- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Kizlar test yaptim. maalesef hamile degilim. Zaten umutlu degildim ama emin olmak icin yaptirdim. neyse ben elimden geleni yaptim ama kismet degilmis. Artik cok yoruldum uzun bir sure hicbir sey dusunmek istemiyorum.
Çok haklısın canım, ama ben yüzde yüz sonuç almak istiyorum, doktorum da eğer kesin sonuç istiyorsan yaptır dedi... kendi eşine de yaptırmış çünkü ikinci çocuklarına hamileyken 39 yaşındaymış eşi... stres mutlaka olacak, şimdiden var ama acabalarla da yaşamak istemiyorum doğrusu :)Rüzgardeniz,
bu isler gercekten stresli,neresinden bakarsan bak..Sen kesin yaptiriyor musun amniyosentez..eger dr yaptir demedi ise tavsiye etmem..sonrasinda daha da stres oluyor insan bebege bisey olacak diye..
Gözün aydın canım, inşallah sağlıkla kucağına da alırsın :)Defnecim,
eger dr israr etmez ise yaptirma amniyosentezi ben yaptirdigima pisman oldum ama neyse..evet hisetmek guzel ama bebek hareket etmeyincede stres oluyor insan:)
bu arada hastaneyi arayip cinsiyetini ogrendim,kizim olacakmis..seninde kizdi di mi?
Demek ki hayırlısı böyleymiş canım, bir müddet düşünme, kendini topla, sonra yeniden denemek isteyeceksin zaten, kendimden biliyorum :)Kizlar test yaptim. maalesef hamile degilim. Zaten umutlu degildim ama emin olmak icin yaptirdim. neyse ben elimden geleni yaptim ama kismet degilmis. Artik cok yoruldum uzun bir sure hicbir sey dusunmek istemiyorum.
serpilcim ben mesajin devamini okumamisim cok sevindim allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah:)harika ben de kızım olsun istemişimdir hep. tabii bu saatten onra keşke 1 tane olsun d sağlıklı olsun da kızı erkeği yok yerimseniben allah sağlıkla kucağına lmayı nasip etsin kaydirigubbakcemile3
Serpil herseyin yolunda olmasina cok sevindim.
Roniyam,
tesekkur ederim........sana da bundan sonraki denemen icin bol sans diliyorum.kendini hazir hissettiginde tekrar dene mutlaka!
harika ben de kızım olsun istemişimdir hep. tabii bu saatten onra keşke 1 tane olsun d sağlıklı olsun da kızı erkeği yok yerimseniben allah sağlıkla kucağına lmayı nasip etsin kaydirigubbakcemile3
Sevgili DenizBulut,
Darisi en kisa zamanda senin basina
Kızlar merhaba,
Öncelikle RONİ'ciğim, böyle bir durumda ne söylenir bilemiyorum. Allah yardımcın olsun. Dinlen ama pes etme lütfen.
Bu hafta güzel haberlerinizi aldım genelde. :teytey:SERPİL'ciğim, DEFNE'ciğim, sonuçlarınız güzel çıkmış.Allah tamamına erdirsin. İkinizin de kızı olacakmış. Maşallah. Hakikaten çok sevindim. Darısı RüzgarDeniz ben ve sitedeki diğer anne adaylarımıza inşallah. Amniyoyu pek düşünmüyordum. Ama yavaş yavaş fikrim değişmeye başladı. :1no2:
MONİŞ'im bugün rahatsız. Mide kanaması geçirdi. Dinleniyor. İnşallah bir an önce toparlanır. :1no2:
kızlar slm ben de 40 yaşındayım ve 8+5günlük hamileyim beni de alın aranıza
canım güzel dileklerin için ve aradığın için çok teşekkür ederim,,,:1shok:biraz afalladım ama,,,,,,,,,,şuan gayet iyiyim 2 gün mahfoldum diyebilirim yediklerime dikkat ettim ilaçlarımı aldım -tatlicadiarzu-düzeldim çok şükür,,,,,,,neyseCanım hakkımızda hayırlısı inşallah, ben de çok gerginim bu amniyosentez konusunda... inşallah herşey yolunda gider ve hepimizin sonuçları iyi çıkar :)
Moneta'ya çok üzüldüm. Umarım hemen iyileşir. Geçmiş olsun a.s.
sağol canım,,,,geçti bitti çok şükür,,,sen nasılsınMONETACIM geçmiş olsun allah şifa versin .üzüldüm canım kızlar nerdesiniz ya bişeymi oldu kimse gelmiyor artık .
kızlar slm ben de 40 yaşındayım ve 8+5günlük hamileyim beni de alın aranıza
Hosbulduk arkadaslar tesekkurler....
Tatil nasil gecti anlamadim cok cabuk bitti,ailemle,arkadaslarimla zaman gecirdim..Bende,bebek de iyi gorunuyoruz..Biraz yorulduk tabii bol bol sancim oldu ucakta oturmaktan dolayi..Amniyosentez sonucumuz temiz cok sukur...Ama hala cinsiyetini ogrenemedim catlayacam meraktan!
Sizde ne var ne yok...Butun mesajlari okuyamadim,herkes iyidir umarim?
cook gecmis olsun arkadasim...cd sini aldinmI?septum yada yapisiklik hangisi varmis?insallah onun acilmistir..tedavin hayirli olsun:)defne rüzgar deniz denizkarayurt serpilinha inşallah hamililikleriniz güzel ve sorunsuz devam ediyordur.
moneta geçmiş olsun canım ne oldu sana?denizcim merhaba ...cok sukur pek cok engel cikiyor ama mucadeleye devam:)monetacim coook gecmis olsun canim...cokmu stres yaptin?dokunacak birsyemi yedin?simdi nasilsin?
diğer arkadaşlar umarım herkes iyidir. neden kimse girmiyor kimseden haber yok? :1shok:evet yaz geldi kimseler yokbende merak etmeye balsadim
ben dün histeroskopi oldum. ya temmuz ya agustos belli olmaz belki eylül de 2. ye başlayacağım. ya kadıköy şifada ya medicana çamlıcada. benim eve ve işe en uzak hastaneler ama en çok güveni onlara duydum. ikisinin de fiyatı uygun. verdikleri ilaçların da öyle kaydirigubbakcemile2 sonunda kura çekip başlayacağım inşallah :roflol:
elifcim nasilsin?MONETACIM geçmiş olsun allah şifa versin .üzüldüm canım kızlar nerdesiniz ya bişeymi oldu kimse gelmiyor artık .
canim merhaba:)cesaret derken neyi kast ettin?bu yasta hamile kalmaya calisip hamileligimizi surdurmek icin azami gayret gostermemizi mi?valla arkadaşlar cesaretinize hayranım.Allah hayırlı gebelikler hayırlı doğumlar versin hepinize.
hayirlisi olsun:)insallah saglikla guzel bir hamilelik gecirirsin:)kızlar slm ben de 40 yaşındayım ve 8+5günlük hamileyim beni de alın aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?