slm kızlar benım ılk denememde bıyokımyasal gebelıktı 1 tane dondurulmuş 5.cı gun embrıyonum var sıze ıhtıyacım var sızce transferı yaptırıyımmı yoksa 2.cı denemeyımı deneyım bana akıl verınnn
sağol canım. ben de herşeyi bırakmaya çalışıyorum. kocayı bıraktım ama bu az yumurta ve kontrol günleri çok geriyor beni. ama elimden gelen birşey yok dua etmek dışında inşallah az sayıya rağmen alabamanın ve benim çokkk kaliteli yumurtalarımız olurAlabama şimdi hamile kalın diye dua ediyoruz ve inşallah bu gerçekleşecek, sonra da sağlıkla kucağınıza alın inşallah diye dua edeceğiz. Yolu yarıladınız çoğunuz, inşallah herşey yolunda gidecek ve hamileyiiiiiiiiiiizzzzzzzzz diye buradan müjdeleri yağdıracaksınız bizlere :)
az kaldı canım, az :) inşallah olacak :)
moralli, umutlu ve pozitif olduğunuz sürece herşey yolunda gidecek, eminim ben :)
Çok can sıkıcı bir durum, anlıyorum seni... Pozitif olmaya çalış, sadece ve sadece bebişin olacağına odaklan canım... Evet tüm yükü biz kadınlar taşıyoruz omuzlarımızda. Karısına %100 destek veren erkek çok nadir, parmakla sayılacak kadar az hatta, şöyle bir düşünüyorumda çevremde yok bile böylesi. Ne yapalım, olsun... Önemli olan bebişlerimize sahip olabilmek, sonrası Allah kerim. Asla yürümeyen bir evliliği çocuk için yürütecek cinsten bir kadın değilim. O yüzden ayklarını denk alsınlarklava:
serappty arkadasım bende 4. tüp bebek tedavisine baslayacagım tedavni ve akapunkturu nerde yaptırıyorsun acaba tedaviden ne kadar önce basladın bende ankaradayım onun için sormustum
Alabama şimdi hamile kalın diye dua ediyoruz ve inşallah bu gerçekleşecek, sonra da sağlıkla kucağınıza alın inşallah diye dua edeceğiz. Yolu yarıladınız çoğunuz, inşallah herşey yolunda gidecek ve hamileyiiiiiiiiiiizzzzzzzzz diye buradan müjdeleri yağdıracaksınız bizlere :)
az kaldı canım, az :) inşallah olacak :):
Kızlar koşturmacadan giremiyorum. Deniz'cim ve Alabama'cım, tedavileriniz hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hepsi güzelce döllenecek ve buradan hamilelik haberlerinizi okuyacağız. Dualarım sizinle kızlar, lütfen morallari sağlam tutalım. Şimdi umutlanmayacaksak söyler misiniz bu umutlar ne zaman yeşerecek? Lütfen güzel şeyler hayal edin canlarım. Herşey güzel gelişsin inşallah
sağol canım. ben de herşeyi bırakmaya çalışıyorum. kocayı bıraktım ama bu az yumurta ve kontrol günleri çok geriyor beni. ama elimden gelen birşey yok dua etmek dışında inşallah az sayıya rağmen alabamanın ve benim çokkk kaliteli yumurtalarımız olur
sağol canım. ben de herşeyi bırakmaya çalışıyorum. kocayı bıraktım ama bu az yumurta ve kontrol günleri çok geriyor beni. ama elimden gelen birşey yok dua etmek dışında inşallah az sayıya rağmen alabamanın ve benim çokkk kaliteli yumurtalarımız olur
denizcim cook haklisin ama inan en anlayislisi bile tedaviyi kaldiramiyor sanirim kadinlarda annelik icgudusu bebek istegi agir basiyor zaten dogal yapimiz daha mucadeleci o yuzden herseye gogus geriyoruz...benimki nispeten anlayisli sevkatli bir erkekken tedavi boyunca okadar degistikicanım dün de her dediğimi nasılsın dahi yanlış anladı. ben tam bilgisayara oturdum o tv de zaplıyordu ay sırayla gitsene ben de bakayım dedim zaten öyle gitmiyor muyum dedi ve nasıl bağırdı anlatamam. anlamıyorum. dün kesin bıraktıydım tedaviyi. sabah zorla götürdü. ona son dediğim ve çok ciddiyim bıktım tutmazsa kesin ayrılıyoruz tutarsa ve hamileyken de böyle devam edersen yalnız anne olurum daha iyi. benim durum çok zor ve allaha bıraktım artık. çıktım bir yola ve olacaksa olsun hayrıma olmayacaksa olmasın. yani senin eşinin bu kadar zor olduğunu sanmıyorum. hatta başka kimsenin böyle tuhaf olduğunu sanmıyorum. zaten tedaviden itibaren bu hormonlar bizi çok zorluyor bir de şımartacaklarına üstüne böyle anlayışsız kocalar tüy dikiyor. anlamıyorum herşeyin üstesinden ben tek başıma gelmeye mecbur muyum :umursamaz:
neyse bende değişen birşey yok umarım sen çokkkk iyisindir :1hug:
Rüzgardeniz merhaba,
Seninde fazla kalmamis...doktorlar bana ekim sonuna tarih veriyorlar,ama ben normal dogum planliyorum.Turk doktorlar bazen abartiyorlar herseyi burada dogum yasi 35 in ustu ve neredeyse %95 kadin normal dogum yapiyor.bende sansimi deneyecegim eger son dakika aksilik cikmaz ise....senin icin de hersey yolunda gider umarim...
