Selam arkadslar,belki damadan duser gibi girdim ama surekli okudugum ama yorum yapmadigim yerlerden biri burasidir,bende gec evlendim ve bende cocuk icin cok ugrasip uzuldum maalesef,ama hala umudumu kaybetmedim,agustosta yeniden denemeyi dusunuyorum insallah,rabbim hicbirinmizin emeklerini bosa cikarmasin insallah,allah hepimize anne olma duygusunu tattirsin,herkese bol sans diliyorum...
Uygun bir ortam bulursam turkiyede yaptirmayi dusunuyorum ama bulamayacagimdan eminim o yuzden belcika olacak buyuk ihtimal...
canım hoşgeldin sonucunun temiz çıkmasına sevindim,,,çok şükür sen atlattın sıra rüzgar-karayurt ta onlarda hayırlısıyla atlatsın inş,,,,,,,güzel dinlenmişsindir ne güzel
esterya hosgeldin:)bugunlerde sonucunu almis olmalisin umarim guzel haberler veririsin bize:)en azindan bir cocugun var ..inan cogu kadin bir tanecik evladi olsun diye cirpiniyor bende bunlardan biriyim..allah bagislasin:)kizlar ben 36 yasindayim. Ilk evlilgimden 15 yasında bir oglum var
1,5 sene once ikinci evliligimi yaptım. subat 2009 da hamile kaldım ama kalbi atmadı bebegimin
8 haziranda aşılama yaptırdım. fakat hic bir belirtim yok
bugun 10. gunum ama ne goguslerim sisti nede kasılarımda kendşni belli eden bir agrı var..
sadece yuzumde sivilceler cıktı ve cok sinirliyim..
sanırım tutmadı moralim cok bozuk
merhaba hosgeldin:)agustosta tup bebegimi tekrar deneyeceksin?insallah hersey guzel gelisir:)Selam arkadslar,belki damadan duser gibi girdim ama surekli okudugum ama yorum yapmadigim yerlerden biri burasidir,bende gec evlendim ve bende cocuk icin cok ugrasip uzuldum maalesef,ama hala umudumu kaybetmedim,agustosta yeniden denemeyi dusunuyorum insallah,rabbim hicbirinmizin emeklerini bosa cikarmasin insallah,allah hepimize anne olma duygusunu tattirsin,herkese bol sans diliyorum...
evet ya serpilcimGünaydin arkadaslar,
Formumuza nazar degdi herhalde,gercektende ses soluk kesilmis gibimirmirmirmir
esterya hosgeldin:)bugunlerde sonucunu almis olmalisin umarim guzel haberler veririsin bize:)en azindan bir cocugun var ..inan cogu kadin bir tanecik evladi olsun diye cirpiniyor bende bunlardan biriyim..allah bagislasin:)
merhaba hosgeldin:)agustosta tup bebegimi tekrar deneyeceksin?insallah hersey guzel gelisir:)
evet ya serpilcimben duzenli girmeye calisiyorum ama kimseden ses yok herkes yaz tatilinde sanirim:)sen nasilsin?nekadarlik oldun?nasil gidiyor?
kizlar ben 36 yasindayim. Ilk evlilgimden 15 yasında bir oglum var
1,5 sene once ikinci evliligimi yaptım. subat 2009 da hamile kaldım ama kalbi atmadı bebegimin
8 haziranda aşılama yaptırdım. fakat hic bir belirtim yok
bugun 10. gunum ama ne goguslerim sisti nede kasılarımda kendşni belli eden bir agrı var..
sadece yuzumde sivilceler cıktı ve cok sinirliyim..
sanırım tutmadı moralim cok bozuk
Selam arkadslar,belki damadan duser gibi girdim ama surekli okudugum ama yorum yapmadigim yerlerden biri burasidir,bende gec evlendim ve bende cocuk icin cok ugrasip uzuldum maalesef,ama hala umudumu kaybetmedim,agustosta yeniden denemeyi dusunuyorum insallah,rabbim hicbirinmizin emeklerini bosa cikarmasin insallah,allah hepimize anne olma duygusunu tattirsin,herkese bol sans diliyorum...
defne rüzgar deniz denizkarayurt serpilinha inşallah hamililikleriniz güzel ve sorunsuz devam ediyordur.
