38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

benımde 11 tanesı toplanmıştı 6sı donllendı 3cu transfer edıldı 1 tanesı donduruldu yanı buraya guzelde sonuç kotu(

Dilkalman gözünaydın canım ya çok güzel yumi sayısı

inşş çok kalitelidir ve hepsi döllenir
bana öyle geliyorki sen pozitif sonucu alıcaksın

sırada transfer var onuda atlattınmı tamammmmmm

ılayda 255 6sı döllendi 3 ü transfer edildi 1 i donduruldu diyosun

peki 2 si ne oldu onları neden dondurmadılar

Hepimiz için hayırlısı canım

kalıtesını ıyı degıldı dondurmamışlar ya kızlar benım kafam karıştı dondurulmuş olanı transfer edıyımmı yoksa bekleyımmı?

İlayda255 tedavime Bursa Acıbademde başladım.Doktorum 11 tane yumurta topladığını söyledi.Yaşınıza göre güzel dedi.

cnm benımde 11 tanesını topladılar hemde tek yumurtayıle ama dollenmesı cok onemlı ve tutması tabıkı allah buyuk yıkılmamak lazım

kalıtesını ıyı degıldı dondurmamışlar ya kızlar benım kafam karıştı dondurulmuş olanı transfer edıyımmı yoksa bekleyımmı?

benim bildiğim çözülürken bazen dondurulmuşlar kaybedilebiliyor. bir de bu işlem için ek ücret alıcaklar mı? tüp gibi dondurulmuşlarda hormonlarla vücut çok hırpalanmıyor. çok az bir ilaç veriliyor. eğer ilave bir ücret istemeyeceklerse 1 tane ile olsun şansını deneyebilirsin. 1 tane embriyo ile de hamile kalan çok. doktorunla konuş bakalım ne diyecek. hayırlı olsun canım

Selam kızlar, birkaç gündür giremedim, umarım herşey yolundadır.
Dilkalman hoşgeldin canım 11 yumurta çok iyi.ınşallah sonuda iyi gelir.
ılaç dahil kampanyanın acısını iyi bilirim biz yaştakilere hiç uygun değil.
Bu arada arkadaşlar dün doktora gittim tahlil sonuçlarım için. Bana çok ümitsiz bakan dr değerlerimi çok beğendi, asıl sürpriz olan ilaçsız hiç yumurta üretemeyen ben 14. günde kocaman bir yumurtaya sahip olduğumu öğrendim, daha çatlama boyutuna gelmemiş ama yinede çok büyük bişey. Pazartesi tekrar gel dedi doktor umarım o zamana kadar çatlar. Bu arada geçen ay kaplıcalara gittik hafta sonları, 4-5 gün hayıt tohumu içtim, bir haftadır incir kürü yapıyorum ve ve en önemlisi dualar sanırım hepsi işe yaradı ve bi tanecik yumurta kendi başıma ürettim hehehehe

memilayda belli mi olur belki kendiliğinden gelir bebişin alkisalkisalkis hafta sonu bir güzel çalışırsınız artık Şeniz

Hiç sorma o biyolojik saat meselesini. Aynı hatayı ben de yaptım. Üstelik ben 24,5 yaşındaydım evlendiğimde. Düşün yani o zamandan bu zamana kadar hiç çocuk düşünmemiştim. Ne büyük hata.

Bu arada evet 2010'da ben de bir çok arkadaşın hamile kalacağına inanıyorum. Hem de yepyeni bir onyılın başlangıcı ne güzel.

Tedirginlik hiç bitmesede tabi ki çok güzel bir duygu. İnşallah Allah'ım sizlerede yaşatır bu duyguyu. Çok fazla hazırlık yapmıyorum. Tabi ki ufak tefek kıyafetler filan aldım. Ama şimdilik öyle oda takımı filan düşünmüyorum. Hele bir sağlıkla kucağıma almak nasip olsun da. Kıyafet filan hepsi olur.

evet haklısın ama onlar 1500 tl ucret talep edılıyor ve ben 1 tanesını duşunmek ıstemıyorum bır kere daha yaptıracam eger o zamanda dondurulmuşlarım olursa bırleştırıp 3 cu denemeyı onlarla yaparım sımdı 3 tanesınde hıç bırı tutmamış 1 tanesı yıle rıske gırmek ıstemıyorum maddı manevı çök ıprandık cunku doktor ne desın adetın bıtsıngel yuz yuze goruselım dıyor ama dedıgın gıbı ıyı ış cıkartmışlar tek yumurtayıle tuplerım tıkalı ve tek yumurtamın ustune 6cm kıstıyle esım spermlerı dusuk olmasına ramen bence cok ıyı sonuç cıktı ne dersın haksızmıyım? demekı yumurtam rezervı o kadarda dusuk degıl degılmı?

ah kızla ra h benimde en büyük hatam 36,5 yaşında hazır değilim diye aldırmam oldu. Kazık kadar olmuşsun millet 36-37 torun sahibi oluyor neye hazır olmamak (((

kısmet işte belli ki Allah yazmamış

karamel ben 39 yaşında yeni tanışmıştım eşimle istemiyorum bunu da tanımıyorum diye aldırdım. yani olan oldu biten bitti. bundan sonra da hayırlıysa yine olur. 44-45 yaşında anne olanlar var. inşallah rabbim yazdıysa olur

evet sende yine de iyi iş çıkartmışlar. ama ben yine de umuta güvenmiyorum çok. erkek infertilesi için de memorial vs deniyor. sen istersen şifadaki doktorlarla görüş. normal tüp tedevinde dondurulmuşu da kullanma şansın var mı sor. bakarsın yeni tedavinde 2-3 tane dondurulur ve bebeğini kucağına aldıktan sonra kardeş yapma olanağın bile olur zemuszemus

kızlar 13,00 de dr a gidiyorum iğnemi olacağım artık 2 gün ya allah bismillah :)))))))))))

bakalım kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…