38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ!....daha yeni girdim araara okuyup hepinizi tanımaya başlayacağım inş,,,,,,,,a.ssabırlı olun sizide kaşıyacağım:roflol:

D.KARAYURT,,,,,SERPİLİNHA,,,,,,DENİZBULUT,,,,,,RÜZGARDENİZ,,,,,,,DEFNE,,,,,,BALANCE,,
DURU,,,,,HERADA,,,,,,,fisfisfisdaha kim vardı yaaa,,,,neyse hepinizi ayrı ayrı öpüyorum ve sizi seviyorum,,,,özledim kızlar sizi :1hug:

Oh oh bu ısınmansa yandık valla.
tabiki ısınma yavrukuşum:jeyyar:
Yav bizizm kızlar saat kaçta giriyor anlamıyorum hiç denk getiremiyorum.
bacım ben uzun zamandan beri girmiyorum bilmiyorumki,,,,,,KIZLARRRRR gelin artıkın bak dayakçı teyzeniz geldiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
Ülen gören de seni gerçekten pata küte giren birir sanacak. Halbuki tavuk pane gibi çıtır çıtırsın valla.
susu kız çaktırma:mymeka:

Herkesin adına konuşuyorum ama, valla onlar da seni özledi Moniş'im. Balance girmiyor artık maalesef. Umarım o da bir hava alıp geri gelir aramıza. Hem de güzel haberlerle.

hehheee ay çok güldüm. inşallah canım. benimki anlar mı anlamaz mı bilmiyorum ama bir hamile kalayım ben ona neler yapacğım. doğru yoldasın devam et. yerimseniben anlsınlar canım biz her türlü sıkıntıyı çekiyouz şımarıklığı onlar yapıyorlar :umursamaz:

hoşbulduk canım. nerde kaldın moneta yani moniş canım? ne zamandır yoksun. bakıyordum bakıyordum haftalardır tıklamamıştsın bile lmaz: özlettin valla

Rüzgar ne haklı değil mi. Bu herifler manyak yaa. Biz tüp işleminde o kadar eziyet çektik. Herifleri sperm vermeye zor bela ikna ettik. Çok zor bir işmiş gibi. O yüzden bunlardan vicdan beklememek lazım.

moniş bak ben yeni tedaviye başladım 6 yumoşumu büyütüyoum. sen nler yaptın canım?

Rüzgar ne haklı değil mi. Bu herifler manyak yaa. Biz tüp işleminde o kadar eziyet çektik. Herifleri sperm vermeye zor bela ikna ettik. Çok zor bir işmiş gibi. O yüzden bunlardan vicdan beklememek lazım.

ay ne vicdanı canım nerdeee. bizim de aslında tek kendimizi ve inşşş olur olacak bebişlerimizi düşünmemiz lazım. benimkide on gün son anda zor yetişmişti örnek vermeye klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…