- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
bak bu kadar araştırmış oldum bir de başlayayım en iyi hastaneyi bn önereceğim. belki kısa veya uzun 1 kere daha burada denem istersin sen de inşallah :1hug:
ınsallah sız bır hamıle kalın ben ne vaqrsa yasıyorum sıze muthıs bır kaynak olurum sanırım:)
canım ya benım okurken bıle aklım karıstı..sana tek bıldıgım soyleyebılecegım bızler ıcın uzun protokol dogru degıl antral folıkulun yeterı kadar olsada yasımız geregı onemlı olan sayıları degıl gelısmelerı buyumelerı...tavsıye etmıyorum lucrınlı tedavıyı...sonrasında rahım kalınlıgın tutunması ıcın bence cok ıyı degıl ve benım anladıgım bunun sebebı olası bır yapısıklık olabılır...negatıf bır tup deneyıp tekrar hıst olacagına ben bastan hıst gecır dıye dusunurum...tabı benım nacızane fıkrım...ınsallah allah sana yol gosteırır..sonu mutlu haberlere cıksın:) QUOTE]
canım defnecim bir araştırma yaptım sen uzun protokol olmaz deyince :jeyyar: doktorlar sitesinden 15 doktora sordum ama tabiii bir cevap gelmedi henüz. türkçe sitelerde birşey bulamadım ing. sitelerde 40 yaş üstü de uzun prot. olabildiği yazıyordu. bülent urmana gidemiyorum ama mail attım 2 kere ve 2 kere de geri döndü (amerikan hast ekibinin en sevdiğim yönü maillere bile hemen geri dönüyorlar) histeroskopi önerdi (tabii muayene etmem gerek dedi) ve 40 yaş onrası da uzun protokol olabilir dedi. ben memorial hale hn ilk adet sonrası histeroskopi üstüne onun önerdiği şekilde uzun protokole karar verdim. en kötü karar kararsızlıktan iyidir. inşallah seni takip ederim. inşallah önce sen sonra bizler sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. öptüm canım a.s.
canım merhaba..dedııgm gııb kararsızlık zor ınsallah allah onunu acar.:)benım bızden 10 yas genc arkadasımkı yumurtaları gayet fazlaydı uzun protokolle 3 yumurtası gelısebıldı onda ters tepkı yaratmıs ...bızlerdede sankı ıyı olmaz gıbı gelıyor bulent bey banada kısa protokol onermıstı ..en ıyı ozellıklerı gerı donus yapmaları ...ınsallah tedavın cok ıyı sonuc verırı kalben dılıyorum:)ınsallah sız bır hamıle kalın ben ne vaqrsa yasıyorum sıze muthıs bır kaynak olurum sanırım:)
canım ya benım okurken bıle aklım karıstı..sana tek bıldıgım soyleyebılecegım bızler ıcın uzun protokol dogru degıl antral folıkulun yeterı kadar olsada yasımız geregı onemlı olan sayıları degıl gelısmelerı buyumelerı...tavsıye etmıyorum lucrınlı tedavıyı...sonrasında rahım kalınlıgın tutunması ıcın bence cok ıyı degıl ve benım anladıgım bunun sebebı olası bır yapısıklık olabılır...negatıf bır tup deneyıp tekrar hıst olacagına ben bastan hıst gecır dıye dusunurum...tabı benım nacızane fıkrım...ınsallah allah sana yol gosteırır..sonu mutlu haberlere cıksın:) QUOTE]
canım defnecim bir araştırma yaptım sen uzun protokol olmaz deyince :jeyyar: doktorlar sitesinden 15 doktora sordum ama tabiii bir cevap gelmedi henüz. türkçe sitelerde birşey bulamadım ing. sitelerde 40 yaş üstü de uzun prot. olabildiği yazıyordu. bülent urmana gidemiyorum ama mail attım 2 kere ve 2 kere de geri döndü (amerikan hast ekibinin en sevdiğim yönü maillere bile hemen geri dönüyorlar) histeroskopi önerdi (tabii muayene etmem gerek dedi) ve 40 yaş onrası da uzun protokol olabilir dedi. ben memorial hale hn ilk adet sonrası histeroskopi üstüne onun önerdiği şekilde uzun protokole karar verdim. en kötü karar kararsızlıktan iyidir. inşallah seni takip ederim. inşallah önce sen sonra bizler sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. öptüm canım a.s.
günaydin arkadaslar,
ben geldim:)
günaydin arkadaslar,
ben geldim:)
cinsiyetini öğrenemedin mi? amniosentezde % 100 doğru çıkıyor haliyle. neden söylemediler? bu da mı söylenmiyor orada ? :1shok:
günaydin arkadaslar,
ben geldim:)[/QUOTESERPILCIM HOSGELDIN CANIM:)
Hosbulduk arkadaslar tesekkurler....
Tatil nasil gecti anlamadim cok cabuk bitti,ailemle,arkadaslarimla zaman gecirdim..Bende,bebek de iyi gorunuyoruz..Biraz yorulduk tabii bol bol sancim oldu ucakta oturmaktan dolayi..Amniyosentez sonucumuz temiz cok sukur...Ama hala cinsiyetini ogrenemedim catlayacam meraktan!
