serappty canım kusura bakma,yazıp yazmadığımın farkında değilim.Geçen hafta cuma transferim yapıldı,(bu arada söyledim mi bilmiyorum çarşamba günü yumuşlar toplanmıştı.11 tane,bunların 9 tanesi olgunmuş,6 tanesi döllenmiş)4 tanesinin kalitesi güzelmiş.Doktor yaşınızdan dolayı dördünü de yerleştirelim dedi.yerleştirdi.Şimdi beklemedeyim.Ayın 19 unda test yaptıracağım.Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
Benden kurtuluş yok arkadaşlar kalbim hep sizinle.....tabiki DUALARIM DA SİZİNLE..
heradacım canım evet içinin en çok sindiği yere gitmek lazım çünkü moral de çok önemli. benim biraz almandaki başıboşluk toplama sonrası yeterki bilgi vermeme ve benim de negatif düşünüp boşvermem de etkili olmuştur belki kimyasalda. umaım bu sefer ikimiz de peşpeşe hmile kalırız. sonuçta kasım da çok uzak değil. hem ben rontgendi histeroskopiydi sonra da maddi durum falan derken mayıstan beri bekliyorum. zaman çabuk geçiyor. belki sende tüpe falan da gerek kalmadan kendi gelir inşşşş.
deniz bulut merhaba buraya ikl yazışım gidip gitmeyeceğini bilmiyorum yanlış birşey de yapmak istemiyorumdaha yeniyim ben erverdibende alman hastanesine ilk görüşmeye gitmiştim olumlu bir etki bırakmamıştıilgisiz görmiştüm sonra orada yapmadım tedaviyibir daha ki denemen ne zaman. BU ARADA HERKESE SELAMBU 38 YAŞ FORUMUNU BAŞINDAN BERİ OKUDUMKİMİNİN ÜZÜNTÜSÜNE KİMİNİN SEVİNCİNE ORTAK OLDUMBURADA KENDİMİ BULDUM OKUDUĞUM HERKESİN TRANSFER GÜNÜNÜ YUMURTA TOPLAMA GÜNÜNÜ BETA HCG SİNİ SEVİNCİNİ HAYAL KIRIKLIĞINI HÜZNÜNÜÇARESİZLİĞNİ UMUDUNU HEPSİNİ HEPSİNİ YAŞLI GÖZLERLE OKUDUM HEYECANLA OKUDUM EĞER DOĞRU BU YAZDIKLARIM ÇIKARSA EKRANDA YANİ YAZABİLDİYSEM ÇÜNKÜ BURADA BU İLK OLUYOR DAHA ACEMİYİMYİNE HEPİNİZİ DİNLEMEY PAYLAŞMAYA HAZIRIM ÇÜNKÜ BİZİ ANCAK BİZ ANLARIZ HOŞÇAKALIN HERKES SEVGİYLE KALSIN.deniz bulut umarımsana yadığım mesajda bunları yazdım diye bana kızmamışındırama bir şekilde deneme yanılma yoluyla buraya ulaşmam lazımdı
heradacım canım evet içinin en çok sindiği yere gitmek lazım çünkü moral de çok önemli. benim biraz almandaki başıboşluk toplama sonrası yeterki bilgi vermeme ve benim de negatif düşünüp boşvermem de etkili olmuştur belki kimyasalda. umaım bu sefer ikimiz de peşpeşe hmile kalırız. sonuçta kasım da çok uzak değil. hem ben rontgendi histeroskopiydi sonra da maddi durum falan derken mayıstan beri bekliyorum. zaman çabuk geçiyor. belki sende tüpe falan da gerek kalmadan kendi gelir inşşşş.
eh benim de izin vardı para yoktu anneme yazlığa gittim 1 hafta eşim hafta sonu geldi aldı. bu hafta evde tatildeyim. 2 doktora gideceğim tüp için haftaya iş. sen çatlatma iğneni olmuş beklyordun değil mi?
eh benim de izin vardı para yoktu anneme yazlığa gittim 1 hafta eşim hafta sonu geldi aldı. bu hafta evde tatildeyim. 2 doktora gideceğim tüp için haftaya iş. sen çatlatma iğneni olmuş beklyordun değil mi?
evet canım ak mı karamı önümüzdeki hafta belli olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?