38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Aynen benimki de öyle oldu. Hatta doktor kızdı "Siz bu kadar sıkıntı çekiyorsunuz. Bu herifleriniz bir sperme vermeye gelmiyor hala" diye. Neyse güç bela gitti. Aynen senin dediğin gibi hasaten kapanmak üzereydi. Son anda apar topar halletti.

valla kızlar örgütlenelim bu kocişlere bi suikast lazım yani haaakötükedihüso
bak yine kızdım yaa,,,,,ne kadar umarsız yaratıklar yaa,,,,akannehirbendede var bidene,,,,allahımmmmmmmm tepelememek için kendimi zor tutuyorum valla,,,

evet aynen örgütlenmek lazım. ben önce sadece kendiminki böyle sanıyordum. Baktım bütütn arkadaşlar aynı sorunu yaşıyor. Çok ilginç valla.

merhaba kızlar anca gelebildim. topiğin sahiplerinden moneta gelmiş merhaba ben alabama daha önceleri bi aralar uğramıştım belki hatırlarsın hani kocası tüp yapmak istemeyen.
denizcim yumoşlar büyüyomuş sağlı sollu maşallah çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah kucağında bebiş olsun yumoşlar.
benim de sonuçlar aynı oranda gidiyo büyüyen üç yumurtam 16,16 ve 18 olmuşlar. diğer küçükler de 9,5 ve 10.5 da kalmışlar. bir gün daha doz verdi yani bugün iğnelerimi yapcam. yarın sadece çetroide miydi onu yapcam pazar gecesi 24 de pregnyli vuruyoruz. pazartesi günü değil salı sabah 10 da yumurtalarımı genel anestezi ile alacaklar. üç tane yumurtaya güvenip ya allah diyeceğiz artık rastgele. aslında doktor bu üç yumurtanın kötü çıkma ihtimaline karşı istersen aşılama devam edebiliriz dedi ben istemedim. sonuçta yumurtalarım kötüyse aşı da tutmaz. evet tüp tedavi daha pahalı ama ben bu yola zaten zorla çıktım tüp den vazgeçmeyeceğim. bakalım yumurtalarım nasıl çıkacak bunu öğrenmiş olacağım. geçen aşılamada da üç yumurtam büyümüş olgunlaşmış demekki benim öyle beş altı ihtimalim düşük belki değil ama böyle düşünüyorum. hayırlısı kızlar dualarınızı eksik etmeyin.

alabama hatırladım canım,,,,,,,daha katletmedinmi adamıkötükedihüso
,,şaka bir tarafa,,,,,daha yeni döndüm topiğe çoğu arkadaşlarımızdan ve sizlerden haberim yoksengözlerimebaksanabolacak inşyerimseniben

güzel güzel inş ŞİMDİ,,,,,olsun canlarım,,,,,güzel haberlerinizi alırız dua ediyorm inanın,,,,,,,,ama yılmamak ve devam etmek gerekiyor,,,inatçı ve umutlu olmak lazım

canım inşallah üçü de döllenir. üçünün büyüklükleri çok iyi. diğer ikisi küçük kalmış. olsun. bazen sadece 1 yumurta elde ediliyor. o dölleniyor ve tutunuyor. yani zamanın gelmişse olacağı varsa olur. allah korusun olmadı diyelim doktorun seni hormon düzenini falan biraz öğrenmiş oluyor bir sonraki tedavini ona göre ayarlıyor. sadece dumak yok yola devam mutlaka :lepi:

hadi bakalım, bu çok güzel bir haber :) dualarımız seninle canım... eminim bize müjdeyi yakında vereceksin :)
Valla benim babam senin eşin gibi asabi bir adamdı. Ne zaman neye kızacağını bilemezdik. Şimdi iyice yaşlandı, sesi zor çıkıyor ama zamanında rahmetli anneme ve bizlere az çektirmedi. Annem de garibim hiç sesini çıkarmaz, apartman babamın sesini dinlerdi. Bunlardan nefret ettiğim için eşimin bağırmasına hiç gelemiyorum ve benim cinlerim tepeme çıkıyor o anda... Bağıracaksan çık dışarı bağır bağır deşarj ol gel diyordum hamile kalmadan önce. Hamile kaldıktan sonra değişir daha sakin olur diye düşünürken tam tersi oldu, iyice dellenen bir adam haline geldi. Mahsus mu yapıyor anlamıyorum. Oysa bu bebeği benden daha çok istiyordu desem yeridir. Tam bir tezat yani. Dediğin gibi aynen fikirsiz ya da benim deyimimle şuursuz, artık ne isim verirseniz. Kendilerini ne zannediyorlarsa. Neyse ben sahte sancı ile olayı kendi lehime çeviriyorum. Artık pek cesaret edemiyor bağırıp çağırmaya, biraz sesi yükselmeye başlarsa aman diyorum bak sancım tutar, erken doğururum falan sonra vicdan azabı çekersin diyorum hiç başlamadan susuyor. Ben de kafamı dinliyorum kaydirigubbakcemile3

Valla araştırma yapmadan yaşamak çooooooooook löküs kaydirigubbakcemile3 bilmemek en güzeli, çok bildin mi ne soruların bitiyor ne de aldığın cevaplardan tatmin olabiliyorsun :) En güzeli böyle :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kimler gelmiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşş zemuszemus zemuszemus zemuszemus
canımmmmmmmm a.s.neler yapıyorsun????nasıl gidiyor hamişlik?........öpüyorum aşkım seni
canım yaaaaaa... çok özledik seni, nerelerdesin? hamişlik iyi gidiyor çok şükür, bir yaramazlık yok, sen nasılsın? işler nasıl? sık sık uğra artık :) ben de seni çoook öpüyorum canımcığım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
biz de seniiiiiiiiiiii :1hug: a.s. Şeniz
hele bir bebeğin gelişimini görsün inşallah us'de o zaman anlar canım... gerçi benim eşim bazen unutuyor ama hatırlatıyorum ufak taktiğimle kaydirigubbakcemile3
he valla... birlikten kuvvet doğar demişler, hadiiiiiiiiii :lepi:
kızlar ben şimdi çıkıyorum sonra görüşürük artıkınsırnaşık şey
görüşürüz birtanem, arayı bu kadar çok açma lütfen :)
dualarımız tabii ki sizlerle... inşallah yakında güzel haberler alacağız canım :) yeter ki moraliniz yüksek olsun ve rahat olun :)

rüzgar denize,`,taktiğine bayıldım canım.daha ne numaralar var?inş bizde hamile jkalırsak bizede öğretirsin bir iki şey.hoşçakal

RÜZGARDENİZ'İM geçmişte'' ultrasonografi''krizi atlatmıştık,,,,,,,:dilcikar:sana inanmazlar güzelim,,,,,,,,sicil var yavrum siciillllll,,,,,,,
cannn çok sevindim bebişimizin sağlığına:dance:,,,,ay ay ayyyy beroşum ne yaparki!..özledim leblebi zilloşu,,,,,,,
:çok üzgünüm::mymeka:kızm doğurun artıkın şu bebeleri,,,teyze olalımklava:

BEBİTOCUM,,,,,,,,benim ilk gözağrım,,,,,doğurmuştur bebişini şimdi,,,,,,allahım inş sıkıntı yaşatmasın,,,yüzü gülsün:çok üzgünüm::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…