38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Dilkalman canım maşallah kız ne güzel 4 tane konulmuş kesinlikle pozitif haberini bekliyorum olacak inşallah hadiii bizleri sevindirrrrrr

bu arada ananas kivi ton balığı ye bol bol su iç çok işe yarıyor
kabız olmaman için de kayısı ve kayısı suyu iç kesinlikle iş yapma ama arada bir dolaş kan dolaşımı için gerekliymiş
hadi hayırlısııııııııııı canımmm
dualarımdasınnnnn

deniz bulutcuğum, hakkında hayırlısı kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap.

biz elimizden geleni yapıp, allahtan istemekten başka çaremiz yok

deniz bulut merhaba buraya ikl yazışım gidip gitmeyeceğini bilmiyorum yanlış birşey de yapmak istemiyorumdaha yeniyim ben erverdibende alman hastanesine ilk görüşmeye gitmiştim olumlu bir etki bırakmamıştıilgisiz görmiştüm sonra orada yapmadım tedaviyibir daha ki denemen ne zaman. BU ARADA HERKESE SELAMBU 38 YAŞ FORUMUNU BAŞINDAN BERİ OKUDUMKİMİNİN ÜZÜNTÜSÜNE KİMİNİN SEVİNCİNE ORTAK OLDUMBURADA KENDİMİ BULDUM OKUDUĞUM HERKESİN TRANSFER GÜNÜNÜ YUMURTA TOPLAMA GÜNÜNÜ BETA HCG SİNİ SEVİNCİNİ HAYAL KIRIKLIĞINI HÜZNÜNÜÇARESİZLİĞNİ UMUDUNU HEPSİNİ HEPSİNİ YAŞLI GÖZLERLE OKUDUM HEYECANLA OKUDUM EĞER DOĞRU BU YAZDIKLARIM ÇIKARSA EKRANDA YANİ YAZABİLDİYSEM ÇÜNKÜ BURADA BU İLK OLUYOR DAHA ACEMİYİMYİNE HEPİNİZİ DİNLEMEY PAYLAŞMAYA HAZIRIM ÇÜNKÜ BİZİ ANCAK BİZ ANLARIZ HOŞÇAKALIN HERKES SEVGİYLE KALSIN.deniz bulut umarımsana yadığım mesajda bunları yazdım diye bana kızmamışındırama bir şekilde deneme yanılma yoluyla buraya ulaşmam lazımdı

MERHABA BAYANLAR BU FORUMDAKı BÜTÜN KIZLAR HEPıNıZE MERHABA 38 yaşındayım 16 yıllık evliyim ilk yıllarda kendiliğinden 2 aylık bir hamileliğim oldu fakat düşükle sonyuçlandı.bir daha da olmadı .3 aşılama ilk tüp girişimi iptal yumurta boş çıkmıştı 2 ncisi negatif 3ncüsüson anda bölünme durdu o da iptal kısaca tüp geçmişim böyle .bu forumu da tüp bebek üzerine araştırmalar yaparken buldumsonunda üye oldum ve şimdi burdayım sizlerle paylaşmaya dinlemeye hazırım sevgyle kalın

Sevgılı monetabu foruma gırmeme sen sebep oldunherkese Ümıt verdın umut aŞıladın bılmıyorum venımde bu forumu okumaya baŞladıĞım zamanlarda kımbılır belkıde benımde bır umuda ıhtıyacım vardsen bu forumun polyanası oldun belkı de bana Öyle geldı Şımdı neredeysen Çık .dÖn buraya.sevgıyle dÖnı

erveri canım hoşgelin. ben ilk denememi almanda yaptırmıştım. başarılı sonuç alan çok arkadaş oldu ama ben doktorumla pek sıcak bir iletişim kuramamıştım. lgisizliği rahim filmimi eski kürtajıma ve şikayetlerime rağmen tüpten önce değil benim talebimle tüpten sonra çektirmemiz vs benim bırakmama sebep oldu. şu an memorialı düşünüyorum. buradan el muallim 40 yaşında ücüzlerine hamile medicana çamlıca faruk beyde olabilir. histeroskopimi o yaptı. ikisiyle de görüşüp karar vereceğim bakalım. sen tedavilerini nerede oldun? bitkisel kürler incir cörekotu bal polen karışımı vs gibi içiyor musun? dhea vs verdiler mi? şimdi nereyi düşünüyorun? MONETA uzun zamandır girmiyor. ben de merak ediyorum haber alırız umarım.

