Ben geçen yıl (40 yaşında)evlendim.Şimdi de tüp bebek tedavisi görüyorum.Dertleşebileceğim,konuşabileceğim arkadaşlara ihtiyacım var.
Ben geçen yıl (40 yaşında)evlendim.Şimdi de tüp bebek tedavisi görüyorum.Dertleşebileceğim,konuşabileceğim arkadaşlara ihtiyacım var.
Hoşgeldin Deniz,
Gözün aydın arkadaşım. Çok sevindim güzel haberine. Allah analı babalı, sağlıklı, mutluluk dolu ve bol kısmetli bir hayat nasip etsin sevgili bebeğine. Haydi artık rahatla, hamileliğinin tadını çıkar.
Pozitif olmaya çalışmaktan başka çare var mı? Hele azıcık da olsa bir hamilelik yaşadıktan sonra? İnşallah isteyen herkese ve bana da hayırlısıyla bu duyguyu doyasıya yaşama imkanı tanır Rabbim.
Aralarda uğra, keyifli haberlerini paylaş bizle.
Sevgiler,
Canım,
Sana mesaj yazdığımı sanmışım. Ama tam o an misafirim gelince apar topar yolladım. Sana yazdığım cevap gözükmemiş. Tekrar teşekkür ediyorum güzel düşüncelerin için. ınşallah darısı sana canım. Zaten sen de Balance gibi hamile kalmıştın. O yüzden umutluyum yine senden. ınşallah bu sefer olacak. Mutlaka denemek gerek. Ben düşük tehlikesi yaşayınca (Daha önce asla tekrar denemem derdim) o an, eylülde tekrar denerim diye düşünmeye başladım. Hani düşük olup olmadığını öğrenmek için giderken. Bir de dediğim gibi bizim ailenin kadınları erken regl olup, menapoza da erken giriyor. O yüzden pişman olmamak için sonuna kadar denemek lazım. Hep söylüyorum. Biz hamile kaldığımıza göre, sizin kalmamanız için bir sebep yok. Yeterki stresi mümkün olduğunca aza indirmeye çalışın. Neyse çok uzattım. Öpüyorum Herada'cığım.
Haa ben istanbulun,,kadıköy,, kozyatağında oturuyorum
tavsıye etmıyrum cnmanladıgım kadarıyle asa yukarı hekeze aynı yontemı uyguluyorlar hersey dahıl oldugunu ıçın ilaçları duşuk tutuyorlar benımde 3 tane tranfer edıldı kımıyasal oldu duştu ve bunun tek sevebı duşuk ılaçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?