38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herkese hayırlı ramazanlar diliyorum hepimize hayırlı geir inşallah.ALLAHIM bebişi olmayan bizim gibilere hayırlı bebiş nasip etsin.hamile olanların da hayırlısıyla bir an önce kucaklarına sağlıklı bir şekilde almalarını nasip etsin.herkese hayırlı sağlıklı evlat diliyorum.hoşçakalın sevgiyle kalın.

merhaba kızlar dr a gittim. bu ay yumurtalar 2 ay önceki kadar çok değil. 2 ay önce eşit büyüklükte toplam 10 folikül vardı. yani 2 ay önce denesek büyük olasılık hamileydim. eee bu yaşlarda her ay başka bir sayıyla karşılaşıyoruz ve bu ay sayı çok az sanırım toplam 4-5 folikül var. doktor başlayalım dedi. luteal faz supresyonu önerdi. adetin 21. günü climera forte yapıştıracağım ve 22. günü başlayarak 3 gün cetrotide olacağım. sonra adetin 3. günü diğer ilaçlara geçileck. önde giden 1 folikül varmış. eğer önde gitmeye devam ederse tüp bebeği iptal edip aşılamaya geçeriz hem maliyeti az hem de bu yaşlarda başka problem yoksa olasılık yakın dedi. ay orada aklım karıştı sormadım madem olasılık aynı gibi biz her ay aşılama mı denesek? niye tüp yapıyoruz. offf çok sıkıcı bu işler. sanırım ben dayanamayıp vazgeçeceğim. 21. gün pazartesi ama bu moralle başlanır mı bilmiyorum. eşim hastaneye giderken bile canımı sıktı. ben de bavulumu toplayıp gitmek istiyorum. çok yoruldum. sanırım tüp bebek yerine ayrılmak daha iyi yoksa hem bebeği hem bu kocayı kaldırmayacak benim bünyem gerçektn çok köüyüm ve kararsızım mafoldumbenmafoldumben mafoldumben

Son düzenleme:

canım ne diyeyim bn anlıyorum ama bu adamlar anlamıyorlar. şimdi bu değişen hormonların nedeniyle de senin moralin bozuktur. ben de tedaviye başlamak ve boşanmak arasında karrsızım. allah hayırlı kararlar verdirsin. sen şimdi artık eşini boşver bak bir oğlun olacak inşş sağlıkla onu kucağına alacksın bir tek onu düşün. eşinle aran sonra düzelir. ama şu an önemli olan tek şey bebeğin. boşver gerisini sonra düşünürsün. inşallah oğlunu sen biraz farkı eğitmeyi başarırsın ama ne yapsak yapalım onlar gnetik olark farklılar bizden :teselli:

deniz cim maliyet tüpe göre az olabilir ama ilaçlar pahalı.aynı ilaçları tüp te denesen tüp denemesiydi dersin.aşılama ile ilgili benim sıkıntılarım var fakat anlıyorum ki şimdi kafan çok karışmış.daha sonra detaylı bir şekilde anlatırım.doktorlara göre kolay tabiii ki. onlar işini yapıyor. aşılamaya çevirmek.o olmazsa bu.vazgeçme vazgeçme.tüpe devam.canım önce eşinle uzlaşmalısınikinizde pozitif olnu ki herşey pozitif olsun.kafan çok karışmış senin.çık bir hava al.temiz hava al.derin bir nefes çek kısa süreliğine de olsa kafanı boşaltmayı dene.sakinleş.sevdiğinbir şey ne varsa onu yap ben bile okurken aklım karıştı.sen içindesin.biraz sakinleş sonra yine görüşürüz

