38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bak bu kadar araştırmış oldum bir de başlayayım en iyi hastaneyi bn önereceğim. belki kısa veya uzun 1 kere daha burada denem istersin sen de inşallah :1hug:

bak bu kadar araştırmış oldum bir de başlayayım en iyi hastaneyi bn önereceğim. belki kısa veya uzun 1 kere daha burada denem istersin sen de inşallah :1hug:

Denizcim aslinda benim tam uzun protokol degil yani bana adetten onceki gun baslandi lucrin yani 27. gun. Burdaki prosedure gore uzun sayilmaz ama siz turkiye ile kiyaslayinca uzun dediniz.
Ben artik dusunmemeye calisiyorum. dusundukce icinden cikilmaz bir hal aliyor.
ama haklisin sen bu defa uzun dene gercekten folikul sayin iyiymis. uzun protokolu kaldirir yani. benim tabii bir de uzun sure yaklasik 2 ay dogum kontrol hapi kullanmam iyice uzun protoklo sayilir diye dusunuyorumdelikafadulden
Allah yardimcin olsun

Defnecim dileklerin icin sagol. bakalim sali gunu test yapicam ama heran hastalanacak gibiyim.
canim senin isin zor ya. umarim testlerin hepsi normal cikar.

Hosbulduk arkadaslar tesekkurler....

Tatil nasil gecti anlamadim cok cabuk bitti,ailemle,arkadaslarimla zaman gecirdim..Bende,bebek de iyi gorunuyoruz..Biraz yorulduk tabii bol bol sancim oldu ucakta oturmaktan dolayi..Amniyosentez sonucumuz temiz cok sukur...Ama hala cinsiyetini ogrenemedim catlayacam meraktan!
Sizde ne var ne yok...Butun mesajlari okuyamadim,herkes iyidir umarim?

cinsiyetini öğrenemedin mi? amniosentezde % 100 doğru çıkıyor haliyle. neden söylemediler? bu da mı söylenmiyor orada ? :1shok:

cinsiyetini öğrenemedin mi? amniosentezde % 100 doğru çıkıyor haliyle. neden söylemediler? bu da mı söylenmiyor orada ? :1shok:

Amniyosentez sonucunu yazili bildirmisler,orada bisey yazmiyor.Yarin randevum var dr.a soracagim.Amniyosentezde ogrenirsin demislerdi ama bisey yazmamislar..Dedim ya bu memleket cok tuhaf!

Canım çok sevindim amniyosentez sonucunun iyi çıkmasına, darısı başıma... şimdiden başladı stres... Cinsiyeti öğrenememen merakını daha da artırmıştır canım, Allah sağlık sıhhat versin inşallah yakın zamanda öğrenirsin ve bize de bildirirsin :)

Rüzgardeniz,
bu isler gercekten stresli,neresinden bakarsan bak..Sen kesin yaptiriyor musun amniyosentez..eger dr yaptir demedi ise tavsiye etmem..sonrasinda daha da stres oluyor insan bebege bisey olacak diye..

Kizlar test yaptim. maalesef hamile degilim. Zaten umutlu degildim ama emin olmak icin yaptirdim. neyse ben elimden geleni yaptim ama kismet degilmis. Artik cok yoruldum uzun bir sure hicbir sey dusunmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…