- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Kızlar merhaba,
Valla Serpil'ciğim gerçekten çok zor. Kız olsa daha kolay olurdu benim için isim seçmek ama, oğlanda zorlanıyorum. Biz de Avşar, Kuzey, Çınar ya da Demir düşünüyoruz. Ama ben en çok Avşar olsun diyorum. Ama Moni teyzesi pek beğenmedi.:gitme:
demir dayımın adı sevmem kendisini beğenmedim. avşar avaşar adasını hatırlattı sevmedim. kuzey güney doğu batı tercih etmem isimde. ben çınarı seçtim seçenek bu kadarsa sırnaşık şey bir de illa coğrafya ismi istiyorsan ılgazı önereyim hani dağ gibi heybetli olur oğluşun opuyorumnanaktan
canım ne kadar güzel bir dilek valla ağlayasım geldi. şu aptal hormonlar beni etkilmeye başladılar bile. her duygulandığımda ağlama isteği duymaya başladım. inşş hamile kalırsam herhalde tüm hamileliğimde ağlarım ben. bir de sonuç negatif olursa ondan sonraki haftam kabus gibi geçiyor onu düşünmek bile istemiyoum :umursamaz:
QUOTE]
Deniz'ciğim, gerçekten çok güzel şeyler hak ediyorsun çünkü. Hormonlar konusunda çok haklısın. İnsanı gerçekten darmadağan ediyor. Bir de hamile kalıp, hele de doğurup bebeğini kucağına aldığında yaşayacağın duygusallığı düşünsene. Ama bunlar güzel şeyler tabi. İnşallah o günleri görüp sevinçten hüngür hüngür ağlarsın canım benim. kaydirigubbakcemile3
amin aminnn inşşş :Saruboceq:
Doktoruna güven duyman çok önemli Deniz'ciğim, ki sen bu konuda en çok sıkıntı çekenlerden birirsin bildiğim kadarıyla. İnşallah bu sefer herşey gönlüne göre olur. Evet hele de İstanbul'da mesafeler çok zor. Ama olsun yeter ki sonucun güzel olsun herşeye değer.
evet öyle mesafeler korkunç işe dönmesi en kısa 1-1,5 saat sürüyor. tüp sinirleri uzaklık bedeni yoruyor ama olsun da fizana da giderim delikafadulden
bunları hissetmen gayet doğal canımzemuszemus,,,,,kendini rahatlat stres yapma :teselli:
süpersiniz kızlar, sesli hoşgeldin aramıza.a.s.
yılmak yok son yumurtaya kadar devam
Herada bekleme süren doldu mu canım ?
ama hiç kolay değil. ben yarınki son kontrolümü aklımdan çıkaramıyorum. ya önden giden iyice büyüdüyse ya diğerleri yetişemediyse den başlayıp ya hiçbiri döllenmezseye kadar gidiyorum. :umursamaz:
merhaba ben de su an tam 39 yasındayım, 2. micro denemem de su an 5+3 hamileyim. ama ben ilkinde de hamıle kalmıstım ancak kalbı gelışmemıstı ve 6.haftada kurtaj oldum. bu carsamba kalp ıcın gıdecegım halıyle çok endıselıyım yumurta kalıtesı tabı yasa baglı azalıyor lütfen dua edın basaranlar , busefer basarmak ıstıyorum zaten zor yumurta elde ettıler
Deniz Karayurt,
Sağolasın canım. Ben gerçekten çok inanıyorum buranın peşi sıra hamile haberleri ile dolacağına. Sizler de hayırlısıyla sağlıkla kucaklarınıza alacaksınız bebeklerinizi, işte o zaman burası bayram yeri olacak. İçine sinen isim en güzel isimdir canım, Allah adıyla, analı babalı, sağlıklı, huzurlu ve kısmetli uzun hayatlar nasip etsin doğacak bebeklerinize.
merhaba ben de su an tam 39 yasındayım, 2. micro denemem de su an 5+3 hamileyim. ama ben ilkinde de hamıle kalmıstım ancak kalbı gelışmemıstı ve 6.haftada kurtaj oldum. bu carsamba kalp ıcın gıdecegım halıyle çok endıselıyım yumurta kalıtesı tabı yasa baglı azalıyor lütfen dua edın basaranlar , busefer basarmak ıstıyorum zaten zor yumurta elde ettıler
ama hiç kolay değil. ben yarınki son kontrolümü aklımdan çıkaramıyorum. ya önden giden iyice büyüdüyse ya diğerleri yetişemediyse den başlayıp ya hiçbiri döllenmezseye kadar gidiyorum. :umursamaz:
Kızlar bir süredir sizi takip ediyorum.Ben de 38 yaşımdayım.7 yaşında özürlü bir oğlum var.Oğlumdan önce iki kez kendiliğinden hamile kaldım yalnız kalp atışlarını göremedik.Mart ayında Ptg'li tüp bebek denedik kimyasal gebelik oluştu.2.denememi bayramdan sonra başlıycaz hayırlısıyla.
