38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bunları hissetmen gayet doğal canımzemuszemus,,,,,kendini rahatlat stres yapma :teselli:

ama hiç kolay değil. ben yarınki son kontrolümü aklımdan çıkaramıyorum. ya önden giden iyice büyüdüyse ya diğerleri yetişemediyse den başlayıp ya hiçbiri döllenmezseye kadar gidiyorum. :umursamaz:

süpersiniz kızlar, sesli hoşgeldin aramıza.a.s.

yılmak yok son yumurtaya kadar devam

Herada bekleme süren doldu mu canım ?

Selam canım, aynen öyle. Azmedeceğiz hep beraber. Ben daha bekliyorum ama süreyi yarıladım; 1,5 filan sonra inşallah tedaviye başlayacağım. Beklemek çok yorucu, doktorum bana doğum tarihini söylemişti, tüm duam o tarih gelene kadar tekrar hamile kalabilmek, gerçi ona da beş aydan fazla zaman var, inşallah diyorum. Sen neler yapıyorsun, aşılaman bayram sonrası mıydı, yanlış mı hatırlıyorum? Burada Deniz ve Alabama'dan sonra inşallah senin güzel haberlerini alırız. Kolay gelsin, bol şanslar canım.

Deniz Karayurt,
Sağolasın canım. Ben gerçekten çok inanıyorum buranın peşi sıra hamile haberleri ile dolacağına. Sizler de hayırlısıyla sağlıkla kucaklarınıza alacaksınız bebeklerinizi, işte o zaman burası bayram yeri olacak. ıçine sinen isim en güzel isimdir canım, Allah adıyla, analı babalı, sağlıklı, huzurlu ve kısmetli uzun hayatlar nasip etsin doğacak bebeklerinize.

Vallahi gelip dövecem seni Deniz ha, hayatım sakin ol, iyisini dile, en iyisini düşün, güzel şeyler yaşa be güzelim. İyi haberler alacaksın Allah'ın izniyle, hadi kasma kendini artık yaa, aaaa.

merhaba ben de su an tam 39 yasındayım, 2. micro denemem de su an 5+3 hamileyim. ama ben ilkinde de hamıle kalmıstım ancak kalbı gelışmemıstı ve 6.haftada kurtaj oldum. bu carsamba kalp ıcın gıdecegım halıyle çok endıselıyım yumurta kalıtesı tabı yasa baglı azalıyor lütfen dua edın basaranlar , busefer basarmak ıstıyorum zaten zor yumurta elde ettıler

Deniz Bulut'cuğum,
Valla başka doğru dürüst isim bulamıyorum ne yapayım. Ahmet, Mehmet, Mustafa mutlaka herkese biriri çağrıştıran hoşlanmadığı insanlar vardır. Yani bu bakışla işin sonu gelmez. Avşar, Dadaloğlu'nun mensubu olduğu en büyük Türk boylarından biri. Ben de boya mensubum.

Evet Çınar fena değil. Çınar'ı kayınvalidem istiyor. Ilgaz da güzel bir fikir. Teşekkür ederim. Başka önerilerini de beklerim. O da bizim komşumuzun oğlunun adı.

Tarkan'ı düşünüyordum arkadaşlarım sağolsun "Hayır olmaz. Tarkan, nedir önünde sarkan" filan diye dalga geçerler dediler vaz geçtim. Bir ara Atlas'ı düşündüm. Yine arkadaşlarım "Okulda dalga geçerler. Fiziki atlas mısın, coğrafi atlas mısn" derler diye. Eros'u düşündüm. Onu da çok çapkın filan olur diye vaz geçtim. Yani hala kararsızım. Hayırlısı.

Bu arada canım benim, yumurtların büyüme küçüme ihtimalini çok fazla düşünmemeye çalış lütfen. Tamam elinde değil biliyorum ama bunları fazla düşünmekle de bir şey olmuyor. Sabret ve dua etmeye çalış. Biliyorsun hepimiz güzel sonuç almanı çok çok istiyoruz.Öpüyorum seni.

Merhaba canım, hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin. Çok ama çok tebrik ederim seni. İçini ferah tut canım, güzel haberlerini bekliyoruz, bizi de haberdar et. Eminim bu sefer işler yolunda gidecek ve sağlıkla bebeğini kucaklayacaksın.

Canım benimmmm,
Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için. Hakikaten bu isim konusu çok ilginç. Herkese mutlaka bir şeyler bir şeyleri çağrıştırır. Dolayısıyla zor iş. Gerçekten de en doğrusu içine sineni koyabilmek. Amin canım. İnşallah sana da güzel fıstık gibi bir bebek nasip etsin Allah.:Saruboceq:

Nazenin hoşgeldin. Hayırlı olsun. İnşallah sonuç endişlendiğin gibi olmaz. Bol şans.

