38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canım,
Sana mesaj yazdığımı sanmışım. Ama tam o an misafirim gelince apar topar yolladım. Sana yazdığım cevap gözükmemiş. Tekrar teşekkür ediyorum güzel düşüncelerin için. İnşallah darısı sana canım. Zaten sen de Balance gibi hamile kalmıştın. O yüzden umutluyum yine senden. İnşallah bu sefer olacak. Mutlaka denemek gerek. Ben düşük tehlikesi yaşayınca (Daha önce asla tekrar denemem derdim) o an, eylülde tekrar denerim diye düşünmeye başladım. Hani düşük olup olmadığını öğrenmek için giderken. Bir de dediğim gibi bizim ailenin kadınları erken regl olup, menapoza da erken giriyor. O yüzden pişman olmamak için sonuna kadar denemek lazım. Hep söylüyorum. Biz hamile kaldığımıza göre, sizin kalmamanız için bir sebep yok. Yeterki stresi mümkün olduğunca aza indirmeye çalışın. Neyse çok uzattım. Öpüyorum Herada'cığım.

Ben geçen yıl (40 yaşında)evlendim.Şimdi de tüp bebek tedavisi görüyorum.Dertleşebileceğim,konuşabileceğim arkadaşlara ihtiyacım var.

Hoşgeldin canım. İnşallah güzel haberlerini alırız.

Haklısın bu dönemde insanın dertleşmeye çok ihtiyacı oluyor. Sen tedavinin hangi aşamasındasın.

Ben geçen yıl (40 yaşında)evlendim.Şimdi de tüp bebek tedavisi görüyorum.Dertleşebileceğim,konuşabileceğim arkadaşlara ihtiyacım var.

Hoşgeldin arkadaşım,

Tam yerine geldin. Burada hamile arkadaşlarımız da var, tedavi gören de, tedavi için zamanını bekleyen de. İnşallah keyifli haberler vermek nasip olacak birbirimize. Tedavinin ne aşamasındasın, anlatsana bize. Şansın bol olsun, hayırlı haberler ver bize inşallah.

Deniz'cim,

Sağolasın güzel mesajın için. Ben keyifli hamilelik haberlerinizle çok mutlu oluyorum, inan. Doktorum bana kürtaj dediğinde, ilk sorduğum (hatırlamıyorum bile, eşim söylüyor bana), tedaviye en erken ne zaman başlayabilirim olmuş. Gecikmiş biyolojik saatim bangır bangır çalıyor yani Destek veren sözlerin için de çok sağol, ben de umutluyum hem kendim için hem de burada umutla uğraşan arkadaşlarım için. 2010'a bir sürü yeni bebekle ve bir dolu hamileyle gireriz gibi geliyor Allah'ın izniyle. Senin hazırlıklar ne durumda? Nasıl geçiyor hamilelik? Artık keyfini çıkarmaya başlamışsındır umarım. Sevgiler, kolaylıklar canım.

Son düzenleme:
ama yumurtalardan çok emin değilim.Çünkü sağ tarafta bir tane ve büyük yumurtam var,solda ise üç tane ve küçük var.

Sevgili Dilkalman,

Lütfen içini ferah tut, biliyorsun tüm ihtiyacımız bir tane yumurta. Buralarda okuyorsundur, sayı değil ki önemli olan, döllenen ve sağlıkla bölünebilen bir yumurta yetiyor bizlere. Yarın dualarımda olacaksın. Allah kolaylıklar nasip etsin. Yakında güzel haberlerinle şenlenir inşallah burası. Allah yardımcın olsun.

Haa ben istanbulun,,kadıköy,, kozyatağında oturuyorum

tavsıye etmıyrum cnmanladıgım kadarıyle asa yukarı hekeze aynı yontemı uyguluyorlar hersey dahıl oldugunu ıçın ilaçları duşuk tutuyorlar benımde 3 tane tranfer edıldı kımıyasal oldu duştu ve bunun tek sevebı duşuk ılaçlar

Günaydın genç ve daima genç kalacak kızlar

Dilkalman canım hayırlı olsun,

inşşş çok kaliteli yumilerin oluşmuştur sonuda hayırlı olur

yumi sayısına takma skın kaliteli olsun az olsun

inşşş güzel haberlerini alırız
sevgilerrrr

Ayrıca herkesin kandili kutlu olsun arkadaşlarrrrrr

kaderdir belki ama rezerv azlığı veya ileri yaş durumu varsa ilaç dahil kampanyalardan kaçınmak lazım. ben enver bey ile mailleştim ve kendi dedi ileri yaşta bile yüksek dozu tercih etmiyoruz diye. 4000 liraya ilaç dahil yapan yerlere gideceğine 2500 e yapan merkeze gidersin 2000 lira ilaç parası versen 4500 e çıkar ve için rahat eder.

ılayda255 tedavime Bursa Acıbademde başladım.Doktorum 11 tane yumurta topladığını söyledi.Yaşınıza göre güzel dedi.

Gözünaydın Dilkalman,

Bak ne güzel haber almışsın doktordan. Allah hayırlısıyla müjdeli haberler de almanı da sağlayacak inşallah. Ben de hepimizin kandilini kutlarım. ınşallah tüm isteklerimiz hayırlısıyla gerçekleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…