evet eşim üstün dr moralimi bozdular. offf en azından 21. gün şu iğneleri olup adetin 3. günü sayı iyi değilse veya o folikül hala önde gidiyor gibiyse hiç başlamaylım derim. olmadı öbür ay deneriz. evt dr sabırlı olmak lazım bu tedavide dedi. bir de paralı olmak lazım diye eklemeliydi. deneyelim olmadı aşılamaya çevirelim sonra 2 ay arayla tekrar deneyelim. evet yaş itibariyle bu azim ve sabır gerekebilir ama para nerede offf mafoldumben

moralimi topladım eşimle konştum. bu ay başlamıyoruz ve memorial da yapmıyoruz. önümüzdeki ay yumurta sayısı daha fazla olabilir diyerek ben 1 ay erteliyorum bu durum eşimi de maddi olarak rahatlatacak. yine kredi alacağız ama önümüzü görebileceğiz. baştan beri medicana çamlıca mı memorial mı kararsızdım bugün muayenede dr a histeroskopiyi medicana camlıca dan faruk bey yaptı deyince aa bizim faruk mu çok iyidir o birlikte çalışmıştık (faruk bey birkaç sene memorial da çalışmış) bize pek çok şeyi o öğretmişti dedi. şimdi ne olursa olsun amerikana gitmedim ama görüşmey pekçok hstaneye gitim memorial ı bu konuda tek geçerim ve herkese öneririm. hele herkes benim yaptığım hatayı yapıp almana gidiyor ki lütfen gitmeyim memorial a gidin. hem fiyatı alman göre daha uygun hem tedaviyi tam size göre düzenliyorlar. 2 ay önce 10 tane olunca yumurta sayım lucrin ile uzun protokol önerilmişti şimdi 1 tanesi önde giden 4-5 tane olunca yumurta sayısı climera forte flaster ve ghrh anagonist kullanımı ile luteal faz supresyon protokolü diye ilk duyduğum bir tedavi önerildi. yani memorial a sonuna kadar güveniyorum. gel görki yaş gereği belki bu sefer de başarılamayacak ve 1 tedavi daha gerekecek. bu durumda biz memorial ı kaldıramayacağız. zaten kredi alacağız ve geri ödemesi çok zor olacak. önümüzdeki ay medicana çamlıca d faruk bey ile deneriz olmazsa tekrar denemek için bir şansımız daha olur diye düşündüm. yalnız ileri yaş bayanlara mutlaka memorial ve bilgi verme açısından da hale hnımı yürekten öneririm. güvenç bey ve ekip çok iyi ayrı

Denizcim, canım lütfen moralini bozma. Deli misin bizim yaşlarda 10 folikül de çok güzel 5 de. Son mesajından bir ay daha beklemeye karar verdiğini anlıyorum. Önde giden bir yumurta varsa, bence de bekle arkadaşım, neticede hem madden hem manen zorluyor bu tedaviler. Geçen gün bana diyordun, beklemek zorlu ama bak kaç ay oldu bekliyoruz diye. Çoğu gitmiş azı kalmış, şunun şurasında sadece bir ay daha. Lütfen kurma aklında da, bu ay 5 folikül olması artık hep 5 demek değil, önümüzdeki ay tekrar 10 olabilir. Hem sen de ben de gayet iyi biliyoruz ki döllenip sağlıkla büyüyebilen bir yumurta yetiyor bize, gerçi iki tane daha iyi, di mi ama

Sen yine de bu ay ödevleri ihmal etme, belli mi olur? Çok öperim, Allah bu güzel günlerde bize müjdelerimizi gönderecek inşallah.

evet herada cım inşallah dr için de doğru kararı vermişimdir. memorial ı tek geçiyor ve yaşı geçmemiş tüm genç bayanlara öneriyorum ama birkaç deneme gerekirse kaldıramayız. zaten az yumurta glişir ve aşılamay çevirirsek aşılama ücretleri ve tüp için kullanılan pahalı ilçlar yine göçertir bizi bari 1 ay dah bekleyelim dedik inşallah önümüzdeki ay folikül sayısı daha iyi olur. inşallah faruk bey ile başarırım. bilmiyorum doğru kararı mı verdim. ama sana ve herkese en azından fikir almaya memorial a gidin diyorum param olsa hemen v olmadı sonrasınd 2 ayda bir orada denerdim

