38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Denizcim mrb. Histeroskopi sen çektirmiştinya nasıl oluyor zormu
bende eylülde çektirecemde merak ediyorum canım ya bilgilendirisen sevinirim canım.

serappty hoşbulduk canım benim duygularım çok karışık aslında çok iyiyim güçlüyüm ama gelgitler oluyor işte anlatırken.aslında hedefim var bir kere daha denemekama şu an hazır değilim.dugularım öyle karışıkki
mantığımla duygularım süerkli çelişiyor.Allahım hakkımda hayırlısı neyse onu ver diyorum.hayırlısının da ne olduğunu bilmiyorum kabullenmek çok zor.ama herşey rağmen hayat çok güzelçocuklu ya da çocuksuz.çok mu zorluyoruz bilmiyorumeşimi çok seviyorum maddi imkanlarım elverse son yumurtama kadar ona güzel haberi vermek için uğraşırdımhiçbir zaman yalnız jendime dilemedimumarım hepimiz bir gün gülerizhoşçakal.sevgiyle kal

erverdi şu an nereye gidiyorsun bilemiyorum ama memorial ı bn çok beğendim. bir görüş derim aklındaki soruların cevabını bulabiliyorsun. histeroskopiyi ben medicana çamlıcada yaptırdım 1500-2000 arası fiyat veriyorlar. memorial da sağlık sigortası geçmiyordu tüp bbek bölümü diye medacanada hepsini sigorta ödedi. kısa süren bir işlem. tanısal ise lokalde yapılabiliyormuş. bende az yapışıklık vardı anestezi ile oldu. bayılıp ayılıyorsun. kısa sürüyor. ama beklemesi falan uzun sürdü geç aldılar. onun dışında ağrı sızı yok. birkaç gün lekelenme oldu. 1 onraki adette rahim kendini topluyormuş hemen tedaviye geçebiliyorsun.
memorial da var balance a uygulanan tedavi co culture. çidere üye olursan ilk görüşme ve muayene ücretsiz. sonrasında da tedavi 1900 eur dan 1650 eur y iniyor. çider üyelik 150 lira. doktorlar seni yönlendirir. bu arada genetik testleri de sanırım 150-200 liraya yapıyormuş labaratuarlar. kan pıhtılaşması için merak etme heparin iğnesi veriyorlar. almanda herkese veriyorlar sanırım bana da vermişlerdi framin diye. az yakıyor ve morartıyor ama pıhtılaşmayı da önlüyormuş. ben iyi ve güvenilir merkezle görüş derim. umut gibi ilaç dahil kampanyalardan da bizim yaşta kaçınml lazım bence.

ben perş memorial ile görüşmeye gidiyorum herşey uygunsa en kısa sürede başlamak için. bana da dua edin a.s.

deniz bulut canım şu aralar bir yere gitmiyorum beklemedeyim.araştırıyorum.henüz 2 ay oldu son denemeyi atlatalı.histereskopi yi neden yapıyorlar sana rahimde bir sorun mu var.benim rahimle ilgili bir problem yok hatta dr um rahmimin hazır olduğunu o bakımdan bir sorun olmadığını söylemişti.ultrasonda bakarken 3 çizgi göstermişti.bu uygun olduğunu gösterirmişbiz bunu ararız demişti.sanırım benim yaştan dolayı yumurtalar kaliteli değil.eşimdedende olabilir daha önce varikosel ameliyatı olmuştu.fsh 7 8 lerde prolaktinim biraz yüksek o da dostineks isimli ilaçla kontrol altında. drum dostineksi kullandığım sürece normal yolla hamile kalabileceğimi söylüyor tabii eşimdende kaynaklı sayı biraz az.her neyse ondan ya da bende hiç önemli değil.olmayınca olmuyo balans ın tedavi yöntemi benim için de olabilir gibi geldi.sizlerden de tecrübe ediniyim tedavi üzretini de temin edince başlıycam.canım inşallah herşey uygun olur da bir an önce başlarsın hayırlısıyla.perşembeye güzel haberlerle gel.hoşçakal

