hehhee bana iyi davranmış tedavideyim ya üzülmemem gerek şu aralar delikafadulden
merhaba kızlar anca gelebildim. topiğin sahiplerinden moneta gelmiş merhaba ben alabama daha önceleri bi aralar uğramıştım belki hatırlarsın hani kocası tüp yapmak istemeyen.
denizcim yumoşlar büyüyomuş sağlı sollu maşallah çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah kucağında bebiş olsun yumoşlar.
benim de sonuçlar aynı oranda gidiyo büyüyen üç yumurtam 16,16 ve 18 olmuşlar. diğer küçükler de 9,5 ve 10.5 da kalmışlar. bir gün daha doz verdi yani bugün iğnelerimi yapcam. yarın sadece çetroide miydi onu yapcam pazar gecesi 24 de pregnyli vuruyoruz. pazartesi günü değil salı sabah 10 da yumurtalarımı genel anestezi ile alacaklar. üç tane yumurtaya güvenip ya allah diyeceğiz artık rastgele. aslında doktor bu üç yumurtanın kötü çıkma ihtimaline karşı istersen aşılama devam edebiliriz dedi ben istemedim. sonuçta yumurtalarım kötüyse aşı da tutmaz. evet tüp tedavi daha pahalı ama ben bu yola zaten zorla çıktım tüp den vazgeçmeyeceğim. bakalım yumurtalarım nasıl çıkacak bunu öğrenmiş olacağım. geçen aşılamada da üç yumurtam büyümüş olgunlaşmış demekki benim öyle beş altı ihtimalim düşük belki değil ama böyle düşünüyorum. hayırlısı kızlar dualarınızı eksik etmeyin.
merhaba kızlar anca gelebildim. topiğin sahiplerinden moneta gelmiş merhaba ben alabama daha önceleri bi aralar uğramıştım belki hatırlarsın hani kocası tüp yapmak istemeyen.
denizcim yumoşlar büyüyomuş sağlı sollu maşallah çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah kucağında bebiş olsun yumoşlar.
benim de sonuçlar aynı oranda gidiyo büyüyen üç yumurtam 16,16 ve 18 olmuşlar. diğer küçükler de 9,5 ve 10.5 da kalmışlar. bir gün daha doz verdi yani bugün iğnelerimi yapcam. yarın sadece çetroide miydi onu yapcam pazar gecesi 24 de pregnyli vuruyoruz. pazartesi günü değil salı sabah 10 da yumurtalarımı genel anestezi ile alacaklar. üç tane yumurtaya güvenip ya allah diyeceğiz artık rastgele. aslında doktor bu üç yumurtanın kötü çıkma ihtimaline karşı istersen aşılama devam edebiliriz dedi ben istemedim. sonuçta yumurtalarım kötüyse aşı da tutmaz. evet tüp tedavi daha pahalı ama ben bu yola zaten zorla çıktım tüp den vazgeçmeyeceğim. bakalım yumurtalarım nasıl çıkacak bunu öğrenmiş olacağım. geçen aşılamada da üç yumurtam büyümüş olgunlaşmış demekki benim öyle beş altı ihtimalim düşük belki değil ama böyle düşünüyorum. hayırlısı kızlar dualarınızı eksik etmeyin.
hadi bakalım, bu çok güzel bir haber :) dualarımız seninle canım... eminim bize müjdeyi yakında vereceksin :)sevgili erverdi defne5 hereda denizkarayurt rüzgardeniz serpilinha karamel69 ve diğer arkadaşlar desteginiz için çooook teşekkürler. bügün kontrolden geldim moralim daha iyi. yumurtalar yavaş büyüyor ama önemli olan tedaviye cevap vermeleri dedi doktorum. sağda 13,5-12,5-12 mm solda 11,5-11-10,5 mm olmuşlar. pazartesi kontrol var. perş büyük olasılık toplama. tabii daha belli olmaz ama bu sayı ile 2. gün transferi mi düşünüyorsunuz dedim. büyük olasılık 3. gün olur dedi. ay inşallah hayırlısı :Saruboceq: :dance: inşallah alabama da güzel haberlerle döner bugün onun da kontrolü vardı. a.s
Valla benim babam senin eşin gibi asabi bir adamdı. Ne zaman neye kızacağını bilemezdik. Şimdi iyice yaşlandı, sesi zor çıkıyor ama zamanında rahmetli anneme ve bizlere az çektirmedi. Annem de garibim hiç sesini çıkarmaz, apartman babamın sesini dinlerdi. Bunlardan nefret ettiğim için eşimin bağırmasına hiç gelemiyorum ve benim cinlerim tepeme çıkıyor o anda... Bağıracaksan çık dışarı bağır bağır deşarj ol gel diyordum hamile kalmadan önce. Hamile kaldıktan sonra değişir daha sakin olur diye düşünürken tam tersi oldu, iyice dellenen bir adam haline geldi. Mahsus mu yapıyor anlamıyorum. Oysa bu bebeği benden daha çok istiyordu desem yeridir. Tam bir tezat yani. Dediğin gibi aynen fikirsiz ya da benim deyimimle şuursuz, artık ne isim verirseniz. Kendilerini ne zannediyorlarsa. Neyse ben sahte sancı ile olayı kendi lehime çeviriyorum. Artık pek cesaret edemiyor bağırıp çağırmaya, biraz sesi yükselmeye başlarsa aman diyorum bak sancım tutar, erken doğururum falan sonra vicdan azabı çekersin diyorum hiç başlamadan susuyor. Ben de kafamı dinliyorum kaydirigubbakcemile3Valla Rüzgar'cığım burada olsan yanaklarından öpecektim seni. ŞenizNe iyi etmişsin senin fikirsize öyle yapmakla. Bunlar hakikaten iyilekten anlamıyor. Ben çok sakin bir insanımdır. Asla kavga gürürltü sevmem. Ailemden de böyle gördüm. Babam filan şeker gibi adamdır. Gelgelelim eşim tamam iyi bir insan,ama anormal derecede sinirli. Ben karşımdaki sinirli olduğunda o an konuşmam. Sakin anda güzelce konuşmak isterim. Yok bizim fikirsiz "Cevap ver, niye cavep vermiyorsun" diye ortalığı yıkar. O koca bağırtısından apartman sarsılır. Kendide kocaman zaten.