eh benim de izin vardı para yoktu anneme yazlığa gittim 1 hafta eşim hafta sonu geldi aldı. bu hafta evde tatildeyim. 2 doktora gideceğim tüp için haftaya iş. sen çatlatma iğneni olmuş beklyordun değil mi?

Güzel temennin için çok sağol canım. Ben de bu sefer güzel haber alacağına çok inanıyorum. Bu bekleyişten de tek bebek gelmez, ikiz bir hamilelik düşlüyorum senin için, bak aklında olsun. Bu sefer ruhen de fiziken de hazırsın gibi hissediyorum mesajlarından. Doğru diyorsun, her gün uzun geliyor, sonu gelmez bir bekleme yaşıyor gibi oluyorsun ama zaman geçiyor işte. Ben de tüpte negatif sonucu 22 Nisan'da almıştım, hem dün gibi hem ne çok zaman geçmiş. Herşey çok yolunda gidecek inşallah.

eh benim de izin vardı para yoktu anneme yazlığa gittim 1 hafta eşim hafta sonu geldi aldı. bu hafta evde tatildeyim. 2 doktora gideceğim tüp için haftaya iş. sen çatlatma iğneni olmuş beklyordun değil mi?

Harika, tedavi öncesi güzel bir moral deposu tatil. Çok sevindim adına. Lütfen gelişmelerden haberdar et bizi. Sevgiler.

evet canım ak mı karamı önümüzdeki hafta belli olacak.

balance 88 merhaba canım sana uygulanan yedavi bana çok mantıklı geldi.kendim için bile düşünebilirim sana yapılan tedaviyi eşimle konuşacağım bu konuyu.çünkü tüp bebekte ne kadar kaliteli ve de sağlam yumrta olursa o kadar şans çok oluyor.benim en fazla 6 yumurtam olmuştu tabii büyüyenler bu kadardı.4ü toplandı işlem görmüştü sonra bölünme durdu ve iptal oldu transferim olmamıştı yani.bir kaç ayda fazla yumurta toplanıp bunların arasından en sağlıksını kullanmaları.bana mantıklı geldi.tabiii ki çok bir süreç.birkaç tüp bebek yedavisini birarada yapmak gibi birşey.ama ben de eğer denersem benim de bu son olacak.şu an araştırma safhasındayım.henüz tamda emin değilim yeni bir macerya atılmaktan.doktorunun topladığı yumurta sayısının sınırı 9 mu. daha fazlada olabilirmi. eşindeki sperm bozukluğu nasıl anlaşıldı.genetik mi istediler.bende de kan pıhtılaşması hastalığı varmış hamile kalabilirmişim ama düşükle de sonuçlanabilirmiş.benim ki tam bir kördüğüm.ama eşiminkilere bakılmadı.biliyorum yıprandığını anlıyorum canım aynı şeyleri bende yaşadım.sen yinede deneyebilmişsin ben trnsferden döndüm.o 12 günlük umudu bile yaşayamadım.o kadar uğraş sonra al çöpe at gibi birşey.daha yazamıycam şimdi çok duygulandım.kendine iyi bak buradaki ilk arkadaşım.sevgiyle kal.

Erverdi aramıza hoşgeldin canımmmmmm

geriye bakıp üzülme artık karşıya bak hazırlığını yap ,planlarını yap
hedefini çiz o hedefe doğru ilerleeeeeeee emin adımlarla

bunları yaparken en iyi merkez ve doktor seçimin çok önemli
allahın izniyle olacak inşallahhhhhh
pes etmek yokkkk yola devammmmmmmm
Allah gönlüne göre versin canımmmmm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…