serpilcim azicik kalmis:)darisi basimiza...benden biray ondesin sanirim..ne guzel hergun yuzmussun:)bense harekete hasret kaldim..sen hamileligin basinda cok zayif olmalisin..bak ben kilolu basladim ve suana kadar 4-5 kilo aldim ben bile hayretler icindeyim:)en az 15-20 kilo bekliyordum kendimden sanirim hamilelikte hemen hemen herkadin ideal bir seviyeye cikiyor kilo olarak kilolu baslayanlar daha az kilo aliyor o yuzden..ben 6 ayin ortalarindan itibaren agirlasmaya basladim..kocaman bir karnim var sanki 8 aylik gibiyim:)ise devam ediyorum mecburen..insallah allah bu noktaya kadar geldik emeklerimizi bosa cikarmaz..Denizkarayurt,
Senden de herseyin yolunda gitmesine sevindim...evet 13 kg normal ama benim daha dogumuma 2 ay var bu da esktra 5-6 kg demek..sanirim kiz cocuklarinin hamilelikleri biraz daha agir geciyor ki ben haftanin nerdeyse 5 gunu 1 saat yuzuyorum,yemegi abartmiyorum o halde iken simdiden kg limitini doldurdum.yani genetik kodlarimizdan yazgiyi degistiremiyor insan bazen...artik dogumdan sonra kosturacam bolbol kilo vermek icin...7.ay itibari ile hamilelik ciddi anlamda degisiyor,insan agirlasiyor..sen simdi en iyi zamanlardasin tadini cikar,kendinize iyi bakin:)
arkadaslar cok sik giremiyorum ama hepinize tedavilerinizde bol bol sans diliyorum...kafanizda islemleri cok buyutmemeye calisin..pekcok kez tekrar edebileceginizi dusunun...her girdiginiz tedavinin sonuncu oldugunu dusunmeyin bebeklerimize kavusana kadar devam edecegiz yilmak yok:)bu arda dhea yi tavsiye ediyorum yine bir arkadasim 3 ay kullandi yumruta kalitesi ve sayisi artti:)sevgiler hepnizi opuyorumdenizbulut ve denizkarayurt saolun kızlar bilgiler için. işte çömez olunca algılamaya çalışıp doğru mu anladım yanlışmı anladım derdine düşüyorum. doktor bana genel anestezinin haricinde bide uyanık ama aşağı bölgeyi hissetmeden yapılan yumurta toplama işlemide olabilir diyince ben onu yarı anestezili olarak algıladım galiba ama ben yinede genel anesteziyi tercih ederim açıkçası. neyse o günler hayırlısıyla gelsinde bakalım neler yaşıcaz. alabamacim belki gec kalmis olabilirim ama bende opuda tam anestezi almadim yani zihnim netti ama o bolge uyusmus gibiydi sadece damardan bir ilac verildi oncesinde hicbirseyde hissetmedim..bence bosuna genel anest girme hic gerek yok canim
ya denizbulut evde huzursuzluk olayı kötü haklısın bazen bende yaşıyorum hepimiz yaşıyoruz ama napcan herşey insanlar için diyoruz unutuyoruz. aşılamanın son zamanları tam transfer zamanı bizdede benzer huzursuzluklar olmuştu ve ben nerdeyse yapmaktan vazgeçcektim. başlıcaktım bu aşkın ızdırabına ama ya sabır diyerek devamını getirdim. hayat kolay değil allah bize doğru olanları yapmamıza destek olsun hayırsız olan ne varsa kendiliğinden sonlansın. ne diyim .
