dur ilk cevabı ben yazayım. şart değil. hatta çok sık ya altından kalkamazsam diye düşünüp korkuyorum. ama herkes büyütüyor bir şekilde değil mi? bence kadınlarınki çokca hormonal. hormonlarımız çağırıyor ve hep klişe amerikan filmlerinde 30larında derler ya biyolojik saatim işliyor diye bizimki durmak üzere. bendeki bir de şimdi son şansımı denemezsem ya 50 imde 60 ımda pişman olursam korkusu. yoksa bu yaşa kadar çocuksuz idare ettik değil mi zemuszemus
kızlar size bir soru. yada bir konu . anne olmak şart mı.yoksa başkalarından görüyoruz da biz de mi istiyoruz.yani sırf kendi egomuzu tatmin etmek için mi.hadi herkes neden anne olmak istediğini yazsın paylaşalım.
heracim guzel sozlerin icin tesekkur ederim insallah sonuna kadar saglikla gideriz hamilelik gercekten zor bir yolmusDefne'cim,
Hayırlısıyla kucağına alacaksın bebeğini inşallah. Çoğu gitmiş azı kalmış, maşallah diyeyim. İnşallah buradan doğumunu da kutlayacağız. Endişe insanın hiç peşini bırakmıyor, tahmin edebiliyorum. İnsanın içine anne olma isteği düştüğü andan itibaren başlayan bir his bu sanırım. Doğduktan sonra, kocaman adam olduklarında bile; bu annelik duygusu hem mükemmel bir duygu hem de kahredici bir endişe duygusu olsa gerek. Destek dolu sözlerin için de sağol, çok şükür ki aramızdan hiç kimse pes etmeye meğilli değil. İnşallah bir sürü güzel haber dolduracak bu topiği yakında. Kendine ve bebişine iyi bak, sevgiler. Ben moral olsun diye yabancı sitelerde dolaşmaya başladım. Bizim ülkemizde 40lı yaşlarda hamile bayanlar azınlık, ancak Avrupa'nın bir gerçeği. Bence moral bozmaya hiç gerek yok. 40'lı yaşlarında 2-3 sene arayla sağlıklı çocuk doğuran bir sürü bayanın hikayelerini okudum az önce. Moral yapmaya yardımcı, tavsiye ediyorum herkese.
evet kizlar ya siz hazirlayin gercekten bilelim :)Ya kızlar biz de minik bir liste yapsak mı acaba, her topic'in listesi var ayol, bir bizim yok. Ne dersiniz?
denizcim bu durumlari hep yasadik benim esimde 2 dogal hamilelikten sonra israrla tup b karsiydi bizim olacak diyordu...gercekten dedigi oldu ama o noktaya gelene kadar bence oncesinde ne yasadiksa onlar etkili oldu...heray ovulasyon zamani ben geriluyordum ve tam ozamanlarda tartisiyorduk iyice gerildik durduk hatta hamile kalip kanamalar basladiginda benimki iyice icine kapandi hic inanmadi devam edecegine..ben bir ara aaa cekemem bu adami bebegimle basbasa yasarim falan diye dusunmeye baslamistim..ama bebek icin onlara ihtiyacimiz var yani bencil dusunursek onlari kullanmak zorundayiz o yuzden sen elinden geleni yap:))kızlar sağolun ben de çok heyecanlıyım.
dün eşim yine delirtti ve ağlattı beni. hala bizim normal yolla da oluyor neden tüp bebek yapıp duruyoruz diyor. adam bni erkek sanıyor sanki 45 50 yaşında bile normal yolla hamile kalabilirmişim gibiklava:evet 39 yaşında sonra da kahretsin 10 ay deneyip tam onun iflası yüzünden bir avuç yeşil receteli ilacı yutarken 41 yaşında hamile kaldım o da kısmet olmadı ama artıkbu yaştan sonra lotodan para çıkması gibi normal yolla olması. zaten normal olması için de çalışma yapamıyoruz ki ya seyahatte oluyor ya kavgalı oluyoruz. sonunda ona da dediğim gibi bu adamı boşayıp kıbrısa idip tüp bebek yapacağım :roflol:
allahım inşallah bugün güzel haberlerle döneriz
hereda inşşş hamile kalırsam senin dediğin gibi bilinçli, panik yapmayan, sabırlı bir anne olurum. evet 30 yaşlarıma göre çok daha mantıklı ve sainim ama diğer yandan çok aceleci ve panik bir insanım bilmiyorum nasıl olacak ben çok korkuyorum fisfisfisbir de valla seni çok sevim inşş günün birinde tanışmak kısmet olur. sevgiyle kal kaydirigubbakcemile3
kızlar sağolun ben de çok heyecanlıyım.
