- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Yarın doktor günüm, en azından 3 sefer olsun diye klomen+ oviterelle verir.
Ancak geçen dediği solda 1, sağda 2 yumurta vardı. iğneden sonra sol ve sağ çatladı. sağdaki 1 tane daha sonra çatlayacak gibi dedi.
Merakım şu, soldaki çatladıysa benim solumda hafif sızı var o nesi, kist oldu diye korkuyorum.
Birde doktorum ilacı verecek ama yumurta takibi yapamayacak tatile gidiyor, birini önerin dedim duymamazlıktan geldi çok sinirlendim.
Bende pazartesi için başka doktordan rand aldım.
kizlar bugun bir tuhafım
bir şeye baktıgımda sanki yarısını gorup yarısını göremiyorum
gözlerim bir garip yaldızlar var surekli önünde , progestandan olabilir mi acaba?
alabama herşeyden önce sigarayı bırkman nedeniyle tebrik ederim darısı da bize inşallah...tiryaki olup bırakabilmen gerçekten çok güzel ve zor bişey ben 3 gün dayanabildim malesef ama bu defa daha kararlıyım...
inşallah aşılaman tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz...evet aşılamada % 10-15 şans veriyorlar ama gene de boş durmaktan iyidr diye ben de aşılama yaptırdım geçen hafta çarşamba ama hiç umudum yok zaten hiçbi beliriti de yok..:sm_confused:
Tüp tutarsa tatili çöpe atmaktan bahsetmişsin bence gerçek tatil o zaman yapılmalı bol bol dinlenerek hayırlısı olsun inşallah kavuşuruz şu yaramazlara
bu zıkkımı ben nerdeyse 20 yıldır içiyorum kızlar aslında bırakması çok kolay geri başlaması da çok kolay sadece tercih etmememiz gerekiyor. sigara içmenin ikinci sınıf vatandaş işi olduğunu bizimse birinci sınıf vatandaş olduğumuzu kabul edip ikinci sınıfa düşmemeye calışmamız lazım. benim çenem düştü kimse kalmadı
Ahhhh ahhhh nerdeeee????Aklıma bile gelmiyor aşılama olduğum kaç gün olduğunu bile zar zor hatırladım...
Sigara ile ilgili söylediklerinden etkilendim canım inşallah başlamazsın ve bebeğin gelir biran önce...
kizlar bugun bir tuhafım
bir şeye baktıgımda sanki yarısını gorup yarısını göremiyorum
gözlerim bir garip yaldızlar var surekli önünde , progestandan olabilir mi acaba?
3 yıldır olmuyorsa sperm tahlili ve sana hormon tahlili yapıldı mı? bir de rahim filmi çektirmeni öneririm. her doktor istemiyor ama aşılama veya tüp öncesi ve hatta hemen yaptır. rahimde veya tüplerde bir sorun var mı net anlaşılıyor. ultrason tüpleri yapışıklığı vs göstermiyor. ecomar veya radyomarda hiç acısız ve 5 dakikalık bir işlem yalnız da gidebilirsin 250 lira civarı.
Selam Hana,
Sigarayı bırakanlara, deneyenlere benden de tam destek. Ben de 20 yıllık bir tiryakiliğin ardından 6 ay önce, 39'u bitirme hediyesi verdim kendime ve sigarayı bıraktım. İlk günler zor oluyor ancak bol su içmek sigara isteğini bayağı öldürüyor.
Geçen ay ben de senin gibi tüp denemesinden önce (daha önce bir negatif sonucum vardı), bari bir tedavinin ucunda olayım, kendimi iyi hissederim, ikinci denemeye de kendimi hazırlarım fikriyle ilk aşılamamı oldum. Hiç umudum yoktu, hatta aşılamadan 10 gün sonra regli olacakmışım gibi tüm belirtiler de gelmeye başlayınca regli günüm geçene kadar test bile yaptırmadım. Ancak işte geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sana da öyle olur, burada herkese tez zamanda güzel haberler almayı diliyorum. Kendime ve benim gibi hamile arkadaşlarıma da sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı.
Selam Alabama,
Az önce de yazdım, ben de senin gibi 20 yıllık tiryakiliğin ardından sigarayı bıraktım. Mücadelen için tebrik ederim, çok kolay gelsin sana. İnsan her içmediği günle ne mutlu oluyor değil mi?
Aman arkadaşım, sigara içmenin ikinci sınıf vatandaş işi olduğunu kabul etmiyorum ben; biz sigarayı bırakan tiryakiler böyle dersek, hiç sigara içmeyenler sigara içenleri paralar vallahiBizim ülkemizde sigarayla değil sigara içenlerle savaşılıyor çünkü. Neticede bireysel tercihtir illa içmek isteyen insanlara da belli bir miktar özgürlük tanınmalıdır diyorum ben. Kabul etmek gerekir ki bu dünyada her zaman hem içen hem de içmeyen olacaktır. Dayatmalar insanı daha da çileden çıkarmıyor mu? Niye böyle bir fikir beyan etme gereği duyduysam, neyse işte, sevgiler.
kizlar benim hic midem bulanmıyor bir aksilik olaiblir mi?
kizlar benim hic midem bulanmıyor bir aksilik olaiblir mi?
Karamel'cim,
Doktor randevunu merak ettim. Bizi de haberdar et olur mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?