Serapcım teşekkürler, ben de özlüyorum sizleri ve devamlı takip ediyorum herkesi :)

Valla kafamı kızdırdığı anda bu halimi kullanıyorum, çünkü anladığı tek lisan bu, sanki sancı girmiş gibi yapıyorum ve "senin yüzünden oldu" ifadesiyle suratına bakınca suçluluk duyuyor kötükedihüso Hadi şimdi böyle, doğumdan sonra ne bulacağım bakalım CADIARZU Çok şükür oğlumla sağlımız yerinde, inşallah hep böyle de devam eder. Hamilelik insanı zaten sinirli ve hassas yapıyor, bir de üstüne üstlük karşındaki de sinir yapınca sigortalar atıyor işte :bbo: Neyse böyle böyle idare etmeye çalışıyorum, nereye kadar edebilirsem tabii lmaz: ben de seni çok öpüyorum canım, kendine dikkat et Şeniz
Herada'cım hiç sorma, gerçekten onu büyütmem gerekiyor ama bu arada ben benden geçtim :sm_confused: O kadar farklı bakıyoruz ki dünyaya... Ama evlenmeden önce böyle değildi bu adam, evlendikten sonra ne değişti diye düşünüyorum. Evlenmeden önce söylediğim şeylere saygı duyan, dinleyen, iletişim kurabildiğim bir insandı, 3 sene sonra ne oldu da değişti? Gerçekten hayretler içindeyim ve inanamadığım için kabullenemiyorum. Sanırım evlenene kadar kendi ayaklarımın üzerinde durduğum için bazı şeylere tahammül edemiyorum. ınşallah geçer bunlar, çocuğumu babasız büyütmek istemiyorum ama biraz daha damarıma basarsa olacağı bu sanırım :çok üzgünüm:
Sadece rüyalar değişse güzelim, alınganlık, hassasiyet, sinir, ağlama krizleri vs. hepsi son haddinde oluyor. Tabii çok anlayışlı bir koca gerekiyor bu noktada. Bir çok şeyi eşime okutmaya, anlatmaya çalıştım, okuduğu kadarıyla "hmmm... peki" dedi, bir arkadaşının eşi yeni doğum yaptı ve o arkadaşı ile yaptığı sohbetlerin sonucunda benim hiç kapris yapmadığıma karar vermiş. Allah razı olsun. Aldığım tek intikam ise tartışma esnasında sancı numarası kaydirigubbakcemile3 eh o kadar da olsun değil mi? Uyku düzenin değişiyor, hele hele tekmelerini çok net ve dışarıdan gördüğün zaman dünya duruyor sanki, o zaman bu mucizeye inanamıyorsun... ınşallah tüm bunları sizler de yaşayacaksınız en kısa zamanda :) O zaman anlayacaksınız ne demek istediğimi :)
Doğru diyorsun, genlerinde olsa bile ben bunu değiştirmek için elimden geleni yapacağım, ki ileride eşi bizlerin yaşadığı sıkıntıları yaşamasın :lepi:
Çok haklısın erverdi. Ben özel okullarda öğretmenlik yaptım ve paralı okuyan öğrenci velileri ile burslu okuyan öğrenci velilerini gördüm. Paralı okuyan öğrencilerin hiçbir eksikleri yoktu, annesi veli toplantısında gelip oğlumun/kızımın herşeyi var, hiçbir eksiği yok, neden bu kadar başarısız ki diye sorabiliyorlardı. Odalarında bilgisayar, TV, müzik seti, DVD, herşey var, yok yok yani... Ama sevgi ve ilgi eksikliklikleri vardı, tabii bu da hem davranışlarını hem de ders başarılarını etkiliyordu. Bunu anlattığın zaman veli kabul etmiyor ne yazık ki. Oysa bursla okuyan öğrencinin velisi daha ilgili, daha şefkatli ve sevgi dolu olduğu için çocuğun hem ders başarısını hem de davranışlarını etkiliyor. Dediğin gibi para dökmeyle iyi anne baba olunmuyor.
