlı minyon bişi olduğunu düşünüyorum. hemşire doğru söylemiştir canım :1hug:
moneta canım biliyorum erkekler ve kadınlar çok farklı apayrı ama benim adam erkeklerin içinde de ayrı bir yere sahip inan davranışları bak aynı böyle : kaydirigubbakcemile
:roflol:
rüzgardeniz,,,,,,,,hihoyyytzemuszemusnasıl sobeledim senisırnaşık şey,,,,,,,,,,kimse benden hızlı sobeleyemez:roflol:,,,,,,,,,,,nasıl gidiyor hamişlik:CüvCüv:,,,,,,,,,,az kaldı hadi gözün aydın
neye az kaldı ya? doğuma mı? kaydirigubbakcemile3rüzgardeniz,,,,,,,,hihoyyytzemuszemusnasıl sobeledim senisırnaşık şey,,,,,,,,,,kimse benden hızlı sobeleyemez:roflol:,,,,,,,,,,,nasıl gidiyor hamişlik:CüvCüv:,,,,,,,,,,az kaldı hadi gözün aydın
ben görmedim ki ama seni lülülülülülümafoldumbenhemen de çıktın yaaaa:dilcikar:
kızlarrrrr ben çok kötüyümmmmm senağlama senağlama senağlama değerim düştüüüüüüüü 11.4 doktoru aradım bana belki biri gitmiş biri duruyodur iğnene devam cumartesi tekrar test yaptır dedi..........ama bende umutlarım gittiiiiiiiiiiiii senağlama benim bebişler gittii ben becerip tutamadım offffffffff yaa senağlama
kızlarrrrr ben çok kötüyümmmmm senağlama senağlama senağlama değerim düştüüüüüüüü 11.4 doktoru aradım bana belki biri gitmiş biri duruyodur iğnene devam cumartesi tekrar test yaptır dedi..........ama bende umutlarım gittiiiiiiiiiiiii senağlama benim bebişler gittii ben becerip tutamadım offffffffff yaa senağlama
ben cumartesiyii nasıl bekliyim bi ağlıyorum bi ağlamıyım ya varsa diyorum napıcam neden böyle oldu keşke hiç çıkmasaydı en azından tutunamadı derdim bu çok kötü oldu sevincim kursağımda kaldıı
2 dondurulmuşum var son şansım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?