bugün kontroldeydim yine 5 yumurta büyümeye devam ediyor 8,5-11 arası olmuşlar. doktor bu günden itibaren femara hapa da başlattı sabah akşam. yarından itibaren de çatlamaması icin cetrotide ekledi. bir de 6. yumurta çıktı ortaya ama 6mm daha sanırım diğerlerine yetişemeyecek. neyse olana da şükür kaliteli olsunlar yeter :Saruboceq:
selam kızlar bende kontrolden geldim ama moralimi bozdu doktor istediğim gibi gitmiyor dedi bugün tedavinin 6,günü ilk kontrolde 6-8-9-11-14 olan yumurtalar bugün en küçüğü 8-9 galiba en büyüğü de 15,5 olmuş diğerlerinde ufak büyümeler var. 3 tanesi fenadeğil dedi. bugün ve yarın iğnelere devam hem menapur hem cetrodite cumartesi kontrol ogünkü duruma göre karar verecekmiş. belki aşılamaya döneriz dedi. yumurtanın kalitesini aldığı büyüme hızına göre tahmin ediyorlarmış ama emin olamıyorlarmış içi boşda çıkabilir dedi.
deniz bulutcum sende gitmişsin sonuçların hayırlı olsun şekercim inşallah tüm yumurtaların kalitelidir. doktorlar kaliteyi niye ultrasondan anlayamıyolar ya. aşılamaya dönmeye gerek varmı yokmu kaliteyi bilsek zaten aşılamayı da yaptırmayız dimi boşu boşuna
alabama aynı gün başladık kontroller aynı gün devam ediyor benim yumurtalar da aşırı küçük senin yanında ama doktor bana iptal olabilir veya aşılamaya çevrilebilir vs birşey demedi. hatta eşim burnundan ameliyat olacak yaklaşık toplama günü ne zaman olur dedim haftaya perşembe toplayabiliriz dedi ? :1shok: of yani ne zor işler bunlar mafoldumbenacaba diyorum senin 1 yumurtan fazla önden gidiyor diğerleri ona yetişemiyor ondan mı öyle dedi doktorum. çünkü başlamadan memorial da benim 1 tanesi önden gidiyordu bana 21. gün tedavi vermişler ve biri önden giderse aşılamaya çeviririz demişlerdi. yoksa seninkiler benimkilere göre hem daha büyükler hem de aynı hızla büyüyorlar fisfisfis
ben de sordum anlaşılmaz mı kalitesi diye toplayıp içine bakmadan anlaşılmaz dedi. seni kasdederek doktoru 2 yumurtasından ümitliyim demiş onu neye göre demiş dedim belki ultrasonda 2 tanenin büyüklükleri daha iyidir diğerleri geridir ondan öyle demiştir dedi. senin durum tam cumartesi belli olacak anladığım kadarıyla?
ay delirmezsem ben bu tedavimde mafoldumben doktorumu aradım açık açık sordum aynı gün başladığım kontrollerimiz aynı gün olan bir arkadaşta böyle böyle olmuş benimkilerin de büyüme hızı yavaş ve üstelik foliküller daha da küçük iptal veya aşılamaya geçme olasılığı var mı diye. yok ben sizde böyle birşey planlamıyorum. istediğim gibi büyüyorlar. rahim de 5mm iken 8 mm olmuş bu da östrojen artışı da olduğunu gösteriyor cumartesi kontrol o güne kadar daha da büyürler aksi birşey olursa ben size söylerim endişe etmeyin dedi. yani demesi kolay da gel de endişe etme.
alabama ikimizin de duadan başka sığınacağımız birşey yok. ne diyeyim benim tüp olur 3 tane döllenir tutmaz senin aşılamaya döner 2 tane büyür ama döllenir va hamile kalırsın. yani bu tedaviler çok stresli her an herşey değişebiliyor. allah yardımcımız olsun canım :Saruboceq: denizkarayurt hep derdiki ben tedavimde hiçbirşeyin farkında değildim mal gibi gelip gittim meğer ne büyük lüksmüş öyle gelip gitmek.kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?