Deniz Bulut'cum, lütfen moralini bozma, bu tedavi sürecinde moral çok ama çok önemli. Maalesef eşlerimizin bu tutumu bizleri daha çok depresyona sürüklüyor. Benim eşim bebek için deli oldu, çok istedi, kıvrandı ama gel gör ki şimdi anlayışsız davranışlarıyla (çok değişmişim ona göre, ki tabii değişeceğim, hem fiziksel hem de ruhsal olarak) beni çileden çıkarmayı başarıyor. Kendisini melek ilan etti sonunda. Ne aşermelerim oldu ne de ağrım olduğunda hissettirdim kendisine, hata ettim tabii. Hamileliğin bütün kaprislerini yapmam gerekiyordu ki haketmeliydim davranış biçimini. Sonuçta şu karara vardım ben. Bu bebeği kendim için doğuracağım. Onun için değil. Eğer bebek sevdam olmasaydı ben hayatta evlenmezdim. Vazgeçme arkadaşım. Bavulunu toplayıp gitmen çözüm değil canım. Bunu ben de çok düşündüm ve yapmayı çok istedim. Ruh halini çok iyi anlıyorum canım ama lütfen toparla kendini ve moralini yüksek tut, pazartesi çok önemli bir gün. Pozitif olmaya çalış canım. Bu çok etkili bir şey gerçekten. Ne kadar pozitif olursan olumlu şeyleri o kadar çok kendine çekersin, aynı şey negatiflik için de geçerli. Pozitif enerjiye çok inanıyorum. Sen de dene lütfen. Elinden geleni yap canım. Göreceksin herşey yoluna girecek :teselli: Dualarım seninle ve bu yola baş koymuş tüm arkadaşlarımla beraber a.s.
Ah canım ah... Tekrar söylüyorum, sen de moralini bozma ve eşine inat iyi ol ve iyi hisset kendini. Bu adamlar neden böyle gerçekten anlamıyorum. Ne istiyorlar bizden bir bilsem... Geçen bunca zamana inat bence tedavine hemen başla hayatım, bırakma. Boşanmak çözüm değil sadece bunca zaman verdiğin mücadeleye yazık olur bence. Gerçekten Allah hayırlı kararlar verdirsin. Ben eşimi çoktan boşverdim. Düşündüğüm tek şey bebeğimi sağlıkla kucağıma almak ve onu en iyi şekilde eğitmek, ailesine, vatanına hayırlı bir evlat olarak yetiştimek, umarım başarabilirim. Bu arada iyi ki erkek doğuruyorum diye düşünüyorum, neden dersen, biz kadınların yaşadığı sıkıntıları ve üzüntüleri yaşamayacak, genlerindeki defo yüzünden kaydirigubbakcemile3
Yaş, doktorların çözüm bulamadıklarında bizlere yapıştırdıkları bir etiket canım... Sabır ve azimle bu işin üstesinden gelebileceğinize inanıyorum. Benim yaşım 43'e dayandı ama 4. düşükten sonra normal yoldan oluverdi. Yapmış olduğum kürlerin de etkisi olduğuna inanıyorum. Çünkü çok yakın bir iş arkadaşım 15 gün önce düşük yaptı. Bebeğin gelişimi 6. haftada durdu. Bu arkadaşım 25 yaşında. Hiçbir rahatsızlığı yok. Gencecik, kocası da öyle. Son derec sağlıklı ikisi de. Yaşımızla alakalı olduğuna artık inanmıyorum. Bir başka örnek daha verebilirim. 4. düşüğüm gerçekleştiği sırada doktoruma gitmiştim. Benden önceki hasta doktorun odasından çıktı ve ben girdim. Doktor bana aynen şunu söyledi. "Lütfen üzülmeyin, sizden önceki hastam 28 yaşında ve 8. düşüğü gerçekleşti" dedi. Bebeklerin gelişmediğini söyledi. "Denemeye devam edin, olacak" dedi ve dediği çıktı. Sen de pes etme lütfen canım :) Eminim sen ve diğer arkadaşlarımız bebişlerinize kavuşacaksınız ve bu verdiğiniz mücadele ile gurur duyup bu zor günleri unutacaksınız :) Sakın moralini bozma ve yılma arkadaşım :)

