esteryacım cok uzuldum ınankıya bende anlamadım 3+6 iken baktıgında 4mm kese var dedi
bugun baktı yani 4+4 iken kese aynı dedi
anlamadım gitti
daha oncede gelismeyen gebelik gecirmistim cok moralim bozuldu
Merhaba,37 yaş grubunu kabul eder misiniz acaba :) eh edelım barı:)bızden gencsın ama:)hosgeldın canım aramıza:)ınsallah formumuz sana ugurlu gelır
Esterya üzülme ne olur, gebelik kesesi 5.haftada görünür diye biliyorum ben...Peki dr.un ne dedi?
aaa aşkolsun canım, çok fazla giren yok o yüzden de yazmıyorum açıkçası, sen gir ve yaz, biz de geliriz tabii birileri olunca :)
valla hiç sorma, dayanmak çooooook zor, hatta 2 -3 gündür bebeğimin harketlerini çok net duyamıyorum endişe yaptım, ama zaten bu haftalarda duyulması zormuş ilk gebeliklerde, esas 22. haftalarda çok net duyulurmuş... o yüzden endişe etmemeye çalışıyorum... bayağı sık görüyorsun bu durumda bebişini :) ayda 1 olunca ben çok özlüyorum, o 1 ay geçmek bilmiyor valla... canım doktorum elevit'i kesti yerine Fersol diye bir kan hapı verdi, daha doğrusu çiğneme tableti, günde iki kere alıyorum, yanı sıra coraspin'e devam ediyorum günde bir tane... haftada 3 gün bakliyat, haftada 1 balık, hergün 1 kase yoğurt, 1 bardak süt yememi tavsiye etti, 69 kiloyla hamile kaldım ve son tartıldığımad yine 70 idim... bebeişimin boyu ve kilosu hakkında bir şey söylemedi doktorum... işte böyle canım... sanırım kızlara yaz rehaveti geldi :)ruzgarcım sen duyuyormuydun bebegını?ben daha yenı basladım sanırım:)hala bıle tam emın degılım:)patlayan baloncuklar gıbı hıssedıyorum..ben sana gore bayagı kısa aralıklarla goruyormusum bebısımı...ama o bıle bazen uzun gelıyor..korkuyorum..belkı hıssetmeye baslayınca daha rahat olurum..sende kılo almamıssın..bende 2 kılo falan aldım..
bozma hemen moralini canım, tekrar ne zaman gideceksin doktora?
hoşgeldin canım :)
bence 1 hafta sonra daha net görülür diye düşünüyorum :)
merhaba canım...bende yadıgın yollardan gectım:)evlendıgım ay hamıle kaldım bebegım yasamadı alındı..fsh ım ıyıydı yasıma gore hersey guzeldı ama o yıkımı yasayınca sanırım hormonlarım alt ust oldu..5 olan fsh ım bırden 3 ay sonra 12 ye fırladıuzun süre bebek bekleyenlerin sabrına hayranım. Dün adet oldum kalbim sıkıştı.
Çünkü kalbi duran bebeğimde ilk ay (klomen + oviterelle) ilk ay hamile kalmıştım. Çok önce değil Ocak 2009 du.
O yüzden gene çok umutluydum. Günde 2 klomenle birlikte 3 yumurtam oluşmuş ve çatlamıştı. Doktorum süper cevap veriyorsunuz demişti. Hatta ikiz adları konuşmuştuk doktorumla.
Ama olmadı, bir anda dünyanın anlamı yok gibi geldi. Bilirsiniz bu duyguları. FSH ım 5,77 doktorum hiç tüp bebek lafını ağzına almıyor herşey normal olur diyor ama bilmiyorum.
Akıla ihtiyacım var ,
1- Doktorum tüp bebek merkezi olmayan bir hastanede çalışıyor. Yaşıma rağmen (40) gerek yok diyor.
2- Diğer doktorlar (gerek gittiğim , gerek sanal) hazır değerler güzelken tüp diyor.
Şimdi soru burada, doktorum mu beni elinden kaçımayıp boş umut veriyor (her gidiş para)
yoksa normal olabilecekken tüp diyenler mi umut tacirliği yapıyor (tüp fiyatları belli)
olsunda hiç bir şeyin önemi yok. Benim bayram sonrasına kadar bekleyip tüp yapmak, nasılsa rapor falan yok, 3 aşılama beklemeye gerek yok.
Evet kızlar ne diyorsunuz.
canım merhaba ..ben dhea dıye yumurtalıkları genclestıren bır ılac kullanmıstım..esımede l argının ve polen (solgarın)ıcırmıstım..tup denemesınde yumurta sayısında pek faydası olmadı ama sonrakı ay spontan kaldım belkı bunların faydası olmusturArkadaşlar merhabaa.s.
Ben daha önce bu topiğe girmiştim ama uzun zamandır hiçbiryere bişey yazmadım.39,5 yaşındayım ve ikinci tüp bebek denememiz de Mayıs ayında negatifle sonuçlandı.Biz de görünen sebep eşimin sperm sayısı ilk önce 2 milyondu 2. tüp bebek zamanında 35 milyona çıktı ve normal yoldan bile şansımız olduğunu düşünmeye başlamıştık..
İki ay bekleme süresini boş geçirmeyelim diye aşılama yaptırdık ama bu defa sayı 7 milyondu.
Yine de yapıldı aşılama ama hiç ümidim yok...
Kızlar çok moral verici konuşuyorsunuz ben 40 olmadan mutlaka hamile olmalıyım diye düşünüyordum yani şurda 6 ayım var.Ama sizleri okudukça bu saplantımdan kurtulmaya başladım tabi yine de biran önce olmasını isterim...Sizler gibi..
Ben düzenli adet oluyorum Fsh da en son 6 idi..7-8 tane yumurtam toplanıyor ve 3-4 tanesi dölleniyor...Sanırım 1 ay sonra tekrar tüp bebek yapacağız ama normal yoldan olmasını o kadar çok istiyorum ki sanki tüp bebek de hep negatif olacak gibi gelmeye başladı bana...
Size sormak istediğim normal yoldan hamile kalmak için ne yapmalıyım.Hiç yumurta takibi yapılmadı bana veya ilaç kullanmadım sadece bazı kürler yapmıştım.
Uzun yazmışım kusura bakmayın