38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

mrb herada allahim ins sizede tez zamanda hayirli haber verir bende agustos mucizesine kavusanlardanim agustos topigini hazirlamistim ama tek dilegim var rabbim acilan elleri bos cevirmesinnn dularim kader arkadaslarimlaaaa

mrb herada allahim ins sizede tez zamanda hayirli haber verir bende agustos mucizesine kavusanlardanim agustos topigini hazirlamistim ama tek dilegim var rabbim acilan elleri bos cevirmesinnn dularim kader arkadaslarimlaaaa

Allah razı olsun, sağolasın Sabriya. Allah sana da hayırlısıyla, sağlık ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

amin arkadaşlarım inşallah rabbim isteyen bütütn arkadaşşalrımın muratlarını verir tez yakında:CüvCüv:

hereda canım sen ne yapacaksın ne kadar bekleyceksin? bu bekleme kısmı çok sıkıcı. :bbo:

Haklısın canım ya, eşya kıyafet hepsi zamanla olur. Allah tamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah. Kolaylıklar gelsin canım.

Sağol Herada'cığım. Darısı en kısa zamanda sizlere inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

denizciğim kıyafet dediğin nedir, bir günlük iş boşver önemli olan kafanın rahat olması,

Valla bence de. Karamel'ciğim. Hatta bazen ablamlar kızıyor bana. Yeğenlerimin bir sürü marka kıyafetlerini ben çocuk istemiyorum diye başkalarına vermişlerdi. Ben de hep diyorum ki, "Bu da marka giymesin pazardan giysin. Ne olacak. Yeterki sağlıklı ve huzurlu olsun" diye. Haksız mıyım ama.

Karamel hiç sinirlenme. İnan ki hemen hemen hepsi aynı erkeklerin. Sanki seri üretim malı bunlar. Hatta seri üretim hatası...
Bende tüp bebek aşamasında aynı siniri ve stresi yaşadım. Eşimin vurdumduymazlığı karşısında. Ama yapacak fazla bir şey yok. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek zorundayız.

Amin canım.:Saruboceq:

hereda canım sen ne yapacaksın ne kadar bekleyceksin? bu bekleme kısmı çok sıkıcı. :bbo:

Canım benim ilk periyodu gördükten sonra iki ay daha beklemem gerekiyormuş maalesef. En erken kasım gibi deneyebileceğim gibi duruyor. Hep tez zamanda hayırlısıyla diye dua ediyordum şimdi tez zaman demeye bile korkuyorum inan ki. Beklemek inanılmaz sıkıcı, katılıyorum. Sonucu olumlu olacaksa gerçi buna da razıyız değil mi? Senden ne haber?

serappty canım kusura bakma,yazıp yazmadığımın farkında değilim.Geçen hafta cuma transferim yapıldı,(bu arada söyledim mi bilmiyorum çarşamba günü yumuşlar toplanmıştı.11 tane,bunların 9 tanesi olgunmuş,6 tanesi döllenmiş)4 tanesinin kalitesi güzelmiş.Doktor yaşınızdan dolayı dördünü de yerleştirelim dedi.yerleştirdi.Şimdi beklemedeyim.Ayın 19 unda test yaptıracağım.Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.

canım ben bu ayın sonuna karar verdim. beklesem de 1 ayda maddi çok birşey değişmeyecek ve beklemek çoookkkk sinir bozucu. kredi alıp aklımdaki 2 merkezden birinde başlayacağım tabii eşimin ani seyahati falan çıkmazsa. memorial ı istiorum ama sanırım maddi olarak çok zorlayacak. bir de medicanada faruk vanlıoğlu var onun fiyatı iyi. vereceği ilaçların da daha iyi olacak. sadece eve uzak ama arabayla halledilir . bakalım. hayırlısı. sen kürtaj olduğun için bu kadar bekleyecekin herhalde. belki bu arada kendi gelir

maşallah 4 tane süper inşallah sonuç da öyle olacak

İnşallah güzel haberlerini alıcaz haftaya. Dualarımız seninle.

Canım hayırlısı olsun, inşallah bu topiğin yaz sonu hamilelerinden olursun. Beklemek hakikaten de çok zor. Allah sabrımızı versin inşallah. Ne olursun içinin en çok sindiği yere git, tedavi masrafları öyle de böyle de zorluyor zaten. Ben çok umutluyum senin için, bu sefer olacak Allahın izniyle. Bizi habersiz bırakma, dularımdasın.

Ben evet kürtaj sebebiyle bayağı bir süre ya sabır demek durumundayım. Ne yapalım, beklemekten başka çare yok. Bizim aslında kız çocuğumuz olursa kafadan Nazlı adını koymamız lazım Çok öperim. a.s.

heradacım canım evet içinin en çok sindiği yere gitmek lazım çünkü moral de çok önemli. benim biraz almandaki başıboşluk toplama sonrası yeterki bilgi vermeme ve benim de negatif düşünüp boşvermem de etkili olmuştur belki kimyasalda. umaım bu sefer ikimiz de peşpeşe hmile kalırız. sonuçta kasım da çok uzak değil. hem ben rontgendi histeroskopiydi sonra da maddi durum falan derken mayıstan beri bekliyorum. zaman çabuk geçiyor. belki sende tüpe falan da gerek kalmadan kendi gelir inşşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…