Sizde ne var ne yok...Butun mesajlari okuyamadim,herkes iyidir umarim?[/QUOTEamnioyu atalttin cok sukur gozunaydin:)aminoda kromozom dizilisi yazar yani kizmi erkekmi?mutlaka yazmak zorunda xx yaziyorsa kiz xy yaziyorsa erkek:)bir incele bakalim :)nekadarlik oldun serpilcim?artik kilosuna bakiliyor degilmi?biz boyu biraktik kilosunu ogreniyoruz artik:)
günaydin arkadaslar,
Tatil nasil gecti anlamadim cok cabuk bitti,ailemle,arkadaslarimla zaman gecirdim..Bende,bebek de iyi gorunuyoruz..Biraz yorulduk tabii bol bol sancim oldu ucakta oturmaktan dolayi..Amniyosentez sonucumuz temiz cok sukur...Ama hala cinsiyetini ogrenemedim catlayacam meraktan!
Sizde ne var ne yok...Butun mesajlari okuyamadim,herkes iyidir umarim?[/QUOTEamnioyu atalttin cok sukur gozunaydin:)aminoda kromozom dizilisi yazar yani kizmi erkekmi?mutlaka yazmak zorunda xx yaziyorsa kiz xy yaziyorsa erkek:)bir incele bakalim :)nekadarlik oldun serpilcim?artik kilosuna bakiliyor degilmi?biz boyu biraktik kilosunu ogreniyoruz artik:)
Defnecim,
Sadece sonucu yazmislar,kromozon dizilisi yok.yarin bakacaz artik..Ben 20 haftalik oldum,bebegi bilmem ama ben kg almaya basladim..19. haftadan itibaren hareketlerini hissetmeye basladim,simdi icimde kipir kipir...tabii baska da bir takinti basladi hareket etmeyince neden etmedi diye..yakinda sende hissedersin..sen karar verebildin mi amniyosenteze?
Sizde ne var ne yok...Butun mesajlari okuyamadim,herkes iyidir umarim?
dun 4lu test sonuclarınıa aldık guzel cıktı..15 ınde son kez doktorumla gorusecegız sadece yas rıskı var ama amnıo ıle bu rıskten daha cok rıskım varmısgünaydin arkadaslar,
Defnecim,
Sadece sonucu yazmislar,kromozon dizilisi yok.yarin bakacaz artik..Ben 20 haftalik oldum,bebegi bilmem ama ben kg almaya basladim..19. haftadan itibaren hareketlerini hissetmeye basladim,simdi icimde kipir kipir...tabii baska da bir takinti basladi hareket etmeyince neden etmedi diye..yakinda sende hissedersin..sen karar verebildin mi amniyosenteze?elbette ıkılemdeyım bende ama yaptırmama yonunde kalıyorum ....ben daha hıssetmıyorum dort gozle beklıyorum dedıgın gıbı bu sefer hareket etmezse ınsan tedırgın olur...zor bır surec gercekten ama sankı duymaya baslasam en azından doktora gıttıgımde stres olmayacagım...
Canım çok sevindim amniyosentez sonucunun iyi çıkmasına, darısı başıma... şimdiden başladı stres... Cinsiyeti öğrenememen merakını daha da artırmıştır canım, Allah sağlık sıhhat versin inşallah yakın zamanda öğrenirsin ve bize de bildirirsin :)
dun 4lu test sonuclarınıa aldık guzel cıktı..15 ınde son kez doktorumla gorusecegız sadece yas rıskı var ama amnıo ıle bu rıskten daha cok rıskım varmıselbette ıkılemdeyım bende ama yaptırmama yonunde kalıyorum ....ben daha hıssetmıyorum dort gozle beklıyorum dedıgın gıbı bu sefer hareket etmezse ınsan tedırgın olur...zor bır surec gercekten ama sankı duymaya baslasam en azından doktora gıttıgımde stres olmayacagım...
Defnecim,
eger dr israr etmez ise yaptirma amniyosentezi ben yaptirdigima pisman oldum ama neyse..evet hisetmek guzel ama bebek hareket etmeyincede stres oluyor insan:)
bu arada hastaneyi arayip cinsiyetini ogrendim,kizim olacakmis..seninde kizdi di mi?
Defnecim,
eger dr israr etmez ise yaptirma amniyosentezi ben yaptirdigima pisman oldum ama neyse..evet hisetmek guzel ama bebek hareket etmeyincede stres oluyor insan:)
bu arada hastaneyi arayip cinsiyetini ogrendim,kizim olacakmis..seninde kizdi di mi?
Serpil herseyin yolunda olmasina cok sevindim.
Defnecim,
harika ben de kızım olsun istemişimdir hep. tabii bu saatten onra keşke 1 tane olsun d sağlıklı olsun da kızı erkeği yok yerimseniben allah sağlıkla kucağına lmayı nasip etsin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?