valla taktik geliştirdikçe size de aktarırım kızlar... ne yapalım başka türlü başa çıkılmıyor bu adamlarla, boşuna dememişler "kadının fendi erkeği yendi" diye kaydirigubbakcemile3 bunu bize yaptıranlar utansın :)rüzgar denize,`,taktiğine bayıldım canım.daha ne numaralar var?inş bizde hamile jkalırsak bizede öğretirsin bir iki şey.hoşçakal
canıııııım evet... ne yazık ki başarısızlıkla sonuçlandı ultrasonografi olayı, sicile işlendi mi yaw? yırtamamış mıydık biz o işden? akannehirRÜZGARDENıZ'ıM geçmişte'' ultrasonografi''krizi atlatmıştık,,,,,,,:dilcikar:sana inanmazlar güzelim,,,,,,,,sicil var yavrum siciillllll,,,,,,,
cannn çok sevindim bebişimizin sağlığına:dance:,,,,ay ay ayyyy beroşum ne yaparki!..özledim leblebi zilloşu,,,,,,,
:çok üzgünüm::mymeka:kızm doğurun artıkın şu bebeleri,,,teyze olalımklava:
Canım söylediklerinin her kelimesine katılıyorum. Çok şey bilmek daha çok soruların ortaya çıkmasına sebep oluyor maalesef. Ne kadar çok şey bilirsen o kadar gerginleşiyorsun. Hamile kaldıktan sonra sadece internetten hangi haftadaysam o haftayı okudum, hala da öyle yapıyorum. Fazla araştırmaya girmiyorum çünkü "aaa bu bende böyle değil, niye acaba?" deyip daha çok araştırmaya va kafamı bulandırmaya başladım ve gerildim. Bunu farkedince bıraktım. Şimdi kafam rahat, sadece hangi haftadaysam o haftayı okuyorum. Allah tedavi aşamasındaki bütün arkadaşlarımın yardımcısı olsun. Gerçekten çok zor bir süreç. Hele de eşinden destek beklerken köstekle karşılanması büyük bir hayal kırıklığı doğal olarak... Ahhhh ahhh bu erkekleri ne yapmalı? Dediğin gibi Deniz'ciğim bebeğin etkilendiğini bile bile bağırıp çağırmıyorlar mı sinir oluyorum. Ama ben de intikamımı alıyorum. Nasıl mı? Gerginlik ve yükselen sesler başlayınca ben sahte ama ufak bir çığlık atarak göbüşümü tutuyorum, tabii eşim bir anda çark ediyor ve bu sefer etrafımda pervane oluyor pişmalıktan kıvranarak. Ben de saatlerce konuşmuyorum onunla. "Sen bu bebeğe bu kadar değer veriyorsun işte, onun sağlığı senin için bu kadar önemli... Sinirlenip gerilmemem gereken bir dönemde daha çok geriyorsun, yoksa sen bu bebeği istemiyor musun?" deyiveriyorum işte o zaman mahvoluyor.... Eee, el mi yaman bey mi? kötükedihüso Bazen çok kötü olabiliyorum ama hakediyorlar, defolu bunlar çünkü. Ben niye ağlayıp bebeğimi üzeyim, o üzülsün :umursamaz:
Evet Deniz'ciğim çok az kaldı. Çok zor yollardan geçtik, çok üzüldük ama sonunda başardık. İnşallah sağlıkla tamamına erdiririz hepimiz de :) Allah bu yola başkoymuş herkesin yardımcısı olsun ve bir an önce bebeklerine kavuştursun inşallah :Saruboceq: Ben de seni ve miniğini öpüyorum canım.