dün eşim yine delirtti ve ağlattı beni. hala bizim normal yolla da oluyor neden tüp bebek yapıp duruyoruz diyor. adam bni erkek sanıyor sanki 45 50 yaşında bile normal yolla hamile kalabilirmişim gibiklava:evet 39 yaşında sonra da kahretsin 10 ay deneyip tam onun iflası yüzünden bir avuç yeşil receteli ilacı yutarken 41 yaşında hamile kaldım o da kısmet olmadı ama artıkbu yaştan sonra lotodan para çıkması gibi normal yolla olması. zaten normal olması için de çalışma yapamıyoruz ki ya seyahatte oluyor ya kavgalı oluyoruz. sonunda ona da dediğim gibi bu adamı boşayıp kıbrısa idip tüp bebek yapacağım :roflol:
allahım inşallah bugün güzel haberlerle döneriz
hereda inşşş hamile kalırsam senin dediğin gibi bilinçli, panik yapmayan, sabırlı bir anne olurum. evet 30 yaşlarıma göre çok daha mantıklı ve sainim ama diğer yandan çok aceleci ve panik bir insanım bilmiyorum nasıl olacak ben çok korkuyorum fisfisfisbir de valla seni çok sevim inşş günün birinde tanışmak kısmet olur. sevgiyle kal kaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar,
Uzun zamandır yazmıyordum topiğe ama gelip okuyup çıkıyordum, sanırım hormonlar bende tavan yaptı ve depresyona girdim. Hepiniz gibi benim de eşimle biraz sorunlarım oldu, hatta bu bebeği ben tek başıma büyüteceğim diye karar verip valizimi bile hazırlamaya kalktım. O kadar kolay değil tabii. Eşim bazen çok anlayışlı bazen de son derece anlayışsız davranıyor. Ben de ne yapacağımı şaşırıyorum ve bıkıyorum. Neden erkekler bu kadar defolu? Benim de bir oğlum olacak ve ben onu nasıl eğitebilirim bu konuda bilemiyorum. Çünkü erkeklerin genlerinde olan bir defo bu. Neyse hala üstümden atabilmiş değilm bu ruh halini, sizlerin de canını sıkmayayım. Zaten yeterince sıkıntınız var. Tedaviye başlayan bütün arkadaşlarıma sabır ve metanet diliyorum. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle.
Merhaba kızlar,
Uzun zamandır yazmıyordum topiğe ama gelip okuyup çıkıyordum, sanırım hormonlar bende tavan yaptı ve depresyona girdim. Hepiniz gibi benim de eşimle biraz sorunlarım oldu, hatta bu bebeği ben tek başıma büyüteceğim diye karar verip valizimi bile hazırlamaya kalktım. O kadar kolay değil tabii. Eşim bazen çok anlayışlı bazen de son derece anlayışsız davranıyor. Ben de ne yapacağımı şaşırıyorum ve bıkıyorum. Neden erkekler bu kadar defolu? Benim de bir oğlum olacak ve ben onu nasıl eğitebilirim bu konuda bilemiyorum. Çünkü erkeklerin genlerinde olan bir defo bu. Neyse hala üstümden atabilmiş değilm bu ruh halini, sizlerin de canını sıkmayayım. Zaten yeterince sıkıntınız var. Tedaviye başlayan bütün arkadaşlarıma sabır ve metanet diliyorum. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?