Denizcim mrb. Histeroskopi sen çektirmiştinya nasıl oluyor zormu
bende eylülde çektirecemde merak ediyorum canım ya bilgilendirisen sevinirim canım.

serap cigim senin histeroskopi cevabı erverdiye verdiğim cevap ile karışmış umarım okumuşsundur kaydirigubbakcemile3

histeroskopi serappty ye yazdığım cevaptı karışmış benim rahim filmimde çıktı kürtajdan az yapışıklık kalmış 2 dr hist gerekmez üst kısımda v az dedi 2 dr da yapalım içimiz raht olsun dedi ben de yaptıdım
evet bizim yaşımızda yumurt olsa da kaliteli olmuyor zor yani. inşallah bitkiseller vitaminler işe yarar.ben para bulmaya kalsam daha çok beklerim inşallah krediyi ödeyebiliriz. bakalım eşim perşembey vazgeçmzse veya dr aksi birşey demezse inşş perşembe belli olacak. hayırlıysa olsun ne diyeyim düşünmekten yoruldum :Saruboceq:

slm cnm nasılsın nerede başlıyorsun tedavıyı bana da haber ver

Herkese günaydın arkadaşlar.

Keyifler yerindedir umarım. Karamel'cim yakında güzel haberlerini alacağız inşallah, ben bu yaz sonu ve sonbaharda bu topic'ten çok umutluyum. Hayırlısı olsun umarım. Sevgiler herkese

günaydın kızlar biraz geç oldu ama malum bu hafta da izindeyim evet inşş bu sene sonu bu topik hamile dolu olacak. zaten önceden denizkarayurt serpilinha defne5 ruzgardeniz vardı benim hatırladığım. inşşş bizler de ekneceğiz hayırlısıyla kaydirigubbakcemile5

Denizcim tşk ederim canım okudummm

hadi hayırlısı olsun canım senin için
bir karar verip başlarsan arkası gelir ben senden çok umutluyum canım
çok kararlısın ve histeroskopi veya rahim filmi çektirenler kendiliğinden veya tüp bebekle kesin hamile kalıyorlarr öyle bir topik vardı hepsi hamile kalmış.
Allah emeklerimize acısın bizimde yüzümüzü güldürsün inşallahhhhh
sevgilerrrrrrrrr

kizlar merhaba:)hepinizin tedavisi hayirli olsun insallah sonbaharda teker teker hepinizden guzel haberler aliriz:)benim 1.5 senede yasamadigim basima gelmeyen kalmadi 8 hftlik bebegim karnimda oldu kurtaj oldum 6 ay sonra duzensiz bhcg ve sagliksiz bir hamilelik daha ardindan 2 histeroskobi bir ay ara ile...sonra negatif bir tup denemesi..bu arada iki miyom bastan kanamali zor bir hamilelik ve tedirginliklerle dolu bir zaman ..cok sukur simdi kisa bebegimi insallah kucagima alirim diyorum...yani bende ne varsa hepsi yasandi hala elim kalbimde hergun birsey olacak diye korkuyorum surekli dua ediyorum..ama inanin sabirla inancla insallah birgun bu mucizleri kucagimiza alacagiz...sizde sakin yilmayin isin ucunu birakmayin:)dhea denen vitamini deneyin bence...ben nekadar faydalandim bilemm henuz 1 ay kullanmistim ama belkide gerckten faydalidir..bu arada eslerinizinde eger sperm degerleri vasatsa onlarada tedavi bitki kuru ne varsa deneyin bence...morfolojisi dusuk spermler saglikli devam etmeyen gebeliklere sebep oluyprmus..hepinizi opuyorum..

defneciğim arada uğra bizi habersiz bırakma. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına aldığının haberini de alacağız canım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…