- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
defnecim bebişin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin kucağına da alırsın inşallah.ne kadarlık hamilesin onu yazmamışın merak ettim şimdi.güzel haberlerini bekliyorum.hoşçakal.sevgiyle kal.kizlar merhaba:)hepinizin tedavisi hayirli olsun insallah sonbaharda teker teker hepinizden guzel haberler aliriz:)benim 1.5 senede yasamadigim basima gelmeyen kalmadi 8 hftlik bebegim karnimda oldu kurtaj oldum 6 ay sonra duzensiz bhcg ve sagliksiz bir hamilelik daha ardindan 2 histeroskobi bir ay ara ile...sonra negatif bir tup denemesi..bu arada iki miyom bastan kanamali zor bir hamilelik ve tedirginliklerle dolu bir zaman ..cok sukur simdi kisa bebegimi insallah kucagima alirim diyorum...yani bende ne varsa hepsi yasandi hala elim kalbimde hergun birsey olacak diye korkuyorum surekli dua ediyorum..ama inanin sabirla inancla insallah birgun bu mucizleri kucagimiza alacagiz...sizde sakin yilmayin isin ucunu birakmayin:)dhea denen vitamini deneyin bence...ben nekadar faydalandim bilemm henuz 1 ay kullanmistim ama belkide gerckten faydalidir..bu arada eslerinizinde eger sperm degerleri vasatsa onlarada tedavi bitki kuru ne varsa deneyin bence...morfolojisi dusuk spermler saglikli devam etmeyen gebeliklere sebep oluyprmus..hepinizi opuyorum..
canım ben arada gırıyorum ama uzun ara verınce takıb etmekte zorlanıyorum..bırde hala endıselı korkuluyumdefneciğim arada uğra bizi habersiz bırakma. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına aldığının haberini de alacağız canım kaydirigubbakcemile3
erverdi canım 26 haftayı tamamladık allahın ıznıyle..ama hala rısklı bır hamılelık ve ben hala herturlu endıseyı tasıyorum..hıst gecırmıs olmak ve mıyom olması baslıbasına rısk olusturuyormusdefnecim bebişin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin kucağına da alırsın inşallah.ne kadarlık hamilesin onu yazmamışın merak ettim şimdi.güzel haberlerini bekliyorum.hoşçakal.sevgiyle kal.
canım perş görüşme sonrası ne zaman başlayacağım karrımı yazarım buradan
herada neredeymiş o 40 lı yaşlarda doğum yapan yabancıların sitesi ben baktığımda hep ne kadar zor olduğu ne kadar riskli olduğu ile ilgili yazılar bulmuştum. ben negatifim ondan mı nedir delikafadulden
Bakın bir de nelerden medet umuyorum? Ben bu seneye kadar hep girdiğim yeni yaşı söylerdim. İlk gün bile. Geçenlerde dikkat ettim, herkes bitirdiği yaşı söylüyor, artık ben de öyle yapıcam. Keyifli oluyor, bayağı bir zaman kazanmış oluyor insan, tavsiye ediyorum arkadaşlar.......
heradacığım birazdan çıkacağım verdiğin sitelerede akşam ve yarın bakarım moral olur bana. ikiz falan diye diye beni de baya havaya soktun ikiz bekliyoumkaydirigubbakcemile aslında 1 tane olsun da sağlıklı kucağıma alayım yeter. bu sefer çok hazırlandım. vitaminler bitkiseller ne bulursam içiyorum. bir yere giderken 70 likler gibi ilaç torbasıyla dolaşıyorum. :roflol:4 kilo da verdim. inşallah tedavi başlayana kadar 5 olur. ay daha ne yapyım değil mi? benden bu kadar gerisi allaha havale :Saruboceq:
hadi ya bitirdiğim yaş 39 , ay aldığım yaş 40 şimdi 39 mu diyeceğim :))
gelin hepimiz 18 diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?