tabiki canım ne demek elimden ne gelirse
Merhaba Deniz'cim,
İnan bilmiyorum arkadaşım. Bu hafta kürtaj sonrası istenen testleri yaptırdım, sanırım haftaya doktorla konuşmaya giderim sonuçları. Geçen hafta kaç kere girdim çıktım muayenesine, bana 'sana tüp düşünmem ben' mi dedi doktorum yoksa ben mi hayal ettim inan bilmiyorum. Aklımda aşılama var benim. Neticede bu tecrübeden de istatistiklere asla güvenme gibi bir ders almış oldum. Tüpten hala korkuyorum, inan. Ama doktor bitti artık aşılama derse, tüp tek yolsa, el mahkum o yola gireceğim. Psikolojik olarak kadının kendini iyi hissetmesi gibi bir lafa anca gülüp geçiyorum. Gerçekten ne kadar hazır olabilir ki insan, ne kadar üzülürsen üzül birkaç haftada tekrar denerim ben olmuyor muyuz sonuçta?
Sen neler yapıyorsun canım, ne kadar verdin, ne zaman deniyorsun ya da halen denemede misin? Ne zamandır haber alamadım senden?
canım inşallah hayırlısı. bir sonrakinde olacak inşallah tüp veya aşılama. zor süreçler bunlar ama sonucu alacaksın allahın izniyle. opuyorumnanaktan
ben hiç bilmiyorum inan. eylül ekim gibi bakarsın kasım gibi tüp denerim. benim çok sürem yok. 2 ayda bir deneyecek param da yok. olursa doğal olur olmazsa da 2 kere daha denerim diyorum oturuyorum. hayırlıysa olsun diyeyim a.s.
Kızlar hepinize merhaba,
Epeydir giremedim nete. Daha doğrusu KK'ye. Bunda biraz moral bozukluğunun da etkisi oldu. Balance ve Roni negatif sonuç aldığından bu yana girmemiştim. En son Herada'nın negatif sonuç alması ve sonrasındaki pozitif enerjisi ise beni olumlu etkiledi açıkçası. Tekrar ara ara girmeye çalışacağım.
Bu arada boya-badana dolap vs. yapıldı. O işlerle uğraştık. Üçlü testte risk çok yüksek çıktığı için amniyosentez yaptırmıştım 7 Temmuz'da. Nihayet sonuç belli oldu.Temiz çıktı. Sabahtan beri seviçten ağlıyorum. Az önce Moniş'le konuştuk. Hepiniz çok sıkıntı çektiniz ve çekiyorsunuz. Umarum ki Allah sizlerin de yüzünü güldürür ve sizlerle sevinçten ağlarsınız en kısa zamanda. Hepiniz için dua ediyorum. Abuk subuk insanlar anne olacağına inşallah sizler anne olursunuz. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
(Bu arada Defne'ciğim ve Serpil'ciğim de epeydir nette yok. İnşallah herşey yolundadır kızlar. )
Kızlar hepinize merhaba,
Epeydir giremedim nete. Daha doğrusu KK'ye. Bunda biraz moral bozukluğunun da etkisi oldu. Balance ve Roni negatif sonuç aldığından bu yana girmemiştim. En son Herada'nın negatif sonuç alması ve sonrasındaki pozitif enerjisi ise beni olumlu etkiledi açıkçası. Tekrar ara ara girmeye çalışacağım.
Bu arada boya-badana dolap vs. yapıldı. O işlerle uğraştık. Üçlü testte risk çok yüksek çıktığı için amniyosentez yaptırmıştım 7 Temmuz'da. Nihayet sonuç belli oldu.Temiz çıktı. Sabahtan beri seviçten ağlıyorum. Az önce Moniş'le konuştuk. Hepiniz çok sıkıntı çektiniz ve çekiyorsunuz. Umarum ki Allah sizlerin de yüzünü güldürür ve sizlerle sevinçten ağlarsınız en kısa zamanda. Hepiniz için dua ediyorum. Abuk subuk insanlar anne olacağına inşallah sizler anne olursunuz. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
(Bu arada Defne'ciğim ve Serpil'ciğim de epeydir nette yok. İnşallah herşey yolundadır kızlar. )
mrb genç ve güzel kıslarrrrrrrrrr
Günaydınnnnnnnn
kıslarrr bende haziranda olumsuz luk yaşadım tüp bebekte
ve tabiki psikoloji altüst oldu, bunu aşmak için
relaks,duruma gelmek için akupunkturu çok öneriyorlar.
bende araştırdım ve dr görüştüm
dr bütün kötü psikolojiyi akupunkturla atacağıma garanti verdi.
sonrasındada tüp bebeğe başlamadan 1 ay öncede gidip
bebeğin rahime tutunup hamile kalabilmek içinde akupunkturun
çok fazla etkisi varmış rahimin kanlanmasına ve bebeğin tutunmasına,annenin
pskolojisinin pozitif olmasına yardımcı oluyormuş.
bana çok mantıklı geldi. Ben gideceğimm,
düşünen varsa diye yazdımmm.
İnşşşşş hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
RÜZGAR DENİZ meraba canım
umarım bebeciğin ve sen iyisinizdirrrr
canım ben incir kürüne başladım bu gün 3. günüm
21 gün yapıcam bitiminde 7 gün soğan kürü yapıcam
sorum şu bunu yaparken bal+çörekotu+tarçın
ve
hayıt tohumu+civanperçemi çayı da içmek istiyorum
ama hangi zamanlarda içeyim ve aç karnamı tok karnamı onu bilmiyorum
bilgin varsa canım yardımcı olurmusun
incir suyunu akşam yemeğinden 20 dk önce içiyorum
diğerlerini ne zaman içeyim bilmiyorum
çok soru sordum ama
birde bal çörekotu ve tarçını bir bardak suyun içine atıp karıştırıpmı içiliyor?
sevgilerrrr canımmm
Kızlar ya, ben hiç birşey yapmıyorum aklıma gelirse bir çay kaşığı çörek otu atıyorum ağzıma.
Bir ara hayıtçayı, civanperçemi çayı içtim.
Öyle incir vs uğraşamamda bal+tarçın+çörek otumu yapsam. Ve hayıt yada civanperçemi içsem mi ki ?
Tek almaya devam ettiğim günde 1 tane folic asid
Kızlar ya, ben hiç birşey yapmıyorum aklıma gelirse bir çay kaşığı çörek otu atıyorum ağzıma.
Bir ara hayıtçayı, civanperçemi çayı içtim.
Öyle incir vs uğraşamamda bal+tarçın+çörek otumu yapsam. Ve hayıt yada civanperçemi içsem mi ki ?
Tek almaya devam ettiğim günde 1 tane folic asid
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?