Son düzenleme:

Canım lütfen moralini bozma. Anladığım kadarıyla bugün görüştüğün doktorun referansı da kararını vermene yardımcı olmuş doktor konusunda. Eğer içine sindiyse gözünü kapa ve doktoruna güven derim. Bir kere daha gidip görüş istersen bu dr faruk bey'le bugün yarın. Belki içini biraz daha rahatlatmana yardımcı olur bu, ne dersin.

Bebekler kısmetleriyle gelirlermiş, ben inanıyorum. Dur bakalım. İnşallah krediye gerek kalmadan gelecek senin bebekler de. Tüp yapmaya karar verirsem, söz ben de gideceğim önerdiğin doktora ve hastaneye. Lütfen pozitif ol. Elimizde kalan en önemli hazinemiz o biliyorsun.

Rüzgar Deniz'in yaş konusunda söylediğine benim de bir eklentim olsun. Bebeğin kalbi durunca, yaşım yüzünden mi diye sordum. Doktorum hayır dedi, bunun yaşla bir ilgisi yok 20 yaşta da oluyor, 25te de. Ben de katılıyorum doktorların yaş konusunda artık görüşlerini revize etmeleri gerektiğine. Yaş konusunda yapabileceğimiz hiçbir şey yok ama denemekten vazgeçmemek, umut etmeye gayret etmek, moral çökünce ruhumuzu kaldırmaya çalışmak yapabileceklerimiz arasında. Bunu hem sana hem kendime hem de herkese söylüyorum açıkçası. Birbirimize destek olup bu zor günleri aşıcaz. Sonra da inşallah Rüzgar demişti bize diyeceğimiz güzel, büyülü günlere geleceğiz, yepyeni heyecan ve duygularla tanışıcaz. Hayırlısıyla inşallah.

Hepiniz için bütün kalbimle dua ediyorum. Önemli olan pozitif olmak ve ileriye pozitif bakmak. Çok zor olduğunu biliyorum ama bunu ben başarabildiysem herkes başarabilir, inanın bana :)

rüzgar deniz herada sağolun ne desem bilmem ki moral verdiniz bana. dokor eşim fazla birşey demeyince siz birşey demiyorsunuz dedi ben de atladım o norml yolla deneylim diyor diye açtı memorial ın kendi en gerçek isttiskitlerini gösterdi. 40 yaş % 25 ise 42 yaş % 15 e 43 ve sonrası % 6 ya düşüor. sonra da dünyanın en başarılı tüp bebek merkezinkini gösterdi yine 42 ve sonrası 43 de korkunç düşüş. yani son 6 ayım mı var dr dedim yok sizin için değil dedi. yani benim yumurtalar bu ay az da çıksa hala ümit varmış. bilmiyorum doktoun gösterdiği rakamların bir etkisi olmuş mudur çünkü ben diyince anlamıyor içimden geçen de bu oluyor : :mymeka:

şimdi yarın faruk beyle yarın görüşüp memorial böyle dedi ama ben sizi seçtim ne dersiniz dersem acaip olmaz mı? ay bu da bir fikir aslında. bunu da diyyim benimkine çıldırsın :lepi:

benim önerdiğim merkez derken memorial mi faruk bey mi? neyse karıştırmayayım aklını gerçektn memorial a git. para dert olmasa ben sonsuz kere orada denerdim.