Kızlar bir süredir sizi takip ediyorum.Ben de 38 yaşımdayım.7 yaşında özürlü bir oğlum var.Oğlumdan önce iki kez kendiliğinden hamile kaldım yalnız kalp atışlarını göremedik.Mart ayında Ptg'li tüp bebek denedik kimyasal gebelik oluştu.2.denememi bayramdan sonra başlıycaz hayırlısıyla.

arkadaslar cok ama cok tesekkur ederım cevaplarınıza , ben bu durumu kımseyle paylaşamadım , eşimin ailesi tedavi olduğumu bilmiyor sadece su an hamıle olduğumu biliyorlar onlar oğullarına pek duskunler o yuzden hıc anlatmadık tedavı işini, kendi ailem zaten yok, bir kız kardeşim haytta o da amerikada yasıyor o yüzden kendımı cok yalnız hissediyordum sizlerden cevap gelince gözlerim doldu. soalun inşallah güzel haber alırım çok yıpratıcı bir sürec, yumurta toplama ,işleminden itibaren 40 gün boyunca sabah akşam progesteron iğnesi olduyorum popomda yer kalmadı artık, aynı şekilde 40 gundur karından fragmin iğnesi oluyorum ama ınanın gıkım çıkmıyor bebeğim tek kuvvetli olsunda, bu sefer umutluyum inşallah diyorum, dr ların dediği herşeyi yaptım iğneler vitamınler, besleneme dinlenme artık gerisi Tanrımın kısmet etmesine ve bebeğimin benden vazgeçmemesine bağlı. tekrar sağolun çarşamba sizi de haberdar ederim

olumsuz düşünerek sadece olumsuzlukları kendine çekersin,,,,,,tabiki doğal olarak stres yapacaksın ama kendini rahatlatmayı öğren,,,,,,,çünkü sonrası var bu işin

Canım, Allah yardımcın olsun. Ben çok umutluyum, hep yazıyorum, burada peşi sıra hamile kalacağız inşallah. Sen de hoşgeldin aramıza, senin de güzel haberlerini okuruz buradan inşallah.

tabiki kalbinin sesinide duyacaksın,,,,,kendini gererek bebeğede zarar veriyorsun,,,,bunu en iyi deniz karayurt arkadaşımız bilir

merhaba canım allah yardımcın olsun ,,,umarım güzel sonuçlar hepimizin olur:1hug:

dualarımız seninle canım allahın izniyle bu kez mutlu sona ulaşırsın inşallah bebişini kucağına alıp misler gibi koklamanı dilerim allahtan. haberlerini güzel haberlerini alırız inşallah.

burası pozitif çıtırların topiğil. vazgeçmez bebişin merak etme sende tatlı anne mi bulcak. hamişsin hamileliğinin keyfini çıkart kafanı kötü şeylerden uzaklaştır.

hayırlısını dilerim hülya inşallah senin içinde yeni başlangıçlar hayırlı sonuçlar getirsin.:Saruboceq:

Vallahi gelip dövecem seni Deniz ha, hayatım sakin ol, iyisini dile, en iyisini düşün, güzel şeyler yaşa be güzelim. İyi haberler alacaksın Allah'ın izniyle, hadi kasma kendini artık yaa, aaaa.

offf tamam bir yatıp kalksak da bir yarın olsa da hepsi güzel büyümüş olsa :Saruboceq:

çok saolun arkadaslar, tamam gergınlık bıttı pozitif dusunuyorum, herkes mutlu sona ulaşır inşallah .

bu arada birsey soracagım bende hıc bulantı kusma göğüs şişkinliği felan yok henuz normal mi sizce

monetacım yine gümbür gümbür gelmişsin

nazenin canım bizler hepimiz bunun için burdayız.birbirimize destek olmak için.ne zaman anllatmak istersen yalnız hissedersen kendini biz burada çok kalabalığız.sen de bize katıl.unutma.YALNIZ DEĞİLSİN.hoşçakal.sevgiyle kal.

çıkıyorda sen duymuyorsun:umursamaz:,,,,,:mymeka:ülen ne nankör bi hatun çıktın sen yaaaaa,,,kızım geldik ya işte,,,ahanda siz yoksunuz işte,,,,ben napimmm,,,,:roflol:

umursamaz mı hadi ordan....bi de nankör olduk hee....aylarca yolunu gözle.sonra bir de nankör ol......saatlerimiz çakışmadı güzelim......elbet birgün buluşuruz.hoşçakal.sevgiyle kal.güzel moniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…