38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Karamel'cim,

Kist olmaması güzel haber. Tedavin hayırlı uğurlu olsun. ınşallah güzel haberlerini de buradan alacağız. Dualarımdasın canım.

heradacığım, bu 2. ay klomen kaça kadar gidecek ne olacak hiç konuşmuyor.

3. ayda (olsunda gerek kalmasın) konuşmak istiyorum nedir ne oluyor vs.

sonra iğneyemi geçer, tüp mü der.

Ocak ta hamile kaldığım için sıkıntı yok diyor ama bilmiyorum.

defne5 cim ben sigara iciyorum, sence bu sorunlar hep sigara yuzunden mi?
canim tamamen ondan denemez tabiki sigara icip kolayca hamile kalan devam eden cok kadin var ama sigara cok cok buyuk bir etken ve belkide seninkinin sebebi sigaradir..annelik yolunda olan ve bizler gibi delice caba gosteren herseyi deneyen kadinlar nasil hala sigarayi birakmaz inanamiyorum..herseye her aciya raziyken sigarayi birakmamak cok yanlis

alabama hayirlisi olsun:)bende acibdemde tup denedim negatif sonuclandi..sebep hersey olabilir ama doktorum son derece olumlu motive ediciydi stresi cok azaltti bu durum..acibademde asilama ile hamile kalan pekcok arkadasim var:)bence o konudada basarililar insallah sende guzel sonuc alirsin

Karamel'cim,

Benim doktorum da çok konuşan ya da konuşturan bir doktor değil. Şimdi daha iyi anliyorum ki bir bildikleri var. Bence içini ferah tut arkadaşım, doktoruna güvenmek gerçekten çok önemliymiş. Elbette şüphe duyuyoruz her aşamada ama onların işi de çok zor bir düşünsene. Ben konuşmama ya da konuşturmamalarını başlarından savmak olarak düşünmüyorum açıkçası. İyi haberlerini alacağız yakında inşallah.

amin canım, inşallah seninde hamileliğin çok rahat ve sorunsuz geçer.

cok tesekkurler canlarım,

daha once bir gelismeyen gebnelik gecirdim 9. hatftada alonmıstı onda da bulantı yoktu. kurtaja gittigimde bir hemsire bulantınin bebegin canlanmasının isareti olarak belirtti o nedenle korktum biraz
bana da öyle demişti bir kaç kişi ve ben de hep bu korkuyla yaşamıştım, bulantım olsun diye beklemiştim ama olmadı ve panik yapmamaya çalışmıştım, aslında böyle söylenmesi ne kadar yanlış, anne adayının psikolojisi altüst oluyor... hiç merak etme hayatım, ben 20. haftaya girdim çok şükür ve bir damla bulantım olmadı :) dualarımız sizinle :)
çok teşekkür ederim arkadaşım, inşallah hep böyle sorunsuz devam eder ve sağlıklı bir doğumla sonuçlanır, amin birtanem :) inşallah sizler de ulaşacaksınız bugünlere :)
heradacıgım sende gobekte buyume varmı
benim kıyafetlerim hafiften olmamaya basladı aslında cok erken
canım ilk üç ay gaz şişkinliği oluyor, göbek o yüzden, merak etme eğer iç karnın dar ise çıkmaya başlar göbüşün, benim darmış mesela, 3. aydan sonra bayağı belli olmaya başlamıştı :)
yukarıda esterya'ya da söylediğim gibi, hamilelikte direkt olarak gaz oluşuoyor ve şişkinlik yapıyor :)
dualarımız sizinle canım :)

Selam Arkadaşlar,

Geleni gideni pek kalmadı bu topic'in. Hadi ama canlandıralım biraz. Neler yapıyoruz, tedavilerimiz, ruh halimiz nasıl, herşey nasıl gidiyor, birbirimizi habersiz bırakmayalım. Hadi ama hadi...

Selam Arkadaşlar,

Geleni gideni pek kalmadı bu topic'in. Hadi ama canlandıralım biraz. Neler yapıyoruz, tedavilerimiz, ruh halimiz nasıl, herşey nasıl gidiyor, birbirimizi habersiz bırakmayalım. Hadi ama hadi...
evet heracim katiliyorum:)kimsecikler kalmadidenizkarayurt moneta roniyam dilarem hic gorunmuyorlar..bizlerde 2 gunde bir falan girebiliyoruz..ben sicaklarda bayagi rahatsiz olmaya basladim..aslinda cok agirlasmadim ama 2 haftadir uzun yuruyusler ayakta kalmalar klima olmayan bir ortamda uzun sure kalmak beni cok yoruyor..sabirla gunlerin gecmesini bir problem cikmamasini bebegimin buyumesini bekliyorum..doktor kontrollerinde hem strese giriyor hemde iple cekiyorum...tedavideki tum arkadaslara dua ediyorum allah hepinize tum isteyenlere yasatsin bu duyguyu..zor bir surec bendede ne ararsaniz ciktiherturlu risk mevcut o yuzden hep tedirginim...kisaca benim durumum bu:)hadi sizleri bekliyorum sevgilerle kalin

Defne'cim,

Allah kolaylıklar versin canım. Hiç kolay olmasa gerek hamilelik ve bu sıcak günlerle başa çıkmak. İnşallah sağlıkla bebeğini kucaklayacaksın, annelerimizi çocuk sahibi olmaya karar verdiğimiz andan itibaren daha iyi anlamaya başlıyoruz sanırım. Bu endişeler hiç bitmeyecek galiba. Tez zamanda iyi haberlerini, hamileliğin tadını çıkardığına dair mesajlarını bekliyorum. Sana ve bebeğine bol sağlıklı keyifli günler diliyorum. Öperim...

Dün dikkatimi çekti ne zaman şiddetli bir şekilde bebek istesem, o an olmasa bile 5 dk için ya tv de ya sokakta vs sakat bir insan görüyorum.

Sonra silkinip kendime gelip Allahım hayırlısını ver diyorum.

Biz yakın zamandır isityoruz öyle uzun yıllar olmadı hatta yıl olmadı...

Evet Allah vermezse / vermeyecekse tüplede olmayacağını biliyorum ama 3-4 ay sonra tüp denemek istiyorum.

Hakkımızda hayırlısı...

canım neden tuple olmuyor?

yok birtanem tüple olmuyor değil. yanlış ifade herhalde eğer bebeğim olmayacaksa tüplede olmaz demek istedim.

Etrafta okuyoruz görüyoruz olmayınca olmuyor ya o hesap.

Aslında eşimde çok kızıyor. 2 kere oldu sende yada bende sorun yok takma bu kadar olur diyor. ( ilkini biz istemeyip aldırdıktı hazır değildik çünkü ((( )

anladım canım..

ama esin haklı ya cok klise bir laf olacak ama stres gercekten onemli bir faktor bence..

kafa beyin kalp rahat olunca insa vucudu daha olumlu tepkiler veriyor bence

biliyormusun benim 15 yasinda bir oglum var, ama yinede bir oglum daha olsun istiyorum nedense :)

abdala malum olurmuş hehehe :)))

canım ya kusura bakma kendime moral olsun diye soruyorum yaş kaç senin birde bu bebek için tedavi oldun mu , oldunsa ne oldu vs vs.

yani olduğum için kusura bakma topiciğin hepsinide okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…