moneta geçmiş olsun canım ne oldu sana?
diğer arkadaşlar umarım herkes iyidir. neden kimse girmiyor kimseden haber yok? :1shok:
ben dün histeroskopi oldum. ya temmuz ya agustos belli olmaz belki eylül de 2. ye başlayacağım. ya kadıköy şifada ya medicana çamlıcada. benim eve ve işe en uzak hastaneler ama en çok güveni onlara duydum. ikisinin de fiyatı uygun. verdikleri ilaçların da öyle kaydirigubbakcemile2 sonunda kura çekip başlayacağım inşallah :roflol:
Denizbulut merhabalar,
Gecmis olsun,insallah bu sefer mutlu sonucu alirsin...
Bahceci klinigini denedin mi hic?pekcok arkadasim cok memnun kaldi oradan..
Hosgeldin Esterya,
Hamilelik ve regli belirtileri neredeyse birbirinin ayni..bu nedenle strese girme sadece test sonucunu bekle...bol sans diliyorum!
canım bugun benim aşılamamın 11. günü ne hamilelikle ne regl ile ilgili hic bir belirtim yok.
sanırım tutmadı
ilkini orada denedim. ben de iyi bilinen yer ve labaratuar iyi diye seçtim ama doktorumdan memnun kalmadım. bir de aşırı kalabalık. hele yazın hiç gidilmez. memorial a gitmediğime ilk pişman oldum. valla ilgi alaka ve fiyat olarak 10 kere tercih ederim acemilik. sadece şimdi uzun protokol dediği için memorial mı değil mi diye düşünüyorum. artık adet olunca hangisi eserse ona gideceğim zemuszemus
Sevgili Denizkarayurt,
Tesekkurler...Bebegin ve sen nasilsiniz??Hersey yolunda insallah!
Amniyosentezi neden dusunmeye basladin ki?Doktorum kanamali hamileliklerde dusuk riski oldukca artiyor demisti,karar vermeden once iyice bir arastir emi!
Gordugun gibi forumun bu aralr tadi yok herkeste yaz mahmurlugu herhalde..Sevgili Monetaya cook gecmis olsun!
Dilarem nerelerde,artik ugramiyor mu?
Canım hakkımızda hayırlısı inşallah, ben de çok gerginim bu amniyosentez konusunda... inşallah herşey yolunda gider ve hepimizin sonuçları iyi çıkar :) Bu arada farkındamısın çoğul cevabı senden öğrendik. Hepimiz döktürüyoruz valla.
Moneta'ya çok üzüldüm. Umarım hemen iyileşir. Geçmiş olsun a.s.
canım hoşgeldin sonucunun temiz çıkmasına sevindim,,,çok şükür sen atlattın sıra rüzgar-karayurt ta onlarda hayırlısıyla atlatsın inş,,,,,,,güzel dinlenmişsindir ne güzel
defne rüzgar deniz denizkarayurt serpilinha inşallah hamililikleriniz güzel ve sorunsuz devam ediyordur.
moneta geçmiş olsun canım ne oldu sana?
diğer arkadaşlar umarım herkes iyidir. neden kimse girmiyor kimseden haber yok? :1shok:
ben dün histeroskopi oldum. ya temmuz ya agustos belli olmaz belki eylül de 2. ye başlayacağım. ya kadıköy şifada ya medicana çamlıcada. benim eve ve işe en uzak hastaneler ama en çok güveni onlara duydum. ikisinin de fiyatı uygun. verdikleri ilaçların da öyle kaydirigubbakcemile2 sonunda kura çekip başlayacağım inşallah :roflol:
Merhaba Moneta,
tesekkurler..evet amniyosentez yaptiracak herkese sans diliyorum!
sana cok gecmis olsun!:1hug:simdi daha iyisindir umarim............
canım bugun benim aşılamamın 11. günü ne hamilelikle ne regl ile ilgili hic bir belirtim yok.
sanırım tutmadı
kizlar 36 yasindayim
ve hamileyimmmmmmmmmmmmmm :)
11.gunde idrar testi yaptım silik cizgi cıktı
kostum kan testi yaptırdım 38 cıktı
bugun tekrar yaptıracaım :)
bana dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?