Valla benim babam senin eşin gibi asabi bir adamdı. Ne zaman neye kızacağını bilemezdik. Şimdi iyice yaşlandı, sesi zor çıkıyor ama zamanında rahmetli anneme ve bizlere az çektirmedi. Annem de garibim hiç sesini çıkarmaz, apartman babamın sesini dinlerdi. Bunlardan nefret ettiğim için eşimin bağırmasına hiç gelemiyorum ve benim cinlerim tepeme çıkıyor o anda... Bağıracaksan çık dışarı bağır bağır deşarj ol gel diyordum hamile kalmadan önce. Hamile kaldıktan sonra değişir daha sakin olur diye düşünürken tam tersi oldu, iyice dellenen bir adam haline geldi. Mahsus mu yapıyor anlamıyorum. Oysa bu bebeği benden daha çok istiyordu desem yeridir. Tam bir tezat yani. Dediğin gibi aynen fikirsiz ya da benim deyimimle şuursuz, artık ne isim verirseniz. Kendilerini ne zannediyorlarsa. Neyse ben sahte sancı ile olayı kendi lehime çeviriyorum. Artık pek cesaret edemiyor bağırıp çağırmaya, biraz sesi yükselmeye başlarsa aman diyorum bak sancım tutar, erken doğururum falan sonra vicdan azabı çekersin diyorum hiç başlamadan susuyor. Ben de kafamı dinliyorum. Valla araştırma yapmadan yaşamak çooooooooook löküs kaydirigubbakcemile3 bilmemek en güzeli, çok bildin mi ne soruların bitiyor ne de aldığın cevaplardan tatmin olabiliyorsun :) En güzeli böyle :)
Günaydin Moneta,Hosgeldin:)
Seni tekrar gormek cok guzel... Bende hersey yolunda,kizim yavasca buyuyor.Esimle karar verdik adi Hayat Mona olacak ve biz onu simdiden Monis diye cagiriyoruz,adasin sayilyir yani??
Sen anlat bakalim,nasilsin ??Yazi bitirdin,nasil gecti?Hazirliklarini yaptin mi gelecegin annesi?
Sağol canım :) Asla bizi anlamaları mümkün değil... Allah onlara da bizim yaşadıklarımızın birazını verseydi bari biz hamileyken diyorum ama onlarda buna katlanacak ne sabır ne de acıya dayanma gücü var... Allah sadece bize vermiş bunları :)Günaydin Rüzgardeniz,
Esine yaptigina cok güldüm,harikasin...Dusuncesiz adamlar hakediyor azabidelikafadulden Hayatta kimse mükemmel degil tabii ki sevgili eslerimizde öyle..ayrica bizim yasadigimiz duygu yogunlugunu onlar asla anlamazlar..
İsmiyle bin yaşasın canım, çok güzel bir isim :) Benim oğlıumun adı da Rüzgar olacak inşallah, son anda bir değişiklik olmazsa tabii :)Günaydin Moneta,Hosgeldin:)
Seni tekrar gormek cok guzel...
Bende hersey yolunda,kizim yavasca buyuyor.Esimle karar verdik adi Hayat Mona olacak ve biz onu simdiden Monis diye cagiriyoruz,adasin sayilyir yani??
Sen anlat bakalim,nasilsin ??Yazi bitirdin,nasil gecti?Hazirliklarini yaptin mi gelecegin annesi?