eşinin bunları görmesi iyi olmuş ama sen boşver o istatistikleri, benim istatistiklere pek güvenim yok canım, dediğim gibi bu işte moral çok ama çok önemli, sen pozitif olursan başarı şansın daha da yükselecek :)

canım daha önce de demiştim benim evlenme nedenim tüp bebek. tedaviye bşlayıp transferden 1 hafta önce kıydık nikahı. yani o zaman ne duruyorum değil mi sonsuz kere deneme hakkım var alkisalkisalkis
biri yazmıştı kız erkek farketmez ama gönlüm % 51 kızdan yana diye valla bir olsa benim de aynen öyle. ama diğer yandan erkek olması daha iyi diye düşünüyorum hem geç anne oluyoruz erken göçcez kız yanlız kaldı derdi olmaz hem erkek milleti asla bizim sıkıntılarımızı yaşamıyorlar o gen defoları nedeniyle. inşallah sen sağlıkl bebeğini kucağına alana kadar bizler de hamile kalırız :CüvCüv:

hiç vazgeçme o zaman :lepi: canım, inşallah sizlerin hamile haberlerini alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum, benim bundan hiç şüphem yok :) sizler de umudunuzu yitirmeyin yeter ki

Lütfen istatistiklere bakmayın arkadaşlar. Gayet iyi biliyoruz ki, aynı yaştaki insanlar aynı şanslara sahip değiller, bazen 20 yaşındakiyle bizim yaşımızdakinin şansı bir; kaldı ki yapılan her deneme, yaşanan her gebelik bile birbirinin aynı değil, dolayısıyla yaşa bakılarak yapılan istatistiksel çalışmalar ancak bir gösterge, bizi tam olarak bağlamıyor. Gözardı etmeden, denemeye devam etmek için lazım bize o istatistikler.

Deniz'cim, hem doktoru hem de hastaneyi kastettim. Gerçi biliyorsun, ben yaşadığım o tüp bebek felaketinden sonra doktorum ne derse onu yapmaya and içtim diyeyim Ne bileyim, şu aşılama tuttu ya, kasımda tüp dene derse senin önerilerini dikkate alıp giderim, yok aşılama yaparım derse, ben dünden hazırım. Gerçi daha vakit var, önce senin güzel haberlerini alıcaz, sonra da ben sizlere güzel haberler vereceğim Allah'ın izniyle.

Dün dua ederken bebeğe de seslendim; ben olsam 2010 gibi güzel yazılan, güzel okunan bir yılda doğardım vallahi. Sen bilirsin ama 2010 tamamdır evladım, gel buyur bekliyoruz diye. Bir denemediğim secret kaldıydı, onu da deniyoruz çok şükür

kızlar tüp bebek ve akupunktur başlığında da yazdım süper manyak bişi aklıma geldi. memorial ın dediği gibi adet 21. gün climera forte bantı yapıştıracağım sonra 22 23 24. günler cetrodite iğneleri olacağım ama adet 3. günü memorial a değil faruk beye gideceğim. uzun kararsızlık sonucu biz memorial de başlayacaktık ama vazgeçtik. maddi olarak kaldıramıyoruz bunu bunu uyguladık ama uygunsa bu ay sizinle devam edelim olmadı ekimi bekleyelim diye. zaten yumurta sayısı tam içimi açmamıştı. faruk bey karar versin. nası? ay garip ama böyle yapacağım. olmazmı ki? eşim d kabul etti hazır 40 yılda bir anlaştık bunu kaçırmayayım delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar MONETA dan haberi olan varmı.onun sayesinde girdim bu foruma henüz tanışamadık.haberi olan varsa söylesin bu yaz 3üncü denemeye başlıyacaktı ne oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…