tabiki kalbinin sesinide duyacaksın,,,,,kendini gererek bebeğede zarar veriyorsun,,,,bunu en iyi deniz karayurt arkadaşımız bilirmerhaba ben de su an tam 39 yasındayım, 2. micro denemem de su an 5+3 hamileyim. ama ben ilkinde de hamıle kalmıstım ancak kalbı gelışmemıstı ve 6.haftada kurtaj oldum. bu carsamba kalp ıcın gıdecegım halıyle çok endıselıyım yumurta kalıtesı tabı yasa baglı azalıyor lütfen dua edın basaranlar , busefer basarmak ıstıyorum zaten zor yumurta elde ettıler
Kızlar bir süredir sizi takip ediyorum.Ben de 38 yaşımdayım.7 yaşında özürlü bir oğlum var.Oğlumdan önce iki kez kendiliğinden hamile kaldım yalnız kalp atışlarını göremedik.Mart ayında Ptg'li tüp bebek denedik kimyasal gebelik oluştu.2.denememi bayramdan sonra başlıycaz hayırlısıyla.
arkadaslar cok ama cok tesekkur ederım cevaplarınıza , ben bu durumu kımseyle paylaşamadım , eşimin ailesi tedavi olduğumu bilmiyor sadece su an hamıle olduğumu biliyorlar onlar oğullarına pek duskunler o yuzden hıc anlatmadık tedavı işini, kendi ailem zaten yok, bir kız kardeşim haytta o da amerikada yasıyor o yüzden kendımı cok yalnız hissediyordum sizlerden cevap gelince gözlerim doldu. soalun inşallah güzel haber alırım çok yıpratıcı bir sürec, yumurta toplama ,işleminden itibaren 40 gün boyunca sabah akşam progesteron iğnesi olduyorum popomda yer kalmadı artık, aynı şekilde 40 gundur karından fragmin iğnesi oluyorum ama ınanın gıkım çıkmıyor bebeğim tek kuvvetli olsunda, bu sefer umutluyum inşallah diyorum, dr ların dediği herşeyi yaptım iğneler vitamınler, besleneme dinlenme artık gerisi Tanrımın kısmet etmesine ve bebeğimin benden vazgeçmemesine bağlı. tekrar sağolun çarşamba sizi de haberdar ederim
Vallahi gelip dövecem seni Deniz ha, hayatım sakin ol, iyisini dile, en iyisini düşün, güzel şeyler yaşa be güzelim. İyi haberler alacaksın Allah'ın izniyle, hadi kasma kendini artık yaa, aaaa.
sesli hoşgeldin aramıza:teselli:tüpbebek tedavisi içinde umudu inatçıığı barındırıyor,,moralini düşürürsen çok çabuk vazgeçersin umutlarını hep taze güzel tut canım,,burda hepimizde aynı konumdayız,,,burada o kadar çok umutsuz arkadaşlar gördümki ben ama şuan çoğu hamile,,,,,,ben ikinci tüp bebek denemesinden sonra burdaki arkadaşlar çok iyi bilir '' OLSUN,,,BU SEFER OLMADI,,,,BEN 3 SAYISINI ÇOK SEVERİM'' dedim ve hala diyorum,,,,ha diyeceksinki hiçmi üzülmedin ??üzülmez olurmuyum canım kardeşim,ağlama krizlerine girdim,,aldığım bebek kıyafetlerine sarılıpsarılıp ağladım,,,,,,,ama umudumu hiç kaybetmedim,,burdaki arkadaşlarımın güzel haberleri ile mutlu oldum ve umudumu onlarla yeşerttim,,,,,,biticek güzel kardeşim bizim sıkıntılarımızda biticek,,,,,,,senden tek isteğim UMUTLU-İNATÇI OL VE OLACAĞINA İNANCINI KORU
olsun birdaha gelirsin,,,,,bomba gibi
ya millet 50 yaşında bu yolla doğuruyor,,,,,,işin özü sadece inatçılık vazgeçmemek,,,,ama her tedaviye girerken umutlu olacağına inanç vede en kötü senaryo karşısındada güçlü olmak,,,,düştükten sonra hemen kalkıp tekrar yürümekyerimseniben
arkadaslar cok ama cok tesekkur ederım cevaplarınıza , ben bu durumu kımseyle paylaşamadım , eşimin ailesi tedavi olduğumu bilmiyor sadece su an hamıle olduğumu biliyorlar onlar oğullarına pek duskunler o yuzden hıc anlatmadık tedavı işini, kendi ailem zaten yok, bir kız kardeşim haytta o da amerikada yasıyor o yüzden kendımı cok yalnız hissediyordum sizlerden cevap gelince gözlerim doldu. soalun inşallah güzel haber alırım çok yıpratıcı bir sürec, yumurta toplama ,işleminden itibaren 40 gün boyunca sabah akşam progesteron iğnesi olduyorum popomda yer kalmadı artık, aynı şekilde 40 gundur karından fragmin iğnesi oluyorum ama ınanın gıkım çıkmıyor bebeğim tek kuvvetli olsunda, bu sefer umutluyum inşallah diyorum, dr ların dediği herşeyi yaptım iğneler vitamınler, besleneme dinlenme artık gerisi Tanrımın kısmet etmesine ve bebeğimin benden vazgeçmemesine bağlı. tekrar sağolun çarşamba sizi de haberdar ederim
çıkıyorda sen duymuyorsun:umursamaz:,,,,,:mymeka:ülen ne nankör bi hatun çıktın sen yaaaaa,,,kızım geldik ya işte,,,ahanda siz yoksunuz işte,,,,ben napimmm,,,,:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?