Öncelikle duana tüm kalbimle katılıyorum ve de amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn diyorum :Saruboceq:Kızlar hepinize merhabalar,
Öncelikle Deniz Bulut ve Alabama'ya bol şans diliyorum. Allah kalplerinde taşıdıkları yavrularını kucaklarına vermeyi nasip etsin. :Saruboceq:
Rüzgar'cığım, sen de babadan çok çekmişsin. Halimi çok iyi anlamışsındır. vereliniortak
Aynen canım. vereliniortak
Vaayyy, Hayat Mona ha çok güzel bir isim. Allah tamamına erdirsin canım.:Saruboceq:
Sağol canım :) Asla bizi anlamaları mümkün değil... Allah onlara da bizim yaşadıklarımızın birazını verseydi bari biz hamileyken diyorum ama onlarda buna katlanacak ne sabır ne de acıya dayanma gücü var... Allah sadece bize vermiş bunları :)
İsmiyle bin yaşasın canım, çok güzel bir isim :) Benim oğlıumun adı da Rüzgar olacak inşallah, son anda bir değişiklik olmazsa tabii :)
Öncelikle duana tüm kalbimle katılıyorum ve de amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn diyorum :Saruboceq:
Maalesef, hala da çektiriyor gerçi de ben takmamaya çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun kardeşimle benim
Kızlar hepinize merhabalar,
Öncelikle Deniz Bulut ve Alabama'ya bol şans diliyorum. Allah kalplerinde taşıdıkları yavrularını kucaklarına vermeyi nasip etsin. :Saruboceq:
Rüzgar'cığım, sen de babadan çok çekmişsin. Halimi çok iyi anlamışsındır. vereliniortak
Aynen canım. vereliniortak
Vaayyy, Hayat Mona ha çok güzel bir isim. Allah tamamına erdirsin canım.:Saruboceq:
alabama denizbulut hadi az kaldıgüzel haberlerinizi bekliyorum
güzel güzel inş ŞİMDİ,,,,,olsun canlarım,,,,,güzel haberlerinizi alırız dua ediyorm inanın,,,,,,,,ama yılmamak ve devam etmek gerekiyor,,,inatçı ve umutlu olmak lazım
canım inşallah üçü de döllenir. üçünün büyüklükleri çok iyi. diğer ikisi küçük kalmış. olsun. bazen sadece 1 yumurta elde ediliyor. o dölleniyor ve tutunuyor. yani zamanın gelmişse olacağı varsa olur. allah korusun olmadı diyelim doktorun seni hormon düzenini falan biraz öğrenmiş oluyor bir sonraki tedavini ona göre ayarlıyor. sadece dumak yok yola devam mutlaka :lepi:
dualarımız tabii ki sizlerle... inşallah yakında güzel haberler alacağız canım :) yeter ki moraliniz yüksek olsun ve rahat olun :)
Günaydin Moneta,Hosgeldin:)
Seni tekrar gormek cok guzel...
Bende hersey yolunda,kizim yavasca buyuyor.Esimle karar verdik adi Hayat Mona olacak ve biz onu simdiden Monis diye cagiriyoruz,adasin sayilyir yani??
Kızlar hepinize merhabalar,
canım ne kadar güzel bir dilek valla ağlayasım geldi. şu aptal hormonlar beni etkilmeye başladılar bile. her duygulandığımda ağlama isteği duymaya başladım. inşş hamile kalırsam herhalde tüm hamileliğimde ağlarım ben. bir de sonuç negatif olursa ondan sonraki haftam kabus gibi geçiyor onu düşünmek bile istemiyoum :umursamaz:
QUOTE]
bu akşam pregnyl vurucaz salı günü yumurta toplancak sonra transfer var zaman geçmiyo sabırsızlanıyorummm inşallah tatlı ve heyecanlı bekleyiş kısmına geçeriz hayırlısıyla güzel haber verebilmeyi umuyor desteklerinizle mutlu oluyorum. saolasın erverdi
inşalah canım üçüde doludur, kalitelidir ve şahane döllenirler. bize gereken bir kaliteli yumurta ve 1 kaliteli sperm yerimseniben
benimde umudum şu aşamada şu üç yumuratacaazın kaliteli çıkmaları. bakalım kısmetimizde ne varmış göreceğiz allahın izniyle. inşallah seninde yumoşlar kalitelidir ve güzel haberler verirsin veririz. kaydirigubbakcemile5 evet durmak yok yola devamm marşşş
geçmişe baktım prgnyl olacağım gün 16mm-20mm arası 8 yumurtam varmış. sonra 6 tane toplandı hepsi işleme girdi ve 1 iyi 1 orta 2 tanecik döllenebildi. bir an korktum da şimdi daha az var ve yavaş büyüyorlar diye. ama sonra dedim her tedavi aynı olacak diye birşey yok. belki hepsi döllenir belki yarısı belki hiç. toplanınca görücez. iyisini düşünüyoum şu an hepsi çok kaliteli döllnecek başka şanslrı yok :roflol:
allah dualarınızı dualarımızı kabul etsin :Saruboceq:
amiinnnnn :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar incir küründe aç ya da tok karnına olması farkediyormuydu?
Merhaba bende 38 yas ustuyum ve bu konusa cok zorlanıyorum moralım sıfır,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?