Demek ki aynı duyguları yaşamışız. O kadar üzüldüm ki, bizim öpmeye kıyamadığımız binbir güçlükle elde ettiğimiz bebekleri strese soktuklarını bile bile nasıl böyle canavarlaşabiliyorlar diye. Gerçekten bunların mayası bozuk. Kesinlikle senin yaptığın cadılık filan değil. En güzelini yapıyorsun.
Evet bence de. Diyorum ya, ben de hamilelik sırasında kanama, kistik hidroma, down sendromu amniyosentez bunları internetten okuya okuya resmen çıldırma noktasına gelmiştim. Benim kadar sakin bir insan bile düşün yani. Hatta amniyo sonrası sıvı kaçağı tehlikeliymiş. En küçük bir akıntıda "Vay amniyo kesem patladı" filan demeye başladım. Korkudan hergün ağlıyordum. Ablamlar doktor biliyorsun. Onlar resmen interneti yasakladı bana. "Bir daha girmeyeceksin: Tıpta kesin bir netlik yoktur. Halsizlik sıradan bir yorgunluk belirtisi de olabilir kanser de. Yani böyle didiklersen hayatını zindan edersin" diye. Şimdi aynen senin gibi sadece güzel şeyleri okuyorum. Hangi haftadaysam ona bakıyorum. Ohh be löküs hayat.
Amin canım arkadaşım amin. Hem bizhem de sitedeki bütün arkadaşlarımız bir an önce bu güzel duyguyu yaşasın. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kimler gelmiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşş zemuszemus zemuszemus zemuszemusKIZLAAAAAARRRRRRRRRdelikafaduldenbaşınızın belası geldisositososito
ben yokken neler yaptınız bakimmmmm
:mymeka:dökülün ülennnnnsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
canım yaaaaaa... çok özledik seni, nerelerdesin? hamişlik iyi gidiyor çok şükür, bir yaramazlık yok, sen nasılsın? işler nasıl? sık sık uğra artık :) ben de seni çoook öpüyorum canımcığım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktancanımmmmmmmm a.s.neler yapıyorsun????nasıl gidiyor hamişlik?........öpüyorum aşkım seni
biz de seniiiiiiiiiiii :1hug: a.s. ŞenizD.KARAYURT,,,,,SERPıLıNHA,,,,,,DENıZBULUT,,,,,,RÜZGARDENıZ,,,,,,,DEFNE,,,,,,BALANCE,,
DURU,,,,,HERADA,,,,,,,fisfisfisdaha kim vardı yaaa,,,,neyse hepinizi ayrı ayrı öpüyorum ve sizi seviyorum,,,,özledim kızlar sizi :1hug:
hele bir bebeğin gelişimini görsün inşallah us'de o zaman anlar canım... gerçi benim eşim bazen unutuyor ama hatırlatıyorum ufak taktiğimle kaydirigubbakcemile3hehheee ay çok güldüm. inşallah canım. benimki anlar mı anlamaz mı bilmiyorum ama bir hamile kalayım ben ona neler yapacğım. doğru yoldasın devam et. yerimseniben anlsınlar canım biz her türlü sıkıntıyı çekiyouz şımarıklığı onlar yapıyorlar :umursamaz:
he valla... birlikten kuvvet doğar demişler, hadiiiiiiiiii :lepi:valla kızlar örgütlenelim bu kocişlere bi suikast lazım yani haaakötükedihüso
bak yine kızdım yaa,,,,,ne kadar umarsız yaratıklar yaa,,,,akannehirbendede var bidene,,,,allahımmmmmmmm tepelememek için kendimi zor tutuyorum valla,,,
görüşürüz birtanem, arayı bu kadar çok açma lütfen :)kızlar ben şimdi çıkıyorum sonra görüşürük artıkınsırnaşık şey
dualarımız tabii ki sizlerle... inşallah yakında güzel haberler alacağız canım :) yeter ki moraliniz yüksek olsun ve rahat olun :)merhaba kızlar anca gelebildim. topiğin sahiplerinden moneta gelmiş merhaba ben alabama daha önceleri bi aralar uğramıştım belki hatırlarsın hani kocası tüp yapmak istemeyen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?